antonis_wrx Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 λογικά θα περάσω καμία βόλτα... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nMIK-3 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Mpravo paidia kai isanotera! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Τα στοιχεία αυτά θα εμφανίζονται στην προσωπική σας κάρτα εισόδου, την οποία θα παραλάβετε ταχυδρομικώς στη διεύθυνση που θα δηλώσατε (ισχύει για εγγραφές έως 24/10). Η κάρτα εισόδου είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στην Έκθεση. Οι υπόλοιποι που γραφτήκαμε μετά από τις 24/10 μπαίνουμε με τον αριθμό κάρτας μόνο ή πληρώνουμε? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis77 Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 I will Be there! :D Etsi gia na dw kai tous Moderatores tous Administratores... (oute ton pro8upourgo na phgainame na doume.....:lol: :whistle: ) kai ton MsK pou epimenei na paizei me tin upografh mou!! (:p :( ) "Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norb_one Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 i'll see you there... 8a gini tis trelis me ta bluetooth,psi8ite... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogo Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 ολοι θα ερθουμε...μια τετοια εμφανιση του myphone δεν θα περασει απαρατηρητη και ... να συμμετεχετε και σε αλλες εκθεσεις...κανει καλο... c u ________________________________________ Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Μάλλον θα έρθω κι εγώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Θα είμαι και 'γώ εκεί... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Εννοείται ότι θα είμαι και εγώ εκεί. Να κλείσω από τώρα 2 t-shirt large?:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Πω πω παιδιά σας ζηλεύωωω!!! Πλέον η μόνιμη κατοικία μου είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί... Ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους από κοντά κυρίως τον MsK που δεν τον είχα πετύχει σε κανένα meeting όσο είμουν Αθήνα. Χάρη πάρε και ένα T-Shirt για μένα!!! :) Μάνος! Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Κρίμα που δε μπορώ να έρθω :( Ηράκλειο Κρήτης είμαι... http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Δρομολόγια από Δουκίσσης Πλακεντίας και ποία η τύχη όσων γράφτηκαν μετά τις 24.10 Παρακαλώ κάποιος που ξέρει ας μας απαντήσει, να μην ψάχνουμε στα χαμένα... Ευχαριστώ :) MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 όλοι εκεί και με τις κάλτσες μέσα :) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Πω πω παιδιά σας ζηλεύωωω!!! Πλέον η μόνιμη κατοικία μου είναι στο Ηράκλειο Κρήτης και δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί... Ήθελα πολύ να σας γνωρίσω όλους από κοντά κυρίως τον MsK που δεν τον είχα πετύχει σε κανένα meeting όσο είμουν Αθήνα. Χάρη πάρε και ένα T-Shirt για μένα!!! :) Μάνος! Χαχαχα :p Οκ θα πάρω ένα και για σένα!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Τελικά τι θα γίνει μ'εμάς που γραφτήκαμε μετά τις 24/10??:( MsK??;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Δρομολόγια από Δουκίσσης Πλακεντίας και ποία η τύχη όσων γράφτηκαν μετά τις 24.10 Παρακαλώ κάποιος που ξέρει ας μας απαντήσει, να μην ψάχνουμε στα χαμένα... Ευχαριστώ :)Για τα δρομολόγια δεν ξέρω, πάντως η είσοδος είναι ελεύθερη όπως ήταν και στις προηγούμενες εκθέσεις Comdex. Το γράφει και στο site σε ένα μικρό banner αριστερά αν δεις. Το registration δεν έχει μεγάλη σημασία, απλά όσοι δεν το κάνουν από το site θα πρέπει να το κάνουν στην είσοδο. Ακριβώς ότι γινόταν και τις προηγούμενες φορές δηλαδή. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Koita gkantemia re! Ola ta kala ta lete teleftaia stigmh! Mono me ena thavma tha me deite ki emena ekei, kathos to savvato exoume sxolikh ekdilosi se ena mparaki kai den ginetai na leipoun oi diorganotes!!!! Se syndiasmo me oti afto to savvatokyriako emfanizomai stin Athina oi pithanothtes ginontai midamines... Ki AMA ertho mi nomizete oti tha ertho gia to meeting ( :PPPP )...... P.S.: Antoni kanonise na ton katastrepseis ton xwro.... Exeis olh thn yposthriksh.... :PPP P.S.2: Mplouzaki kai gia mena,e!!!! Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 ΘΑ Ερθω!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 ante kai stin cebit 2006 @germany :) ta leme stin comdex :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Κι εγώ θα περάσω κάποια στιγμή... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 ante kai stin cebit 2006 @germany :) ta leme stin comdex :) ante kai myphone.de .... :P Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω αν και θα το ηθελα!!! Βολος βλεπετε! Περιμενω φωτογραφιες με ολους τους moderator !!!!!!! Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Παιδιά και'γω θέλω να έρθω αλλά δεν ξέρω πως. :( Θα χαθώ ρε γμτ ακόμα και με το μετρό. :O :cry: :lol: http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 I'll be there... :) αυτά τα events δε χάνονται με τίποτα... ;) The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Οπιος θελει προσκληση ασ στειλει ενα PM, μας ηρθαν ενα σκασμο στην δουλεια, και φυσικα εγω εκει θα ειμαι και τις τριες μερες ( λογου καποια και καλα σεμιναρια / παρουσιασεις ) αλλα σιγουρα θα σας δω εκει ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts