Jump to content

akis77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akis77

  1. UPDATE... απο Πέμπτη 4 Μαρτίου απόγευμα που αγοράστηκε η συσκευή και αφου σε 2 ώρες παρέδωσε πνεύμα.... Παρασκευή 5 μαρτίου επιστράφηκε στο κατάστημα αγοράς (e-click.gr) Ηταν ο τεχνικός τους εκει.. και αφου περίμενα καμιά ώρα να κάνει τα "τέστ" που μου ειπε (απο μόνος μου δοκίμασα hard reset και firmware update αν και ειχε το τελευταίο firmware ήδη μέσα).. μου ανακοίνωσε οτι του βγάζει πρόβλημα στο τέστ του Πληκτρολογίου.. Αν ειναι (μου ειπε) πρόβλημα του πληκτρολογίου θα αντικατασταθεί το πληκτρολόγιο.. αν το πρόβλημα ειναι απο την μεριά της πλακέτας θα αντικατασταθεί η πλακέτα... Δευτέρα (8 Μαρτίου) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.. Ok? Οκ λέω και εγώ.. Δέν ξέρω αν εννοούσε την Μεγάλη Δευτέρα του Πάσχα.. αλλα το άφησα να δώ πόσο μπορεί να τραβήξει.. Τετάρτη 10 Μαρτίου παίρνω τήλ στο e-click.gr για να πληροφορηθώ τελικά πως ο τεχνικός ειναι άρρωστος και δεν ξέρουν περισσότερα... και ότι θα προσπαθήσουν να τον βρουν και θα με ενημερώσουν.. Οκ λέω.. συμβαίνουν αυτά.. και εξακολουθώ να κάνω υπομονή... Φυσικά και δεν με πήρε κανεις τηλ να με ενημερώσει τελικά αν θα πάρω ποτέ εγω κινητό στα χέρια μου... Παίρνω σήμερα τήλ ξανά πρίν απο λίγο.. Τρίτη 16 Μαρτίου "ναι γειά σας.. μπλα μπλα μπλα Nokia 6720 clasic με πρόβλημα μπλα μπλα μπλα..." Ναι.. αλλα ο τεχνικός μας ειναι άρρωστος... :lol: Και χωρίς να θέλω να χλευάσω την κατάσταση υγείας κάποιου.. έχω όλη την καλή διάθεση να πιστέψω οτι όντως ο τεχνικός τους ειναι άρρωστος.. αλλα δέν μπορώ να παραβλέψω ότι και εγώ έχω πληρώσει κάτι το οποίο σε 2 ώρες σταμάτησε να λειτουργεί και εδώ και 2 εβδομάδες δέν εχω την συσκευή μου. Και ρωτώ. Εχω δικαίωμα να επιστρέψω όλα τα παρελκόμενα (μου εχουν κρατήσει μόνο την συσκευή. μπαταρία καρτα μνήμης κτλ κτλ τα εχω εγω) και να ζητήσω καινούργια συσκευή?? Γιατι η υπομονή εχει και τα όρια τις.. και δεν διανοούμαι να έχω πληρώσει για κάτι το οποίο δέν τό εχω και όχι μόνο αυτό... αλλα θα το παραλάβω και "επισκευασμένο".. :mad:
  2. petaloudas.. μία απο τα ίδια και εδω! Το παίρνω σήμερα.. κατα τις 19:30.. το ανοίγω.. και ξεκινάω να ρυθμίζω προφίλ ήχους κτλ κτλ.. απλά πράγματα δλδ.. Ουτε εφαρμογές.. ούτε τιποτα απολύτως! Σε περίπου 2 ώρες.. άρχισε η μα^άκινση στα καλα του καθουμένου! χωρις ανοιχτές εφαρμογές... το μενού σερνόταν.. τράβηξε και κάνα 2 restart και γενικά συμπεριφέρεται αλόκοτα.. ωρες ωρες η οθόνη φαινεται σαν να pixelιάζει.. (χαλάνε εν μέρη τα γραφικά του μενού).. και πολλά άλλα κουφά.. Ωραία αρχή κάναμε μου φαινεται.. εμ.. ελεγαν όλοι ΟΧΙ nokia.. πάρε κάτι άλλο.. αλλα βλέπεις.. ο μα^άκας δέν τους άκουσα.. Αντε να πάω και εγώ αυριο να μου πούν πως έκαναν αναβάθμιση "του ****υ" μιάς και το firmware που φοράει η συσκευή είναι το τρέχον.. το τσέκαρα.. Γιά να δουμε πόσο δούλεμα θα φάω αυριο... :mad:
  3. Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιά ειναι η διαδικασία η οποία πρέπει να ακολουθηθεί στην παρακάτω περίπτωση ? Υπάρχουν 3 εταιρικά νούμερά (με υπόλοιπο συμβολαίου ακόμα) στην voda τα οποία 1) θέλουμε να μεταφέρουμε σε άλλη εταιρία (ακόμα δεν εχει αποφασιστεί) και 2) κατα πάσα πιθανότητα να μετατρέψουμε και σε καρτοκινητά. Ποιά ειναι η διαδικασία η οποία πρέπει να ακολουθηθεί ? Πρώτα πρέπει να γίνει αίτηση διακοπής συμβολαίου στην Voda και αμέσως αίτηση για φορητότητα και αλλαγή σε καρτοκινητό στην καινούργια εταιρία... Η πάω κατ'ευθείαν στην καινούργια εταιρία και κάνοντας την αίτηση τις φορητότητας αυτομάτως αποδεσμέυομαι απο το συμβόλαιο τις Voda ? :blink::O Σημαντικό ειναι φυσικά να κρατήσω τα νούμερα.. και αυτο που με προβληματίζει ειναι "αν" ακολουθήσω την πρώτη τακτική μεχρι να πάνε τα νούμερα στην νέα εταιρία υπάρχει κυνδυνος να χαθουν οι αριθμοί ?? Φιλικά Ακης
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, Τελικά βρέθηκε μετα απο αρκετό ψάξιμο ένας χρηστιανός (όχι στο myphone) και μου εδωσε το IMEI του και κατέβασα το firmware του 9090. Οταν τρεχεις το εκτελέσιμο αυτό πάει και αποσυμπιέζει προσωρινά σε ένα φάκελο όλα τα απαραίτητα αρχεια που χρειάζονται. Στο επόμενο βήμα δεν πατάς next αλλα πάς και κάνεις ένα search στο Mycomputer για αρχειο. *.nfb (αν θυμαμαι καλα) βρίσκεις τα αρχεια αυτά τα αντιγράφεις σε κάποιο directory που σου αρέσει... και μετά αντικαταστεις το "εκτελέσιμο" που αναλαμβάνει το Update με ένα άλλο που παρακάμπτει το Country ID check... και απο εκει και πέρα όλα πάνε νεράκι. :rolleyes: Αυτη τιν στιγμή το V 1640 (όπως πολύ σωστά διόρθωσες) του φίλου μου φοράει wm6 :D αφου πρώτα περάσαμε ένα χεράκι και την έκδοση του 9090 και μία εκδοση wm5. Εαν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφ. για να βγάλεις και το δικό σου απο το συρτάρι να μην ειναι παραπονεμένο... πές μου με p.m.
  5. Τίποτα βρέ παιδιά? :rolleyes: Ουτε ένας δεν υπάρχει που να έχει την συγκεκριμένη συσκευή να βοηθήσει λιγάκι? :blink::blink:
  6. Βοηθάτε πρωτοπαλίκαρα στον πόλεμο της αναβάθμισης ορέ! :lol::lol::lol:
  7. Καλησπέρα σας παιδιά. Εχω ένα μικρό πρόβλημα με πολύ εύκολη λύση αρκεί όμως κάποιος κάτοχος Qtek9090 να μου πεί το IMEI τις συσκευής του. (με ΠΜ φυσικά) Ενας φίλος μου , μου έδωσε το Vodafone V1620 (PH20B2) που έχει.. (ειναι ακριβός ίδιο με το Qtek9090, MDA3, XDAIII, Imate PDA2k κτλ κτλ κτλ... μόνο που έχει πάνω το λογότυπο τις Vodafone αντί να γράφει Qtek ¨η οτιδήποτε άλλο.) για να του περάσω Wm5 ή Wm6 Ψάχνοντας λιγάκι είδα οτι τα Ελληνικά που έχει μέσα η συσκευή τα υποστηρίζει η Ace Hellas. Σκέφτηκα λοιπόν να πάω στο site τους και να κατεβάσω την τελευταία Rom απο εκει αλλα δίνοντας το IMEI τις συσκευής Δεν την αναγνωρίζει ως συσκευή Qtek9090. Στελνω mail στην Ace και λαμβάνω απάντηση οτι η συσκευή υποστηρίζεται απο την Vodafone και οτι πρέπει να απευθυνθώ εκει.... Στέλνω λοιπόν mail στην Vodafone και μου απαντάνε οτι μπορώ να πάω σε κάποιο κατάστημα και να μου κάνουν την αναβάθμιση. Ελα όμως που εγώ δεν θέλω να μου κάνει κάποιος την αναβάθμιση. αλλα να έχω το εκτελέσιμο αρχειο τις αναβάθμισης εγώ , ετσι ώστε άν κάτι παει στραβά να μπορώ να επαναφέρω την συσκευή όπως είναι τώρα.. Μπορει λοιπόν κάποιο καλό παιδάκι με Qtek 9090 να μου δώσει το ΙΜΕΙ του ώστε να μπορέσω να κατεβάσω το firmware Update απο το Site Τις Ace?? Ευχαριστώ πολυ.
  8. Εναλλακτικά πιστεύω πως μία εξωτερική-μαγνητική κεραία.. οχι μόνο θα λύσει το πρόβλημα.. αλλα θα έχεις σήμα καμπάνα μετα... :D
  9. Επ! Τωρα το είδα.. :lol: δεν πειράζει.. κάλιο αργά παρά ποτέ :rolleyes: Σ'ευχαριστώ πολυ Freco θα το δοκιμάσω αν και δεν εχω πλέων το A701 αλλα το P550 πιστεύω πως θα κάνει δουλειά... :shifty:
  10. Καλησπερα και απο εμένα... Ειμαι κατοχος ενος a701 και ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να αλλάζει εντελώς το today screen σε κατι το οποίο να μπορώ να το δουλέψω απολέιστικά με το δαχτυλο. (οπως π.χ το MIO menu αλλα ακόμα πιο μεγάλα + οτι το Mio Menu δεν εχει καθολου customisation) δλδ να ειναι full screen Και να εχει μεγάλα εικονιδια εστω και 3 χ 3 (shortcuts στην ουσια και να πατιουνται ανετα με το δαχτυλο δλδ) Σας ευχαριστώ πολυ.
  11. akis77

    Destinator 6

    ipmart-forum.com .... aivanet.com ... imserba.com/forum/ κτλ κτλ κτλ... :ninja:
  12. akis77

    Destinator 6

    Λοιπόν... Η λύση στο "Το GPS δεν βρέθηκε" τελικά βρέθηκε :lol::p .. χάρη στον χρήστη "ΝΚ" :respect::up: απο το φόρουμ τις Ngi τον οποιό και ευχαριστώ θερμα και την παραθετω αυτουσια παρακάτω.... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Το πρόβλημα με MIO A701 και DESTINATOR ( Το GPS δεν βρέθηκε !) εμφανίστηκε στο 6 ανεξάρτητα ROM και Ελληνικής ή Αγλικής έκδοσης του Α701. Παρατηρείται όταν κάποια προγράμματα ( ΟΧΙ το destinator 6) επηρεάσουν το GPS και τα πρότυπα των "NMEA sentences". Απο απλή επανεκίνηση του GPS to σύστημα μάλλον δεν επανέρχεται. Πιθανόν αυτό να γίνεται με το τελείωμα της μπαταρίας (Δεν το έχω δικιμάσει) . Ενα αποτελεσματικό (ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!) utility ειναι το initializtion σε Sirf chipset GPS (NMEA sentences ) του BeelineGPS. Για το φίλο akis_1977 προτείνω να εκτελέσει τα πάρα κατω και είμαι βέβαιος οτι θα λύσει το πρόβλημα. Α. Απο το www.visualgps.net κατέβασε και εγκατέστησε το BeelineGPS.(Δίνεται για 30 ημέρες FREE evaluation) Β. Μετά την εγκατάστση απο τα Tools, GPS : 1. Kάνε setup serial port σε : port ( com2: GPS_HWCOM) , Βaud (57600) 2. Τρέξε το Manufacture Specific (setup Sirf NMEA output ) και εκτέλεσε την εντολή. Μετά βγες απο το πρόγραμμα ( Tools , Exit Application ) και τρέξε το destinator 6. ( Επέλεξε port com2 και baud 57600) Αν εμφανιστεί ξανά το GPS δεν βρέθηκε δεν εχεις παρα μόνο να επαναλάμβεις τα βήματα Β,2 -------------------------------------------------------------------------------------------------- Το έκανα και απο το πρώι δεν εχω ακουσει ξανά το μυνημα "Το GPS δεν βρέθηκε" :yahoo: Οποιός θελει και το προγραμματάκι κομπλεδουρα.. ας σφυρίξει κλεφτικα... :whistle::whistle:
  13. akis77

    Destinator 6

    Καλησπερα παιδιά. Το έχω ποστάρει και στο Thread για το Μιο Α701 .. αλλα ειπα μιας και αφορα το Destinator το πρόβλημα μου να το γράψω και εδω... Οποιος μπορει ας ρίξει τα φώτα του... Έκανα αναβάθμιση του Destinator PN σε Destinator 6 κατεβάζοντας απο την NGI τα απαραίτητα... Αποτέλεσμα? 1) Ο χαρτης όταν εισαι σε πορεία.. μερικές φορές χανει τα χρώματα του (δηλαδι μενει το Background γκρί με ασπρους τους δρόμους) χωρίς τίποτα άλλο και σε 1 με 2 sec επανέρχεται... Το προγραμμα φυσικα ειναι εγκατεστημένο στην συσκευη και ο χαρτης στην SD (Kingstone 1Gb Ultimate 133x) Προγράμματα ΔΕΝ τρέχουν στο Background και απο free mem στην συσκευή ειμαι μιά χαρα. Soft reset εκανα.. Hard Reset εκανα... Το ξαναπέρασα.. και αυτό τα δικά του... 2) Τουλαχιστον 3-4 φορες το λεπτό μου λέει "Δεν βρέθηκε GPS" Εαν παρατηρησετε όταν το ανοιγετε το Destinator6 και πατε Menu-->Ρυθμίσεις--> GPS Στην αρχή γράφει "Αναζήτηση δορυφόρων" Κάποια στιγμη όταν θα εχει λοκάρει τους απαραιτητους δορυφόρους πάνω γράφει "Το GPS ειναι συνδεδεμένο" και μετά απο λίγο "Αξιόπιστο σήμα GPS" Οταν λοιπόν μου λέει το Μυνημα εχω παρατηρήσει οτι αν πάω και μέσα στο Menu --> ρυθμίσεις -->GPS γράφει το "Το GPS δεν βρέθηκε!" για 2-3 sec's και μετα απο λίγο γυρίζει πάλι σε "Το GPS ειναι συνδεδεμένο" και μετά απο λίγο παλι "Το GPS δεν βρέθηκε!" για 2-3 sec's και φτου και απ'την αρχη! :blink::mad: Φυσικά και ειναι δηλωμένο COM2 , 57600 , NMEA Κατα την πλοήγηση φυσικά ειναι πολυ εκνευριστικό γιατι αν στο κάνει σε σημείο που προκειτε να στρίψεις... απλα δεν στρίβεις ποτέ.. και μόλις επανέρθει και καταλάβει οτι εχεις περασει το σημειο που επρεπε να στρίψεις κάνει επαναυπολογισμο διαδρομης.. και σε συνδιασμο με το φλασάρισμα που κάνει και χαρτης.... χ$@#$σε ψηλά και αγνάντευε... και μετά πιάσε και το αυγό και κούρευτο! Παιζει ρόλο το μενου που έχει το Mio Μας μεσα στα settings?? Start--> Settings -- GPS Settings Εχω δοκιμασει κάθε πιθανό συνδιασμό των παρακάτω... Στην πρωτη σελίδα που λέει GPS program port: (απο default ειναι) COM4 εχω δοκιμασει να το αφήσω και COM4 αλλα και να το κάνω COM2(που ειναι η φυσικη Hardwarική θυρα του GPS (με soft reset μετα φυσικά αφου το ζητάει) Στο tab Access εχω δοκιμάσει και να ενεργοποιήσω και να απενεργοποιήσω το "Manage GPS automatically" Φυσικά και έχω κάνει και reset το GPS.... Αλλα το Destinator τον χα(Λ)βά του.... Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείτε σε 3 συσκευές.. που έχουμε παρει μαζι με φίλους μου... Φυσικά μιλάμε πάντα για γνήσια Destinator. Εχει κανεις καμιά ιδέα τι παιζει?? Και reset στο GPS εχω κάνει φιλε, και Hard/soft στην συσκευη... και έχω περάσει ξανά και ουκ ολίγες φορές το Destinator... και ότι θες.. μόνο απο τον 4ο δεν το έχω σουταρει ακόμα :shifty: Και δέν νομίζω πως ειναι προβλημα τις συσκευης. Η Hardware_ική θυρα του GPS ειναι η COM 2 στα 57600 οπως ειναι γνωστό σε όλους μας. Αυτό που κάνει το dest ειναι σαν να χανει στιγμιαία το Link με την COM2 και να επανέρχεται ξανα. Γιατί όμως δεν μου το κάνει κανένα άλλο προγραμμα αυτο που απασχολει το GPS, και το κάνει μόνο το Destinator? Εχω δοκιμάσει (φυσικα όλα σε COM2,57600,NMEA) τα : Tchart Development "GPS Speed Sentry", Vito "Navigator II" v1.31 Mio Map V3 και NAVIGON MobileNavigator 6 Ολα λοκάρουν την Com2 και βλέπουν κανονικα τους δορυφόρους.. Το destinator όμως τα δικά του... Στην NGI εστειλα και η απάντηση ήταν.. 1) θα λυθεί κατά πάσα πιθανότητα με το νέο χάρτη 2) μπορείς να το φέρεις από την NGi να στο σετάρουμε σωστά. Το μυστικό είναι να πατήσεις "εντάξει" κι όχι "Εύρεση". Σε κάποιες συσκευές α701 πρέπει να επιμείνεις λίγο παραπάνω αλλά τελικά λειτουργεί. Σήμερα μάλιστα σετάρισα 2 α701: το ένα με παίδεψε λίγο (χρειάστεικε να πατήσω 6-7 φορές το εντάξει βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας από το destinator) το άλλο κατευθείαν δούλεψε. Πάντως από τη στιγμή που βρει το gps με "εντάξει" δε το ξαναχάνει με τίποτα. Φυσικά και δεν πιστευω πως χρειάζεται να σας πω πως αυτό το "εντάξει" και ανοιξε-κλείσε το Destinator πρέπει να το έχω κάνει πάνω απο 15 φορές απο το πρωί... Αλλα επιμένει να χάνει το GPS απο την COM2... Δοκίμασα και με το GpsGate v2.5 μπας και γουστάρει καμία άλλη θυρα το Destinator αλλα τρίχες... Τα φωτα σας please... :O:O:O:rolleyes:
  14. Εχω βάλει μία Kingstone Ultimate 1Gb (133x) και οντος το Resco το εχω βάλει στιν κάρτα και όχι στιν συσκευη. Η κάρτα ζήτημα να έχει 4 mp3 μεσα . to Resco και 3-4 φοτο. Δλδ σχεδόν άδεια! Στο 2020 και στο 2020ι το Resco δεν είχε κανένα πρόβλημα που έτρεχε απο την κάρτα. Λές να φταιει αυτο? θα το δοκιμάσω και ελπίζω να λυθει το πρόβλημα μιάς και κάνω τουλάχιστον 5 με 6 Soft Reset την μέρα! Εντομεταξυ έχω ξεκινήσει και διαβάζω όλο το topic του 9000 απο την αρχή για να βρώ που είναι αυτο το αρχείο που βάζεις για να μπορεις να γραψεις SMS απο το πληκτρολόγιο στα Ελληνικα και μου έχουν βγει τα μάτια¨:lol: Το PlugIn του Resco το έχω βγάλει απο προχθές γιατι θέλω να βλέπω την φοτο που έχω βάλει για background :) hehehe Ημερομηνία και Owner εχω μόνο στην επιφάνεια!
  15. Kalhspera se olous kai tin tapeinh mou sygnwmh gia ta Greeklish :O . Eimai katoxos tou 9000 edw kai 1 evdomada peripou (prwin katoxos 2020 kai 2020i) Se genikes grammes eimai poly efxaristhmenos..alla antrimetopizw ena sovaro provlhma apo tin defterh mera! Na epishmanw pws sthn syskevh den exei eggatasta8ei tipota alo ektos apo ton Resco Explorer. Exw ry8misei h syskevh an mhnei ananargh na svinei meta apo 5 lepta (kai pistevw pws einai logiko mias kai h katanalosh tis pistevw pws einai idi megalh mias kai an exeis to kinhto anoixto egw den exw dei parapanw apo mia mera aftonomia!) Peripou stis 3 me 4 fores loipon pou 8a pathsw to Power gia na anapsei h syskevh kolaei! Den kanei apolytos tipota kai afto lynetai mono me Soft Reset! Dokimasa tin wra pou einai kolhmenh na valw kapoion na me kalesei sto kinhto kai enw ston kalounta dixnei oti kalei emena den kanei tipota! Me apotelesma na xanontai klhseis kai SMS! Exei to teleftaio Firmware perasmeno (me afto tin phra) Na ypo8esw pws exei kapoio provlhma h syskevh mou? :blink: :worry: :confused:
  16. Το ένα το Laptop το είχα και για την δουλεια. Τα άλλα για προσωπική χρήση όπως είπες... αλλα δεν μπορείς να ξέρεις με πόσο κόπο και οικονομία-στερήσεις :blink: :!: μπορεί να τα έχει αποκτήσει κανέις αύτα. Το μόνο που μπορώ να πάρω είναι το 9000 και αυτό πάλι πολύ είναι... Sorry για το :offtopic: ...
  17. Να 'σαι καλα φιλε μου.. Στεναχωριέμαι γιατι το 2020ι ήταν 4 φορες φορτισμένο:cry: και εκείνη την μέρα είχα παρει το ταπείνο Siemens C55 μαζί μου..Μου έμεινε η απόδειξη αγοράς και το κουτι με τα Manual.. Στo 1 laptop (acer με 17") δεν είχα ούτε εβδομάδα που του είχα βάλει απο P4 2,8 έναν 3,2ΗΤ 200Gb Hd και 1Gb μνήμη... :cry: ο μικρός ο Acer (15") ήταν ήδη 3.2 με 1Gb μνήμη και 80αρη δίσκο... 1Gb SD στο 2020ι,512 στο 2020 και άλλα 512 στο Hp1940..κάτι ασύρματες δυκτίου.. 3 200αριδες εξςτερικούς... και αν συνεχίσω να γράφω θα με παρουν τα κλάματα... Όλα αποκτημένα με κόπο και πολλές στερίσεις.. χωρίς να αναφέρω αρχεία τις δουλειάς μου στα Laptop....Τηλεφωνικους καταλόγους (νά γιατι ΠΑΝΤΑ πρεπει να τα έχεις και σε κανά χαρτί γραμμένα!) για να μην πώ και τα MP3 μαζί με και εγώ δεν ξέρω πόσα downloads... Απλα φαντασου μιά μέρα να βρεθείς με άδια χέρια! Ετσι ξαφνικα!:( Παλι καλα που δεν βρίκαν το Bt Gps... έμεινε και κατι... Α ρε π*******να κοινωνία.... Γι'αυτο και έχω χάσει επισόδια στο forum.. Ξενέρωσα απίστεύτα με αυτό που έγινε... Anyway.... Shit happens... Φτου και απο την αρχη...
  18. Μιάς και επεσα θύμα ληστειας:ninja: :cry: σχετικά πρόσφατα... και αφου πήραν ότι βρήκαν σπιτι... (2020,2020ι,Hp1940, 2 λαπτοπ... κτλ κτλ κτλ....)αποφάσισα να πως είναι ωρα να παρω το επόμενο PPC μου.. και φυσικα επελεξα το 9000. Αυριο θα το εχω στα χέρια μου λοιπόν :happy: Εχω όμως μερικες απορίες και θα παρακαλουσα όσους έχουν συμβιώσει με τιν συσκευη αρκετο καιρό να με βοηθήσουν λιγάκι. 1) Στις κλήσεις (φωνής) ακούς καλα τον συνομιλιτή σου? 2) Όταν δέχεσαι κλήση (εκτός απο τιν δόνηση) "ακουγεται" καθόλου ή πρεπει να το κοιτας που και που (εάν είσαι σε μέρος με θόρυβο) μπάς και πήρε κανείς ή εστειλε μυνημα? 3) Κάποιες "παιδικές" ασθένιες (που θυμάμαι όσο παρακολουθουσα το thread του 9000) σχετικά με τα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο του λυθικαν? 4) Αν το έχεις κλείστο (με την οθόνη πρός τα μέσα) και σε πάρει καποιος Τηλ φαντάζομαι ότι προκειμένου να δείς ποιος είναι πρέπει να ανοιξεις τιν οθονη να δεις ποιος είναι και μετά να απαντήσεις (αν θες φυσικα :lol: ). Και φυσικά υποθέτω πως έχει 2 ακουστικα ε? 1 για να μπορεις να μιλάς με την οθόνη ανοιχτή και 1 με την οθόνη κλείστη. 5) Βολέυει καλύτερα ενα ΒΤ headset για να μιλάς? Και άν ναι έχει κανεις υπ'οψιν κάποιο μικρο? Η εστω αν όχι μικρό.. κάποιο που να σου δείχνει το νουμερο που σε καλεί? Ευχαριστώ για τιν βοηθειά σας. Φιλικα ΑΚΗΣ
  19. Μαλον αυτο θα πρέπει να γίνει επισημασμένο γιατί ο κάθε νέος χρήστης μάλλον δεν μπορεί ή δεν θέλει να αντιληφθει τιν σκοπιμότητα και τιν χρήση της εντολής "ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ" ή απλά βαρίεται να διαβάσει προηγούμενα Post's για πράγματα στα οποία έχουμε αναφερθεί αναρίθμητες φορές οπότε για ακόμα μία φορά λοιπόν..... έχουμε και λέμε! 1) ΔΕΝ:rtfm::fool::this:και επαναλαμβάνω ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα ROM με Win Mobile 5.0 για Qtek 2020i 2) To ActiveSync 4.0 το χρησιμοποιείς "μετά" (και μόνο) την εγκατάσταση των Win 5.0 φυσικά ΠΑΝΤΑ για συσκευές για τις οποίες έχουν κυκλοφορήσει (επίσημα ή ανεπίσημα) τα win 5.0 3) Κατά την εγκατάσταση* των 5.0 χρησιμοποιούμε Active Sync 3.7 ή 3.8 (*= ΠΑΝΤΑ για συσκευές για τις οποίες έχουν κυκλοφορήσει (επίσημα ή ανεπίσημα) τα win 5.0 ) 4) Εάν παρ'όλα αυτά είστε τόσο σίγουροι ότι "ανακαλύψατε την Αμερικη" μία δοκιμή θα σας πείσει για το πόσο εύκολα (τώρα που έρχονται και οι γιορτες) μπορείτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα "ολοκαίνουργιο" 2020i μιας΄και το προηγούμενο θα "φοράει" τα "ολοκαίνουργια" Windows Mobile 5.0 που μόλις ανακαλυψατε!! 5) Εάν η ανησυχεία σας είναι τόσο μεγάλη όσο και οι γνώσεις σας φυσικα και κανένας δεν σας απαγορεύει να δοκιμάσετε. 6) Η αντικατάσταση της Rom με καποια άλλη που σίγουρα δεν εχει κατασκευαστεί για τιν συσκευή σας.. σίγουρα δεν είναι "απλή" δουλειά. 7) Τo περιεχόμενο τις Rom φυσικά και μπορουμε να το δούμε... άλλα εκτός απο τα απλά και αυτονόητα files και cab's απο εκεί και πέρα τί θα καταλάβουμε? Μάλλον τίποτα... εκτός και εαν κάποιος (που σιγουρα θα υπάρχουν βέβαια) μπορεί ας στειλει και ενα CV στιν Μ$ για μια υποψήφια θέση Mobile Developer :p 8) Εάν κάποιος σόνι και καλά θέλει να πειραματιστεί ή να δεί τα 5.0 ας κατεβάσει καποιον Emulator... ή στην χειρότερη περίπτωση (όπως στην δικιά μου :X ) ας πάρει και ένα 2020 πάνω στο οποίο μπορείς να μάθείς πάρα πολλά πράγματα και κυκλοφορουν Rom's 2003,2003Se,WIn 5.0 πειραγμένες Rom και μή και πολλά άλλα πράγματα και ας του πετάξει τα μάτια έξω! 9) Προσωπικά έβαλα πολλές εκδοσεις τon 5.0 σε 2020 και τα έβγαλα ξανά... γιατι εκτός απο το Persistance Storage ύπάρχουν πολλές ελέιψείς και Bug's. Ας μήν ξεχνάμε ότι 80 με 90% δέν θα δουμε ποτε "επίσημη έκδοση" Win 5.0 για 2020 και 2020i οπότε από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι απλά πειραματισμοι για να μαθαίνεις και να περνάς τις ώρες σου δημιουργικά και ευχάριστα... και ΟΧΙ γιά να κάνεις την δουλειά σου.
  20. OTAN ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩ !!!! :p :lol: :tease: :hunter: :w00t: :rotfl:
  21. θα μπορεις να του περάσεις καποιο προγραμμα πληκτρολογίου που έχει ελληνικη υποστίριξη και θα μπορείς να γραψεις Ελληνικά. Επισης θα μπορείς να διαβάσεις Ελληνικα χωρίς να χρειαστεί να περάσεις τιποτα μέσα. Οπως επίσης μπορείς να του περάσεις και την Ελληνική Rom (ace hellas) (οχι βέβαια έτσι απλα αλλα γίνεται) και να είναι όπως ακριβώς θα ήταν εάν το επαιρνες απο εδω. Όπως και να έχει όμως.. συσκευή που έχει έρθει απ'έξω ΔΕΝ έχει εγγυηση στην Ελλάδα. Και ακόμα και τιν Ελληνική Rom να του έχεις περάσει.. δεν μπορείς να το πλασάρεις σαν "Ελληνικής Αντιπρσοπείας" σε περίπτωση που πάθει κάτι ετσι ώστε να το πας ας πούμε στην Ace για επισκευή. Για κάποιον που ξέρει είναι άμεσα αναγνωρίσημο οτι δέν είναι Αντιπροσοπείας. Ελπίζω να βοήθησα. Εάν θές Info για τιν Ελληνικη Rom PM me.;) (Μόλις είδα οτι είσαι Πειραιά! Οποτε Πάρτο... και κανονίζουμε καφέ και στο φτιάχνω εγώ με τιν Έλληνικη ROm.)
  22. I will Be there! :D Etsi gia na dw kai tous Moderatores tous Administratores... (oute ton pro8upourgo na phgainame na doume.....:lol: :whistle: ) kai ton MsK pou epimenei na paizei me tin upografh mou!! (:p :( )
  23. Freak_of_Nature epetrepse mou na diafonisw mazi sou meta apo shmerino test! :D Exw trypa sthn glwssa edw kai 5 xronia. Ta teleftaia sxedon 2 xronia tin exw vgalei gia ton aplo logo oti epeidh einai kolhma to skoularimi mesa sto stoma.. paizeis synexos mazi tou.. Me apotelesma.. pai3e pai3e 3 xronia na exw xalasei oles sxedon tis mytes ton Dontiwn mou. Eftyxws to pira xampari sto para 5 kai isa pou eswsa tin katastash. (PROSOXH STA DONTIA SAS LOIPON OSOI SKEFTESTE NA KANETE TRYPA STHN GLWSSA) Pantos shmera meta apo 2 xronia... evgala thn mpara apo to sakoulaki.. tin aposteirwsa.. kai tsak... KANONIKOTATA sthn 8esh tis.. san na mhn eleipse oute mia mera! Vevaia to synes8hma meta apo 2 xronia apousias htan periergo.. kai tin evgala amesws.. Afta kai apo emena....
  24. :!: TrisMEGISTE :!: panare pistevw pws aneta 8a mporouses na synergasteis me tous Xda Developers mpas kai doume kai Win5.0 sta 2020i mas :this: Yparxei kati sto opoio na MHN exeis valei to xeraki soy? ;) @gsis plhroforiaka mporeis na mas peis poso to phres to en logo mhxanhma??
×
×
  • Create New...