xabos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Συνολική αυτονομία σε βίντεο … έχει 10 ώρες … κάνε την πράξη … 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Στης ρυθμισεις της μπαταριας εκεί που λεει περισσοτερες ρυθμισεις μπαταριας αμαν απενεργοποιήσεις την έξυπνη φορτιση και την χωρητικότητα έξυπνης μπαταρίας απογειώνεται η αυτονομια.1 ώρα YouTube εππεσε 2% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου εχουμε καμια προταη για privacy protector απο ελλαδα η amazon? Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου On 24/7/2024 at 7:10 ΜΜ, hasiotis_john said: Σήμερα είχε μια φωτιά στην περιοχή μου αλλά δεν μου ήρθε ειδοποίηση ασφαλείας, προφανώς είναι απενεργοποιημένη! Μπορεί να δει όποιος έχει την συσκευή αν έχει το μενού αυτό με την ρύθμιση? (εμένα πάντως δεν είναι έτσι όπως το δείχνει εδώ --> https://www.devicesfaq.com/en/emergency-alerts/honor-honor-magic6-pro ) Εννοώ στις ειδοποιήσεις δεν έχει κάτι τέτοιο μέσα, βασικά ούτε μενού ειδοποιήσεις έχει, αλλά "ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης" που μέσα δεν έχει τα παραπάνω! Ηχοι και δονηση-->περισσοτερες ρυθμισεις-->Ασυρματες ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης και τα ενεργοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R1mfire Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα, έχω το Magic 6 Ultimate από Κίνα, έχω ενεργοποιήσει το 5G στις ρυθμίσεις δικτύου ωστόσο δεν βλέπω 5G από το δίκτυο της Q. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι και πως? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου H συσκευή έχει ir blaster; Ξέρω η τεχνολογία των υπερύθρων είναι παλιά, αλλά για τηλεόραση κλιματιστικά κτλ είναι ότι πρέπει και βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπερα στην παρεα, θελω να το παρω και εγω τα διαβασα αυτα που γραψατε, ερχομαι απο s24 ultra, με προβληματιζει μονο η κυρτη οθονη τυπου s23 ultra που ειχα περυσι, και οτι θα αλλαξω λειτουργικο θα ψαχνομαι δηλαδη, να το κανω τι λετε? Θα μεταφερθουν ολα τα δεδομενα και εφαρμογες που εχω 200 gb? Το εκανε κανεις? Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. Κυριακή στις 10:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:31 πμ Καλησπέρα σας.. Μόλις έκανα παραγγελία του τηλεφώνου και είμαι σε αναζήτηση για προστασίας οθόνης. Πείτε καμία ιδέα.. Ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ (edited) Έχει μεμβράνη η οποία (στο δικό μου) έβγαλε φυσαλίδες μετά τους 4-5 μήνες χρήση Edited Κυριακή στις 12:35 μμ by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:23 μμ On 3/9/2024 at 2:25 ΜΜ, _NikitaS_ said: H συσκευή έχει ir blaster; Ξέρω η τεχνολογία των υπερύθρων είναι παλιά, αλλά για τηλεόραση κλιματιστικά κτλ είναι ότι πρέπει και βοηθάει. Τελικά έχει υπέρυθρες η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts