Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 ώρες πριν, George6633 said:

Και μένα αυτή μου αρέσει περισσότερο και φοράω τώρα αλλά φοβάμαι αρκετά τις κάμερες πίσω (ήδη έχει μια γρατσουνια ο φακός,ευτυχώς είναι δίπλα από την κάμερα και δεν επηρεάζει.γιαυτο έχω άλλες 2 που κλείνουν τις κάμερες πίσω.Θα του αλλάξω και μια μπαταρία μετά τη μίνι σεζόν των Χριστουγέννων πριν φύγω για το νησί και συνεχίζουμε...

ποιες θηκες εχεις?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

54 minutes ago, specguard said:

Άλλαξε Χώρα πχ Ιταλία και περίμενε!

Κανένα νέο από την Infoquest?

Αυτό ακριβώς...Εγώ τους έγραψα για μπαταρία και έναν γενικό έλεγχο,αυτοι τον κάνανε και μου γράψανε και τα υπόλοιπα 

@redman20

https://www.skroutz.gr/s/50998748/Tech-Protect-Camshield-Pro-Back-Cover-Mayro-Poco-X6-Pro.html

https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html

Επίσης την δική του από το κουτί και μια διάφανη απλή που μάλλον έχω χάσει.

IMG_20241113_110136.jpg

για να εχεις την εγγυηση αρκει η αποδειξη πληρωμης? την μπαταρια στην αλλαζουν δωρεαν?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

9 minutes ago, redman20 said:

για να εχεις την εγγυηση αρκει η αποδειξη πληρωμης? την μπαταρια στην αλλαζουν δωρεαν?

Εμένα δεν μου αλλάξανε τίποτα,πιθανόν αρκεί η απόδειξη αλλά πρέπει όντως να βρούμε πρόβλημα...Εγώ πχ αν το αφήσω σε κατάσταση αναμονής δεν χάνει,αν αρχίσω να το δουλεύω και ειδικά σε 4G χάνει με τρελούς ρυθμούς γιαυτό έχω φτάσει και 250 κύκλους..αυτοί προφανώς περίμεναν ότι θα κλείνει μόνο του ή κάτι τέτοιο ώστε να το πάρουν σαν βλάβη και να την αλλάξουν.Πριν το στείλω πάντως μου είπαν ότι είναι εντός εγγύησης χωρίς πολλά πολλά άρα φαντάζομαι ότι αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του τηλεφώνου θα το αλλάζουν. 

1 ώρα πριν, George6633 said:

Αυτό ακριβώς...Εγώ τους έγραψα για μπαταρία και έναν γενικό έλεγχο,αυτοι τον κάνανε και μου γράψανε και τα υπόλοιπα 

@redman20

https://www.skroutz.gr/s/50998748/Tech-Protect-Camshield-Pro-Back-Cover-Mayro-Poco-X6-Pro.html

https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html

Επίσης την δική του από το κουτί και μια διάφανη απλή που μάλλον έχω χάσει.

IMG_20241113_110136.jpg

Δηλαδη τους εστειλες κατι τετοιο και δεν σε αλλαξανε μπαταρια? Τα γαιδουρια!!!!🤣

σπασμένο-κινητό-τη-έφωνο-κοντά-που-απομονώνεται-επάνω-στο-άσπρο-98517711.jpg

1 ώρα πριν, specguard said:

Δηλαδη τους εστειλες κατι τετοιο και δεν σε αλλαξανε μπαταρια? Τα γαιδουρια!!!!🤣

σπασμένο-κινητό-τη-έφωνο-κοντά-που-απομονώνεται-επάνω-στο-άσπρο-98517711.jpg

Μα ναι είναι αδιανόητο και μένα εντύπωση μου έκανε 🤣🤣

Όχι εντάξει το παρακάνανε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα,τουλάχιστον άλλαξα εγώ τζαμακι και είναι πένα το τηλέφωνο 🤣

Edited by George6633

2 minutes ago, George6633 said:

Μα ναι είναι αδιανόητο και μένα εντύπωση μου έκανε 🤣🤣

Όχι εντάξει το παρακάνανε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα,τουλάχιστον άλλαξα εγώ τζαμακι και είναι πένα το τηλέφωνο 🤣

Στειλτο Θεσσαλονικη μερια αν θες να δεις κατι τετοιο!!! Με τις "αναθυμιασεις¨" το παω🤪

Screenshot_2024-11-10-20-30-21-374_com.digibites.accubattery.jpg.c76926fe60a8d669f7976cf6f6838b81.jpg

Screenshot_2024-11-10-20-32-41-223_com.digibites.accubattery.jpg.fb76498a3032662f6176aefebbf333ab.jpg

4 minutes ago, specguard said:

Στειλτο Θεσσαλονικη μερια αν θες να δεις κατι τετοιο!!! Με τις "αναθυμιασεις¨" το παω🤪

Screenshot_2024-11-10-20-30-21-374_com.digibites.accubattery.jpg.c76926fe60a8d669f7976cf6f6838b81.jpg

Screenshot_2024-11-10-20-32-41-223_com.digibites.accubattery.jpg.fb76498a3032662f6176aefebbf333ab.jpg

Poco δύναμη!!!Έχε χάρη που το αγαπάω το τηλέφωνο και κάθε φορά που θέλω να το αλλάξω ή δεν είναι διαθέσιμο αυτό που επιλέγω ή το μετανιώνω... Πάμε για το Χ7 Pro,όπως το βλέπω θα βγάλω ξανά πάνω από χρόνο με μια βασική συσκευή μετά το Redmi Note 9T που μετά από 2,5 χρόνια μου έπεσε στη θάλασσα εν ώρα εργασίας και το πήρα χαμπάρι μετά από 10 λεπτά...Ναι ξέρω δίνω μια ιδιαίτερη προσοχή στα τηλέφωνα μετά τον μήνα του μέλιτος 🤣

Χρειάζεται όντως αλλαγή μπαταρίας; 

Μιλάμε για συσκευή που δεν συμπλήρωσε καν χρόνο.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

32 minutes ago, p_k said:

Χρειάζεται όντως αλλαγή μπαταρίας; 

Μιλάμε για συσκευή που δεν συμπλήρωσε καν χρόνο.

Το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια.. Πλέον με κάθε ευκαιρία το βάζω στην πρίζα απλά..Δεν είναι για πέταμα, δεν μου κάνει κάτι παράξενο απλά ξεφορτιζει γρήγορα σε χρήση, θα την αλλάξω λογικά,όπως και να χει μια καινούργια μπαταρία θα ξεκινήσει από το 0,αλλο θέμα δεν έχω να με ενοχλεί.

5 ώρες πριν, redman20 said:

Αν έχει αγοραστεί από μεγάλη αλυσίδα, ναι.

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi/Poco/Redmi στην χώρα μας, ούτε η Infoquest είναι το επίσημο service αυτής.

Η αλλαγή της μπαταρίας γίνεται δωρεάν μόνο αν υπάρχει προβλημα εντός 6μηνών ή 1ετους(δεν θυμάμαι πόσο ορίζει η Infoquest).

55 minutes ago, George6633 said:

Το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια.. Πλέον με κάθε ευκαιρία το βάζω στην πρίζα απλά..Δεν είναι για πέταμα, δεν μου κάνει κάτι παράξενο απλά ξεφορτιζει γρήγορα σε χρήση, θα την αλλάξω λογικά,όπως και να χει μια καινούργια μπαταρία θα ξεκινήσει από το 0,αλλο θέμα δεν έχω να με ενοχλεί.

Kοιτα τσακπινιες που με κανει εμενα το Poco...απο 49% στο 65% με 0,00% wear στην μπαταρια του!🙃😜

viber_image_2024-11-13_17-22-02-040.jpg

33 minutes ago, specguard said:

Kοιτα τσακπινιες που με κανει εμενα το Poco...απο 49% στο 65% με 0,00% wear στην μπαταρια του!🙃😜

viber_image_2024-11-13_17-22-02-040.jpg

Τιμιο!!!!Το έχεις μόνιμα σε εξοικονόμηση μπαταρίας;Δεν το έχω βάλει ποτέ γιατί όταν έβαζα πιο παλιά xiaomi σε εξοικονόμηση δεν χτυπούσε σχεδόν ποτέ ειδοποίηση για οτιδήποτε. 

7 minutes ago, George6633 said:

Τιμιο!!!!Το έχεις μόνιμα σε εξοικονόμηση μπαταρίας;Δεν το έχω βάλει ποτέ γιατί όταν έβαζα πιο παλιά xiaomi σε εξοικονόμηση δεν χτυπούσε σχεδόν ποτέ ειδοποίηση για οτιδήποτε. 

Nαι, μονο τις τραπεζικες εφαρμογες σε εξοικονομηση ενεργειας και ειδοποιησεις ανοικτες, ολα τα υπολοιπα κλειστες ειδοποιησεις και περιορισμο ενεργειων παρασκηνιου. Δεν εχω το θεμα με τις ειδοποιησεις που λες παραπανω!

Πριν λίγο η Xiaomi ανακοίνωσε ότι εντός του μήνα θα έρθει και το HyperOS2.0

FB_IMG_1731595812971.jpg

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Εσυ μην μιλας...και HyperOS 3.0 να βαλεις παλι θα σου πεφτει απο τα χερια!!!😂

Edited by specguard

5 ώρες πριν, specguard said:

Εσυ μην μιλας...και HyperOS 3.0 να βαλεις παλι θα σου πεφτει απο τα χερια!!!😂

Χαχαχα εντάξει σταματάω εδώ.. 🤣

Παιδιά ψάχνω για κινητό για τις γιορτές ή Μπλακ άμα βγάλει καμιά δυνατή προσφορά κανείς..Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Αλλά μόλις έπεσα και σε αυτό το εργαλείο.. Διαβάζω για προβλήματα με μπαταρία.. Τι παίζει? Δεν κάνω gaming καθόλου. Μόνο τράπεζες, μηνύματα, browsing, χάρτες.. Ευχαριστώ 

Αν με 49% μπαταρία έχεις τα παραπάνω στατιστικά (χρήση παρόμοια με αυτά που αναφέρεις) και δεν σε καλύπτουν, πάνε αλλού.Κανε μια έρευνα στο gsmarena και σύγκρινε τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα στα στατιστικά της μπαταρίας και εσύ αποφασίζεις.

Screenshot_2024-11-15-16-57-36-792_com.digibites.accubattery.jpg

5 minutes ago, specguard said:

Αν με 49% μπαταρία έχεις τα παραπάνω στατιστικά (χρήση παρόμοια με αυτά που αναφέρεις) και δεν σε καλύπτουν, πάνε αλλού.Κανε μια έρευνα στο gsmarena και σύγκρινε τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα στα στατιστικά της μπαταρίας και εσύ αποφασίζεις.

screencapture-gsmarena-xiaomi-poco-f6-vs-poco-x6-pro-review-battery-camera-price-compared-news-63143-php-2024-11-15-17_05_43.pdf

26 minutes ago, specguard said:

screencapture-gsmarena-xiaomi-poco-f6-vs-poco-x6-pro-review-battery-camera-price-compared-news-63143-php-2024-11-15-17_05_43.pdf 7 MB · 1 download

Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? 

4 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? 

Η μπαταρία δεν είναι τούμπανο σε καμία περίπτωση και θα το δεις σε κάθε review αντικειμενικο που λέει ακριβώς τα πράγματα..κατά τα άλλα είναι τρομερό κινητό και ένα από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου με βάση το τι πλήρωσα.Θέλει πολύ δουλειά και αφαιρέσεις και εξοικονόμηση για να το φέρεις στα μέτρα σου εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ όλη μέρα.. Παρολαυτα αν έχεις όρεξη έχουν γράψει πολλά τιπς τα παιδιά εδώ από την πρώτη σελίδα ως τώρα και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα θα δεις καλά αποτελέσματα. 

4 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Από αυτά που ρωτάς και σε ενδιαφέρουν, πάς στο Oneplus Nord 4.

Εχει παρόμοιο επεξεργαστή με το Poco και οθόνη, πολύ καλύτερη ποιοτητα κατασκευής, καλύτερη μπαταρία, λογισμικό χωρις διαφημίσεις out of the box, πιο γρήγορη φόρτιση, και θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμισεις και 6χρόνια security patches, ενώ το poco θα λάβει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις και 4 χρόνια security patches.

Το Realme 6T ειναι παρόμοιο με το Nord 4 αλλά με μικρότερη υποστήριξη σε updates και κατασκευή απο πλαστικό. Αν το βρεις φθηνότερα, ειναι καλή εναλλακτική(εχει κυρτη οθονη).

To Poco F6 το προσπερνάς αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνιδια.

Και για την αυτονομία που αναφέρθηκε από το Gsmarena

22012057_8C9ACA54-CF19-4B53-9322-60E1AC561220.png.07f01e6e5cb6d12730a0559f1b426d81.png

Edited by Fulgore1

57 minutes ago, George6633 said:

Η μπαταρία δεν είναι τούμπανο σε καμία περίπτωση και θα το δεις σε κάθε review αντικειμενικο που λέει ακριβώς τα πράγματα..κατά τα άλλα είναι τρομερό κινητό και ένα από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου με βάση το τι πλήρωσα.Θέλει πολύ δουλειά και αφαιρέσεις και εξοικονόμηση για να το φέρεις στα μέτρα σου εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ όλη μέρα.. Παρολαυτα αν έχεις όρεξη έχουν γράψει πολλά τιπς τα παιδιά εδώ από την πρώτη σελίδα ως τώρα και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα θα δεις καλά αποτελέσματα. 

Το σωστό ηταν να πεις (...ενα απο τα καλυτερα κινητα που ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ)😈😂

5 ώρες πριν, zevoulon_13 said:

Οτι ειπαν οι προλαλησαντες τους οποιους και ευχαριστω για τον κοπο που εκαναν να απαντησουν.

1 minute ago, specguard said:

Το σωστό ηταν να πεις (...ενα απο τα καλυτερα κινητα που ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ)😈😂

Να πω ότι δεν το αξίζω;Το αξίζω...🤣🤣

Πάντως επιβεβαιώνω ότι έχει καλή κατασκευή και αυτά που μου είπε η Infoquest ήταν πολύ τραβηγμένα... Έχει κάτι σημάδια γύρω γύρω αλλά η οθόνη είναι αψεγάδιαστη (πέρα από κάτι αμυχες που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου) και είχε μείνει και κάποιους μήνες χωρίς τζαμακι!!!Βέβαια τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω έχω αλλάξει 4 ή 5 αλλά είναι επειδή το πήρα πιο ζεστά και το προσέχω και αν σπάει λίγο το τζαμακι το αλλάζω