specguard Δημ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Μίλα καθαρά...για μένα μιλάς!!!🤣😜😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. Πέμπτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:55 μμ 6 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ετσι ακριβώς. Δεν βλέπω πάντως αρνητικές αντιδράσεις στο ότι πρέπει να κάνουμε format μετά από... security patch για να στρώσει η συσκευή. (Σε άλλα θέματα κινητών στο παρελθόν, εχει πέσει το κράξιμο της αρκούδας σε τέτοια περιστατικά). Εγώ ακόμα έχω κολλήσει στην 13(Σεπτέμβριος),και σε tablet μεριά(Xiaomi Pad 6)ακόμα χειρότερα(Αύγουστος). Δεν κάνω ποτέ format γιατί είναι μεγάλος μπελάς για εμένα. Πρέπει να θυμηθώ όλους τους κωδικούς από κάθε εφαρμογή και κυρίως των τραπεζών λόγω ότι τις δουλεύω όλες με αποτύπωμα,οπότε καταλαβαίνεις σε τί διαδικασία πρέπει να μπώ μετά,με επαληθεύσεις και αριθμούς καρτών και τηλέφωνα...μόνο που το σκέφτομαι κουράστηκα! Έχεις μείνει λίγο πίσω...ενημερωτικά εμένα μου ήρθε με περιοχή Ελβετία η 14. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ Επαναμβανω για να μη γίνομαι κουραστικός έκανα μια αναφορά παραπανω για χρήστες που κόβουν -ραβουν κτλ πλέον δεν είναι πρόβλημα . Δεν θα δουν περίεργες απώλειες μπαταρίας κτλ. Δεν αναφέρομαι για κάποιον που έχει σεταρει τη συσκευή του και δεν έχει περίεργες συμπεριφορές.Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι εφόσον είναι Οκ. Αυτά ..😚✌️ pan widget 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Πέμπτη στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:48 μμ Πάντως έχοντας δοκιμάσει κάποιες gcam νομίζω ότι η στοκ βγάζει καλύτερα !! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Πέμπτη στις 11:14 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:14 μμ 1 hour ago, gjimmys said: Πάντως έχοντας δοκιμάσει κάποιες gcam νομίζω ότι η στοκ βγάζει καλύτερα !! Ναι πολύ καλύτερα και με την λειτουργία Pro. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Με την sim τοποθετημένη, όταν κάνω boot ζητάει το pin. Ερώτηση: Πώς μπορώ να παρακάμπτω την sim στο bootάρισμα και να λειτουργήσει μόνο η συσκευή με την sim μέσα αλλά απενεργοποιημένη; Με τα TCL γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Πρέπει απλά να βγάλεις το πιν, πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα στην αναζήτηση την λέξη pin και θα στο βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 11 ώρες πριν, Arinos said: Πρέπει απλά να βγάλεις το πιν, πήγαινε ρυθμίσεις και πάτα στην αναζήτηση την λέξη pin και θα στο βγάλει. Κατ αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θέλω να απενεργοποιήσω το πίν. Απλά όταν ξεκινάει το κινητό εκει που ζητάει πίν ,να μπορώ να το παρακάμπτω ώστε να ανοίγει το κινητό χωρίς σύνδεση με την κοσμοτέ. Με τα TCL πχ γίνεται υπάρχει στην αρχή επιλογή που παρακάμτει την σίμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Για δοκίμασε αυτό, *#*#4636#*#*, μπαίνεις στο μενού της κάρτας που θέλεις και απενεργοποιήσεις εκεί που λέει mobile radio power .Υπόψιν να μην έχεις ενεργοποιήσει την δυνατότητα wifi calling γιατί θα μπορείς να δέχεσαι κλήσεις πάλι. Edited 5 ώρες πριν by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, tasos_v said: Κατ αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θέλω να απενεργοποιήσω το πίν. Απλά όταν ξεκινάει το κινητό εκει που ζητάει πίν ,να μπορώ να το παρακάμπτω ώστε να ανοίγει το κινητό χωρίς σύνδεση με την κοσμοτέ. Με τα TCL πχ γίνεται υπάρχει στην αρχή επιλογή που παρακάμτει την σίμ. Γίνεται και αυτό που θες να κάνεις πάλι εκεί, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts