gjimmys Δημ. Σάββατο στις 10:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:03 πμ Έχουμε καμία δοκιμασμένη gcam που να δουλεύει καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Σάββατο στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:49 πμ https://www.ytechb.com/download-google-camera-for-poco-x6-pro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Σάββατο στις 01:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:03 μμ 2 ώρες πριν, specguard said: https://www.ytechb.com/download-google-camera-for-poco-x6-pro/ Σε ευχαριστώ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Σάββατο στις 08:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:14 μμ Προσωπικά προτιμώ την 8.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Κυριακή στις 04:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:33 πμ 8 ώρες πριν, specguard said: Προσωπικά προτιμώ την 8. Δεν μου άνοιγε και κατέβασα την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. Κυριακή στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:57 πμ Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Κυριακή στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:56 πμ Devcheck, accubattery και ampere δείχνουν πολύ καλά δεδομένα και κάποιο ιστορικό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Κυριακή στις 02:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:08 μμ Accubattery🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Κυριακή στις 02:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:55 μμ 4 ώρες πριν, sot20 said: Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; Υπάρχουν και καλώδια τα οποία έχουν τη σχετική ένδειξη, αν δεν έχεις πάρει ήδη τέτοιο καλώδια στα όσα αναφέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Απροσδόκητα και ανέλπιστα μου ήρθε σήμερα η 14 Όλα καλά!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Καλημέρα και χρόνια πολλά.Η εκτιμώμενη χωρητικότητα σε αυτή την εφαρμογή είναι αξιόπιστη;Πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 95% και 4700κατι mAh ενώ ένα τεστ στο antutu μου έβγαλε 88%.Πάντως σε κατάσταση αναμονής ακόμα και ώρες δεν χάνει σχεδόν καθόλου,με την 14αρα έχω δει διαφορά (οκ δουλεύω και περισσότερο αυτόν τον καιρό) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Συνεχίζει να σου πέφτει από τα χέρια με την 14 άρα? Αυτό έχει σημασία! 😂 Στο θέμα μας τώρα... Συγκριτικά με το accubattery δείχνει τα ίδια, τώρα κάποιες μικρές διακυμάνσεις θα τις βλέπεις. Για παράδειγμα σε εμένα αφού χτυπήσει το καμπανάκι στο όριο που έχω ορίσει (accubattery) και το αφήσω για λίγα δευτερόλεπτα συνεχίζουν τα mAh να ανεβαίνουν και εκεί κοντά στο μισό λεπτό το βλέπεις και πέφτουν 150-200 mAh. Θα κάνω και εγώ το τεστ της Overlay (100% φορτιση)και θα το ποσταρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts