Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχουμε καμία δοκιμασμένη gcam που να δουλεύει καλά;

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 ώρες πριν, specguard said:

Σε ευχαριστώ!!

8 ώρες πριν, specguard said:

Προσωπικά προτιμώ την 8.

Δεν μου άνοιγε και κατέβασα την 9.1

Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; 

Devcheck, accubattery και ampere δείχνουν πολύ καλά δεδομένα και κάποιο ιστορικό.

4 ώρες πριν, sot20 said:

Έχω ξεκινήσει να δοκιμάζω καλώδια, άλλους φορτιστές και power bank. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει με πόσα watt φορτίζει το κινητό; 

Υπάρχουν και καλώδια τα οποία έχουν τη σχετική ένδειξη, αν δεν έχεις πάρει ήδη τέτοιο καλώδια στα όσα αναφέρεις...

Απροσδόκητα και ανέλπιστα μου ήρθε σήμερα η 14

Όλα καλά!!!

Screenshot_2024-12-16-21-02-28-459_com.android.settings.thumb.jpg.f23d52f6a774384593207bd32b715d4d.jpg

Καλημέρα και χρόνια πολλά.Η εκτιμώμενη χωρητικότητα σε αυτή την εφαρμογή είναι αξιόπιστη;Πριν λίγες μέρες μου έβγαζε 95% και 4700κατι mAh ενώ ένα τεστ στο antutu μου έβγαλε 88%.Πάντως σε κατάσταση αναμονής ακόμα και ώρες δεν χάνει σχεδόν καθόλου,με την 14αρα έχω δει διαφορά (οκ δουλεύω και περισσότερο αυτόν τον καιρό) 

Screenshot_2024-12-18-08-14-42-615_flar2.devcheck-edit.jpg

Συνεχίζει να σου πέφτει από τα χέρια με την 14 άρα? Αυτό έχει σημασία! 😂 Στο θέμα μας τώρα... Συγκριτικά με το accubattery δείχνει τα ίδια, τώρα κάποιες μικρές διακυμάνσεις θα τις βλέπεις. Για παράδειγμα σε εμένα αφού χτυπήσει το καμπανάκι στο όριο που έχω ορίσει (accubattery) και το αφήσω για λίγα δευτερόλεπτα συνεχίζουν τα mAh να ανεβαίνουν και εκεί κοντά στο μισό λεπτό το βλέπεις και πέφτουν 150-200 mAh.

Θα κάνω και εγώ το τεστ της Overlay (100% φορτιση)και θα το ποσταρω!