redman20 Δημ. Τετάρτη στις 08:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:31 πμ 6 ώρες πριν, George6633 said: Και μένα αυτή μου αρέσει περισσότερο και φοράω τώρα αλλά φοβάμαι αρκετά τις κάμερες πίσω (ήδη έχει μια γρατσουνια ο φακός,ευτυχώς είναι δίπλα από την κάμερα και δεν επηρεάζει.γιαυτο έχω άλλες 2 που κλείνουν τις κάμερες πίσω.Θα του αλλάξω και μια μπαταρία μετά τη μίνι σεζόν των Χριστουγέννων πριν φύγω για το νησί και συνεχίζουμε... ποιες θηκες εχεις? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 09:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:16 πμ 54 minutes ago, specguard said: Άλλαξε Χώρα πχ Ιταλία και περίμενε! Κανένα νέο από την Infoquest? Αυτό ακριβώς...Εγώ τους έγραψα για μπαταρία και έναν γενικό έλεγχο,αυτοι τον κάνανε και μου γράψανε και τα υπόλοιπα @redman20 https://www.skroutz.gr/s/50998748/Tech-Protect-Camshield-Pro-Back-Cover-Mayro-Poco-X6-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html Επίσης την δική του από το κουτί και μια διάφανη απλή που μάλλον έχω χάσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ για να εχεις την εγγυηση αρκει η αποδειξη πληρωμης? την μπαταρια στην αλλαζουν δωρεαν? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:45 πμ 9 minutes ago, redman20 said: για να εχεις την εγγυηση αρκει η αποδειξη πληρωμης? την μπαταρια στην αλλαζουν δωρεαν? Εμένα δεν μου αλλάξανε τίποτα,πιθανόν αρκεί η απόδειξη αλλά πρέπει όντως να βρούμε πρόβλημα...Εγώ πχ αν το αφήσω σε κατάσταση αναμονής δεν χάνει,αν αρχίσω να το δουλεύω και ειδικά σε 4G χάνει με τρελούς ρυθμούς γιαυτό έχω φτάσει και 250 κύκλους..αυτοί προφανώς περίμεναν ότι θα κλείνει μόνο του ή κάτι τέτοιο ώστε να το πάρουν σαν βλάβη και να την αλλάξουν.Πριν το στείλω πάντως μου είπαν ότι είναι εντός εγγύησης χωρίς πολλά πολλά άρα φαντάζομαι ότι αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας του τηλεφώνου θα το αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 10:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:56 πμ 1 ώρα πριν, George6633 said: Αυτό ακριβώς...Εγώ τους έγραψα για μπαταρία και έναν γενικό έλεγχο,αυτοι τον κάνανε και μου γράψανε και τα υπόλοιπα @redman20 https://www.skroutz.gr/s/50998748/Tech-Protect-Camshield-Pro-Back-Cover-Mayro-Poco-X6-Pro.html https://www.skroutz.gr/s/51537206/Nillkin-Camshield-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Poco-X6-Pro-57983120424.html Επίσης την δική του από το κουτί και μια διάφανη απλή που μάλλον έχω χάσει. Δηλαδη τους εστειλες κατι τετοιο και δεν σε αλλαξανε μπαταρια? Τα γαιδουρια!!!!🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 12:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:36 μμ (edited) 1 ώρα πριν, specguard said: Δηλαδη τους εστειλες κατι τετοιο και δεν σε αλλαξανε μπαταρια? Τα γαιδουρια!!!!🤣 Μα ναι είναι αδιανόητο και μένα εντύπωση μου έκανε 🤣🤣 Όχι εντάξει το παρακάνανε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα,τουλάχιστον άλλαξα εγώ τζαμακι και είναι πένα το τηλέφωνο 🤣 Edited Τετάρτη στις 12:36 μμ by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 12:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:40 μμ 2 minutes ago, George6633 said: Μα ναι είναι αδιανόητο και μένα εντύπωση μου έκανε 🤣🤣 Όχι εντάξει το παρακάνανε δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα,τουλάχιστον άλλαξα εγώ τζαμακι και είναι πένα το τηλέφωνο 🤣 Στειλτο Θεσσαλονικη μερια αν θες να δεις κατι τετοιο!!! Με τις "αναθυμιασεις¨" το παω🤪 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 12:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:48 μμ 4 minutes ago, specguard said: Στειλτο Θεσσαλονικη μερια αν θες να δεις κατι τετοιο!!! Με τις "αναθυμιασεις¨" το παω🤪 Poco δύναμη!!!Έχε χάρη που το αγαπάω το τηλέφωνο και κάθε φορά που θέλω να το αλλάξω ή δεν είναι διαθέσιμο αυτό που επιλέγω ή το μετανιώνω... Πάμε για το Χ7 Pro,όπως το βλέπω θα βγάλω ξανά πάνω από χρόνο με μια βασική συσκευή μετά το Redmi Note 9T που μετά από 2,5 χρόνια μου έπεσε στη θάλασσα εν ώρα εργασίας και το πήρα χαμπάρι μετά από 10 λεπτά...Ναι ξέρω δίνω μια ιδιαίτερη προσοχή στα τηλέφωνα μετά τον μήνα του μέλιτος 🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:55 μμ Χρειάζεται όντως αλλαγή μπαταρίας; Μιλάμε για συσκευή που δεν συμπλήρωσε καν χρόνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:29 μμ 32 minutes ago, p_k said: Χρειάζεται όντως αλλαγή μπαταρίας; Μιλάμε για συσκευή που δεν συμπλήρωσε καν χρόνο. Το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια.. Πλέον με κάθε ευκαιρία το βάζω στην πρίζα απλά..Δεν είναι για πέταμα, δεν μου κάνει κάτι παράξενο απλά ξεφορτιζει γρήγορα σε χρήση, θα την αλλάξω λογικά,όπως και να χει μια καινούργια μπαταρία θα ξεκινήσει από το 0,αλλο θέμα δεν έχω να με ενοχλεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Τετάρτη στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:47 μμ 5 ώρες πριν, redman20 said: για να εχεις την εγγυηση αρκει η αποδειξη πληρωμης? την μπαταρια στην αλλαζουν δωρεαν? Αν έχει αγοραστεί από μεγάλη αλυσίδα, ναι. Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία Xiaomi/Poco/Redmi στην χώρα μας, ούτε η Infoquest είναι το επίσημο service αυτής. Η αλλαγή της μπαταρίας γίνεται δωρεάν μόνο αν υπάρχει προβλημα εντός 6μηνών ή 1ετους(δεν θυμάμαι πόσο ορίζει η Infoquest). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 03:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 03:28 μμ 55 minutes ago, George6633 said: Το φορτίζω 2-3 φορές την μέρα χωρίς να παίζω παιχνίδια.. Πλέον με κάθε ευκαιρία το βάζω στην πρίζα απλά..Δεν είναι για πέταμα, δεν μου κάνει κάτι παράξενο απλά ξεφορτιζει γρήγορα σε χρήση, θα την αλλάξω λογικά,όπως και να χει μια καινούργια μπαταρία θα ξεκινήσει από το 0,αλλο θέμα δεν έχω να με ενοχλεί. Kοιτα τσακπινιες που με κανει εμενα το Poco...απο 49% στο 65% με 0,00% wear στην μπαταρια του!🙃😜 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Τετάρτη στις 04:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:02 μμ 33 minutes ago, specguard said: Kοιτα τσακπινιες που με κανει εμενα το Poco...απο 49% στο 65% με 0,00% wear στην μπαταρια του!🙃😜 Τιμιο!!!!Το έχεις μόνιμα σε εξοικονόμηση μπαταρίας;Δεν το έχω βάλει ποτέ γιατί όταν έβαζα πιο παλιά xiaomi σε εξοικονόμηση δεν χτυπούσε σχεδόν ποτέ ειδοποίηση για οτιδήποτε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τετάρτη στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:25 μμ 7 minutes ago, George6633 said: Τιμιο!!!!Το έχεις μόνιμα σε εξοικονόμηση μπαταρίας;Δεν το έχω βάλει ποτέ γιατί όταν έβαζα πιο παλιά xiaomi σε εξοικονόμηση δεν χτυπούσε σχεδόν ποτέ ειδοποίηση για οτιδήποτε. Nαι, μονο τις τραπεζικες εφαρμογες σε εξοικονομηση ενεργειας και ειδοποιησεις ανοικτες, ολα τα υπολοιπα κλειστες ειδοποιησεις και περιορισμο ενεργειων παρασκηνιου. Δεν εχω το θεμα με τις ειδοποιησεις που λες παραπανω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:50 μμ Πριν λίγο η Xiaomi ανακοίνωσε ότι εντός του μήνα θα έρθει και το HyperOS2.0 1 1 Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Αυτά είναι!!!!Για να δούμε..!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Πέμπτη στις 05:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:24 μμ (edited) Εσυ μην μιλας...και HyperOS 3.0 να βαλεις παλι θα σου πεφτει απο τα χερια!!!😂 Edited Πέμπτη στις 06:18 μμ by specguard 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Πέμπτη στις 10:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:59 μμ 5 ώρες πριν, specguard said: Εσυ μην μιλας...και HyperOS 3.0 να βαλεις παλι θα σου πεφτει απο τα χερια!!!😂 Χαχαχα εντάξει σταματάω εδώ.. 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Παιδιά ψάχνω για κινητό για τις γιορτές ή Μπλακ άμα βγάλει καμιά δυνατή προσφορά κανείς..Είμαι ανάμεσα σε Realme GT 6T, το Nord 4 ή το Poco F6.. Αλλά μόλις έπεσα και σε αυτό το εργαλείο.. Διαβάζω για προβλήματα με μπαταρία.. Τι παίζει? Δεν κάνω gaming καθόλου. Μόνο τράπεζες, μηνύματα, browsing, χάρτες.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Αν με 49% μπαταρία έχεις τα παραπάνω στατιστικά (χρήση παρόμοια με αυτά που αναφέρεις) και δεν σε καλύπτουν, πάνε αλλού.Κανε μια έρευνα στο gsmarena και σύγκρινε τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα στα στατιστικά της μπαταρίας και εσύ αποφασίζεις. 5 minutes ago, specguard said: Αν με 49% μπαταρία έχεις τα παραπάνω στατιστικά (χρήση παρόμοια με αυτά που αναφέρεις) και δεν σε καλύπτουν, πάνε αλλού.Κανε μια έρευνα στο gsmarena και σύγκρινε τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα στα στατιστικά της μπαταρίας και εσύ αποφασίζεις. screencapture-gsmarena-xiaomi-poco-f6-vs-poco-x6-pro-review-battery-camera-price-compared-news-63143-php-2024-11-15-17_05_43.pdf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 26 minutes ago, specguard said: Αν με 49% μπαταρία έχεις τα παραπάνω στατιστικά (χρήση παρόμοια με αυτά που αναφέρεις) και δεν σε καλύπτουν, πάνε αλλού.Κανε μια έρευνα στο gsmarena και σύγκρινε τα ανωτέρω κινητά τηλέφωνα στα στατιστικά της μπαταρίας και εσύ αποφασίζεις. screencapture-gsmarena-xiaomi-poco-f6-vs-poco-x6-pro-review-battery-camera-price-compared-news-63143-php-2024-11-15-17_05_43.pdf 7 MB · 1 download Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ✅ Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ✅ Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? Η μπαταρία δεν είναι τούμπανο σε καμία περίπτωση και θα το δεις σε κάθε review αντικειμενικο που λέει ακριβώς τα πράγματα..κατά τα άλλα είναι τρομερό κινητό και ένα από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου με βάση το τι πλήρωσα.Θέλει πολύ δουλειά και αφαιρέσεις και εξοικονόμηση για να το φέρεις στα μέτρα σου εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ όλη μέρα.. Παρολαυτα αν έχεις όρεξη έχουν γράψει πολλά τιπς τα παιδιά εδώ από την πρώτη σελίδα ως τώρα και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα θα δεις καλά αποτελέσματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ✅ Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? Από αυτά που ρωτάς και σε ενδιαφέρουν, πάς στο Oneplus Nord 4. Εχει παρόμοιο επεξεργαστή με το Poco και οθόνη, πολύ καλύτερη ποιοτητα κατασκευής, καλύτερη μπαταρία, λογισμικό χωρις διαφημίσεις out of the box, πιο γρήγορη φόρτιση, και θα πάρει 4 μεγάλες αναβαθμισεις και 6χρόνια security patches, ενώ το poco θα λάβει 3 μεγάλες αναβαθμίσεις και 4 χρόνια security patches. Το Realme 6T ειναι παρόμοιο με το Nord 4 αλλά με μικρότερη υποστήριξη σε updates και κατασκευή απο πλαστικό. Αν το βρεις φθηνότερα, ειναι καλή εναλλακτική(εχει κυρτη οθονη). To Poco F6 το προσπερνάς αφού δεν σε ενδιαφέρουν τα παιχνιδια. Και για την αυτονομία που αναφέρθηκε από το Gsmarena Edited 4 ώρες πριν by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 57 minutes ago, George6633 said: Η μπαταρία δεν είναι τούμπανο σε καμία περίπτωση και θα το δεις σε κάθε review αντικειμενικο που λέει ακριβώς τα πράγματα..κατά τα άλλα είναι τρομερό κινητό και ένα από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου με βάση το τι πλήρωσα.Θέλει πολύ δουλειά και αφαιρέσεις και εξοικονόμηση για να το φέρεις στα μέτρα σου εκτός και αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ όλη μέρα.. Παρολαυτα αν έχεις όρεξη έχουν γράψει πολλά τιπς τα παιδιά εδώ από την πρώτη σελίδα ως τώρα και αν τα ακολουθήσεις κατά γράμμα θα δεις καλά αποτελέσματα. Το σωστό ηταν να πεις (...ενα απο τα καλυτερα κινητα που ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ)😈😂 5 ώρες πριν, zevoulon_13 said: Ωραίο θηριάκι.. Πόσο καιρό το έχεις? Εκτός από μπαταρία που φαίνεται τούμπανο, άλλα συμπεράσματα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ✅ Πόση υποστήριξη έχουν υποσχεθεί σε αναβαθμίσεις λογισμικού και ασφάλειας Android? Οτι ειπαν οι προλαλησαντες τους οποιους και ευχαριστω για τον κοπο που εκαναν να απαντησουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, specguard said: Το σωστό ηταν να πεις (...ενα απο τα καλυτερα κινητα που ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ)😈😂 Να πω ότι δεν το αξίζω;Το αξίζω...🤣🤣 Πάντως επιβεβαιώνω ότι έχει καλή κατασκευή και αυτά που μου είπε η Infoquest ήταν πολύ τραβηγμένα... Έχει κάτι σημάδια γύρω γύρω αλλά η οθόνη είναι αψεγάδιαστη (πέρα από κάτι αμυχες που δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου) και είχε μείνει και κάποιους μήνες χωρίς τζαμακι!!!Βέβαια τους τελευταίους 3 μήνες νομίζω έχω αλλάξει 4 ή 5 αλλά είναι επειδή το πήρα πιο ζεστά και το προσέχω και αν σπάει λίγο το τζαμακι το αλλάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts