Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://techmaniacs.gr/h-xiaomi-poco-katevazei-tis-istoselides-pagkosmios/

Θυμάστε τη συζήτηση που είχαμε; Τελικά όντως η ποκο ενοποιείται με Xiaomi.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

52 minutes ago, mixtri said:

Ελπίζω να μην καταργήσει την σειρά,είναι τίμια κινητά και σε καλές τιμές. 

6 minutes ago, George6633 said:

Ελπίζω να μην καταργήσει την σειρά,είναι τίμια κινητά και σε καλές τιμές. 

Δεν θα καταργηθεί η σειρά, το ανακοίνωσε η εταιρεία.

59 minutes ago, mixtri said:

Χωρίς να καταργείται η σειρά Poco 

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 ώρες πριν, p_k said:

Δεν θα καταργηθεί η σειρά, το ανακοίνωσε η εταιρεία.

Χωρίς να καταργείται η σειρά Poco 

Μπορεί να είναι ένα βήμα. Αυτό δε το ξέρουμε. Στην αρχή το κλείδωμα του bootloader global, τώρα αυτό… αρχίζει και μαζεύει το focus και αυτό καλό είναι!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακύρωσα και γω το Iphone γιατί μετά από σχεδόν ένα μήνα κανείς δεν ξέρει τίποτα στο πλαίσιο και είναι αρκετά τα χρήματα για να μην ενδιαφέρεται κανείς και να μην δίνει έναν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης και να μιλανε με ένα ρομποτικό στυλ και ύφος του τύπου μην μας ενοχλείτε άλλο όταν έρθει θα σου ρθει email.. Τέλος πάντων μένω προς το παρόν με το poco x6 pro,κανένα θέμα με επανεκκίνηση προς το παρόν μετά την επαναφορά,μπαταρία δυστυχώς δεν έχω δει μεγάλη βελτίωση αλλά το δουλεύω σε δύσκολες συνθήκες.. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν να το γυρίσω σε πιο φυσιολογικες συνθήκες με Wifi και χαμηλότερη φωτεινότητα να ηρεμήσει και αυτό και γω μαζί. 

Edited by George6633

Θετική εξέλιξη το ότι οι επανεκιννήσεις πιθανότατα εξαφανίστηκαν. Ωστόσο για την μπαταρία από περιέργεια, τι σου δείχνει πως κάνει την μεγαλύτερη χρήση;

4 minutes ago, Arinos said:

Θετική εξέλιξη το ότι οι επανεκιννήσεις πιθανότατα εξαφανίστηκαν. Ωστόσο για την μπαταρία από περιέργεια, τι σου δείχνει πως κάνει την μεγαλύτερη χρήση;

Chrome και instagram αλλά θεωρώ ότι φταίει η φωτεινότητα και η λειτουργία σε 4G παράλληλα με το Vradio το οποίο δεν μου το δείχνει ακριβώς όσο ακούω (μάλλον επειδή έχω κλειστεί την οθόνη).Την μέρα που ειχα ρεπό και έμεινα σπίτι με Wifi calls και 2G και χαμηλή φωτεινότητα παρατήρησα άλλη κατανάλωση,καμία σχέση 

3 minutes ago, George6633 said:

Chrome και instagram αλλά θεωρώ ότι φταίει η φωτεινότητα και η λειτουργία σε 4G παράλληλα με το Vradio το οποίο δεν μου το δείχνει ακριβώς όσο ακούω (μάλλον επειδή έχω κλειστεί την οθόνη).Την μέρα που ειχα ρεπό και έμεινα σπίτι με Wifi calls και 2G και χαμηλή φωτεινότητα παρατήρησα άλλη κατανάλωση,καμία σχέση 

To VRadio το εχεις τσεκαρει μηπως σου τρωει μπαταρια,Γιωργο??Το ειχα κι εγω στο Redmi Note 12 Pro και μου επινε την μπαταρια και μολις το απεγκατεστησα ηρεμησα

Edited by Nick_minos
:innocent:

1 minute ago, Nick_minos said:

To VRadio το εχεις τσεκαρει μηπως σου τρωει μπαταρια,Γιωργο??Το ειχα κι εγω στο Redmi Note 12 Pro και μου επινε την μπαταρια και μολις το απεγκατεστησα ηρεμησα

Ναι αυτό έχω καταλάβει και το είπαν και άλλα παιδιά εδώ αλλά σε συνδυασμό με 4G,όχι τόσο με Wifi.. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου να έχει καλύτερη διαχείριση; 

3 minutes ago, George6633 said:

Ναι αυτό έχω καταλάβει και το είπαν και άλλα παιδιά εδώ αλλά σε συνδυασμό με 4G,όχι τόσο με Wifi.. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου να έχει καλύτερη διαχείριση; 

Δυστυχως οχι...Η V-Radio θεωρειται η καλυτερη σε Ιντερνετικο Ελληνικο ραδιοφωνο,αλλά ρουφαει την μπαταρια.Το ραδιοφωνο ηταν ενας λογος που πηγα κι εγω απο RN12 Pro σε Poco M6 Pro.Εχασα σε καμερα,επεξεργαστη και 5g,αλλα εχω ραδιοφωνο που μου ηταν πολυ χρησιμο 

Edited by Nick_minos
:innocent:

Το radiodroid θα έλεγα πως είναι καλή αλλά το γραφικό περιβάλλον είναι πολύ απλό σε σύγκριση με του vradio.

https://f-droid.org/packages/net.programmierecke.radiodroid2/

Υπάρχει κουμπί Download APK αρκετά κάτω.

8 minutes ago, Nick_minos said:

Δυστυχως οχι...Η V-Radio θεωρειται η καλυτερη σε Ιντερνετικο Ελληνικο ραδιοφωνο,αλλά ρουφαει την μπαταρια.Το ραδιοφωνο ηταν ενας λογος που πηγα κι εγω απο RN12 Pro σε Poco M6 Pro.Εχασα σε καμερα,επεξεργαστη και 5g,αλλα εχω ραδιοφωνο που μου ηταν πολυ χρησιμο 

Καταλαβαίνω,το χρειάζομαι όμως γιατί είναι σεζόν σε νησι και θα μείνω εδώ μετά και ακούω τους σταθμούς της πόλης μου και από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα κάποιους.. Θα δοκιμάσω και τις άλλες προτάσεις μήπως και άλλα είναι όντως η καλυτερη εφαρμογή,πρέπει να δεχτώ το τίμημα... 

5 ώρες πριν, George6633 said:

Καταλαβαίνω,το χρειάζομαι όμως γιατί είναι σεζόν σε νησι και θα μείνω εδώ μετά και ακούω τους σταθμούς της πόλης μου και από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα κάποιους.. Θα δοκιμάσω και τις άλλες προτάσεις μήπως και άλλα είναι όντως η καλυτερη εφαρμογή,πρέπει να δεχτώ το τίμημα... 

https://vradio.en.aptoide.com/versions

Mηπως να δοκιμαζες καμια αλλη εκδοση της συγκεκριμενης εφαρμογης?

2 ώρες πριν, specguard said:

https://vradio.en.aptoide.com/versions

Mηπως να δοκιμαζες καμια αλλη εκδοση της συγκεκριμενης εφαρμογης?

Ευχαριστώ πολύ,να δοκιμάσω αν βοηθάει κάτι αλλά δεν φαντάζομαι να δω μεγάλη διαφορά.Τωρα πχ που είμαι σπίτι με Wifi και 2G απλά για τις κλήσεις και φωτεινότητα κάτω από την μέση,δεν έχω θέμα ούτε με το Vradio. 

1 hour ago, George6633 said:

Ευχαριστώ πολύ,να δοκιμάσω αν βοηθάει κάτι αλλά δεν φαντάζομαι να δω μεγάλη διαφορά.Τωρα πχ που είμαι σπίτι με Wifi και 2G απλά για τις κλήσεις και φωτεινότητα κάτω από την μέση,δεν έχω θέμα ούτε με το Vradio. 

Από ξένο forum σχετικά με radio streaming:

When you listen to streaming radio you are pulling down data from the network the entire time, as you need it. This means you're receiving little bits all the time in real time. The weaker the reception, the more power it uses to stay with the signal constantly.

Για αυτό με το WiFi δεν έχεις θέμα γιατί έχεις συνεχώς δυνατό σήμα. Κάνε έλεγχο και σε 4G και σε 3G να δεις που έχεις πιο δυνατό σήμα και κάνε νέες μετρήσεις.

10 minutes ago, specguard said:

Από ξένο forum σχετικά με radio streaming:

When you listen to streaming radio you are pulling down data from the network the entire time, as you need it. This means you're receiving little bits all the time in real time. The weaker the reception, the more power it uses to stay with the signal constantly.

Για αυτό με το WiFi δεν έχεις θέμα γιατί έχεις συνεχώς δυνατό σήμα. Κάνε έλεγχο και σε 4G και σε 3G να δεις που έχεις πιο δυνατό σήμα και κάνε νέες μετρήσεις.

Εξαιρετικός,να σαι καλά!! 

Σωστή παρατήρηση, αν μπορέσει να επιλέξει και κάποια μπάντα όπως η b20 θα έδινε φουλ σήμα σίγουρα και θα βοηθούσε.

Σε περίπτωση που δεν έχει και τόσο καλό σήμα με άλλες μπάντες δηλαδή.

2 ώρες πριν, Arinos said:

Σωστή παρατήρηση, αν μπορέσει να επιλέξει και κάποια μπάντα όπως η b20 θα έδινε φουλ σήμα σίγουρα και θα βοηθούσε.

Σε περίπτωση που δεν έχει και τόσο καλό σήμα με άλλες μπάντες δηλαδή.

Κανης 4 ταπ στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης και σου βγαινει το μενου πληροφοριων τηλεφωνου...Παιξε με τις μπαντες και δες ποια εχει τονλιγοτερο θορυβο.

viber_image_2024-10-15_23-34-42-822.jpg

viber_image_2024-10-15_23-34-42-870.jpg

viber_image_2024-10-15_23-34-42-907.jpg

Spoiler

viber_image_2024-10-15_23-58-46-756.jpg

viber_image_2024-10-15_23-58-46-798.jpg

Edited by specguard

7 minutes ago, specguard said:

Κανης 4 ταπ στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης και σου βγαινει το μενου πληροφοριων τηλεφωνου...Παιξε με τις μπαντες και δες ποια εχει τονλιγοτερο θορυβο.

viber_image_2024-10-15_23-34-42-822.jpg

viber_image_2024-10-15_23-34-42-870.jpg

viber_image_2024-10-15_23-34-42-907.jpg

viber_image_2024-10-15_23-34-42-956.jpg

viber_image_2024-10-15_23-40-04-488.jpg

viber_image_2024-10-15_23-40-04-519.jpg

Κρύψε τους αριθμούς

Για μπάντες δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάπως;

6 minutes ago, Arinos said:

Κρύψε τους αριθμούς

*#*#3646633#*#*  

13 minutes ago, Arinos said:

Κρύψε τους αριθμούς

KANONIΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ😂

17 minutes ago, Arinos said:

Κρύψε τους αριθμούς

9 minutes ago, Arinos said:

Άψογος! Σε ευχαριστώ πολύ!

https://www.spectrum-tracker.com/Greece/Vodafone

Θα δει ο φίλος με ένα NetMonster τι σήματα πιάνει, κι αν χρειαστεί λογικά το καλύτερο θα είναι με b20 στην θεωρία.

6 minutes ago, Arinos said:

Θα δει ο φίλος με ένα NetMonster τι σήματα πιάνει, κι αν χρειαστεί λογικά το καλύτερο θα είναι με b20 στην θεωρία.

https://www.imei.info/carriers/greece/vodafone/

Eγω το σεταρα συμφωνα με τις πληροφοριες παραπανω. Αναμενω τις μετρησεις σου για ανταλλαγη αποψεων.

viber_image_2024-10-16_00-14-52-571.jpg

viber_image_2024-10-16_00-14-52-614.jpg

Edited by specguard

Θα σου έλεγα να μην τα πειράξεις. Αν η χρήση σου είναι όπως του Γιώργου από πάνω, δες με ποια από όλες τις μπάντες έχεις καλύτερο σήμα και να αφήσεις μόνο αυτή ενεργή. Βέβαια όταν ξεκινάς να χρησιμοποιείς κανονικά την συσκευή να βγάζεις αυτή την ρύθμιση.

Θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες αν υπάρχει διαφορά σε εμένα γιατί είτε σπίτι είτε γραφείο είναι συνδεδεμένο σε Wi-Fi.

Θέλω να του κάνω ένα reset όμως μήπως και καλυτερέψει η κατανάλωση.