Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάμε τώρα και σε ένα νέο κουλο bug.

Άλλαξε αυτόματα η συσκευή από dark mode σε light mode! Χαχα!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, s_nova said:

Ελα ρε αυτα μονο σε σενα συμβαινουν χαχαχαχαχαχ

Καλά αυτά είναι αθώα bugs. Απλά είχε πλάκα γιατι ξαφνικά γίναν όλα άσπρα…

Why I love iOS...

Screenshot_2024-10-05-07-16-13-954_com.jibjab.android.messages.fbmessenger.jpg

To Jib jab δε παίζει καθόλου στο Poco. Κολλάει και μένει στο please wait... Android crapness.

Re installed και περίμενα λίγο στην έναρξη κανένα λεπτό. Παίζει τώρα... Καλά κρασιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

5 ώρες πριν, mixtri said:

Καλά αυτά είναι αθώα bugs. Απλά είχε πλάκα γιατι ξαφνικά γίναν όλα άσπρα…

Why I love iOS...

Screenshot_2024-10-05-07-16-13-954_com.jibjab.android.messages.fbmessenger.jpg

To Jib jab δε παίζει καθόλου στο Poco. Κολλάει και μένει στο please wait... Android crapness.

Re installed και περίμενα λίγο στην έναρξη κανένα λεπτό. Παίζει τώρα... Καλά κρασιά.

Για καποιο λογο αθελα σου δημιουργειται προβλημα στη συσκευη σου κατι ισως κανεις μετα το φορματ καποιο προγραμμα και γονατιζεις η δημιουργεις θεμα .

Οτι λες δοκιμαζεται κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη εφαρμογη που εβαλες κανενα κολλημα την κατεβασα απ το play και ολα εγκατασταθηκαν Αμεσα! Για κοιταξε το .

Κατι κανεις ισως 'Μηχανικα" βαζεις κανα περιεργο αντιβαιρους δεν ξερω τι να σου πω...

spacer.png

Edited by s_nova

1 hour ago, s_nova said:

Για καποιο λογο αθελα σου δημιουργειται προβλημα στη συσκευη σου κατι ισως κανεις μετα το φορματ καποιο προγραμμα και γονατιζεις η δημιουργεις θεμα .

Οτι λες δοκιμαζεται κανενα προβλημα με την συγκεκριμενη εφαρμογη που εβαλες κανενα κολλημα την κατεβασα απ το play και ολα εγκατασταθηκαν Αμεσα! Για κοιταξε το .

Κατι κανεις ισως 'Μηχανικα" βαζεις κανα περιεργο αντιβαιρους δεν ξερω τι να σου πω...

spacer.png

Εμένα και τη δεύτερη φορά στην εγκατάσταση είχε θέμα. Απλά το άφησα να φορτώσει. Επιπλέον δε μπορείς να υποθέσουμε ότι έχουμε το ίδιο flow κινήσεων στην εφαρμογή. 

Έκανε ώρα να φορτώσει τα videos και όλα καλά...

Δεν έχω κανένα antivirus ή τέτοιο...

Σήμερα την έκανα εγκατάσταση κι εγώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλλο θεμα Gps με περπατημα που αναφερθηκε παλιοτερα.

Χθες ειχα μια συναντηση στην εργασια μου στην Υμηττου  παραλληλη της φορμιωνος (Αθηνα).

Μολις τελειωσα απο κει μετα ειχα ραντεβου Συνταγμα .

Ε ειπα να παω μετα ποδια .Ελα που λεω για πρωτη φορα να δοκιμασω το Gps "Περπατωντας" να φτασω Συνταγμα .

Στριβω απο υμηττου μπαινω φορμιωνος και παω καθετα .Στο τελος της στριβω δεξια και ανεβαινω Ευαγγελισμο .Πριν φτασω εκει σχεδον στο τελος κανω αριστερα και παω για Συνταγμα.

Μεχρι να φτασω εκει λοιπον ειχα παντα να τρεχει το google Maps.

Κανενα απολυτως προβλημα με το στιγμα.

1 hour ago, s_nova said:

Αλλο θεμα Gps με περπατημα που αναφερθηκε παλιοτερα.

Χθες ειχα μια συναντηση στην εργασια μου στην Υμηττου  παραλληλη της φορμιωνος (Αθηνα).

Μολις τελειωσα απο κει μετα ειχα ραντεβου Συνταγμα .

Ε ειπα να παω μετα ποδια .Ελα που λεω για πρωτη φορα να δοκιμασω το Gps "Περπατωντας" να φτασω Συνταγμα .

Στριβω απο υμηττου μπαινω φορμιωνος και παω καθετα .Στο τελος της στριβω δεξια και ανεβαινω Ευαγγελισμο .Πριν φτασω εκει σχεδον στο τελος κανω αριστερα και παω για Συνταγμα.

Μεχρι να φτασω εκει λοιπον ειχα παντα να τρεχει το google Maps.

Κανενα απολυτως προβλημα με το στιγμα.

Εγώ δεν έχω θέμα με το στίγμα. Με την πυξίδα είχα θέμα, αλλά έχω καιρό να το δοκιμάσω. Δηλαδή μου έδειχνε λάθος κατεύθυνση στην πορεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους πως μπορω να απενεργοποιησω τις διαφημησεις που μου εχουν σπασει τα νευρα;

Πας

Ρυθμισεις / περισσοτερες επιλογες συνδεσιμοτητας /  Προσωπικο DNS μπαινεις πας στο προσωπικο ονομα παροχεα DNS γραφεις το παρακατω που βλεπεις στην εικονα  και μετα το κανεις απαραιτητα αποθηκευση .

Κατεβαζοντας την κουρτινα Κανε μια off / on  τα δεδομενα  κινητης και συνεχισε την πλοηγηση πλεον χωρις διαφημισεις .

spacer.png

9 ώρες πριν, lalatoel said:

καλησπερα σε ολους πως μπορω να απενεργοποιησω τις διαφημησεις που μου εχουν σπασει τα νευρα;

Που έχεις διαφημίσεις; 

10 ώρες πριν, lalatoel said:

Σε λίγο θα βγούνε και οι παλιατζήδες στα ΠΟΚΟ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

On 7/10/2024 at 12:57 ΠΜ, s_nova said:

Πας

Ρυθμισεις / περισσοτερες επιλογες συνδεσιμοτητας /  Προσωπικο DNS μπαινεις πας στο προσωπικο ονομα παροχεα DNS γραφεις το παρακατω που βλεπεις στην εικονα  και μετα το κανεις απαραιτητα αποθηκευση .

Κατεβαζοντας την κουρτινα Κανε μια off / on  τα δεδομενα  κινητης και συνεχισε την πλοηγηση πλεον χωρις διαφημισεις .

spacer.png

ευχαριστω πολύ το εκανα

On 7/10/2024 at 9:15 ΠΜ, SERS1612 said:

Που έχεις διαφημίσεις; 

βγαζει καμποσες σε καποια προγραμματα που ανοιγω

Πόσες ώρες σας βγάζει με οθόνη ανοιχτή και κανονική χρήση, κανένα βίντεο, 5g άντε και κανένα speedtest?

Αν και δεν είχα δει προβλήματα, έκανα μια σύγκριση με ένα άλλο και μου κίνησε το ενδιαφέρον να το ψάξω. Το αποτέλεσμα είναι σε 2 ώρες 8 λεπτά έχασε 43% ενώ με σβηστή την οθόνη έχασε 9.7% σε 2 ώρες και 13 λεπτά.

Απο το 100% Εχω 3μιση με 4 ωρες Sot μεχρι να φτασει 50% η μπαταρια απο κει και κατω δεν το εχω κοιταξει γιατι με ικανοποιει...

Με σβηστη οθονη χανει 2-3 % καθε 5 ωρες περιππου.

Edited by s_nova

Θα βάλω στο πρόγραμμα να κάνω επαναφορά κι εγώ γιατί υπάρχει battery drain.

5 minutes ago, Arinos said:

Εγκατάστησε το Αccubattery ή Battery Guru και παρακολούθησε το λίγο. Σου παραθέτω ένα απόσπασμα από την δική μου χρήση.

Screenshot_2024-10-09-10-09-09-620_com.digibites.accubattery.jpg

26 minutes ago, specguard said:

Εγκατάστησε το Αccubattery ή Battery Guru και παρακολούθησε το λίγο. Σου παραθέτω ένα απόσπασμα από την δική μου χρήση.

Screenshot_2024-10-09-10-09-09-620_com.digibites.accubattery.jpg

Χρησιμοποιώ το accubattery πάρα πολλά χρόνια, από αυτό είδα και ανέφερα τα στατιστικά παραπάνω.

Σε σύγκριση με την άλλη συσκευή που είδα αλλά και του @s_nova που ανέφερε 3μιση ώρες με 4 για να κατέβει η μπαταρία στο 50% για κάποιο λόγο έχει battery drain η δικιά μου.

1 hour ago, Arinos said:

Επειδή βλέπω το iphone να αργεί αρκετά και επειδή η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο με το θέμα μπαταρία (με 4G και ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ και μια ώρα google,instagram κλπ από τις 9 το πρωί έφτανα στις 12:00 με 48%) δοκίμασα χθες αντίστοιχα το Galaxy A14 που έχω και έκανα ακριβώς την ίδια χρήση και στις 12 το μεσημέρι ειχα 76%.Ναι ξέρω άλλοι επεξεργαστές,άλλη οθόνη κλπ αλλά για τα δικά μου δεδομένα δεν γίνεται να φορτίζω το τηλέφωνο 2 φορές την μέρα.Αυτο που με έφτασε στο αμήν όμως πάλι είναι ότι σήμερα άρχισε ξανά τα κουλα και για 10 λεπτά μου έκανε restart,έδειχνε το poco,έσβησε και ξανά μέχρι εκεί,βρήκα χρόνο έχοντας ρεπό και αποφάσισα να κάνω επαναφορά για να σιγουρέψω το γεγονός ότι δεν έχει κάποιο θέμα η συσκευή μου...Θα επανέλθω. 

1 hour ago, Arinos said:

Χρησιμοποιώ το accubattery πάρα πολλά χρόνια, από αυτό είδα και ανέφερα τα στατιστικά παραπάνω.

Σε σύγκριση με την άλλη συσκευή που είδα αλλά και του @s_nova που ανέφερε 3μιση ώρες με 4 για να κατέβει η μπαταρία στο 50% για κάποιο λόγο έχει battery drain η δικιά μου.

Τα αποτελεσματα που παρεθεσα ειναι με την εκδοση 1.0.12.0 Global.Με την 1.0.9.0 ηταν πολυ καλυτερα απο αποψη καταναλωσης.

56 minutes ago, George6633 said:

ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για ραδιόφωνο;

Φαίνεται παράλογη τέτοια μεγάλη κατανάλωση που αναφέρεις

Περιμένουμε ενημέρωση αν υπάρχει βελτίωση.

36 minutes ago, Arinos said:

Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς για ραδιόφωνο;

Φαίνεται παράλογη τέτοια μεγάλη κατανάλωση που αναφέρεις

Περιμένουμε ενημέρωση αν υπάρχει βελτίωση.

Το Vradio χρησιμοποιώ αλλά από κινητό σε κινητό απέχει πολύ.Θα δω πως θα πάει στο επόμενο διήμερο και θα ενημερώσω.

13 ώρες πριν, s_nova said:

Απο το 100% Εχω 3μιση με 4 ωρες Sot μεχρι να φτασει 50% η μπαταρια απο κει και κατω δεν το εχω κοιταξει γιατι με ικανοποιει...

Με σβηστη οθονη χανει 2-3 % καθε 5 ωρες περιππου.

Το εβαλα και σε λειτουργια πτησης σημερα εχω παρει ρεπο απ ολες τις εργασιες που εχω εριξα ενα υπνο δυνατο :classic_tongue: .Τραβηξα προχειρα φωτο απο αλλο κινητο απ τις 8 30 το πρωι μεχρι τις 3.15 το μεσημερι εχασε 2% σε λειτουργια πτησης δηλαδη σε ενα 7ωρο χμμμ θα ηθελα βαρια 1% αλλα οκ κατι ψιλαχτυπαει στο παρασκηνιο αλλα ελαχιστο το κακο:classic_tongue: Και στον υπνο ρε Γουγλε  μας τρως μπαταριουλα....

spacer.png

spacer.png

11 minutes ago, s_nova said:

Το εβαλα και σε λειτουργια πτησης σημερα εχω παρει ρεπο απ ολες τις εργασιες που εχω εριξα ενα υπνο δυνατο :classic_tongue: .Τραβηξα προχειρα φωτο απο αλλο κινητο απ τις 8 30 το πρωι μεχρι τις 3.15 το μεσημερι εχασε 2% σε λειτουργια πτησης δηλαδη σε ενα 7ωρο χμμμ θα ηθελα βαρια 1% αλλα οκ κατι ψιλαχτυπαει στο παρασκηνιο αλλα ελαχιστο το κακο:classic_tongue: Και στον υπνο ρε Γουγλε  μας τρως μπαταριουλα....

spacer.png

spacer.png

Μακάρι φίλε να χει σκαλώσει κάτι και να στρώσει με την επαναφορά... Κατά τα άλλα ούτε εμένα χάνει σε κατάσταση αναμονής.Σημερα τσέκαρα το Α14 που πήρα πέρυσι τον Ιούνιο και δούλεψα μέχρι τον χειμώνα και ξανά τώρα το καλοκαίρι κάθε μέρα πάνω σε drone 10 ώρες και έχει κάνει 148 κύκλους φόρτισης... Το 211 το Poco για κινητό 6μηνου είναι υπερβολικό για την χρήση που κάνω εγώ στα κινητά.