Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

30 minutes ago, s_nova said:

Οταν εχει αποκλισεις και μερικα σφαλματα σε αυτοκινητο -μηχανη γινεται χειροτερο οταν ζητας να δειχνει η πυξιδα ακομα μεγαλυτερη ακριβεια. Τα προβληματα με την google ειναι οτι δεν κατατασσει τις Xiaomi συσκευες στην επαυξημενη πραγματικοτητα (Live View) οπως εχουν αλλες συσκευες  θα ειχαν λυθει ολα τα ζητηματα.

Δεν ξερω αν το live view είναι θεμα xiaomi γιατι στο poco f1 είχα live view. Μάλλον είναι θέμα chipset

56 minutes ago, geopapa123 said:

Δεν ξερω αν το live view είναι θεμα xiaomi γιατι στο poco f1 είχα live view. Μάλλον είναι θέμα chipset

Οχι οταν ειχα samsung. S 24 το πρωτο 4μηνο δεν ειχε υποστηριξη και μια μερα το εμφανισε στο google play ενημερωθηκε και δουλεψε.

Ειναι θεμα να ασχοληθει η google ποτε και οταν της καπνισει.

Υπαρχει αλλο τμημα που ασχολειτε μαυτο (Arcore) το οποιο  εξαρταται απ την καμερα του κινητου εαν μπορει οι αισθητηρες του να συλλαβουν την κινηση κτλ. 

Edited by s_nova

25 minutes ago, s_nova said:

Οχι οταν ειχα samsung. S 24 το πρωτο 4μηνο δεν ειχε υποστηριξη και μια μερα το εμφανισε στο google play ενημερωθηκε και δουλεψε.

Ειναι θεμα να ασχοληθει η google ποτε και οταν της καπνισει.

Υπαρχει αλλο τμημα που ασχολειτε μαυτο (Arcore) το οποιο  εξαρταται απ την καμερα του κινητου εαν μπορει οι αισθητηρες του να συλλαβουν την κινηση κτλ. 

Άσχετο.. Eίχες το s24 πως και κατέληξες στο Poco? Είχε κάποιο πρόβλημα ;

29 minutes ago, geopapa123 said:

Άσχετο.. Eίχες το s24 πως και κατέληξες στο Poco? Είχε κάποιο πρόβλημα ;

Οχι εχω μικροβιο να παιρνω διαφορες συσκευες αλλα παντα με εντυπωσιαζουν οι εταιριες που ξαφνικα βγαζουν "καλες" και φθηνες μια και το καλο απ το καλυτερο απεχει πολυ λιγο ....Ετσι πουλαω παντα  την ακριβη για να μη χασει μεταπωλητικη αξια και ολα καλως.

Τωρα περιμενω ενα Μοτορολα edge 50 neo:classic_laugh: για λιγες μερες και πουλημα...

Edited by s_nova

Πραγματικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό σε όλες τις κεραίες και το gps,.....πυξίδα δεν είχα ανοίξει ποτέ,άλλα τώρα που διάβασα ότι έχει θέμα,μπήκα να ρίξω μια ματιά.

Την άνοιξα μέσα στο σπίτι και φαίνεται να δουλεύει καλά,θα δοκιμάσω και μέσα στην πόλη,......να βρούμε και κάτι αρνητικό,εκτός από την μέτρια κάμερα😇.

Edited by aristidis540
siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

44 minutes ago, aristidis540 said:

Πραγματικά το τηλέφωνο είναι πολύ καλό σε όλες τις κεραίες και το gps,.....πυξίδα δεν είχα ανοίξει ποτέ,άλλα τώρα που διάβασα ότι έχει θέμα,μπήκα να ρίξω μια ματιά.

Την άνοιξα μέσα στο σπίτι και φαίνεται να δουλεύει καλά,θα δοκιμάσω και μέσα στην πόλη,......να βρούμε και κάτι αρνητικό,εκτός από την μέτρια κάμερα😇.

Καμερα για βραδινες πας "Pro" και βαζεις κορεσμο τιμη +1 η +2 οξυτητα βαζεις  +1 .Επιλεγεις 64 για μακρινα για κοντινα βαλε αναλογια διαστασεων "πληρες".

Για μακρινα 64 βαζεις επισης ρυθμισεις αυτοματης εκθεσης "σημειακη" για πληρες καδρο "κεντροσταθμισμενη".

Οταν βαζεις σημειακη μετρηση αν θες κρατας πατημενο μεχρι να βγει το σκοπευτρο με τον ηλιο θα βγαλει πιο "καθαρη" φωτο.

Βγαζω πολυ καλες φωτο κανοντας τα παραπανω παντα στη λειτουργια Pro  και παντα για νυχτα μιλω οχι μερα.

Αυτα...

Edited by s_nova

Θα ήθελα μερικές συμβουλές. Σκεφτόμουν να το πάρω από διαδικτυακές πλατφόρμες για οικονομικούς λόγους με τιμολόγιο. Θα προσέξω να είναι όσον το δυνατόν πιο καλό κατάστημα και να αναφέρει εγγύηση δύο ετών. Σαν έξτρα σκέφτομαι την επέκταση εγγύησης κατά ένα έτος με 25€ περίπου. Έχετε κάποια συμβουλή πάνω σε αυτο; Έχουν ελληνικό μενού, και είναι πράγματι τόσο δυνατά όσο από τα επίσημα καταστήματα; Ευχαριστώ 

On 13/9/2024 at 12:12 ΠΜ, s_nova said:

Καμερα για βραδινες πας "Pro" και βαζεις κορεσμο τιμη +1 η +2 οξυτητα βαζεις  +1 .Επιλεγεις 64 για μακρινα για κοντινα βαλε αναλογια διαστασεων "πληρες".

Για μακρινα 64 βαζεις επισης ρυθμισεις αυτοματης εκθεσης "σημειακη" για πληρες καδρο "κεντροσταθμισμενη".

Οταν βαζεις σημειακη μετρηση αν θες κρατας πατημενο μεχρι να βγει το σκοπευτρο με τον ηλιο θα βγαλει πιο "καθαρη" φωτο.

Βγαζω πολυ καλες φωτο κανοντας τα παραπανω παντα στη λειτουργια Pro  και παντα για νυχτα μιλω οχι μερα.

Αυτα...

Το μικρο μέγεθος του αισθητήρα ειναι το θεμα.,αν είχε μια κάμερα όπως τα redmi note pro θα ήταν ok.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Το δικό μου Χ6 pro δεν πιάνει καλά wifi.  Mέσα στο σπίτι διπλα στο ρουτερ και μου κανει παγώματα στα reels και αργεί να ανοίξει σελίδες. Ενω το Χ3 που είχα πριν πηγαινε σφαίρα. Τι να φταίει άραγε?

7 minutes ago, dragon11 said:

Καλημέρα το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί καλά.

Μπορώ να κάνω κάτι;

Εχεις βάλει τζαμακι? 

No root->No problem

19 ώρες πριν, dragon11 said:

Καλημέρα το δακτυλικό αποτύπωμα δεν λειτουργεί καλά.

Μπορώ να κάνω κάτι;

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις το ιδιο δάχτυλο 2-3 φορές? 

Μετα το x3 pro που απ ότι φαινεται χτες μας χαιρετησε με το γνωστό πρόβλημα του battery drain οπου έκλεισε και δε φορτίζει πλέον,να πάω για το x6 pro  ή θα μας παρατήσει πάλι στην τύχη μας σε 1 χρόνο με τις ενημερώσεις ;

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

2 ώρες πριν, aragorn77 said:

Μετα το x3 pro που απ ότι φαινεται χτες μας χαιρετησε με το γνωστό πρόβλημα του battery drain οπου έκλεισε και δε φορτίζει πλέον,να πάω για το x6 pro  ή θα μας παρατήσει πάλι στην τύχη μας σε 1 χρόνο με τις ενημερώσεις ;

Εγώ το το x3 pro το είχα 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Πότε δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με τις ενημερώσεις. Στα 4 χρόνια χάλασε το touch και πήγα στο x6 pro. Μέχρι τώρα... Όλα καλά. 

8 ώρες πριν, aragorn77 said:

Δεν παίζει αυτό το σενάριο,η poco θα δώσει 3 ενημερώσεις android και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.

20 ώρες πριν, aristidis540 said:

Έχεις δοκιμάσει να βάλεις το ιδιο δάχτυλο 2-3 φορές? 

Το πέρασα δεύτερη φορά και είναι καλύτερο τώρα.

Μάλλον φταίει και η ζελατίνα 

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα, πως μπορώ να δυναμώσω την ένταση του ήχου του κινητού όταν το συνδέω με το αυτοκίνητο μέσω bluetooth, γίνεται μέσω της επιλογής για προγραμματιστές??

Edited by Katzenjammer

2 ώρες πριν, Katzenjammer said:

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε στο εξής πρόβλημα, πως μπορώ να δυναμώσω την ένταση του ήχου του κινητού όταν το συνδέω με το αυτοκίνητο μέσω bluetooth, γίνεται μέσω της επιλογής για προγραμματιστές??

Φαντάζομαι έχει να κάνει με σύστημα που το συνδέεις. Την ένταση του ήχου κλήσης εννοείς; Αν ναι... Δεν ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου όταν είναι συνδεμένο; 

3 ώρες πριν, Katzenjammer said:

Εαν τυχον σου βγαζει και την παρακατω επιλογη παιξε και μαυτη να δεις που ανεβαζει περισσοτερο την ενταση εμενα την ειχε On και ηταν χαμηλη την εβαλα Off και εγινε τουμπανο ο ηχος.Και στις δυο επιλογες πατας παντα το volume up.

spacer.png

Ψήνομαι να πάρω το κινητό σαν δώρο. Πήγα εχτές να το δω σε κατάστημα, η  κάμερα μου άρεσε.Έχει καλές selfie και νυχτερινές λήψεις; Επειδή δεν κοιτάζω το gaming, ποια άλλα θεωρούνται δυνατά σημεία;

2 ώρες πριν, Aksyros said:

Ψήνομαι να πάρω το κινητό σαν δώρο. Πήγα εχτές να το δω σε κατάστημα, η  κάμερα μου άρεσε.Έχει καλές selfie και νυχτερινές λήψεις; Επειδή δεν κοιτάζω το gaming, ποια άλλα θεωρούνται δυνατά σημεία;

Με 14 πυρηνες  (8cpu +6gpu) χτυπαει 1μιση μυριο στο Antutu...Ειναι πολυ παραπανω απο ενα κινητο μεσαιας κατηγοριας...

spacer.png

Edited by s_nova

4 ώρες πριν, Aksyros said:

Προσωπικά η κάμερα με καλύπτει σε όλα τα επίπεδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και άριστη,γιατί αυτό θα ήταν ψέμα,άλλωστε είναι κινητό των 300€.

Αυτα που μου άρεσαν είναι ο επεξεργαστής,ο οποίος είναι τρομερά γρηγορος και ως τώρα δεν έχει κολλήσει πουθενά.Αλλο ένα πολύ δυνατό του σημείο είναι ο χώρος αποθήκευσης LPDDR5X  Ufs 4 που δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή και γίνονται όλα πολύ πολύ γρήγορα.Αλλα.δυνατά σημείο;Οθόνη amoled,δίπλα ηχεία dolby souround, υπέρυθρες και τα χρόνια υποστήριξης που δίνει η poco.Προσωπικα οεωτω τη συσκευή ότι πιο πλήρες υπάρχει ,ειδικά σε τέτοια τιμή!Άλλωστε για αυτό κατέληξα εδώ.

Edited by highland1

Θα πάρω λίγο από τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που διαθέτω και να πω στους υποψήφιους αγοραστές να μείνουν μακρυά από αυτή την ΤΡΑΓΙΚΗ συσκευή. Ήμουν από τους πρώτους που το πήρα και από τη πρώτη στιγμή είχα πολλά προβλήματα, τα οποία με τον καιρό πολλαπλασιάζονται αντί να μειώνονται. Δε ξέρω με ποια σειρά να τα βάλω αλλά θα αρχίσω και βλέπουμε:

1) Μπαταρία. Τραγική. Με 120Hz την πίνει την μπαταρία. Δε βγάζω καν μέρα.

2) Πρόβλημα στο roaming. Είμαι συνδρομητής της 3 Σουηδίας και στην Ελλάδα με προτεραιότητα με συνέδεε με τη ΝΟΒΑ, στην οποία δε μπορούσα να λάβω κλήσεις. Σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε σε αυτό το τηλέφωνο αλλά η ΝΟΒΑ. Το πρόβλημα με το τηλέφωνο είναι ότι εννοώ επέλεγα ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ένα άλλο δίκτυο το οποίο λειτουργούσε, με πετούσε αυτόματα μετά από 5 λεπτά στη ΝΟΒΑ και δε μπορούσα να λάβω κλήσεις. ΦΟΛΑ.

3) Πρόβλημα με HD+ BT streaming σε JBL PARTYBOX 1100. Κόβεται και κάνει buffering. Κανένα άλλο τηλέφωνο ακόμα και το ΣΟΝΥ 5 τίας δεν έχει τέτοιο θέμα. ΕΛΕΟΣ.

4) Έχω προβλήματα με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ εφαρμογές. Δε ξέρω αν φταίει το Android API, Google, Facebook, TikTok ή το τέτοιο που το πέταγε αλλά δεν έχω δει πιο ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ σε εφαρμογές. Να αρχίσω με screenshots?

- Δυο φορές επιχείρησα να κάνω βιντεο με ΤΙΚΤΟΚ σε κάτι βιντεο που τράβηξα. Δε μπορούσα να τα ανεβάσω γιατί έλεγε πρόβλημα. Έχασα 30 λεπτά για να κάνω κάθε βίντεο και έφαγα φόλα από το ΠΟΚΟ.

- Επεξεργασία βίντεο με την εφαρμογή της Google. 15 λεπτά με το ρολόι να κάνει export video 60Hz με απλό κόψιμο.

- Οι ειδοποιήσεις του Facebook φαίνονται μισές στο πάνω μέρος της οθόνης.

- Κάνεις πίσω σε κάποιες εφαρμογές και κλείνουν - πχ SnapChat.

- Τα επισυναπτόμενα στο outlook κατεβαίνουν, κατεβαίνουν και ποτέ δεν κατεβαίνουν...

- Όταν ανοίγω αρχεία από το OneDrive παίρνω τα @@@@@ μου κάποια δεν ανοίγουν.

- Ανεβάζοντας αρχείο στο OneDrive πολλές φορές κολλάνε και πρέπει να ξαναπροσπαθήσω.

- Σε βίντεο κλήσεις αν λάβεις κλήση φωνής δε μπορεί να επανέλθει ή περνάει αλλού ο ήχος, ένα μπουρδέλο.

- Όταν έχω φωτογραφία σε ΑΡΧΕΙΟ από whatsapp κρασάρει η εφαρμογή του whatsapp

5) Πάμε τώρα σε θέματα ποιότητας:

- Το μικρόφωνο τραβάει κάθε είδους θόρυβο από το περιβάλλον. Αν ξύσω το κεφάλι μου ή κάτι άλλο κατά τη συνομιλία περνάει άνετα. Audio cancellation για τα πανηγύρια.

- Έβγαλα το τηλέφωνο μετά από 3 μήνες μέσα από τη θήκη του για να βάλω δεύτερη ΣΙΜ και βρήκα ένα γδάρσιμο από πίσω. Προχθές σε παρόμοιο σενάριο βρήκα ένα άλλο. Σημειωτέον, με άλλη θήκη. Πλαστικό από τα ΛΙΝΤΛ. Δεν έχω δει χειρότερο.

- Ο ήχος στο ηχείο είναι το λιγότερο ψεύτικος.

Είναι πραγματικά η χειρότερη συσκευή που έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Κάθε μέρα με εκπλήσει δυσάρεστα και δυστυχώς πέταξα στα σκουπίδια 400Ε.

Αν με ρωτήσετε, μην το πάρετε το τηλέφωνο, είναι fail. Και όσοι σας το προτείνουν δεν έχουν ιδέα από τηλέφωνα ή δεν κάνουν σοβαρή χρήση. Ποτέ ξανά ΠΟΚΟ.

Edited by mixtri

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]