Fulgore1 Δημ. 15 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουλίου (edited) Πάρα πολύ άργησε να σας έρθει η συγκεκριμένη. Edited 15 Ιουλίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 16 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου Υπηρχε θεμα με Ελλαδα η συγκεκριμενη ενημερωση εχει κυκλοφορησει σε ολη την Ευρωπη σχεδον 2μιση μηνες πριν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 16 minutes ago, s_nova said: Υπηρχε θεμα με Ελλαδα η συγκεκριμενη ενημερωση εχει κυκλοφορησει σε ολη την Ευρωπη σχεδον 2μιση μηνες πριν... ..αs ελπιζουμε οτι δεν θα το πανε ετσι και με τιs επομενεs..αλλα αν το γυρναμε Ιταλια και μαs ερχονται ολα καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 10 ώρες πριν, Christos_Tz said: ..αs ελπιζουμε οτι δεν θα το πανε ετσι και με τιs επομενεs..αλλα αν το γυρναμε Ιταλια και μαs ερχονται ολα καλα.. Η ίδια ιστορία ακριβώς βλέπουμε να γίνεται και στα δίπλα θέματα των περσινών poco F5/F5 pro πχ Ακόμα και το πιο πίσω που αναφέρθηκε από μέλη, ότι χρειάζεται factory reset κάθε φορά που παίρνουμε security patch για να στρώνει η συσκευή, ούτε αυτό είναι ότι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 16 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουλίου 1 hour ago, Fulgore1 said: Ακόμα και το πιο πίσω που αναφέρθηκε από μέλη, ότι χρειάζεται factory reset κάθε φορά που παίρνουμε security patch για να στρώνει η συσκευή, ούτε αυτό είναι ότι το καλύτερο. Γενικά νομίζω ότι η επαναφορά βοηθάει τη σωστή λειτουργία, μετά από major update, όχι security patch. Γενικά για τις συσκευές, όχι αποκλειστικά στο Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου 13 ώρες πριν, nikotsal said: Γενικά νομίζω ότι η επαναφορά βοηθάει τη σωστή λειτουργία, μετά από major update, όχι security patch. Γενικά για τις συσκευές, όχι αποκλειστικά στο Poco. Ισχύει, αλλά όταν λέμε major update, συνήθως εννοούμε μεγάλη αναβάθμιση επόμενου Android ή ξέρω γω αναβαθμίσεις οι οποίες φέρνουν πάρα πολλές αλλαγές σε μια συσκευή και είναι πολύ μεγάλες σε μέγεθος. Το poco X6 pro δεν έχει πάρει ως τώρα κάποια τέτοια αναβάθμιση, εξού και το σχόλιο μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 22 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιουλίου Τελικά σήμερα βρήκα χρόνο και έκανα επαναφορά, καθώς μου έκοβε τις κλήσεις 2,3 φορές την εβδομάδα. Με βοήθησε πολύ η λειτουργία που έχει για δημιουργία αντιγράφων η οποία μου έκανε την home screen ακριβώς όπως ήταν πριν, καθώς και τις περισσότερες ρυθμίσεις από εφαρμογές συστήματος. Τώρα μένει να δούμε αν διόρθωσε το θέμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 23 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 9 ώρες πριν, nikotsal said: Τελικά σήμερα βρήκα χρόνο και έκανα επαναφορά, καθώς μου έκοβε τις κλήσεις 2,3 φορές την εβδομάδα. Με βοήθησε πολύ η λειτουργία που έχει για δημιουργία αντιγράφων η οποία μου έκανε την home screen ακριβώς όπως ήταν πριν, καθώς και τις περισσότερες ρυθμίσεις από εφαρμογές συστήματος. Τώρα μένει να δούμε αν διόρθωσε το θέμα μου. Αμα εκανες επαναφορα οχι καθαρη αλλα με δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας υπαρχει περιπτωση να ξανα-εχεις παρομοια προβληματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου (edited) 1 hour ago, s_nova said: Αμα εκανες επαναφορα οχι καθαρη αλλα με δημιουργια αντιγραφων ασφαλειας υπαρχει περιπτωση να ξανα-εχεις παρομοια προβληματα. Στις επόμενες μια δυο εβδομάδες θα δείξει. Πάντως έχει διαφορά σε απόκριση κλπ. Επίσης η πυξίδα δείχνει να πιάνει κατευθείαν το σήμα στους χάρτες, όταν είσαι έξω βέβαια. Offtoppic: Αυτό που πραγματικά με εξόργισε ήταν ότι η google ήθελε 2 step verification και μου ζητούσε τον κωδικό που έστελνε στο Poco, πράγμα αδύνατον αφού βρισκόμουν στο αρχικό setup. Οπότε δεν μπορούσα με τίποτα να προχωρήσω. Ευτυχώς έχω ακόμα την προηγούμενη συσκευή, (την οποία δεν είχα μαζί μου) οπότε πήρα έναν κωδικό από εκεί και προχώρησα. Δεν μου έδινε επιλογή sms γιατί "είχα πιο ασφαλείς επιλογές" Edited 23 Ιουλίου by nikotsal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 23 Ιουλίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου 13 ώρες πριν, nikotsal said: Στις επόμενες μια δυο εβδομάδες θα δείξει. Πάντως έχει διαφορά σε απόκριση κλπ. Επίσης η πυξίδα δείχνει να πιάνει κατευθείαν το σήμα στους χάρτες, όταν είσαι έξω βέβαια. Offtoppic: Αυτό που πραγματικά με εξόργισε ήταν ότι η google ήθελε 2 step verification και μου ζητούσε τον κωδικό που έστελνε στο Poco, πράγμα αδύνατον αφού βρισκόμουν στο αρχικό setup. Οπότε δεν μπορούσα με τίποτα να προχωρήσω. Ευτυχώς έχω ακόμα την προηγούμενη συσκευή, (την οποία δεν είχα μαζί μου) οπότε πήρα έναν κωδικό από εκεί και προχώρησα. Δεν μου έδινε επιλογή sms γιατί "είχα πιο ασφαλείς επιλογές" Πολυ περιεργο αυτο που λες με την Google εμενα οταν ειχα κανει επαναφορα δεν ειχε ζητησει..... Χμμμ μαλλον λογο αντιγραφων ασφαλειας που εκανες το ζητησε ... Οσο για την αποκριση που λες εαν εχεις την μαμισια μεμβρανη ειναι αντοχης μεν αλλα Μαπα στο τατς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. 24 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουλίου Αυτό με τη google μου έτυχε και εμένα προχθες. Για να μπορέσω να στήσω το τηλέφωνο απενεργοποίησα το 2 factor authentication. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου Καλησπέρα σας Θέλω να ενεργοποιήσω την φραγή για μια ομάδα αριθμών εισερχομένων που ξεκινούν από 211198 Τι πρέπει να πατήσω στο κινητό Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 25 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, athinaios24 said: Καλησπέρα σας Θέλω να ενεργοποιήσω την φραγή για μια ομάδα αριθμών εισερχομένων που ξεκινούν από 211198 Τι πρέπει να πατήσω στο κινητό Σας ευχαριστώ πολύ. Τι είναι; διαφημιστικά, προώθηση προϊόντων ή και τέτοιο; πάρε τον πάροχό σου και ζητά να ενταχθείς στο μητρώο του άρθρου 11. Τόσο απλά, αν είναι κάτι τέτοιο. Edited 25 Ιουλίου by vastegial_74 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 2 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 2 Αυγούστου 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos38 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Παιδιά καλησπέρα... Εδώ και περίπου 2 βδομάδες τον poco x6pro μου, σβήνει μονο του εφαρμογές.... Μου έχει σβήσει 2 φορές το viber, to whats up της cosmote, το messenger της eurobank... Από μονο του... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο;;; Το έχω σκανάρει για ιους τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου Όταν λες σβήνει τι εννοείς, το κάνει απεγκατασταση; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos38 Δημ. 5 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 5 Αυγούστου 18 minutes ago, chios said: Όταν λες σβήνει τι εννοείς, το κάνει απεγκατασταση; Σωστά. Από μόνο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 6 Αυγούστου 22 ώρες πριν, giorgos38 said: Σωστά. Από μόνο του... Μήπως κάτι κάνει η εκκαθάριση κατά λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου Είδα πως βγήκε η 1.0.9.0.UNLEUXM, περιέχει ενημέρωση ασφαλείας Ιούλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 25 minutes ago, Arinos said: Είδα πως βγήκε η 1.0.9.0.UNLEUXM, περιέχει ενημέρωση ασφαλείας Ιούλη. ..αλλαγη χωραs σε Ιταλια για να μαs ερθει..?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 7 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου (edited) Α ναι ξεχασα να αναφερω την εχω βαλει ολα καλως Edited 7 Αυγούστου by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου 55 minutes ago, Christos_Tz said: ..αλλαγη χωραs σε Ιταλια για να μαs ερθει..?.. Θα μπορούσες ναι, προσωπικά θα περιμένω λίγο να δω μήπως και έρθει. Πιο πολύ από περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 7 Αυγούστου Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Αυγούστου (edited) Οι ασφαλεις χωρες που μπορει να βαλει καποιος ειναι Αγγλια η Ιταλια. Και εχω ξαναγραψει οτι στο τελος της οριστικοποιησης μολις βγαλει την λεξη επανεκκινηση το γυρναμε Ελλαδα και μετα κανουμε επανεκκινηση. Καλο ειναι το Update να γινετε με δεδομενα κινητης και οχι με Wifi ωστε το συστημα να βλεπει τις σωστες ρυθμισεις δικτυου την στιγμη εκεινη. Edited 7 Αυγούστου by s_nova 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 10 ώρες πριν, s_nova said: Οι ασφαλεις χωρες που μπορει να βαλει καποιος ειναι Αγγλια η Ιταλια. Και εχω ξαναγραψει οτι στο τελος της οριστικοποιησης μολις βγαλει την λεξη επανεκκινηση το γυρναμε Ελλαδα και μετα κανουμε επανεκκινηση. Καλο ειναι το Update να γινετε με δεδομενα κινητης και οχι με Wifi ωστε το συστημα να βλεπει τις σωστες ρυθμισεις δικτυου την στιγμη εκεινη. ..μου την εβγαλε βαζωνταs Ηνωμενο Βασιλειο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου Καλησπέρα η κόρη μου ψάχνει νέο κινητό να αντικαταστήσει το RN9 Pro που πάλιωσε και το Χ6 Pro είναι υποψήφιο Να ρωτήσω κάτι βασικό εσάς τους κατόχους : Είναι σταθερό το κινητό; Βιώνετε τίποτε περίεργα κολλήματα ή reboots ; Ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts