ChrisNikol Δημ. Τρίτη στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:13 μμ On 28/10/2024 at 7:43 ΠΜ, thabull said: Thanks. Κάποιες πληροφορίες για τη χρήση/διαχείριση .agc αρχείου; (δε βοήθησε πολύ το xda) Telegram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. Χθες στς 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:15 πμ 21 ώρες πριν, kountoura said: Από εσένα είχα διαβάσει για το torras μάλλον, είπα θα το πάρω για αντικατάσταση του spigen, αλλά ακόμα δεν έβαλα παραγγελία. Προτιμώ και εγώ κόψιμο στην σελφι. Όπως ήταν τα Whidestone dome τα προηγούμενα χρόνια. Στο σκρουτζ 41 ευρώ στην αμαζον Γερμανίας 21+ αποστολή? Το ίδιο νομίζω βλέπω. Λογικά θα επιλέξω αμαζον. Εγώ 24 τις πήρα από την σελίδα τους με δωρεάν μεταφορικά τις torras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 23 ώρες πριν, zorbas100 said: τηλεφωνο..ρυθμισεις....απαντηση τερματισμος κλησεων...χειρονομια απαντησης σε κλησεις... σαρωση ή πατημα διαλεγεις τι σου αρεσει... Ευχαριστώ. Το άλλαξα σε σάρωση και δε το ξαναεκανε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Σήμερα βγήκε και η ενημέρωση google play με ημερομηνία Οκτωβρίου. Για κάποιο λόγο αυτή που είχαν δώσει πριν λίγες μέρες εμφάνιζε ημερομηνία Σεπτεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts