Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

21 minutes ago, harislg said:

Ή αλλιως οπως πατε να βαλετε widget το εχει 

ούτε widget μου βγάζει ούτε στο Galaxy AI περιεργο🤣

14 minutes ago, lefteris112 said:

Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. 

Μετά από αρκετή ώρα το κατάφερα να δουλέψει. 

Έκανα διαγραφή δεδομένων από την εφαρμογή και έπειτα πας ρυθμίσεις/εφαρμογές/ρυθμίσεις εφαρμογής Samsung/λειτουργίες και ρουτίνες και ενεργοποιείς το υπηρεσίες προσαρμογής. 

Εγώ και πριν το update έτσι το είχα αλλά για κάποιο λόγο το είχε κλειστό μετά. 

Ίσως να υπάρχει και άλλη λύση πιο απλή αλλά αυτό δούλεψε σε μένα μετά από αρκετή ώρα και είπα μήπως δουλέψει και σε κανέναν άλλον. 

Προσοχή όμως θα διαγράψει όλες τις αποθηκευμενες ρουτίνες σου. 

έκανα το clear cache 1η φορά τιποτα. Δοκίμασα ξανά μετά απο λίγη ώρα και τώρα ειναι εντάξει.👍

Παιδιά μια ερώτηση άσχετη με την αναβάθμιση. Εσάς λειτουργεί το οκ Google? 

Όταν λέω οκ Google η hey Google ανάβει το μικρόφωνο δίνω την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα. Πχ λέω OK. Google open gemini και τίποτα... Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα 

3 ώρες πριν, marlborakis said:

Παιδιά μια ερώτηση άσχετη με την αναβάθμιση. Εσάς λειτουργεί το οκ Google? 

Όταν λέω οκ Google η hey Google ανάβει το μικρόφωνο δίνω την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα. Πχ λέω OK. Google open gemini και τίποτα... Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα 

ούτε σε μένα δε λειτουργεί. το ίδιο συνέβαινε και στο oneui7

14 ώρες πριν, piotrek said:

ούτε widget μου βγάζει ούτε στο Galaxy AI περιεργο🤣

έκανα το clear cache 1η φορά τιποτα. Δοκίμασα ξανά μετά απο λίγη ώρα και τώρα ειναι εντάξει.👍

Σίγουρα ήταν τυχαίο. Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα, σήμερα το πρωί ήταν διορθωμένο και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Χωρίς να κάνω τίποτα. Διορθώθηκε αυτόματα, όπως φάνηκε.

16 ώρες πριν, piotrek said:

one ui 8:

μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με την εφαρμογή modes&routines.

στην μπαταρία εμάς γιατί ακόμα δεν μας δείχνει κύκλους φόρτισης,υγεία κ.τ.λ

το samsung galaxy s24 ultra δεν θα πάρει το now brief; (απλα ήθελα να δω πως λειτουργεί στο δικό μου σε σχέση με ένα samsung galaxy s25 ultra της οικογένειας)

μένει να δω (να δούμε αν η μπαταρία εστρωσε)

Screenshot_20250925_174237_Modes and Routines.jpg

Το πρόβλημα σωστής λειτουργίας με modes & routines διορθώθηκε αυτόματα σε - κάποια ανύποπτη στιγμή, από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Όπως πρόσεξα στο δικό μου πάντως.

(ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...)

iPhone 3GS

Lenovo Vibe X2

Nokia 7 plus

Samsung Galaxy Note S10 plus

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung-Galaxy-S24-ULTRA-BLACK.jpg

Μετά το update, εξαφανίσητηκε από παντού η αυτόματη γραφή, δηλαδή σε sms  και άλλες εφαρμογές που μου έβγαζε λέξεις έτοιμες μα ορθογραφία και τόνο , τώρα δεν ε΄μφανίζει τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει από που βλέπω τη σχετική ρύθμιση για να το επαναφέρω; 

Ευχαριστώ.

2 minutes ago, Leonid111 said:

Μετά το update, εξαφανίσητηκε από παντού η αυτόματη γραφή, δηλαδή σε sms  και άλλες εφαρμογές που μου έβγαζε λέξεις έτοιμες μα ορθογραφία και τόνο , τώρα δεν ε΄μφανίζει τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει από που βλέπω τη σχετική ρύθμιση για να το επαναφέρω; 

Ευχαριστώ.

Θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή...Εμένα έφτιαξε 

4 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή...Εμένα έφτιαξε 

οκ το βρήκα και το έφτιαξα, ας είναι καλά το ChatGpt!

Ξέρω τα benchmarks δεν πολύ παιζουν σημαντικό ρόλο σε αρκετούς εδω μεσα αλλα βλεπω αρκετή άνοδο στο antutu με android 16 σε σχέση με το android 15 που έπιανα περίπου 2 εκατομμύρια points.Στο geekbench πανω κατω τα ιδια.

Screenshot_20250926_114615_AnTuTu Benchmark.jpg

Screenshot_20250926_121616_Geekbench 6.jpg

Edited by Rospy7

Ανακάλυψα και άλλο ένα πρόβλημαε τις ρουτίνες. 

Έχω μια ρουτίνα με το που συνδέεται στο Bluetooth στο αυτοκίνητο να έχει την ένταση του ήχου μέσω Bluetooth στο τέρμα. 

Τώρα με το update δεν αλλάζει η ένταση πλέον. 

Έσβησα την ρουτίνα και την ξανά έφτιαξα και πάλι το ίδιο. 

Έχει κάποιος κάνα headset Bluetooth να δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο γιατί δεν έχω? 

2 ώρες πριν, ilka71 said:

μπορούμε πλέον να ανοίγουμε το gemini με την φράση hey Google;καλεί επαφες στα ελληνικά;θέλει κάποια ρύθμιση ;

Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι η γλώσσα του gemini στα ελληνικά 

25 minutes ago, marlborakis said:

Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι η γλώσσα του gemini στα ελληνικά 

ανοιγει το gemini με  το hey google επιτελους! (πρεπει να ενεργοποιησεις το ok google  απο τις ρυθμισεις )αλλα πχ λεω να παρει την επαφη του γιου δημητρακος μου απανταει θελετε να πατω την επαφη δημητρακος λεω σαν το βλακα ναι αλλα δεν την καλει.

Καλημέρα. 

Παρατήρησα ότι στην εγγραφή βίντεο δεν υπάρχει η επιλογή να τραβήξεις φωτογραφία την ίδια στιγμή που τραβάς βίντεο. Εξαφανίστηκε. Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. 

Κρίμα αν είναι έτσι όντως. Το χρησιμοποιούσα συχνά. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.Μήπως διακρίνεται καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία μετα την αναβάθμιση;Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε αισθητά.Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά.

1 hour ago, xrhstos1974 said:

Καλημέρα. 

Παρατήρησα ότι στην εγγραφή βίντεο δεν υπάρχει η επιλογή να τραβήξεις φωτογραφία την ίδια στιγμή που τραβάς βίντεο. Εξαφανίστηκε. Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. 

Κρίμα αν είναι έτσι όντως. Το χρησιμοποιούσα συχνά. 

Νομίζω αν απενεργοποιήσεις το hdr10 εμφανίζεται το κουμπί κανονικά. Για δες και πες μου.

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

21 minutes ago, Rospy7 said:

Καλησπέρα.Μήπως διακρίνεται καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία μετα την αναβάθμιση;Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε αισθητά.Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά.

Έχω κι εγώ αυτή την εντύπωση και το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου.

Just now, peter77377 said:

Νομίζω αν απενεργοποιήσεις το hdr10 εμφανίζεται το κουμπί κανονικά. Για δες και πες μου.

Έχεις δίκιο. 

Σε ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

56 minutes ago, Rospy7 said:

πως ξανα περνάς τα αποθηκευμένα wifi , και τις εφαρμογές ; 

1 ώρα πριν, mger said:

πως ξανα περνάς τα αποθηκευμένα wifi , και τις εφαρμογές ; 

Με το SmartSwitch τράβηξα πρώτα backup σε ένα usbstick 512gb και μετα παλι με την ιδια εφαρμογη ξανά πέρασε εφαρμογές φωτογραφίες βιντεο όπως και αντίγραφο έκανα στο samsung account που λογικα απο εκει επανέφερε τα αποθηκευμένα wi fi κτλ.

Edited by Rospy7

On 27/9/2025 at 3:40 ΜΜ, ilka71 said:

ανοιγει το gemini με  το hey google επιτελους! (πρεπει να ενεργοποιησεις το ok google  απο τις ρυθμισεις )αλλα πχ λεω να παρει την επαφη του γιου δημητρακος μου απανταει θελετε να πατω την επαφη δημητρακος λεω σαν το βλακα ναι αλλα δεν την καλει.

Είσαι σίγουρος; Για να μου δουλέψει το hey Google πρέπει να έχω τη γλώσσα του Gemini στα αγγλικά 

5 ώρες πριν, oregon said:

Είσαι σίγουρος; Για να μου δουλέψει το hey Google πρέπει να έχω τη γλώσσα του Gemini στα αγγλικά 

σίγουρος !ναι μέχρι το καλοκαίρι δεν ξυπνούσε το gemini με την φωνή.χτες το δοκίμασα για πλάκα και δούλεψε!

Και σε εμένα έχει θέμα το Chrome που το εμφανίζει κομμένο κάτω 

Επίσης δεν λειτουργεί το Samsung news,  ανοίγουν πι ειδήσεις στιγμιαία αλλα μετά λευκη σελίδα 

1 hour ago, sakis88888 said:

Και σε εμένα έχει θέμα το Chrome που το εμφανίζει κομμένο κάτω 

Επίσης δεν λειτουργεί το Samsung news,  ανοίγουν πι ειδήσεις στιγμιαία αλλα μετά λευκη σελίδα 

Σε εμένα το Samsung News λειτουργεί κανονικά. Κάνε ένα clear cache μήπως στρώσει.