piotrek Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 21 minutes ago, harislg said: Ή αλλιως οπως πατε να βαλετε widget το εχει ούτε widget μου βγάζει ούτε στο Galaxy AI περιεργο🤣 14 minutes ago, lefteris112 said: Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. Μετά από αρκετή ώρα το κατάφερα να δουλέψει. Έκανα διαγραφή δεδομένων από την εφαρμογή και έπειτα πας ρυθμίσεις/εφαρμογές/ρυθμίσεις εφαρμογής Samsung/λειτουργίες και ρουτίνες και ενεργοποιείς το υπηρεσίες προσαρμογής. Εγώ και πριν το update έτσι το είχα αλλά για κάποιο λόγο το είχε κλειστό μετά. Ίσως να υπάρχει και άλλη λύση πιο απλή αλλά αυτό δούλεψε σε μένα μετά από αρκετή ώρα και είπα μήπως δουλέψει και σε κανέναν άλλον. Προσοχή όμως θα διαγράψει όλες τις αποθηκευμενες ρουτίνες σου. έκανα το clear cache 1η φορά τιποτα. Δοκίμασα ξανά μετά απο λίγη ώρα και τώρα ειναι εντάξει.👍 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 Παιδιά μια ερώτηση άσχετη με την αναβάθμιση. Εσάς λειτουργεί το οκ Google? Όταν λέω οκ Google η hey Google ανάβει το μικρόφωνο δίνω την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα. Πχ λέω OK. Google open gemini και τίποτα... Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2025 3 ώρες πριν, marlborakis said: Παιδιά μια ερώτηση άσχετη με την αναβάθμιση. Εσάς λειτουργεί το οκ Google? Όταν λέω οκ Google η hey Google ανάβει το μικρόφωνο δίνω την εντολή αλλά δεν κάνει τίποτα. Πχ λέω OK. Google open gemini και τίποτα... Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα ούτε σε μένα δε λειτουργεί. το ίδιο συνέβαινε και στο oneui7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ipokratis Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 14 ώρες πριν, piotrek said: ούτε widget μου βγάζει ούτε στο Galaxy AI περιεργο🤣 έκανα το clear cache 1η φορά τιποτα. Δοκίμασα ξανά μετά απο λίγη ώρα και τώρα ειναι εντάξει.👍 Σίγουρα ήταν τυχαίο. Εγώ που είχα το ίδιο πρόβλημα, σήμερα το πρωί ήταν διορθωμένο και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Χωρίς να κάνω τίποτα. Διορθώθηκε αυτόματα, όπως φάνηκε. 16 ώρες πριν, piotrek said: one ui 8: μετά την αναβάθμιση εχω θέμα με την εφαρμογή modes&routines. στην μπαταρία εμάς γιατί ακόμα δεν μας δείχνει κύκλους φόρτισης,υγεία κ.τ.λ το samsung galaxy s24 ultra δεν θα πάρει το now brief; (απλα ήθελα να δω πως λειτουργεί στο δικό μου σε σχέση με ένα samsung galaxy s25 ultra της οικογένειας) μένει να δω (να δούμε αν η μπαταρία εστρωσε) Το πρόβλημα σωστής λειτουργίας με modes & routines διορθώθηκε αυτόματα σε - κάποια ανύποπτη στιγμή, από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Όπως πρόσεξα στο δικό μου πάντως. Παράθεση (ψάχνουμε πρώτα και μετά ρωτάμε...) iPhone 3GS Lenovo Vibe X2 Nokia 7 plus Samsung Galaxy Note S10 plus Samsung Galaxy S24 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chico71 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Τό now brief δεν μου το εμφανίζει κάτω ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Δεν το εμφανίζει κάπου.widget είναι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Μετά το update, εξαφανίσητηκε από παντού η αυτόματη γραφή, δηλαδή σε sms και άλλες εφαρμογές που μου έβγαζε λέξεις έτοιμες μα ορθογραφία και τόνο , τώρα δεν ε΄μφανίζει τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει από που βλέπω τη σχετική ρύθμιση για να το επαναφέρω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 2 minutes ago, Leonid111 said: Μετά το update, εξαφανίσητηκε από παντού η αυτόματη γραφή, δηλαδή σε sms και άλλες εφαρμογές που μου έβγαζε λέξεις έτοιμες μα ορθογραφία και τόνο , τώρα δεν ε΄μφανίζει τίποτα. Μπορεί κάποιος να μου πει από που βλέπω τη σχετική ρύθμιση για να το επαναφέρω; Ευχαριστώ. Θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή...Εμένα έφτιαξε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 4 minutes ago, rapsodos1979_ said: Θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή...Εμένα έφτιαξε οκ το βρήκα και το έφτιαξα, ας είναι καλά το ChatGpt! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Μολις έκανα την αναβάθμιση και παρατήρησα αυτο στο chrome,κόβει και πάνω και κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 (edited) Ξέρω τα benchmarks δεν πολύ παιζουν σημαντικό ρόλο σε αρκετούς εδω μεσα αλλα βλεπω αρκετή άνοδο στο antutu με android 16 σε σχέση με το android 15 που έπιανα περίπου 2 εκατομμύρια points.Στο geekbench πανω κατω τα ιδια. Edited September 26, 2025 by Rospy7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2025 Ανακάλυψα και άλλο ένα πρόβλημαε τις ρουτίνες. Έχω μια ρουτίνα με το που συνδέεται στο Bluetooth στο αυτοκίνητο να έχει την ένταση του ήχου μέσω Bluetooth στο τέρμα. Τώρα με το update δεν αλλάζει η ένταση πλέον. Έσβησα την ρουτίνα και την ξανά έφτιαξα και πάλι το ίδιο. Έχει κάποιος κάνα headset Bluetooth να δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο γιατί δεν έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 μπορούμε πλέον να ανοίγουμε το gemini με την φράση hey Google;καλεί επαφες στα ελληνικά;θέλει κάποια ρύθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 2 ώρες πριν, ilka71 said: μπορούμε πλέον να ανοίγουμε το gemini με την φράση hey Google;καλεί επαφες στα ελληνικά;θέλει κάποια ρύθμιση ; Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι η γλώσσα του gemini στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2025 25 minutes ago, marlborakis said: Και εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και δεν βγάζω άκρη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι η γλώσσα του gemini στα ελληνικά ανοιγει το gemini με το hey google επιτελους! (πρεπει να ενεργοποιησεις το ok google απο τις ρυθμισεις )αλλα πχ λεω να παρει την επαφη του γιου δημητρακος μου απανταει θελετε να πατω την επαφη δημητρακος λεω σαν το βλακα ναι αλλα δεν την καλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 Καλημέρα. Παρατήρησα ότι στην εγγραφή βίντεο δεν υπάρχει η επιλογή να τραβήξεις φωτογραφία την ίδια στιγμή που τραβάς βίντεο. Εξαφανίστηκε. Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κρίμα αν είναι έτσι όντως. Το χρησιμοποιούσα συχνά. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 Καλησπέρα.Μήπως διακρίνεται καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία μετα την αναβάθμιση;Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε αισθητά.Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 1 hour ago, xrhstos1974 said: Καλημέρα. Παρατήρησα ότι στην εγγραφή βίντεο δεν υπάρχει η επιλογή να τραβήξεις φωτογραφία την ίδια στιγμή που τραβάς βίντεο. Εξαφανίστηκε. Έψαξα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κρίμα αν είναι έτσι όντως. Το χρησιμοποιούσα συχνά. Νομίζω αν απενεργοποιήσεις το hdr10 εμφανίζεται το κουμπί κανονικά. Για δες και πες μου. 1 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 21 minutes ago, Rospy7 said: Καλησπέρα.Μήπως διακρίνεται καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία μετα την αναβάθμιση;Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε αισθητά.Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά. Έχω κι εγώ αυτή την εντύπωση και το ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου. Just now, peter77377 said: Νομίζω αν απενεργοποιήσεις το hdr10 εμφανίζεται το κουμπί κανονικά. Για δες και πες μου. Έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ. 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 56 minutes ago, Rospy7 said: Καλησπέρα.Μήπως διακρίνεται καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία μετα την αναβάθμιση;Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι βελτιώθηκε αισθητά.Να διευκρινίσω οτι εκανα wipe cache partition και wipe data/factory reset για σεταρισμα απο την αρχη φυσικά. πως ξανα περνάς τα αποθηκευμένα wifi , και τις εφαρμογές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, mger said: πως ξανα περνάς τα αποθηκευμένα wifi , και τις εφαρμογές ; Με το SmartSwitch τράβηξα πρώτα backup σε ένα usbstick 512gb και μετα παλι με την ιδια εφαρμογη ξανά πέρασε εφαρμογές φωτογραφίες βιντεο όπως και αντίγραφο έκανα στο samsung account που λογικα απο εκει επανέφερε τα αποθηκευμένα wi fi κτλ. Edited September 28, 2025 by Rospy7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 On 27/9/2025 at 3:40 ΜΜ, ilka71 said: ανοιγει το gemini με το hey google επιτελους! (πρεπει να ενεργοποιησεις το ok google απο τις ρυθμισεις )αλλα πχ λεω να παρει την επαφη του γιου δημητρακος μου απανταει θελετε να πατω την επαφη δημητρακος λεω σαν το βλακα ναι αλλα δεν την καλει. Είσαι σίγουρος; Για να μου δουλέψει το hey Google πρέπει να έχω τη γλώσσα του Gemini στα αγγλικά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 5 ώρες πριν, oregon said: Είσαι σίγουρος; Για να μου δουλέψει το hey Google πρέπει να έχω τη γλώσσα του Gemini στα αγγλικά σίγουρος !ναι μέχρι το καλοκαίρι δεν ξυπνούσε το gemini με την φωνή.χτες το δοκίμασα για πλάκα και δούλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 Και σε εμένα έχει θέμα το Chrome που το εμφανίζει κομμένο κάτω Επίσης δεν λειτουργεί το Samsung news, ανοίγουν πι ειδήσεις στιγμιαία αλλα μετά λευκη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. September 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2025 1 hour ago, sakis88888 said: Και σε εμένα έχει θέμα το Chrome που το εμφανίζει κομμένο κάτω Επίσης δεν λειτουργεί το Samsung news, ανοίγουν πι ειδήσεις στιγμιαία αλλα μετά λευκη σελίδα Σε εμένα το Samsung News λειτουργεί κανονικά. Κάνε ένα clear cache μήπως στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts