DjTony Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 Ποια θηκη; δώσε link. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. August 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2025 9 ώρες πριν, james9t said: Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα μια magsafe θηκη της spigen και ειμαι αναμεσα στα 2 παρακατω power bank. Aν εχει κανεις ενα απο τα δυο ή αν γνωριζει πιο θα επαιρνε και πιο ταιριαζει σωστα στην πλατη του s24 ultra? https://eu.baseus.com/products/picogo-ultra-slim-qi2-magnetic-power-bank-10000mah https://eu.baseus.com/products/nomos-magnetic-power-bank-qi2-45w-10000mah Από θεμα specs Προφανως το 2ο κερδιζει αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλυτερο ειναι σε θεμα ογκου ωστε να με οδηγησει να παρω το 1ο Για να μην καλύπτεται η κάμερα πρέπει το magsafe ring να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο powerbank. παίζει ρόλο και το θήκη πήρες προφανώς. Νομίζω ότι το πρώτο θα καλύψει την κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 έχω μια θήκη spigen σιλικόνης την κλασσική διάφανη .ενώ με την spigen την μαύρη δεν γίνεται αυτό,με την διάφανη όταν βγάζω φώτο χαλάει στο το φλας οι κάνει μάλλον αντανάκλαση στην θήκη.τι χάλι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9t Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 12 ώρες πριν, DjTony said: Ποια θηκη; δώσε link. Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/49414375/Spigen-Tough-Armor-MagFit-Back-Cover-Plastiko-2mm-Mayro-Galaxy-S24-Ultra-ACS07303.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Ρε παιδιά τι γίνεται πάλι. Είχα εγκαταστήσει τον opera browser για YouTube κ να παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους εδω κ καιρό κ σήμερα δεν μου τους παίζει... έχει κανείς παρόμοιο θέμα ή κάποιο tips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Αυτο γενικα με τους υπότιτλους με έβγαζε πριν στην 6αρα και στο τικτοκ ελληνικούς υπότιτλους σε σχεδόν οτιδήποτε βίντεο. Και απο την 7αρα σταμάτησε. Δεν ξέρω αν αλλαξε κατι η σαμμυ . 1 Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Θέλω να πάρω ενσύρματα ακουστικά με θύρα USB. Ξέρετε κάποια να μου προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. August 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2025 Μήπως πουλάει κάποιος καμία spigen zero one με magsafe σε μαύρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Το Samsung Wallet δουλεύει στην Ελλάδα. Εχει κανείς εμπειρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 5 minutes ago, agriniopk said: Το Samsung Wallet δουλεύει στην Ελλάδα. Εχει κανείς εμπειρία ? Ακόμα δεν δέχεται τραπεζικές κάρτες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάποιος άλλος. Εχθές ήταν ή 3η φορά που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκλειδωσα το κινητό και όλα τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη είχαν γίνει πάρα πολύ μικρά!!! Μικρά σε βαθμό που και να θέλεις να το κάνεις από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και τότε είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Δλδ τα εικονίδια έγιναν τόσο μεγάλα που δεν χωρούσαν στην οθόνη. Για του λόγου το αληθές βάζω και ένα screen shot. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιον άλλον launcer να πεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Τον μαμά δουλεύω όπως είναι. Καμία ιδέα ή εάν γνωρίζει κάποιος κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 32 minutes ago, pazu said: Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάποιος άλλος. Εχθές ήταν ή 3η φορά που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκλειδωσα το κινητό και όλα τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη είχαν γίνει πάρα πολύ μικρά!!! Μικρά σε βαθμό που και να θέλεις να το κάνεις από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και τότε είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Δλδ τα εικονίδια έγιναν τόσο μεγάλα που δεν χωρούσαν στην οθόνη. Για του λόγου το αληθές βάζω και ένα screen shot. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιον άλλον launcer να πεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Τον μαμά δουλεύω όπως είναι. Καμία ιδέα ή εάν γνωρίζει κάποιος κάτι; Δοκίμασε να κάνεις wipe cache partition , μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said: Δοκίμασε να κάνεις wipe cache partition , μπας και στρώσει Θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 On 5/9/2025 at 6:49 ΜΜ, pazu said: Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάποιος άλλος. Εχθές ήταν ή 3η φορά που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκλειδωσα το κινητό και όλα τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη είχαν γίνει πάρα πολύ μικρά!!! Μικρά σε βαθμό που και να θέλεις να το κάνεις από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και τότε είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Δλδ τα εικονίδια έγιναν τόσο μεγάλα που δεν χωρούσαν στην οθόνη. Για του λόγου το αληθές βάζω και ένα screen shot. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιον άλλον launcer να πεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Τον μαμά δουλεύω όπως είναι. Καμία ιδέα ή εάν γνωρίζει κάποιος κάτι; Αν έχεις το Good Lock, στην εφαρμογή Home Screen απενεργοποιείσαι το DIY Home Screen. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 5 ώρες πριν, katsiletra said: Αν έχεις το Good Lock, στην εφαρμογή Home Screen απενεργοποιείσαι το DIY Home Screen. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο. Και εμένα πήγε το μυαλό μου ότι κάτι δεν ταιριάζει με το good lock αλλά το συγκεκριμένο δεν το έχω ενεργοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2025 ξέρει κανένας εάν γίνεται στην AOD να φαίνονται οι προεπισκοπησεις των μηνυμάτων μόνιμα όπως στα iphone ;γίνεται; επίσης τώρα τελευταία πολλές φορές δεν γίνεται η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα προς εμένα (να δεχτώ πληρωμή δηλαδή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 On 29/8/2025 at 9:42 ΜΜ, lefteris112 said: Μήπως πουλάει κάποιος καμία spigen zero one με magsafe σε μαύρο? Πήρα την εν λόγω θήκη. Όταν φορτίζω ασύρματα με γνήσιο φορτιστή Samsung το τηλ είναι πιο ζεστό απ ότι ήταν πριν. Κατανοώ ότι είναι κ πιο παχιά η θήκη συν το μέταλλο μέσα οπότε κρατάει παραπάνω θερμοκρασία. Θελω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά στο τηλέφωνο. Σήμερα το πρωί είχε 44 βαθμούς η μπαταρία κ είχε κόψει την φόρτιση στο 80 όπως το έχω βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 On 8/9/2025 at 2:04 ΜΜ, ilka71 said: ξέρει κανένας εάν γίνεται στην AOD να φαίνονται οι προεπισκοπησεις των μηνυμάτων μόνιμα όπως στα iphone ;γίνεται; επίσης τώρα τελευταία πολλές φορές δεν γίνεται η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα προς εμένα (να δεχτώ πληρωμή δηλαδή ) Μήπως έχεις κάποια θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 2 minutes ago, redcom7 said: Μήπως έχεις κάποια θήκη? έχω την spigen slim αλλά και που την έβγαλα πάλι σε μερικές κάρτες είναι σπαστικό αργεί πάρα πολύ η και καθόλου να την αναγνωρίσει .σε άλλες άμεσα .δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το nfc τσιπακι στην πλάτη ;πανω πανω στην μέση η κάτω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 3 minutes ago, ilka71 said: έχω την spigen slim αλλά και που την έβγαλα πάλι σε μερικές κάρτες είναι σπαστικό αργεί πάρα πολύ η και καθόλου να την αναγνωρίσει .σε άλλες άμεσα .δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το nfc τσιπακι στην πλάτη ;πανω πανω στην μέση η κάτω ; Νομίζω είναι στην μέση... On 8/9/2025 at 2:04 ΜΜ, ilka71 said: ξέρει κανένας εάν γίνεται στην AOD να φαίνονται οι προεπισκοπησεις των μηνυμάτων μόνιμα όπως στα iphone ;γίνεται; επίσης τώρα τελευταία πολλές φορές δεν γίνεται η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα προς εμένα (να δεχτώ πληρωμή δηλαδή ) Για τις προεπισκοπήσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 3 ώρες πριν, redcom7 said: Νομίζω είναι στην μέση... Για τις προεπισκοπήσεις για τις προεπισκοπησεις εννοω στην aod να φαινεται ΟΛΟ το κειμενο της!με μονο την AOD !ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 (edited) καλησπέρα! πως σας φαίνεται η μπαταρία; εχω απενεργοποιησει το gps. και το 5G αν και οι φωτογραφίες ήμουν όλη μέρα σπιτι άρα με WIFI το one UI 8 θα βελτιώσει την αυτονομία; Edited September 12, 2025 by piotrek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 (edited) 36 minutes ago, piotrek said: καλησπέρα! πως σας φαίνεται η μπαταρία; εχω απενεργοποιησει το gps. και το 5G αν και οι φωτογραφίες ήμουν όλη μέρα σπιτι άρα με WIFI το one UI 8 θα βελτιώσει την αυτονομία; Περίπου μια μέρα μου κρατάει. Με wifi και bluetooth ανοιχτά όλη μέρα. Όταν βγαίνω έξω ανοίγω το gps και 4g. Μόνο με τα πρόσφατα updates ψιλό έστρωσε Edited September 12, 2025 by Johnny_Johnny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piotrek Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 5 minutes ago, Johnny_Johnny said: Περίπου μια μέρα μου κρατάει. Με wifi και bluetooth ανοιχτά όλη μέρα. Όταν βγαίνω έξω ανοίγω το gps και 4g. Μόνο με τα πρόσφατα updates ψιλό έστρωσε να προχωρήσω σε αλλαγή μπαταριας; ή δεν χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 17 minutes ago, piotrek said: να προχωρήσω σε αλλαγή μπαταριας; ή δεν χρειάζεται; δε χρειάζεται, μια χαρά είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts