Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 ώρες πριν, james9t said:

Καλησπέρα σε όλους. Πήρα πρόσφατα μια magsafe θηκη της spigen και ειμαι αναμεσα στα 2 παρακατω power bank. Aν εχει κανεις ενα απο τα δυο ή αν γνωριζει πιο θα επαιρνε και πιο ταιριαζει σωστα στην πλατη του s24 ultra?

https://eu.baseus.com/products/picogo-ultra-slim-qi2-magnetic-power-bank-10000mah

https://eu.baseus.com/products/nomos-magnetic-power-bank-qi2-45w-10000mah

Από θεμα specs Προφανως το 2ο κερδιζει αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλυτερο ειναι σε θεμα ογκου ωστε να με οδηγησει να παρω το 1ο 

Για να μην καλύπτεται η κάμερα πρέπει το magsafe ring να είναι όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο powerbank. παίζει ρόλο και το θήκη πήρες προφανώς. Νομίζω ότι το πρώτο θα καλύψει την κάμερα 

έχω μια θήκη spigen σιλικόνης την κλασσική διάφανη .ενώ με την spigen την μαύρη δεν γίνεται αυτό,με την διάφανη όταν βγάζω φώτο χαλάει στο το φλας οι κάνει μάλλον αντανάκλαση στην θήκη.τι χάλι είναι αυτό;

20250828_215244.jpg

Ρε παιδιά τι γίνεται πάλι. Είχα εγκαταστήσει τον  opera browser για YouTube κ να παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους εδω κ καιρό κ σήμερα δεν μου τους παίζει...  έχει κανείς παρόμοιο θέμα ή κάποιο tips 

Αυτο γενικα με τους υπότιτλους με έβγαζε πριν στην 6αρα και στο τικτοκ ελληνικούς υπότιτλους σε σχεδόν οτιδήποτε βίντεο.  Και απο την 7αρα σταμάτησε.  Δεν ξέρω αν αλλαξε κατι η σαμμυ .

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάποιος άλλος. Εχθές ήταν ή 3η φορά που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκλειδωσα το κινητό και όλα τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη είχαν γίνει πάρα πολύ μικρά!!! Μικρά σε βαθμό που και να θέλεις να το κάνεις από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και τότε είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Δλδ τα εικονίδια έγιναν τόσο μεγάλα που δεν χωρούσαν στην οθόνη. Για του λόγου το αληθές βάζω και ένα screen shot. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιον άλλον launcer να πεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Τον μαμά δουλεύω όπως είναι. Καμία ιδέα ή εάν γνωρίζει κάποιος κάτι;

Screenshot_20250904_155037_One UI Home.jpg

32 minutes ago, pazu said:

Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα κάποιος άλλος. Εχθές ήταν ή 3η φορά που αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Ξεκλειδωσα το κινητό και όλα τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη είχαν γίνει πάρα πολύ μικρά!!! Μικρά σε βαθμό που και να θέλεις να το κάνεις από τις ρυθμίσεις δεν γίνεται. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου και τότε είχα ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Δλδ τα εικονίδια έγιναν τόσο μεγάλα που δεν χωρούσαν στην οθόνη. Για του λόγου το αληθές βάζω και ένα screen shot. Να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιον άλλον launcer να πεις ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Τον μαμά δουλεύω όπως είναι. Καμία ιδέα ή εάν γνωρίζει κάποιος κάτι;

Δοκίμασε να κάνεις wipe cache partition , μπας και στρώσει 

1 ώρα πριν, Johnny_Johnny said:

Δοκίμασε να κάνεις wipe cache partition , μπας και στρώσει 

Θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστώ

On 5/9/2025 at 6:49 ΜΜ, pazu said:

Αν έχεις το Good Lock, στην εφαρμογή Home Screen απενεργοποιείσαι το DIY Home Screen. 

5 ώρες πριν, katsiletra said:

Αν έχεις το Good Lock, στην εφαρμογή Home Screen απενεργοποιείσαι το DIY Home Screen. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο. Και εμένα πήγε το μυαλό μου ότι κάτι δεν ταιριάζει με το good lock αλλά το συγκεκριμένο δεν το έχω ενεργοποιήσει.

ξέρει κανένας εάν γίνεται στην AOD να φαίνονται οι προεπισκοπησεις των μηνυμάτων μόνιμα όπως στα iphone ;γίνεται;

επίσης τώρα τελευταία πολλές φορές δεν γίνεται η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα προς εμένα (να δεχτώ πληρωμή δηλαδή )

On 29/8/2025 at 9:42 ΜΜ, lefteris112 said:

Μήπως πουλάει κάποιος καμία spigen zero one με magsafe σε μαύρο? 

Πήρα την εν λόγω θήκη. 

Όταν φορτίζω ασύρματα με γνήσιο φορτιστή Samsung το τηλ είναι πιο ζεστό απ ότι ήταν πριν. 

Κατανοώ ότι είναι κ πιο παχιά η θήκη συν το μέταλλο μέσα οπότε κρατάει παραπάνω θερμοκρασία. 

Θελω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να κάνω ζημιά στο τηλέφωνο. 

Σήμερα το πρωί είχε 44 βαθμούς η μπαταρία κ είχε κόψει την φόρτιση στο 80 όπως το έχω βάλει. 

On 8/9/2025 at 2:04 ΜΜ, ilka71 said:

ξέρει κανένας εάν γίνεται στην AOD να φαίνονται οι προεπισκοπησεις των μηνυμάτων μόνιμα όπως στα iphone ;γίνεται;

επίσης τώρα τελευταία πολλές φορές δεν γίνεται η ανέπαφη πληρωμή με κάρτα προς εμένα (να δεχτώ πληρωμή δηλαδή )

Μήπως έχεις κάποια θήκη?

2 minutes ago, redcom7 said:

Μήπως έχεις κάποια θήκη?

έχω την spigen slim αλλά και που την έβγαλα πάλι σε μερικές κάρτες είναι σπαστικό αργεί πάρα πολύ η και καθόλου να την αναγνωρίσει .σε άλλες άμεσα .δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το nfc τσιπακι στην πλάτη ;πανω πανω στην μέση η κάτω ;

3 minutes ago, ilka71 said:

έχω την spigen slim αλλά και που την έβγαλα πάλι σε μερικές κάρτες είναι σπαστικό αργεί πάρα πολύ η και καθόλου να την αναγνωρίσει .σε άλλες άμεσα .δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το nfc τσιπακι στην πλάτη ;πανω πανω στην μέση η κάτω ;

Νομίζω είναι στην μέση...

On 8/9/2025 at 2:04 ΜΜ, ilka71 said:

Για τις προεπισκοπήσεις 

Screenshot_20250910_193412_Settings.jpg

3 ώρες πριν, redcom7 said:

Νομίζω είναι στην μέση...

Για τις προεπισκοπήσεις 

Screenshot_20250910_193412_Settings.jpg

για τις προεπισκοπησεις εννοω στην aod να φαινεται ΟΛΟ το κειμενο της!με μονο την AOD !ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ !

καλησπέρα! πως σας φαίνεται η μπαταρία;

εχω απενεργοποιησει το gps.

και το 5G αν και οι φωτογραφίες ήμουν όλη μέρα σπιτι άρα με WIFI 

το one UI 8 θα βελτιώσει την αυτονομία;

Screenshot_20250912_190512_Device care.jpg

Screenshot_20250912_190531_Device care.jpg

Screenshot_20250912_190553_Device care.jpg

Edited by piotrek

36 minutes ago, piotrek said:

καλησπέρα! πως σας φαίνεται η μπαταρία;

εχω απενεργοποιησει το gps.

και το 5G αν και οι φωτογραφίες ήμουν όλη μέρα σπιτι άρα με WIFI 

το one UI 8 θα βελτιώσει την αυτονομία;

Screenshot_20250912_190512_Device care.jpg

Screenshot_20250912_190531_Device care.jpg

Screenshot_20250912_190553_Device care.jpg

Περίπου μια μέρα μου κρατάει. Με wifi και bluetooth ανοιχτά όλη μέρα. Όταν βγαίνω έξω ανοίγω το gps και 4g. Μόνο με τα πρόσφατα updates ψιλό έστρωσε 

Screenshot_20250912_194544_Device care.jpg

Edited by Johnny_Johnny

5 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Περίπου μια μέρα μου κρατάει. Με wifi και bluetooth ανοιχτά όλη μέρα. Όταν βγαίνω έξω ανοίγω το gps και 4g. Μόνο με τα πρόσφατα updates ψιλό έστρωσε 

Screenshot_20250912_194544_Device care.jpg

να προχωρήσω σε αλλαγή μπαταριας; ή δεν χρειάζεται;