Andreaszel Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 hour ago, Johnny_Johnny said: Παρατήρησα κάτι ενώ ακούω μουσική με τα galaxy buds 2. όταν μου σκάει ειδοποίηση. ακούγεται ο ήχος της πάνω στην μουσική. Δεν διακόπτει απλά το τραγούδι αλλά μηδενίζει την ένταση εκείνη τη στιγμή. Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια δευτερόλεπτα γιατί μου ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ? Ναι σε s23 ultra μου το κάνει.χαμηλωνει την ένταση στιγμιαία κ την επαναφερει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Δεν ανησυχω και το ξερω για τις ενημερωσεις.. αλλα αλλο ενημερωση αλλο καποια features του 15, δεν ειδες διαφημηση πχ στην εφαρμογη της μουσικης? Του βιντεο? Του καιρου? Κλπ? Ναι οκ μπορεις να το περιορισεις αλλα ειναι παλι χρονος που πρεπει να ασχοληθεις .. γιατι το πουλησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!! Edited 9 Απριλίου by manan69t Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 2 ώρες πριν, manan69t said: Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!! Για το δαχτυλικό δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Αλλα για τον φακό μπορείς να ρυθμίσεις το power button να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα και με διπλό πάτημα να ξανα κλείνει ο φακός, χωρίς να ανοίγει η οθόνη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 6 ώρες πριν, manan69t said: Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!! 3 ώρες πριν, dimitris1090T said: Για το δαχτυλικό δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Αλλα για τον φακό μπορείς να ρυθμίσεις το power button να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα και με διπλό πάτημα να ξανα κλείνει ο φακός, χωρίς να ανοίγει η οθόνη. Όπως τα λέει ο dimitris1090T για το φακό.. Για screenshot υπάρχει το Goodlock που με ένα δάχτυλο πατώντας ένα "κουμπι" παίρνεις screenshot..... Καλυμμένοι και στα 2.... Edited 10 Απριλίου by thabull 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 ώρες πριν, Johnny_Johnny said: Παρατήρησα κάτι ενώ ακούω μουσική με τα galaxy buds 2. όταν μου σκάει ειδοποίηση. ακούγεται ο ήχος της πάνω στην μουσική. Δεν διακόπτει απλά το τραγούδι αλλά μηδενίζει την ένταση εκείνη τη στιγμή. Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια δευτερόλεπτα γιατί μου ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ? Ναι έτσι γίνεται κ σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 7 ώρες πριν, manan69t said: Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!! Για screenshot εμένα με έχει βολέψει το σύρσιμο της παλάμης (gesture sta advanced features), παλιότερα το έκανα με Vol- & Power button αλλά θέλει 2 χέρια και καλό συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Ξεκίνησε η ενημέρωση σε beta testers.λογικα θα έρθει και στους υπόλοιπους σήμερα https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-stable-one-ui-7-0-update-released-europe/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 7 ώρες πριν, manan69t said: Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!! Σερνεις τη παλάμη και παίρνει screenshot πανευκολα.... Παιδια ειναι άπειρες οι ρυθμίσεις του κινητού θελει ψαξιμο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) με διπλό πάτημα δεν έχει να ανοίγει ο φακός.. για long press μέσω goodlock ανοίγει αλλά ανάβει και η οθόνη.. Edited 10 Απριλίου by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 18 minutes ago, ilka71 said: με διπλό πάτημα δεν έχει να ανοίγει ο φακός.. για long press μέσω goodlock ανοίγει αλλά ανάβει και η οθόνη.. Open App kai Flashlight 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 2 minutes ago, Athkatla said: Open App kai Flashlight α ναι το βρήκα thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Έχει να επιλέξεις εφαρμογή ακριβός από κάτω, "Open app" Και επιλέγεις τον Φακό. Μόλις το έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου ναι έχει άλλα ανάβει και η οθόνη όμως.όπως και μέσω goodlock στο long press Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟ ONE UI 7 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Καλημέρα ήρθε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) 11 minutes ago, DjTony said: Καλημέρα ήρθε... Σε μένα ακόμα όχι, αγορασμένο από Ελλάδα...(νομίζω χώρα προέλευσης Αυστρία). (ελπίζω να μην έχει να κάνει με τις αλλαγές CSC, παρόλο που επέστρεψα στην ευρωπαϊκή) Edited 10 Απριλίου by peter77377 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Καλημέρα.Εκανε και η Ελευσίνα στάρι.Finally!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου μεγαλη χαρα στο σπιτικο μας.. ηρθε κατεβαινει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 53 minutes ago, Athkatla said: Open App kai Flashlight Εφαρμογες είναι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Σε εμένα πάντως τίποτα ακόμα.... και είναι ελβετικό. Γνωρίζει κανένας γιατί;;; Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Just now, one2377 said: Σε εμένα πάντως τίποτα ακόμα.... και είναι ελβετικό. Γνωρίζει κανένας γιατί;;; μήπως έχει να κάνει και με την εταιρία κινητής που είμαστε; εγώ που δεν πήρα ακόμα είμαι Vodafone Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Ήρθε! 1 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 15 minutes ago, peter77377 said: μήπως έχει να κάνει και με την εταιρία κινητής που είμαστε; εγώ που δεν πήρα ακόμα είμαι Vodafone Παιδιά... μόλις ξεκίνησε και σε μένα τελικά.... ενώ πριν απο δέκα λεπτά δεν ήταν διαθέσιμο. Όλα καλά. Με γειά μας 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Το έλαβα κι εγώ. 1 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts