Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, Johnny_Johnny said:

Παρατήρησα κάτι ενώ ακούω μουσική με τα galaxy buds 2. όταν μου σκάει ειδοποίηση. ακούγεται ο ήχος της πάνω στην μουσική. Δεν διακόπτει απλά το τραγούδι αλλά μηδενίζει την ένταση εκείνη τη στιγμή. Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια δευτερόλεπτα γιατί μου ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ?  

Ναι σε s23 ultra μου το κάνει.χαμηλωνει την ένταση στιγμιαία κ την επαναφερει

Δεν ανησυχω και το ξερω για τις ενημερωσεις..  αλλα αλλο ενημερωση αλλο καποια features του 15, δεν ειδες διαφημηση πχ στην εφαρμογη της μουσικης? Του βιντεο? Του καιρου? Κλπ? Ναι οκ μπορεις να το περιορισεις αλλα ειναι παλι χρονος που πρεπει να ασχοληθεις .. γιατι το πουλησες?

Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!!

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

2 ώρες πριν, manan69t said:

Και μιας και πιάσαμε τις γενικότητες μέχρι να έρθει το update να πω και εγώ πώς αυτό που μου αρέσει στα xiaomi και τόσα χρόνια δεν το έχω δει στα Samsung είναι το πανεύκολο πρακτικότατο screenshot που βγάζεις με τρία δάχτυλα όπως κι το άνοιγμα κλείσιμο του φακού με το πλαϊνό πλήκτρο που όταν το πατάς κλείνει κι όταν το ανοίγεις ανοίγει μόνο ο φακός κι όχι όλη η οθόνη να σε στραβώνει στα σκοτάδια!!!

Για το δαχτυλικό δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Αλλα για τον φακό μπορείς να ρυθμίσεις το power button να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα και με διπλό πάτημα να ξανα κλείνει ο φακός, χωρίς να ανοίγει η οθόνη. 

6 ώρες πριν, manan69t said:

3 ώρες πριν, dimitris1090T said:

Για το δαχτυλικό δεν ξέρω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Αλλα για τον φακό μπορείς να ρυθμίσεις το power button να ανοίγει ο φακός με διπλό πάτημα και με διπλό πάτημα να ξανα κλείνει ο φακός, χωρίς να ανοίγει η οθόνη. 

Όπως τα λέει ο dimitris1090T για το φακό..

Για screenshot υπάρχει το Goodlock που με ένα δάχτυλο πατώντας ένα "κουμπι" παίρνεις screenshot.....

Καλυμμένοι και στα 2....

Edited by thabull

ThaBull

10 ώρες πριν, Johnny_Johnny said:

Παρατήρησα κάτι ενώ ακούω μουσική με τα galaxy buds 2. όταν μου σκάει ειδοποίηση. ακούγεται ο ήχος της πάνω στην μουσική. Δεν διακόπτει απλά το τραγούδι αλλά μηδενίζει την ένταση εκείνη τη στιγμή. Με αποτέλεσμα να χάνω κάποια δευτερόλεπτα γιατί μου ήρθε ειδοποίηση. Συμβαίνει και σε εσάς αυτό ?  

Ναι  έτσι γίνεται κ σε μένα 

7 ώρες πριν, manan69t said:

Για screenshot εμένα με έχει βολέψει το σύρσιμο της παλάμης (gesture sta advanced features), παλιότερα το έκανα με Vol- & Power button αλλά θέλει 2 χέρια και καλό συγχρονισμό.

Ξεκίνησε η ενημέρωση σε beta testers.λογικα θα έρθει και στους υπόλοιπους σήμερα 

https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-stable-one-ui-7-0-update-released-europe/

7 ώρες πριν, manan69t said:

Σερνεις τη παλάμη και παίρνει screenshot πανευκολα....

Παιδια ειναι άπειρες οι ρυθμίσεις του κινητού θελει ψαξιμο.

με διπλό πάτημα δεν έχει να ανοίγει ο φακός..

για long press μέσω goodlock ανοίγει αλλά ανάβει και η οθόνη..

Screenshot_20250410_075947_Settings.jpg

Edited by ilka71

18 minutes ago, ilka71 said:

με διπλό πάτημα δεν έχει να ανοίγει ο φακός..

για long press μέσω goodlock ανοίγει αλλά ανάβει και η οθόνη..

Screenshot_20250410_075947_Settings.jpg

Open App kai Flashlight

Έχει να επιλέξεις εφαρμογή ακριβός από κάτω, "Open app"

Και επιλέγεις τον Φακό.

Μόλις το έκανα.

11 minutes ago, DjTony said:

Καλημέρα ήρθε... 

Screenshot_20250410_084725_Software update.jpg

Σε μένα ακόμα όχι, αγορασμένο από Ελλάδα...(νομίζω χώρα προέλευσης Αυστρία). (ελπίζω να μην έχει να κάνει με τις αλλαγές CSC, παρόλο που επέστρεψα στην ευρωπαϊκή)

Edited by peter77377

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Σε εμένα πάντως τίποτα ακόμα.... και είναι ελβετικό. Γνωρίζει κανένας γιατί;;;

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Just now, one2377 said:

Σε εμένα πάντως τίποτα ακόμα.... και είναι ελβετικό. Γνωρίζει κανένας γιατί;;;

μήπως έχει να κάνει και με την εταιρία κινητής που είμαστε; εγώ που δεν πήρα ακόμα είμαι Vodafone

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

15 minutes ago, peter77377 said:

μήπως έχει να κάνει και με την εταιρία κινητής που είμαστε; εγώ που δεν πήρα ακόμα είμαι Vodafone

Παιδιά... μόλις ξεκίνησε και σε μένα τελικά.... ενώ πριν απο δέκα λεπτά δεν ήταν διαθέσιμο. Όλα καλά. Με γειά μας

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....