Kostas_Ts_86 Δημ. Πέμπτη στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:41 μμ (edited) Delete Edited Πέμπτη στις 12:46 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsokosan Δημ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:56 μμ Καλησπέρα σε όλους, πόσο πιστεύετε ότι θα πέσει η τιμή του S24U με το λανσάρισμα των A25; Αξίζει η αναμονή ή να παραγγείλω καλύτερα το S24FE; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Πέμπτη στις 03:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:06 μμ 6 ώρες πριν, jimmis11 said: Έχω παρατηρήσει και κάτι ακόμη. Ενώ έχω ενεργοποιήσει από την "φροντίδα συσκευής - αυτόματη βελτιστοποίηση" να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση βάσει προγράμματος σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα της εβδομάδας, δεν έχει κάνει ποτέ αυτόματη επανεκκίνηση. Κάνω κάτι λάθος; Σημειώνω πως το δοκίμασα και με ενεργοποιημένη την επιλογή "επανεκκίνηση όταν χρειάζεται", αλλά και απενεργοποιημένη, χωρίς να αλλάζει κάτι... Πρέπει να έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημά για να κάνει επανεκκίνηση όταν χρειάζεται ή σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Πέμπτη στις 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:59 μμ (edited) On 1/1/2025 at 2:47 ΜΜ, ng76 said: Καλη χρόνια σε ολους!! Μήπως κάποιος έχει κάποια άποψη/απάντηση γι'αυτο το θέμα? Αρχικά απενεργοποιησε τη κλήση μέσω δεδομένων.Αν δεν δουλέψει κανε αυτο που έκανα και εγώ και μιλα με τον παροχο.Πες τους αν μπορούν να γυρίσουν τις κλήσεις σε 4g αποκλειστικά. Edited Πέμπτη στις 06:00 μμ by kostis2001 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Πέμπτη στις 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:18 μμ Καλη χρονιά σε όλους με υγειά! Summary of stuff announced for Good Lock with One UI 7 * **Main app / General:** * Improved main app UI for easier navigation and management of its 23 functions * Search/filter function for apps and posts * "My Page" tab for reseting changed settings to default, adding (new Good Lock) widgets, and managing features you've enabled * Available on Play Store and globally * **Home Up:** * Easier access to Home Up settings directly from One UI Home * Free placement of home screen items (no grid restrictions) * Ability to add stickers to home screen * Customizable gesture animations and multi-finger gestures * Option to hide favorites (I think they mean the dock at the bottom) * Customizable folders and free placement of apps within them * More / enhanced Edge Panel customization * Taskbar customization for Fold/Tablet devices * **Game Booster +:** * Not a feature, but they announced that the Game Booster team was merged with the Good Lock team * Ability to force apps to show as games for game-specific support (sometimes it wouldn't recognize games as games, this allows you to force those as games) * Gamepad key remapping * GPU settings (rotation optimization and texture quality) * **LockStar:** * Integrated editing within the standard lock screen editor * **Routine Gallery:** * Platform to share and download user-created routines * **Wonderland:** * Separate Wonderland wallpapers for lock screen and home screen. * Improved text color visibility based on background color * **MultiStar:** * Direct access to Cover Launcher from the Labs menu on Flip devices * **Theme Park:** * Folder icon customization to match app icons * Custom app icon shapes using user-selected images * Expanded sticker and wallpaper selection * **Pentastic:** * Customizable Air Command icon * **QuickStar:** * Option to hide the multi-user icon on the lock screen * **Camera Assistant:** * Option to automatically save videos to external storage 4 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:37 μμ 2 ώρες πριν, kostis2001 said: Αρχικά απενεργοποιησε τη κλήση μέσω δεδομένων.Αν δεν δουλέψει κανε αυτο που έκανα και εγώ και μιλα με τον παροχο.Πες τους αν μπορούν να γυρίσουν τις κλήσεις σε 4g αποκλειστικά. Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Το wifi calling είναι απενεργοποιημενο . Έβγαλα καινουργια sim - να δω πας πάει. Αυτό με το 4G που ανέφερες δεν είναι το ίδιο με το mobile network mode όπου επιλέγεις να κανει switch μέχρι 4G (και οχι 5G)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:36 πμ 15 ώρες πριν, Athkatla said: Πρέπει να έχει εντοπίσει κάποιο πρόβλημά για να κάνει επανεκκίνηση όταν χρειάζεται ή σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Έτσι όπως διατυπώνεται στο μενού μου έδωσε την εντύπωση πως από τη στιγμή που ορίζω ημέρα και ώρα επανεκκίνησης, θα έκανε επανεκκίνηση σε κάθε περίπτωση... 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Παρασκευή στις 07:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:32 πμ 45 minutes ago, jimmis11 said: Έτσι όπως διατυπώνεται στο μενού μου έδωσε την εντύπωση πως από τη στιγμή που ορίζω ημέρα και ώρα επανεκκίνησης, θα έκανε επανεκκίνηση σε κάθε περίπτωση... Λειτουργεί αλλά τρώει σκαλώματα. Μπορεί να δουλέψει λίγες φορές και να σταματήσει έτσι ξαφνικά. Δοκίμασε να αλλάξεις μέρα και ώρα για να δεις. Επίσης δεν είναι ότι σβήνει ακριβώς την ώρα που του έβαλες. Σβήνει εντός μιας ώρας από την ώρα που το έχεις προγραμματίσει και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην το δουλεύεις εκείνη την ώρα (το γράφει κιόλας αν δεν κάνω λάθος). Όπως και να έχει είναι λίγο προβληματική η λειτουργία του. Εγώ το δούλευα αλλά λόγω των προαναφερθέντων το σταμάτησα. Αν δεν βαριέσαι κάνε ένα τεστάκι. Βάλε να σβήσει σε 5 λεπτά και άστο χωρίς να κάνεις τίποτα με το τηλέφωνο να δεις αν θα κάνει restart μέσα στην επόμενη ώρα. 1 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigdi Δημ. Παρασκευή στις 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:21 μμ On 2/1/2025 at 10:03 ΠΜ, jimmis11 said: Έχω παρατηρήσει και κάτι ακόμη. Ενώ έχω ενεργοποιήσει από την "φροντίδα συσκευής - αυτόματη βελτιστοποίηση" να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση βάσει προγράμματος σε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα της εβδομάδας, δεν έχει κάνει ποτέ αυτόματη επανεκκίνηση. Κάνω κάτι λάθος; Σημειώνω πως το δοκίμασα και με ενεργοποιημένη την επιλογή "επανεκκίνηση όταν χρειάζεται", αλλά και απενεργοποιημένη, χωρίς να αλλάζει κάτι... Το είχα ρωτήσει και παλαιότερα στο forum είχα το ίδιο θέμα. Όπως λένε και τα παιδια απο πάνω η λειτουργία είναι προβληματική. Στο note 10 plus πάντως η προγραμματισμένη επανεκκίνηση δουλευε κανονικότατα. Και σε 2 λεπτά να την έβαζα περίμενε να το αφήσω και την έκανε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ore93 Δημ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:11 μμ Ρε παιδιά, τι τραγωδία είναι αυτό το overprocessing στις φωτογραφίες; Προέρχομαι από το S21 FE και είναι κλάσεις ανώτερο στη φωτογράφιση με τον κύριο φακό. Και τα υπόλοιπα κινητά της κατηγορίας (pixel, iphone), το ίδιο αποτέλεσμα έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:20 μμ την βοήθεια σας παρακαλώ, κάθε φορά που βάζω το κινητό να φορτίσει μετά από λίγη ώρα βγάζει κάτι σαν γραφικό στην οθόνη. αυτό που με ενοχλεί σε αυτή την κατάσταση, είναι ότι με ξυπνάει το φως. πως μπορώ να το αλλάξω? δηλαδή να μπαίνει για φορτιση και να ανάβει μο ο όταν έρθει κάποια ειδοποίηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:29 μμ 22 ώρες πριν, ng76 said: Καλησπέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση. Το wifi calling είναι απενεργοποιημενο . Έβγαλα καινουργια sim - να δω πας πάει. Αυτό με το 4G που ανέφερες δεν είναι το ίδιο με το mobile network mode όπου επιλέγεις να κανει switch μέχρι 4G (και οχι 5G)? Όχι γιατί στα δεδομένα συνεχίζεις να έχεις 5G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:33 μμ 11 minutes ago, pexths said: την βοήθεια σας παρακαλώ, κάθε φορά που βάζω το κινητό να φορτίσει μετά από λίγη ώρα βγάζει κάτι σαν γραφικό στην οθόνη. αυτό που με ενοχλεί σε αυτή την κατάσταση, είναι ότι με ξυπνάει το φως. πως μπορώ να το αλλάξω? δηλαδή να μπαίνει για φορτιση και να ανάβει μο ο όταν έρθει κάποια ειδοποίηση Πήγαινε μπαταρία ρυθμίσεις φόρτισης, και κλείσε την επιλογή που γράφει εμφάνιση πληροφοριών χρέωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:53 μμ (edited) εξακολουθεί να το κάνει, κάποια άλλη ρύθμιση θα είναι. αυτό βγάζει η ο οθόνη Edited Παρασκευή στις 07:53 μμ by pexths Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Παρασκευή στις 07:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:59 μμ 2 minutes ago, pexths said: εξακολουθεί να το κάνει, κάποια άλλη ρύθμιση θα είναι. αυτό βγάζει η ο οθόνη Κλείσε την προστασία οθόνης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:15 μμ Αυτό ήταν, ευχαριστώ θερμά 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Σάββατο στις 04:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:46 μμ 20 ώρες πριν, pexths said: εξακολουθεί να το κάνει, κάποια άλλη ρύθμιση θα είναι. αυτό βγάζει η ο οθόνη Νόμιζα έλεγες αυτό που βγάζει με το ποσοστό μπαταρίες ενώ φορτιζει. Αφου το βρήκες όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Σάββατο στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:36 μμ (edited) θυμηστε μου λίγο την διαδικασία για μεταφορά όλων των δεδομένων από το προηγούμενο samsung σε αυτό; νομίζω μια εφαρμογή smart switch; την κατεβάζω από κάπου; όταν ανοίξω το νέο κινητό θα με ρωτήσει εάν θέλω να περάσω τα δεδομένα μου από το παλιό κινητό μέσω smart switch; Edited Χθες στς 07:49 πμ by ilka71 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 11 ώρες πριν, ilka71 said: θυμηστε μου λίγο την διαδικασία για μεταφορά όλων των δεδομένων από το προηγούμενο samsung σε αυτό; νομίζω μια εφαρμογή smart switch; την κατεβάζω από κάπου; όταν ανοίξω το νέο κινητό θα με ρωτήσει εάν θέλω να περάσω τα δεδομένα μου από το παλιό κινητό μέσω smart switch; To smart switch είναι. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο παλιό σου τηλέφωνο. Καλό θα ήταν να περάσεις το google account και στο καινούριο και να την κατεβάσεις και εκεί. Στη συνέχεια ξεκινάς από το παλιό, λες ότι θες να στείλεις, διαλέγεις αν θα είναι μέσω wifi ή καλωδίου (μικρή η διαφορά) και ακολουθείς τα βήματα. Προσοχή αν στο παλιό έχεις κάρτα μνήμης. Αν θυμάμαι καλά θα σου μεταφέρει και αυτά τα δεδομένα, οπότε εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Για καλό και για κακό ψάξε και κανένα βιντεάκι στο ΥΤ που θα στα λέει πιο αναλυτικά και βήμα βήμα και θα είσαι κομπλέ. Το smart switch το χρησιμοποιώ χρόνια και για να παίρνω backup από τα samsung που έχω. 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 7 ώρες πριν, thabull said: To smart switch είναι. Κατεβάζεις την εφαρμογή στο παλιό σου τηλέφωνο. Καλό θα ήταν να περάσεις το google account και στο καινούριο και να την κατεβάσεις και εκεί. Στη συνέχεια ξεκινάς από το παλιό, λες ότι θες να στείλεις, διαλέγεις αν θα είναι μέσω wifi ή καλωδίου (μικρή η διαφορά) και ακολουθείς τα βήματα. Προσοχή αν στο παλιό έχεις κάρτα μνήμης. Αν θυμάμαι καλά θα σου μεταφέρει και αυτά τα δεδομένα, οπότε εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Για καλό και για κακό ψάξε και κανένα βιντεάκι στο ΥΤ που θα στα λέει πιο αναλυτικά και βήμα βήμα και θα είσαι κομπλέ. Το smart switch το χρησιμοποιώ χρόνια και για να παίρνω backup από τα samsung που έχω. οκ ευχαριστώ, άρα όταν ξεκινήσει το νέο κινητό και βάλω το google account και με ρωτήσει εάν θέλω να επαναφέρει data από backup να πω όχι και μετά να κάνω αυτό με το smart switch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts