Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 28/10/2024 at 7:43 ΠΜ, thabull said:

Thanks.

Κάποιες πληροφορίες για τη χρήση/διαχείριση .agc αρχείου; (δε βοήθησε πολύ το xda)

Telegram 

21 ώρες πριν, kountoura said:

Από εσένα είχα διαβάσει για το torras μάλλον, είπα θα το πάρω για αντικατάσταση του spigen, αλλά ακόμα δεν έβαλα παραγγελία. 

Προτιμώ και εγώ κόψιμο στην σελφι. 

Όπως ήταν τα Whidestone dome τα προηγούμενα χρόνια. 

Στο σκρουτζ 41 ευρώ στην αμαζον Γερμανίας 21+ αποστολή? 

Το ίδιο νομίζω βλέπω. 

Λογικά θα επιλέξω αμαζον. 

Εγώ 24 τις πήρα από την σελίδα τους με δωρεάν μεταφορικά τις torras

23 ώρες πριν, zorbas100 said:

τηλεφωνο..ρυθμισεις....απαντηση τερματισμος κλησεων...χειρονομια απαντησης σε κλησεις... σαρωση ή πατημα διαλεγεις τι σου αρεσει...

Ευχαριστώ. Το άλλαξα σε σάρωση και δε το ξαναεκανε.

Σήμερα βγήκε και η ενημέρωση google play με ημερομηνία Οκτωβρίου. 

Για κάποιο λόγο αυτή που είχαν δώσει πριν λίγες μέρες εμφάνιζε ημερομηνία Σεπτεμβρίου.

Λέω την εμπειρία μου με τα προστατευτικα οθόνης μιας και έχουμε θίξει αρκετά το θέμα. Είχα από την πρώτη μέρα το anti reflective της samsung. Μαζευε απίστευτες δαχτυλιές και μετά από κάνα μήνα γεμιζε αραχνιες. Είχα αλλάξει 4. Επειδή με κούρασε αγόρασα ένα tempered toras. Δεν το βλέπω να γεμίζει αραχνιες, οι δαχτυλιές που μαζεύει είναι αρκετά περιορισμένες και έχει πολλή ομαλή κύλιση. Αυτό το anti reflective όμως έκανε δουλειά. Το είχα συνηθίσει και τώρα μου φαίνεται οτι κρατάω ενα καθρέπτη. Ακραία διαφορά. Από ότι καταλαβαίνω η μόνη λύση για να τα έχεις όλα είναι να μην βάλεις τίποτα. Οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Edited by tsigdi

3 ώρες πριν, DjTony said:

Καλησπέρα σας. Πότε περιμένουμε Android 15?

Είναι πολύ νωρίς φίλε θα ανακοινωθεί πρώτα η σειρά S25 και μετά θα πάρουμε Android 15 και ONEUI 7.0, μια εκτίμηση δίκη μου είναι αρχές Φεβρουαρίου του 2025 με μέσα.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

13 ώρες πριν, tsigdi said:

Λέω την εμπειρία μου με τα προστατευτικα οθόνης μιας και έχουμε θίξει αρκετά το θέμα. Είχα από την πρώτη μέρα το anti reflective της samsung. Μαζευε απίστευτες δαχτυλιές και μετά από κάνα μήνα γεμιζε αραχνιες. Είχα αλλάξει 4. Επειδή με κούρασε αγόρασα ένα tempered toras. Δεν το βλέπω να γεμίζει αραχνιες, οι δαχτυλιές που μαζεύει είναι αρκετά περιορισμένες και έχει πολλή ομαλή κύλιση. Αυτό το anti reflective όμως έκανε δουλειά. Το είχα συνηθίσει και τώρα μου φαίνεται οτι κρατάω ενα καθρέπτη. Ακραία διαφορά. Από ότι καταλαβαίνω η μόνη λύση για να τα έχεις όλα είναι να μην βάλεις τίποτα. Οπότε ο καθένας διαλέγει και παίρνει.

Συνηθεια ειναι ολα. Εγω απο τοτε που πηγα στα tempered glass που βαζεις με κολλα και τα θερμαινεις με uv δεν πηγα πισω. Οτι πιο ανθεκτικο εχω δοκιμασει, δουλευει το δακτυλικο στο 100%, ωραια κυλιση κτλ. 

On 28/10/2024 at 5:28 ΜΜ, DjTony said:

Βάλτε spigen γυαλί, είναι κορυφή και σαν αίσθηση και το δακτύλικο ακαριαίο σαν να μη φοράει τίποτα. 

Σχετικο ειναι, αν βρεις καλο τζαμακι απο τον Κινεζο δεν εχει σχεδον καμια διαφορα. Δοκιμασμενο.

Edited by theoalex50

21 ώρες πριν, tsigdi said:

Και εγω 3 εχω αλλαξει γιατι γεμιζουν αραχνιες μεχρι που τις νιωθεις στο δαχτυλο... Εχω βαλει και ενα temperated και το εβγαλα μεσα στην μερα και ξανα εβαλα της samsung.. Ηταν privacy και εκανα δοκιμη. Καλο αλλα εκανε σαν πιξελ στην οθονη και την εκανε καθρεπτη.. 

On 1/11/2024 at 6:35 ΜΜ, tsigdi said:

Και εγώ είμαι χωρίς καμία προστασία.. Ότι έβαλα μου χαλούσε την anti reflection αίσθηση η οποία είναι τρομερή... Όποτε χωρίς προστασία και όπου πάμε...

Εγώ έχω σταματήσει το τζαμάκια εδώ και 3 με 4 χρόνια και έχω γλιτώσει από όλα αυτά που συζητάτε, αυτό που χρησιμοποιώ είναι ένα υγρό νανοτεχνολογίας της Spigen, το οποίο θεωρώ ότι κάνει δουλειά και δεν έχει την παραμικρή αρνητική επίδραση στην οθόνη.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

8 ώρες πριν, p_k said:

Εγώ έχω σταματήσει το τζαμάκια εδώ και 3 με 4 χρόνια και έχω γλιτώσει από όλα αυτά που συζητάτε, αυτό που χρησιμοποιώ είναι ένα υγρό νανοτεχνολογίας της Spigen, το οποίο θεωρώ ότι κάνει δουλειά και δεν έχει την παραμικρή αρνητική επίδραση στην οθόνη.

Για δώσε link να έχουμε μια εικόνα. 

2 ώρες πριν, DjTony said:

Για δώσε link να έχουμε μια εικόνα. 

https://www.skroutz.gr/s/16101182/Spigen-GLAS-tR-Nano-Liquid-Premium-Screen-Protector-Universal.html

Καλημέρα, αυτό είναι το προϊόν που χρησιμοποιώ και τοποθετείται πάρα πολύ εύκολα.

Καθαρίζεις πρώτα την οθόνη με ένα υγρό πανάκι που σου παρέχεται στη συσκευασία, τη στεγνώνεις και έπειτα περνάς το δεύτερο πανάκι που έχει το υγρό της νανο τεχνολογίας, περιμένεις 5 με 10 λεπτά μετά παίρνεις τις περίσσιες πάλι με το στεγνό πανάκι και σε 48 ώρες όπως λέει ο κατασκευαστής έχεις τη μέγιστη προστασία.

Αναφέρει μάλιστα ότι μπορείς από την πρώτη κιόλας στιγμή να το χρησιμοποιείς κανονικά, δεν επηρεάζει δηλαδή τη λειτουργία του τηλεφώνου.

Δεν περιμένεις 48 ώρες και το χρησιμοποιείς μετά, το χρησιμοποιείς από το πρώτο λεπτό. 

Εγώ προσωπικά παρατηρώντας το όπου το έχω βάλει είδα ότι έχουν μειωθεί αρκετά οι δαχτυλιές και επίσης δεν έχω δει αραχνιές, ραγίσματα κλπ.

Βέβαια είμαι από τους ανθρώπους που προσέχουν υπερβολικά τα κινητά μου, γιατί τα έχω πάντα σε τσαντάκι ώμου και σε χωριστή θέση, επομένως μετράει και αυτό.

Δεν ξέρω δηλαδή πώς θα συμπεριφερθεί αυτή η τεχνολογία σε περιπτώσεις επαφών με πολύ αιχμηρα αντικείμενα και κυρίως πτώσεις.

Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πάρα πολλά βίντεο από χρήστες που έχουν κάνει δοκιμές μετά την εφαρμογή του προϊόντος, το χτυπάνε με κλειδιά, κέρματα το ξύνουν με κατσαβίδια, κοπίδια και τέτοια πράγματα και φαίνεται να μην παθαίνει τίποτε η οθόνη.

Δεν ειναι το μοναδικό προϊόν, υπάρχουν και άλλα τέτοιου είδους υγρά,  όμως επειδή εγώ έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη μάρκα και από τις γνωστές θήκες που βγάζει, ξεκίνησα με τέτοιο και χρησιμοποιώ τέτοιο.

Ελπίζω να βοήθησα.

Edited by p_k

Παύλος Παυλίδης 

Just now, DjTony said:

Είναι anti reflective η οθόνη με αυτό? Η χάνει την ιδιότητα του; 

Όχι, δεν έχει τέτοια ιδιότητα.

Όπως ήταν πριν η οθόνη, έτσι συνεχίζει να είναι, ούτε επικάθεται πάνω στην οθόνη. Έχω την εντύπωση ότι γίνεται ένα με την οθόνη δεν αντιλαμβάνεσαι καμία απολύτως διαφορά.

Παύλος Παυλίδης 

Βλέπω στο car gr ενα σωρό ψευτικα να τα δίνουν γύρω στα 200, και στις φωτογραφίες φαίνονται ίδια!! Πως τα ξεχωρίζουμε? Φοβάμαι μην κάνω αγορά και είναι απομίμηση 

Φυσικά αν πουλιέται 250 θα κάνει μπαμ, αλλά κάποιοι το καλοκαίρι τα έδιναν στα 700 και πάνω, κάτι λαμογια,  και υπάρχει και ένα μαγαζί στο Αιγάλεω που πούλαγε από marketplace στο Facebook 

Edited by EricssonyFan

Καλησπερα στην παρεα νεος απο σημερα και εγω στο νημα του s24 ultra πετυχα την προσφορα την περασμενη τριτη απο μεγαλη αλυσιδα 2+1....Στο s23 ultra στον samsung browser υπηρχε μια εφαρμογη μεσα στον browser το samsung upday γνωριζει κανεις εαν υπαρχει στο s24 ultra γιατι ψαχνω και δεν το βλεπω πουθενα...μολις το ανοιξα μου ηρθε ενημερωση νοεμβρη 3 gb και

Ρε παιδια εχει μπει στο samsung internet το πληκτρολόγιο σε ιδιωτική λειτουργεια και δεν μπορω να το αλλαξω να εχω το θεμα μου κτλ. Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως το επαναφερω? Πρεπει να εχει να κανει με τον browser λεει ειναι σε μυστική λειτουργία 

Ρε παιδια εχει μπει στο samsung internet το πληκτρολόγιο σε ιδιωτική λειτουργεια και δεν μπορω να το αλλαξω να εχω το θεμα μου κτλ. Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως το επαναφερω? Δεν ξερω πως μπορω να το βγαλω απο μυστηκη λειτουργία 

Edited by koloko

1 hour ago, koloko said:

Ρε παιδια εχει μπει στο samsung internet το πληκτρολόγιο σε ιδιωτική λειτουργεια και δεν μπορω να το αλλαξω να εχω το θεμα μου κτλ. Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως το επαναφερω? Πρεπει να εχει να κανει με τον browser λεει ειναι σε μυστική λειτουργία 

Ρε παιδια εχει μπει στο samsung internet το πληκτρολόγιο σε ιδιωτική λειτουργεια και δεν μπορω να το αλλαξω να εχω το θεμα μου κτλ. Μπορει καποιος να με βοηθήσει πως το επαναφερω? Δεν ξερω πως μπορω να το βγαλω απο μυστηκη λειτουργία 

Πήγαινε στις καρτέλες και κλείσε την ιδιωτική λειτουργία. Θα σου επανέρθει και το πληκτρολόγιο λογικά. 

8 ώρες πριν, camel555 said:

Την RAM Plus την έχετε απενεργοποιημένη;

Ολοι λενε πως πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη. 

Παιδια ειδατε συγκριτικά με το s25 ultra? Ποι ει αι η αποψη σας. Εδω λενε οτι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με το δικο μας

29 minutes ago, koloko said:

Ολοι λενε πως πρεπει να ειναι απενεργοποιημενη. 

Παιδια ειδατε συγκριτικά με το s25 ultra? Ποι ει αι η αποψη σας. Εδω λενε οτι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με το δικο μας

Καλημέρα. Εγώ παντού διαβάζω ότι το S25U θα είναι μια απειροελάχιστη αναβάθμιση σε σχέση με το δικό μας. Οι κάμερες σχεδόν πανομοιότυπες, η οθόνη ΔΕΝ θα είναι με τα νέα υλικά που είναι πιο αποδοτικά, αλλά με την υπάρχουσα του S24U και απλά δεν θα είναι τετράγωνη στα άκρα και θα είναι κυκλική όπως το απλό S25/+. Μόνο ο Gen Elite θα αξίζει σαν επεξεργαστής αλλά και αυτός νωρίς είναι για να ξέρουμε. 

Απογοήτευση αν ρωτάτε εμένα, ωστόσο ας περιμένουμε γιατί τα leaks ακόμα είναι πρώιμα. 

9 ώρες πριν, camel555 said:

Την RAM Plus την έχετε απενεργοποιημένη;

Εγώ δεν βλέπω καμιά διαφορά.. Την ανοιγω και την κλείνω που και που και μου φαίνονται όλα τα ίδια

3 ώρες πριν, koloko said:

Εδω λενε οτι ειναι τεράστια αναβάθμιση σε σχεση με το δικο μας

Τεραστια αναβαθμιση σε σχεση με προηγουμενο μοντελο εχουμε να δουμε πανω απο 10 χρονια...