vasilis69 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου On 10/10/2024 at 10:16 ΜΜ, EricssonyFan said: Το έχουν κάψει ήδη, αν έρθει με 3x ζουμ στα 10mp όπως υπάρχουν πληροφορίες. Στρογγυλεμενες γωνίες και 50mp ultrawide, σιγά την αναβάθμιση.. Βέβαια το λέμε και για την apple αυτο. Προσωπικά το επόμενο μου μοντέλο θα είναι xiaomi. Η vivo, αν υποστηριχθεί στην Ελλάδα. η samsung το κομματι φωτογραφια θεωρει πως το εχει "κλεισει",κατι αναλογο που εχει κανει κι η apple,σε σχεση με τους κινεζους,huawei,vivo,oppo,honor,xiaomi,που προσφερουν καθε χρονο καλυτερο setup στις καμερες τους και στο λογισμικο τους,αφηνοντας πισω τις "επωνυμες" ναυαρχιδες,βγαζουν μεν καλες φωτο αλλα μεχρι εκει,ειδικα η samsung στα σκοτεινα εχει θεμα,αν οι καμερες ειναι πρωτεραιοτητα στην αγορα μιας ναυαρχιδας,τοτε σιγουρα δεν ειναι η samsung καλυτερη πια(το τονιζω) σ αυτον τον τομεα και ναι συμφωνω,θα ηθελα επισημα στην χωρα μας vivo,oppo,honor που ετοιμαζονται να βγαλουν τηλεφωναρες,γι αυτους που ξερουν και δεν ειναι κoλλημενοι με ονοματα και brands On 11/10/2024 at 1:09 ΠΜ, lagoudakis said: κατσε να δουμε τελικα τι θα ισχυσει απο αυτα που λενε....προσωπικα αν δεν δω κατι με βλεπω αλλη μια χρονια με το ultra 23 αλλη μια;μονο;ν αλλαξεις γιατι;σκεψου ποοοοοοοοσο καλυτερες φωτο θα βγαζεις και ποοοοοοοοοοοσο πιο γρηγορα θα κανεις κατι με το νεο που κανεις ηδη με το παλιο,αχρηστα επιπλεον χρηματα θα δωσεις,γνωμη μου 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Νέο τηλέφωνο μόνο όταν χαλάει το προηγούμενο ή 5 χρόνια.. ότι έρθει πρώτο. Τώρα σε αυτό έχω βάλει 2+2 χρόνια εγγύηση. Οπότε μετά τα 4 χρόνια θα το σκεφτώ. Αν και όλα τα ultra πάνω από 3 χρόνια δεν μου έχουν κρατήσει. Πάντα καίγεται ή πλακέτα. Για να δούμε τώρα! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoudakis Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, vasilis69 said: η samsung το κομματι φωτογραφια θεωρει πως το εχει "κλεισει",κατι αναλογο που εχει κανει κι η apple,σε σχεση με τους κινεζους,huawei,vivo,oppo,honor,xiaomi,που προσφερουν καθε χρονο καλυτερο setup στις καμερες τους και στο λογισμικο τους,αφηνοντας πισω τις "επωνυμες" ναυαρχιδες,βγαζουν μεν καλες φωτο αλλα μεχρι εκει,ειδικα η samsung στα σκοτεινα εχει θεμα,αν οι καμερες ειναι πρωτεραιοτητα στην αγορα μιας ναυαρχιδας,τοτε σιγουρα δεν ειναι η samsung καλυτερη πια(το τονιζω) σ αυτον τον τομεα και ναι συμφωνω,θα ηθελα επισημα στην χωρα μας vivo,oppo,honor που ετοιμαζονται να βγαλουν τηλεφωναρες,γι αυτους που ξερουν και δεν ειναι κoλλημενοι με ονοματα και brands αλλη μια;μονο;ν αλλαξεις γιατι;σκεψου ποοοοοοοοσο καλυτερες φωτο θα βγαζεις και ποοοοοοοοοοοσο πιο γρηγορα θα κανεις κατι με το νεο που κανεις ηδη με το παλιο,αχρηστα επιπλεον χρηματα θα δωσεις,γνωμη μου απλα το μικροβιο της αλλαγης.....πιστευω οτι με βγαζει αλλα 2 ανετα,θα το παλεψω να περιμενω το 26 εκτος αν το 25 ειναι κατι πολυ διαφορετικο που δεν το πιστευω μεταξυ μας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Εγώ δυστυχώς αλλάζω συνέχεια ειδικά σαμμυ από day1..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 23 ώρες πριν, Gorge said: Νέο τηλέφωνο μόνο όταν χαλάει το προηγούμενο ή 5 χρόνια.. ότι έρθει πρώτο. Τώρα σε αυτό έχω βάλει 2+2 χρόνια εγγύηση. Οπότε μετά τα 4 χρόνια θα το σκεφτώ. Αν και όλα τα ultra πάνω από 3 χρόνια δεν μου έχουν κρατήσει. Πάντα καίγεται ή πλακέτα. Για να δούμε τώρα! Ναι ναι καίγεται η πλακέτα... όχι ότι το βαριέσαι και του συμπεριφερεσαι όπως να ναι για χαλάσει και να πάρεις το επόμενο.. 😛 Μετά τον δεύτερο χρόνο που θα λήξει η εγγύηση θα σκεφτεί κάποιος, κάτσε να βγάλω το τζαμακι και να το κυκλοφορώ γυμνό, κάτσε να το βάλω κάτω από τη βρύση για να δω αν είναι αδιάβροχο, και τα λοιπά και τα λοιπά... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. 14 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Οκτωβρίου Καλημέρα στην παρέα,μετά από 4 χρόνια με την τηλεφωνάρα S20+ (κατ'εμέ) ήρθε η ώρα και για εμένα να αναβαθμιστώ,έχω το 512gb titanium black από το Σάββατο και πραγματικά είμαι υπέρ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το κινητό,στρώνει και η μπαταρία μέρα με την μέρα και νομίζω πως ίσως με αυτό να βγάλω και πενταετία 😁😁😁....απίστευτη κάμερα αν και δεν την έχω δουλέψει τόσο πολύ ακόμα,πολύ καλή η όλη φάση με το A.I και το πενάκι ήταν κάτι που μου έλειπε είναι η αλήθεια.....το μόνο κακό πως εκεί που το πήρα δεν είχε καλό τζαμακι και έχω βάλει ένα του δεκάρικου με αποτέλεσμα να χάνω στην εμπειρία της οθόνη αλλά αυτό προσωρινά μέχρι να περάσω ένα καλό από Spigen πχ... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) On 13/10/2024 at 1:37 ΜΜ, EricssonyFan said: Ναι ναι καίγεται η πλακέτα... όχι ότι το βαριέσαι και του συμπεριφερεσαι όπως να ναι για χαλάσει και να πάρεις το επόμενο.. 😛 Μετά τον δεύτερο χρόνο που θα λήξει η εγγύηση θα σκεφτεί κάποιος, κάτσε να βγάλω το τζαμακι και να το κυκλοφορώ γυμνό, κάτσε να το βάλω κάτω από τη βρύση για να δω αν είναι αδιάβροχο, και τα λοιπά και τα λοιπά... Ούτε καν... Τα κινητά μου πάντα είναι σε θήκη που κλείνει και με τζαμακι από την πρώτη μέρα. Η χρήση που κάνω είναι μια φόρτιση τις 2 μέρες. Και πάντα τα πουλάω στον 1,5 χρόνο που να έχει λίγο εγγύηση. Το s4 και το s21u είπα να τα κρατήσω και όπου φτάσουν και τα 2 χάλασαν στον 3 χρόνο από πλακέτα. Σκέψου ότι το 21 είπα να το φτιάξω. Ήταν σαν να βγήκε από την ζελατίνα που πάντα έτσι είναι όλα μου τα κινητά και το έστειλα smartec. Τίποτα μετά το πήγα irepair πάλι δεν το έφτιαξαν αλλά μου το έφεραν με μια χαρακιά στην οθόνη από την κια άκρη στην άλλη.... τέλος πάντων παράγγειλα πλακέτα εγώ και την άλλαξα και δουλεύει. Αλλά που θέλω να καταλήξω, ότι εξωτερική ζημιά μου έκαναν από το σέρβις και όχι από την χρήση μου... Πως γίνετε να του συμπεριφερθω όπως ναναι για να χαλάσει η πλακέτα; αν είναι να μου πεις να μην το κάνω στο επόμενο δλδ.. Edited 15 Οκτωβρίου by Gorge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα, πλέον μέλος κ εγω στην παρέα τους s24 ultra μόλις έστησα το τηλέφωνο (πρώτη φορά με Smart switch) προερχόμενος από το s23 ultra το οποίο δε θα το άλλαζα αλλα λόγω προβλήματος σοβαρού στο κιν. της γυναίκας της έδωσα το 23αρι κ πήρα το 24. Σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμενος δεν έχει πολλές αλλαγές από το 23αρι αλλά μπορώ να πω, γνώμη μου ότι είναι ένα πιο βελτιωμένο s23ultra το 24αρι. Η οθόνη στην αίσθηση λίγο περίεργη μέχρι να την συνηθίσω λόγω της έλλειψης κυρτοτητας. Η μπαταρία προσπαθεί να με μάθει και όλα καλά. Έχω μια απορία βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράνε η προστασία της μπαταρίας. Βασικά οι 2 πρώτες επιλογές. Εντάξει η μέγιστη ξέρουμε μέχρι 80% ή άλλες 2; Η βασική εφόσον το φορτίζει μέχρι το 100% ενώ λένε ότι το καλύτερο είναι το 20-80 ή 15-80(κάποια forum του εξωτερικού για τα samsung το προτείνουν αυτο) τι ακριβώς προστατεύει δε μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, theo7ashm said: Καλησπέρα, πλέον μέλος κ εγω στην παρέα τους s24 ultra μόλις έστησα το τηλέφωνο (πρώτη φορά με Smart switch) προερχόμενος από το s23 ultra το οποίο δε θα το άλλαζα αλλα λόγω προβλήματος σοβαρού στο κιν. της γυναίκας της έδωσα το 23αρι κ πήρα το 24. Σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμενος δεν έχει πολλές αλλαγές από το 23αρι αλλά μπορώ να πω, γνώμη μου ότι είναι ένα πιο βελτιωμένο s23ultra το 24αρι. Η οθόνη στην αίσθηση λίγο περίεργη μέχρι να την συνηθίσω λόγω της έλλειψης κυρτοτητας. Η μπαταρία προσπαθεί να με μάθει και όλα καλά. Έχω μια απορία βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράνε η προστασία της μπαταρίας. Βασικά οι 2 πρώτες επιλογές. Εντάξει η μέγιστη ξέρουμε μέχρι 80% ή άλλες 2; Η βασική εφόσον το φορτίζει μέχρι το 100% ενώ λένε ότι το καλύτερο είναι το 20-80 ή 15-80(κάποια forum του εξωτερικού για τα samsung το προτείνουν αυτο) τι ακριβώς προστατεύει δε μπορώ να καταλάβω. εγω απο οταν το ανοιξα εχω βαλει να φωρτιζει μεχρι το 80% και λιγο πριν το βγαλω απο την πριζα να πηγαινει 100%. Απλα πρεπει να εχεις σταθερο ωραριο για να δουλεψει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, theo7ashm said: Καλησπέρα, πλέον μέλος κ εγω στην παρέα τους s24 ultra μόλις έστησα το τηλέφωνο (πρώτη φορά με Smart switch) προερχόμενος από το s23 ultra το οποίο δε θα το άλλαζα αλλα λόγω προβλήματος σοβαρού στο κιν. της γυναίκας της έδωσα το 23αρι κ πήρα το 24. Σε γενικές γραμμές είμαι ενθουσιασμενος δεν έχει πολλές αλλαγές από το 23αρι αλλά μπορώ να πω, γνώμη μου ότι είναι ένα πιο βελτιωμένο s23ultra το 24αρι. Η οθόνη στην αίσθηση λίγο περίεργη μέχρι να την συνηθίσω λόγω της έλλειψης κυρτοτητας. Η μπαταρία προσπαθεί να με μάθει και όλα καλά. Έχω μια απορία βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράνε η προστασία της μπαταρίας. Βασικά οι 2 πρώτες επιλογές. Εντάξει η μέγιστη ξέρουμε μέχρι 80% ή άλλες 2; Η βασική εφόσον το φορτίζει μέχρι το 100% ενώ λένε ότι το καλύτερο είναι το 20-80 ή 15-80(κάποια forum του εξωτερικού για τα samsung το προτείνουν αυτο) τι ακριβώς προστατεύει δε μπορώ να καταλάβω. Φορτίζει μέχρι το 100. Μετά σταματάει μέχρι να πέσει στο 95. Δηλαδή δεν πάει 99 ξανά ρεύμα μέχρι το 100. Για να τραβήξει ξανά ρεύμα ενώ είναι κουμπωμένο στο καλώδιο πρέπει να πέσει μέχρι το 95. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) Θελω την βοήθεια σας εχω cosmote ιντερνετ σπιτι και cosmote αριθμό στο s24 ultra δεν δουλεύει το wifi calling ενω το s22 ultra δουλεύει κανονικά έχω κάνει όλες της ρυθμησεις δεν λεει να δουλέψει ξερει κανεις τι να κάνω Edited 15 Οκτωβρίου by panos93gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου (edited) 1 hour ago, panos93gr said: Θελω την βοήθεια σας εχω cosmote ιντερνετ σπιτι και cosmote αριθμό στο s24 ultra δεν δουλεύει το wifi calling ενω το s22 ultra δουλεύει κανονικά έχω κάνει όλες της ρυθμησεις δεν λεει να δουλέψει ξερει κανεις τι να κάνω Δεν έχει σημασία τι πάροχο έχεις στο σταθερό. Θα πρέπει να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας στέλνοντας SMS το λεκτικό WIFICALL στο 1333 και φυσικά να έχεις ενεργοποιημένο το WiFi calling από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου. Εάν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης και κατόπιν να ανοίξεις το WiFi και να συνδεθείς. Edited 15 Οκτωβρίου by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου 52 minutes ago, oregon said: Δεν έχει σημασία τι πάροχο έχεις στο σταθερό. Θα πρέπει να έχεις ζητήσει ενεργοποίηση της υπηρεσίας στέλνοντας SMS το λεκτικό WIFICALL στο 1333 και φυσικά να έχεις ενεργοποιημένο το WiFi calling από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου. Εάν έχεις δοκιμάσει όλα τα παραπάνω δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης και κατόπιν να ανοίξεις το WiFi και να συνδεθείς. Εχω στείλει το μήνυμα εκανα και αυτο που λες τιποτα και το θεμα ειναι σε αλλο wifi εκτος σπιτιού ανοίγει εκει το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, panos93gr said: Εχω στείλει το μήνυμα εκανα και αυτο που λες τιποτα και το θεμα ειναι σε αλλο wifi εκτος σπιτιού ανοίγει εκει το wifi calling Κοιταξε που δινει προτεραιότητα. Αν το wifi του σπιτιου σου ειναι αδυναμο μπορει να μην το επιλεγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου (edited) 5 ώρες πριν, Gorge said: Κοιταξε που δινει προτεραιότητα. Αν το wifi του σπιτιου σου ειναι αδυναμο μπορει να μην το επιλεγει.. Εχω δίπλα μου το modem τερμα σημα και 50αρα γραμμη που τα πιάνω ολα το θεμα ειναι το s22 δουλεύει το wifi calling ενω στο s24 δεν δουλεύει σπίτι και να πω οτι δεν δούλευαν και τα δυο κινητα θα ηταν θεμα modem αφου δουλεύει το ενα κατι αλλο παίζει τι ομως Edited 16 Οκτωβρίου by panos93gr 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, panos93gr said: Εχω δίπλα μου το modem τερμα σημα και 50αρα γραμμη που τα πιάνω ολα το θεμα ειναι το s22 δουλεύει το wifi calling ενω στο s24 δεν δουλεύει σπίτι και να πω οτι δεν δούλευαν και τα δυο κινητα θα ηταν θεμα modem αφου δουλεύει το ενα κατι αλλο παίζει τι ομως Δηλαδή το WiFi calling μέσα στο σπίτι και με την ΙΔΙΑ SIM λειτουργεί στο S22, αλλά όχι στο S24. Σε άλλα WiFi εκτός σπιτιού λειτουργεί το WiFi calling με την ίδια SIM στο S24. Σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, panos93gr said: Εχω δίπλα μου το modem τερμα σημα και 50αρα γραμμη που τα πιάνω ολα το θεμα ειναι το s22 δουλεύει το wifi calling ενω στο s24 δεν δουλεύει σπίτι και να πω οτι δεν δούλευαν και τα δυο κινητα θα ηταν θεμα modem αφου δουλεύει το ενα κατι αλλο παίζει τι ομως Μήπως το 24 έχει καλύτερο σήμα από το 22 και δεν γυρνάει σε wifi calling? Δεν ξέρω αλλά έτσι δεν λειτουργεί αυτό το πράγμα? Όταν δεν έχεις καλό σήμα, χρησιμοποιεί το wifi? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, oregon said: Δηλαδή το WiFi calling μέσα στο σπίτι και με την ΙΔΙΑ SIM λειτουργεί στο S22, αλλά όχι στο S24. Σε άλλα WiFi εκτός σπιτιού λειτουργεί το WiFi calling με την ίδια SIM στο S24. Σωστά; Εχω 2 κινητά ενα s22 ultra και ενα s24 ultra και τα δυο με cosmote καρτες στο s22 δουλεύει το wifi calling στο s24 δεν δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου On 23/2/2024 at 1:35 ΜΜ, SagoniasSlutRose said: Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του τέρατος!!! Το τηλέφωνο είναι φανταστικό. Μπορείτε να μου προτείνετε μια καλή προστασία οθόνης και μια θήκη; δεν θέλω να το κάνει χοντρό και θέλω να βγαίνουν τα άκρα της θήκης λίγο ψηλότερα από την οθόνη. Μένω επαρχία και δεν έχω πολλές επιλογές να τις δω από κοντά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 56 minutes ago, marlborakis said: Έχω καμία 15αρια θήκες και μου περισσεύουν αρκετές που έχω ανεβάσει σε αγγελία. Θες καμία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Καλημέρα, χτες διαπίστωσα πως στο κινητό η θύρα usb δεννδιαβαζει data παρά μόνο φορτίζει. Αν το βάλω στον υπολογιστή μόνο φορτίζει, αν βάλω ένα usb stick δεν κα είναι τίποτα όπως και αν συνδέσω κάποιον adaptor hub τίποτα. Πριν 1 βδομάδα το είχα συνδέσει σε hub και χρησιμοποίησα το dex κανονικά. Έκανα εκκαθάριση Cache στα usb settings, μπήκα σε safe mode, hard restart και λοιπά τίποτα. Καμιά ιδέα πριν το factory reset και αλλαγή θύρας? Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Δοκίμασε μερικά καλώδια για αρχή γιατί τα περισσότερα από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoalex50 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου Εννοείται αν κάνεις άλλος θέλει θήκες ας στείλει μήνυμα. Δεν έχω τι να τις κάνω πήρα 10 θήκες παραπάνω από ότι χρειάζομουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 35 minutes ago, challenge143 said: Δοκίμασε μερικά καλώδια για αρχή γιατί τα περισσότερα από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Έχω δοκιμάσει, εξάλλου το usb stick δουλεύει μια χαρά στο λαπτοπ. Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου 1 hour ago, dimitrisOS said: Καλημέρα, χτες διαπίστωσα πως στο κινητό η θύρα usb δεννδιαβαζει data παρά μόνο φορτίζει. Αν το βάλω στον υπολογιστή μόνο φορτίζει, αν βάλω ένα usb stick δεν κα είναι τίποτα όπως και αν συνδέσω κάποιον adaptor hub τίποτα. Πριν 1 βδομάδα το είχα συνδέσει σε hub και χρησιμοποίησα το dex κανονικά. Έκανα εκκαθάριση Cache στα usb settings, μπήκα σε safe mode, hard restart και λοιπά τίποτα. Καμιά ιδέα πριν το factory reset και αλλαγή θύρας? Δοκίμασες μέσω του μενού Λειτουργία προγραμματιστή να πας εκεί που λέει Προεπιλεγμενη διαμόρφωση USB και να επιλέξεις το Μεταφορά αρχείων; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts