megatr0n Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου On 7/5/2024 at 11:16 ΠΜ, anergos13 said: Ενα ενδιαφερον βιντεο που δειχνει οτι πολλες φορες οταν φυγουν οι ταμπελες ο κοσμος αντιλαμβανεται διαφορετικα τα πραγματα.... (Αυτο ισχυει για ολα τα κινητα για να μην παρεξηγηθώ) https://youtu.be/ZMUKgxSi4wY Ναυαγιο iPhone σε αυτα τα σεναρια φωτογραφιας. Ακομα και στο πορτραιτο, αν εξαιρεισεις το λαθος του Samsung με το γυαλι, μου αρεσει περισσοτερο απο του iPhone. Γενικα και τα 2 πορτραιτα δε μου αρεσαν γιατι ειχαν υπερβολικο bokeh πισω. Σε ολες τις αλλες hands down το Galaxy. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) Νέα έκδοση λογισμικού τελειώνει σε AXD6 με security patch Μαϊου τίποτα το ιδιαίτερο.... Μόλις την έβαλα. Edited 10 Μαΐου by vwbestakos 2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigdi Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου On 8/5/2024 at 4:55 ΜΜ, tsigdi said: Παιδιά επαναλαμβάνω μία ερώτηση που είχα κάνει και παλιά μήπως κάποιος γνωρίζει. Στην εφαρμογή messenger στο chat όταν τραβάς φωτογραφία (πρόσωπο κυρίως) εκεί που την δείχνει φυσιολογική μόλις πατήσεις το κλείστρο κάνει ένα απίστευτο θόλωμα στην εικόνα σαν blur. Αντίστοιχα στο instagram δεν το κάνει. Επίσης δοκίμασα στο παλιό μου note 10 + και ούτε εκεί το κάνει στην εφαρμογή messenger. Με τρώει καιρό τι μπορεί να φταίει. Το παρουσιάζει σε κανέναν άλλο; Η μήπως ξέρει κανείς τι φταίει; Παίδες μπορεί τουλάχιστον να μου πει κάποιος αν το κάνει και στο δικό του κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 1 ώρα πριν, tsigdi said: Παίδες μπορεί τουλάχιστον να μου πει κάποιος αν το κάνει και στο δικό του κινητό; Κανένα θέμα εδώ φίλε μου,μόλις το δοκίμασα. Μόλις πατάς το κλείστρο να βγει η φώτο φαίνεται πολύ καλή. Όχι τόσο crisp όσο προτού βγει αλλά είναι καλη. 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου On 8/5/2024 at 1:16 ΜΜ, vasilis69 said: το Music cutter Βάλε αν θες λινκ γιατί έχει αρκετές με αυτή την ονομασία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Ενημέρωση συστήματος Google play σε εμένα είναι 1 Ιουλίου 2023. Σε εσάς; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 9 ώρες πριν, xalaros said: Βάλε αν θες λινκ γιατί έχει αρκετές με αυτή την ονομασία. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fragileheart.musiccutter 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 2 ώρες πριν, doganos said: Ενημέρωση συστήματος Google play σε εμένα είναι 1 Ιουλίου 2023. Σε εσάς; Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Καλησπέρα μετά το Update μου κάνει συνέχεια crash η εφαρμογή My files όταν πατάω στα απορρίμματα. Αντιμετωπίζει κανένας ίδιο πρόβλημα μετά το Update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, nikosaek2121 said: Καλησπέρα μετά το Update μου κάνει συνέχεια crash η εφαρμογή My files όταν πατάω στα απορρίμματα. Αντιμετωπίζει κανένας ίδιο πρόβλημα μετά το Update ? Δοκίμασες να κάνεις clear cache μήπως στρώσει? 1 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 3 minutes ago, mips said: Δοκίμασες να κάνεις clear cache μήπως στρώσει? Ναι δοκίμασα τα πάντα cache και όλα τα δεδομένα και επίσης uninstall όλα τα updates και ενημέρωση ξανά. Πάλι το ίδιο κάνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 55 minutes ago, nikosaek2121 said: Καλησπέρα μετά το Update μου κάνει συνέχεια crash η εφαρμογή My files όταν πατάω στα απορρίμματα. Αντιμετωπίζει κανένας ίδιο πρόβλημα μετά το Update ? Εδώ δουλεύει άψογα. Μόλις το δοκίμασα. Δοκίμασε wipe cache απο recovery. 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 9 ώρες πριν, Rospy7 said: Καλημέρα. Πως γινεται αυτο; Σε εμενα δεν βγαζει ενημερωση αλλη.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 2 ώρες πριν, doganos said: Πως γινεται αυτο; Σε εμενα δεν βγαζει ενημερωση αλλη.... Πατάς πάνω στην ενημέρωση συστήματος Google play και τότε θα ψάξει για update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 10 minutes ago, oregon said: Πατάς πάνω στην ενημέρωση συστήματος Google play και τότε θα ψάξει για update Το ξέρω. Λέει ότι είναι ενημερωμένη 1 Ιουλίου 2023... Και δεν έχει άλλη Ενημέρωση Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Καλησπέρα. Είμαι στην διαδικασία να παραγγείλω το s24 ultra μέσω σκρουτζ με αποφορολογηση. Επειδή έχω διαβάσει παλαιότερες αναφορές σχετικά με τον 39α ότι τα σκρουτζομαγαζα βγάζουν σπυριά όταν είναι να εκδόσουν τιμολόγιο ισχύει ακόμα αυτό? Επίσης το κινητό έρχεται με προεγκατεστημενη κάποια μεμβράνη? Με τον 45w φορτιστή της samsung πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως απο 10-15%? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 42 minutes ago, P_papadis said: Καλησπέρα. Είμαι στην διαδικασία να παραγγείλω το s24 ultra μέσω σκρουτζ με αποφορολογηση. Επειδή έχω διαβάσει παλαιότερες αναφορές σχετικά με τον 39α ότι τα σκρουτζομαγαζα βγάζουν σπυριά όταν είναι να εκδόσουν τιμολόγιο ισχύει ακόμα αυτό? Επίσης το κινητό έρχεται με προεγκατεστημενη κάποια μεμβράνη? Με τον 45w φορτιστή της samsung πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως απο 10-15%? Ευχαριστώ. Πλεον την αποφορολογηση την κανει το σκρουτζ αν το παρεις απο το καλαθι του σκρουτζ. Ερχεται χωρις μεμβρανη και προτεινω να παρεις της samsung για να μη χασεις το antiglare εγω εχω 25w και απο 10 -15 το παει σε περιπου 2 ωρες. στο αργο. φανταζομαι με 45 στο γρηγορο θα ειναι 1 ωρα αντε 1 και 10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 24 minutes ago, Gorge said: Πλεον την αποφορολογηση την κανει το σκρουτζ αν το παρεις απο το καλαθι του σκρουτζ. Ερχεται χωρις μεμβρανη και προτεινω να παρεις της samsung για να μη χασεις το antiglare εγω εχω 25w και απο 10 -15 το παει σε περιπου 2 ωρες. στο αργο. φανταζομαι με 45 στο γρηγορο θα ειναι 1 ωρα αντε 1 και 10 Μέσα από το καλάθι του σκρουτζ σκέφτομαι να το πάρω για να έχω και την "προστασία" του σκρουτζ αν το μαγαζί με παιδέψει να μου στείλει την συσκευή. Σχετικά με την μεμβράνη και τα Τζαμακια αν τοποθετηθεί διαφορετικό Τζαμακι από αυτό της samsung ξεκινάνε οι αντανακλασεις και χάνετε το antiglare? Όσο για την φόρτιση είναι η μοναδική υποχώρηση που κάνω στην συσκευή καθώς καλομαθημενος χρόνια στα fast charge άνω των 60w τώρα πέφτουμε στα 45w αλλά θα ζήσουμε και με τόσα 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου @Da_rudakos σου παραθέτω μερικές φωτογραφίες όταν σου δουλέψει πως θα δείχνει. σε σένα εκτός από πληροφορίες σήματος κτλ την θερμοκρασία καιρού στην δείχνει στο android auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 8 ώρες πριν, johnnyman25 said: Εδώ δουλεύει άψογα. Μόλις το δοκίμασα. Δοκίμασε wipe cache απο recovery. Μόλις το δοκίμασα και δεν άλλαξε κάτι, παραμένει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesDim Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 10 ώρες πριν, challenge143 said: @Da_rudakos σου παραθέτω μερικές φωτογραφίες όταν σου δουλέψει πως θα δείχνει. σε σένα εκτός από πληροφορίες σήματος κτλ την θερμοκρασία καιρού στην δείχνει στο android auto? Είσαι από τους λίγους ίσως και ο μοναδικός που του δουλεύει σε Android 14. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ να κάνω εδώ δεν έχει λειτουργήσει τίποτα, clear cache του app wipe cache partition απεγκατασταση ενημερώσεων εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά.... συνέχεια κάνει crash η εφαρμογή τα αρχεία μου όταν πατάω απορρίμματα.... Edited 12 Μαΐου by nikosaek2121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Μήπως κάτι δεν σου έχει κάτσει σωστά στην ενημέρωση ή καμιά εφαρμογή που έβαλες τελευταία στο κάνει αυτό; αν τα έχεις δοκιμάσει όλα Μήπως ή τελευταία λύση είναι επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων μπας κ στρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 49 minutes ago, nikosaek2121 said: Έχει κάποιος ιδέα τι μπορώ να κάνω εδώ δεν έχει λειτουργήσει τίποτα, clear cache του app wipe cache partition απεγκατασταση ενημερώσεων εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά.... συνέχεια κάνει crash η εφαρμογή τα αρχεία μου όταν πατάω απορρίμματα.... μπες recovery και επελεξε αυτο που λεει repair apps . αν δεν εκατσε κατι καλα στο update οσον αφορα τις εφαρμογες , θα εκτελεσει απο την αρχη το optimizing , σαν να εκανες παλι update 3 1 Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts