Evagelos_ Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, Dimitris_w said: Μπορούμε να μεταφέρουμε τους κωδικούς από την κλειδοθήκη στο Samsung; Με πρόχειρη μάτια που έριξα δεν νομίζω να γίνεται to smart switch δεν αναφερει password https://www.samsung.com/ph/support/mobile-devices/-how-to-move-from-ios-phone-to-galaxy-device/ Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 10 minutes ago, hasiotis_john said: Όχι, το trade in είναι προωθητική ενέργεια της Samsung Hellas... Απλά το μόνο που πρέπει να διευκρινίσετε με αυτούς όσοι πάρετε από το Amazon είναι αν η εγγύηση καλύπτετε και στην Ελλάδα από την Samsung Hellas ή αν σε περίπτωση κάποιας στραβής θα πρέπει να το στείλετε στην Αγγλία. (και αν φυσικά είναι δωρεάν η αποστολή ως εκεί) Τα λέω αυτά γιατί πλέον η Αγγλία μας έχει αποχαιρετήσει από την Ευρωπαϊκή ένωση και δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση προϊόντων που αγοράζονται εκτός της χώρας τους. Αν γνωρίζει κάποιος λεπτομέρειες για το τι ισχύει στην εγγύηση από το συγκεκριμένο Άμαζον (UK), ας μας πει! Φίλος μου από Αγγλία λέει δεν έχει εγγύηση εδώ και ισχύει μόνο εγγύηση από αμαζον διότι δεν είναι η Αγγλία στην ευρωπαϊκή ένωση... 😞 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ξέρει κανένας αν μεταφέροντας τις φωτογραφίες από το παλιό στο καινούργιο τηλέφωνο μεταφέρονται μαζί και οι ετικέτες αυτών, τα tag?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Καλησπέρα στους κατόχους. Πώς είναι από πλευράς κρατήματος στο χέρι; Όπως το S23U? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Δεν θα μας πει κάποιος εντυπώσεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juann21 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Αν θέλει κανείς ας μας πει εντυπώσεις..😊😏 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 57 minutes ago, Evagelos_ said: Με πρόχειρη μάτια που έριξα δεν νομίζω να γίνεται to smart switch δεν αναφερει password https://www.samsung.com/ph/support/mobile-devices/-how-to-move-from-ios-phone-to-galaxy-device/ Ναι έψαξα λίγο!!! Φωνητική πληκτρολόγιο έχει στα ελληνικά;;; 44 minutes ago, geob79 said: Καλησπέρα στους κατόχους. Πώς είναι από πλευράς κρατήματος στο χέρι; Όπως το S23U? 23 minutes ago, strathgos said: Δεν θα μας πει κάποιος εντυπώσεις? 13 minutes ago, juann21 said: Αν θέλει κανείς ας μας πει εντυπώσεις..😊😏 Από θέμα κρατήματα δίπλα δίπλα με το 15 max είναι περίπου τα ίδια!! Προηγούμενο s που είχα είναι το 22 εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό το κράτημα που έχει.. φλατ μπροστά πίσω και απλά κυρτό στο πλάι. Πολύ βολικό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, strathgos said: Δεν θα μας πει κάποιος εντυπώσεις? Σήμερα παρέλαβαν ορισμένοι συμφορουμίτες, και φυσικά τις επόμενες ημέρες θα πάρουν και άλλοι. Ας αφήσουμε λίγο να το δουλέψει ο κόσμος καμία ημέρα να δει πως τα πάει η οθόνη, ήχο, σήμα, δεδομένα, μπαταρία, κάμερες, θερμοκρασίες, παιχνίδια κλπ, αλλιώς τι εντυπώσεις να γράψουν? Λίγη υπομονή. 2 ώρες πριν, juann21 said: Αν θέλει κανείς ας μας πει εντυπώσεις..😊😏 Edited 24 Ιανουαρίου by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Παρέλαβα και εγώ. Λίγο περίεργη μου κάνει η οθόνη. Προέρχομαι από Note 10+ και έχω δει και S23u, δεν με ενθουσίασε για την ώρα. Είναι βράδυ βέβαια. Σαν πρώτη εικόνα, βλακεία θα μου πείτε, αλλα η επιλογή των wallpaper είναι ατυχής. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια μέτρια wallpaper themes... Σκοτεινά και αδιάφορα. Περισσότερα αύριο, το έβαλα να φορτίζει, ήρθε με 50%. Με το smart switch έφτασε στο 35%. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, netgeo said: Παρέλαβα και εγώ. Λίγο περίεργη μου κάνει η οθόνη. Προέρχομαι από Note 10+ και έχω δει και S23u, δεν με ενθουσίασε για την ώρα. Είναι βράδυ βέβαια. Σαν πρώτη εικόνα, βλακεία θα μου πείτε, αλλα η επιλογή των wallpaper είναι ατυχής. Πρώτη φορά βλέπω τέτοια μέτρια wallpaper themes... Σκοτεινά και αδιάφορα. Περισσότερα αύριο, το έβαλα να φορτίζει, ήρθε με 50%. Με το smart switch έφτασε στο 35%. Εμένα από την άλλη μου αρέσουν πάρα πολύ τα wallpapers. Ο τρόπος που αλλάζουν από AOD σε Lock Screen και σε Αρχική είναι πραγματικά ίσως ο πιο fluid που έχει καταφέρει η Samsung την τελευταία 6ετία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς θήκη με Magsafe ? Παρατηρείτε κάποια κολλήματα στο πενάκι όταν γράφεις σημειώσεις και όταν κανείς περιήγηση στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, redcom7 said: Πείτε μου κάποιος ότι αλλάζει εύκολα το csc σε THL... Μακάρι...από τα πρώτα πράγματα που βάζω κάθε φορά σε Samsung...τεράστια ευκολία σε πολλά επίπεδα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 10 minutes ago, xalaros said: Μακάρι...από τα πρώτα πράγματα που βάζω κάθε φορά σε Samsung...τεράστια ευκολία σε πολλά επίπεδα. τι κερδίζουμε με αλλαγή csc σε thl 1 Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 13 minutes ago, supermario said: τι κερδίζουμε με αλλαγή csc σε thl Έχεις δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης αλλάζοντας το csc δηλαδή την χώρα που προέρχεται το κινητό π.χ Ταϊλάνδης (THL). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου μεγια σε οσους το πηραν , αντε σιγα σιγα να βγει και καμια cyanogen να γουσταρουμε ! χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου 1 minute ago, xalaros said: Έχεις δυνατότητα ηχογράφησης κλήσης αλλάζοντας το csc δηλαδή την χώρα που προέρχεται το κινητό π.χ Ταϊλάνδης (THL). διάβαζα μόνο ευρωπαικό να βάζεις (κατα προτιμηση Γαλλίας) γιατι τίθεται θέμα brick απο άλλη Ήπειρο και αν βάλεις Γαλλικό παίζει και samsung pay? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 13 minutes ago, supermario said: διάβαζα μόνο ευρωπαικό να βάζεις (κατα προτιμηση Γαλλίας) γιατι τίθεται θέμα brick απο άλλη Ήπειρο και αν βάλεις Γαλλικό παίζει και samsung pay? Αν στην διαδικασία αφαιρέσεις την SIM κι επιλέξεις το σωστό csc όλα θα πάνε καλά αλλά για παν ενδεχόμενο πάρε πρώτα ένα backup. Δεν διαγράφει τίποτα από το κινητό και δεν επηρεάζεται η εγγύηση. Δοκιμασμένα είναι Ταϊλάνδης (THL) και Ισραήλ (ILO). Η Γαλλία έχει απαγόρευση ηχογράφησης κλήσης! Δες την συζήτηση εδώ... https://xdaforums.com/t/s24-ultra-call-recording-possibility-of-changing-csc.4652079/ Edited 24 Ιανουαρίου by xalaros 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, nikosaek2121 said: Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς θήκη με Magsafe ? Παρατηρείτε κάποια κολλήματα στο πενάκι όταν γράφεις σημειώσεις και όταν κανείς περιήγηση στο τηλέφωνο? εχω εγω πολυκαρμπονικη Pitaka στο S23 Ultra και δεν εχω κανενα προβλημα με το πενακι.αλλα εχω χρησιμοποιησει magsafe και σε αλλα Ipad αλλα πιο κακης ποιοτητας αλλα και παλι δεν ειχα θεμα. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juann21 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) Λέτε να το παραλάβω αύριο η θα περιμένω για πολύ κ τελείωσαν οι πρώτες παρτίδες...??? Ήταν να το πάρω και καλά σήμερα...😏😏😏😏😏 Edited 25 Ιανουαρίου by juann21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, nikosaek2121 said: Καλησπέρα παιδιά έχει κανείς θήκη με Magsafe ? Παρατηρείτε κάποια κολλήματα στο πενάκι όταν γράφεις σημειώσεις και όταν κανείς περιήγηση στο τηλέφωνο? Διαβασα κάπου πως έχουν θέμα τα 24αρια με τέτοιες θηκες. Οπότε καλό είναι να την βγαλεις Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) Καλημέρα στην παρέα και καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν( μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) εχθές έκατσα να το σετάρο το κινητό και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα, στην εφαρμογή μηνύματα της Samsung στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεις δεν μπορώ να επιλέξω τον ήχο που θέλω να χτυπά όταν έχω νέο μήνυμα(υπάρχει ένας standard ήχος για όλες τις ειδοποιήσεις), στο s23ultra δεν είχα τέτοιο πρόβλημα πήγαινα στις ειδοποιήσεις κατηγορίες ειδοποιήσεων και όριζα όποιο ήχο ήθελα, στο s24ultra δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση( το ίδιο και σε άλλες εφαρμογές facebook ,e-mail(της samsung) . Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited 25 Ιανουαρίου by giannismal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 20 minutes ago, giannismal said: Καλημέρα στην παρέα και καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν( μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) εχθές έκατσα να το σετάρο το κινητό και αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα, στην εφαρμογή μηνύματα της Samsung στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεις δεν μπορώ να επιλέξω τον ήχο που θέλω να χτυπά όταν έχω νέο μήνυμα(υπάρχει ένας standard ήχος για όλες τις ειδοποιήσεις), στο s23ultra δεν είχα τέτοιο πρόβλημα πήγαινα στις ειδοποιήσεις κατηγορίες ειδοποιήσεων και όριζα όποιο ήχο ήθελα, στο s24ultra δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση( το ίδιο και σε άλλες εφαρμογές facebook ,e-mail(της samsung) . Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αρχίζει και γίνεται η σαμσουνγκ ααν τα αιφον; 🤣🤣 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα τώρα που σιγά σιγά θα παραλαμβάνουμε όλοι μας τη συσκευή σύσταση για μεμβράνη/τζαμάκι, καθώς νιώθω πραγματικά έναν διαρκή φόβο να κυκλοφορώ με το κινητό χωρίς καμία προστασία στην οθόνη. 🤣 Εντάξει άπαιχτη η οθόνη αλλά δεν ρισκάρεις. Και σιγά σιγά δυστυχώς θα μαζευτούν μικρό εκδορές και αμιχές με τον καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 15 minutes ago, nasosvasedis said: Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα τώρα που σιγά σιγά θα παραλαμβάνουμε όλοι μας τη συσκευή σύσταση για μεμβράνη/τζαμάκι, καθώς νιώθω πραγματικά έναν διαρκή φόβο να κυκλοφορώ με το κινητό χωρίς καμία προστασία στην οθόνη. 🤣 Εντάξει άπαιχτη η οθόνη αλλά δεν ρισκάρεις. Και σιγά σιγά δυστυχώς θα μαζευτούν μικρό εκδορές και αμιχές με τον καιρό... Για αξεσουάρ υπάρχει αυτό το νήμα... https://myphone.gr/forum/topic/200571/ Για προστατευτικά οθόνης δες κι εδώ... https://xdaforums.com/t/s24u-screen-protectors.4651782/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Καλημέρα, σήμερα παραλαμβάνω φορτιστή, εντυπώσεις αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts