FoT1s Δημ. May 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2025 VPN Πορτογαλίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 On 24/4/2025 at 11:32 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Αυτό το θέμα ταλαιπωρησε κάποιους και στο θέμα του S24U. Είναι συνδυασμός viber και Contacts storage. Προσπάθησε να το περιορίσεις στο παρασκήνιο, νομίζω υπάρχει τέτοια επιλογή. Απ οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ ταλαιπωρει και αρκετους κατοχους OP13 και οχι μονο. Τωρα περιορισα το access του viber στα contacts. Πιθανον να εχω θεματα στη λειτουργια του viber αλλα τουλαχιστον να δω αν αυτο θα βοηθησει. Γιατι εξακολουθει το κινητο να ανεβαζει θερμοκρασια και να ριχνει τη μπαταρια εξαιτιας του συγκεκριμενου. Εχει φτασει το SOT στις 5.5 ωρες απο εκει που ηταν 8-9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. May 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2025 On 3/5/2025 at 1:41 ΠΜ, ostvarivanje said: Παρατήρησες, μήπως, καμία διαφορά στη φωτεινότητα της οθόνης; Γιατί πέρυσι είχα βάλει στο 8Pro και είχα μειωμένη φωτεινότητα. Οχι δεν ειδα καμία διαφορά , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια On 3/5/2025 at 5:46 ΜΜ, fotisbasm_ said: Γλιστράει καλά το δάχτυλο ; Ή σκαλώνει ; Αυτό το μείον έχουν οι μεμβράνες Ναι είναι μια χαρά τόσο στην αίσθηση όσο και στα gestures που χρησιμοποιώ. Επίσης το δαχτυλικό πιάνει κατευθείαν. Βασικά είναι σαν την εργοστασιακή μεμβράνη. Αυτός που μου την έβαλε είπε οτι είναι και case friendly και δεν την σηκώνει στις άκρες η θήκη, πράγμα που ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 17 ώρες πριν, pilotos_18 said: Οχι δεν ειδα καμία διαφορά , τουλάχιστον στα δικά μου μάτια Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να το χαρείς το κινητό με τη μεμβράνη που του έβαλες. Εγώ το παρέλαβα το 12 τέλη Νοεμβρίου και μέχρι τώρα όλα καλά με την εργοστασιακή μεμβράνη. Οπότε, όταν χαλάσει, να έχω επιλογή τη μεμβράνη να βάλω. 1 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Καλημέρα, έχετε στα υπόψιν κανένα καλό tempered glass που να δουλεύει σωστά το δακτυλικό? Ιδανικά με κόλλα UV. Δοκίμασα ένα privacy απο temu και είναι άθλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2025 Δεν ξερω ποσες μερες θελει για να στρωσει και αν στρωσει η μπαταρια, αλλα μεχρι στιγμη η συγκεκριμενη εκδοση .820 αδειαζει την μπαταρια ακραια... SOT 2 ωρες μου εβγαλε και σε αδράνεια το βραδυ εφαγε 15% Δεν εχω ξανα δει τετοια χαλια ενημερωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 15 ώρες πριν, FoT1s said: Δεν ξερω ποσες μερες θελει για να στρωσει και αν στρωσει η μπαταρια, αλλα μεχρι στιγμη η συγκεκριμενη εκδοση .820 αδειαζει την μπαταρια ακραια... SOT 2 ωρες μου εβγαλε και σε αδράνεια το βραδυ εφαγε 15% Δεν εχω ξανα δει τετοια χαλια ενημερωση... optimization στις εφαρμογές έκανες μετά την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 1 ώρα πριν, nikatapi said: optimization στις εφαρμογές έκανες μετά την αναβάθμιση; Ναι, το βγαζει και ως ειδοποιηση κιολας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 5 ώρες πριν, FoT1s said: Ναι, το βγαζει και ως ειδοποιηση κιολας Και σε μένα τα ίδια έχει πέσει κατακόρυφα η απόδοση της μπαταρίας και γενικά έχει και άλλα κολλήματα αυτή η έκδοση Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 23 ώρες πριν, FoT1s said: Δεν ξερω ποσες μερες θελει για να στρωσει και αν στρωσει η μπαταρια, αλλα μεχρι στιγμη η συγκεκριμενη εκδοση .820 αδειαζει την μπαταρια ακραια... SOT 2 ωρες μου εβγαλε και σε αδράνεια το βραδυ εφαγε 15% Δεν εχω ξανα δει τετοια χαλια ενημερωση... και στο 13αρι πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα, υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ οτι πριν 100%. Μας σώζει βέβαια η 6000 μπαταρία. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 1 hour ago, mivechris said: και στο 13αρι πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα, υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση απ οτι πριν 100%. Μας σώζει βέβαια η 6000 μπαταρία. 2 ώρες πριν, Xzibit said: Και σε μένα τα ίδια έχει πέσει κατακόρυφα η απόδοση της μπαταρίας και γενικά έχει και άλλα κολλήματα αυτή η έκδοση Μια σχετικη φωτογραφια που ανεβασε ενας στην κοινοτητα... Γενικο κακο... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Πάντως προσωπικά δεν παρατήρησα κάποια διαφορά στη μπαταρία για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 η πτωση της μπαταριας ειναι τραγικη οπως και η ενημερωση, ελπιζω να βγει κανουργια γρηγορα γτ το εχουν χαντακωσει το κιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 Εμενα παντως μετα απο αρκετες μερες που την περασα την .820, μπορω να πω πως εχει αισθητη βελτιωση η καταναλωση πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 15 ώρες πριν, FoT1s said: Εμενα παντως μετα απο αρκετες μερες που την περασα την .820, μπορω να πω πως εχει αισθητη βελτιωση η καταναλωση πλεον... εαν πέρα απο την αναβάθμιση υπήρχε (απ οτι διαβάζω) πρόβλημα και με κάποια services, τα updates αυτά δεν γινονται αντιληπτά οπότε μπορεί να εγιναν τη νυχτα και να εχει διόρθωση στην μπαταρία, είτε να εμαθε τις καταναλώσεις η συσκευή και να "κοβει" τις εφαρμογές απο άσκοπη κατανάλωση. Τα ίδια πάνω κάτω βλέπω κ εγώ στο 13αρι αλλά σε καμία περίπτωση τα νούμερα που βλέπαμε με την προηγουμενη ενημέρωση. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 3 ώρες πριν, mivechris said: εαν πέρα απο την αναβάθμιση υπήρχε (απ οτι διαβάζω) πρόβλημα και με κάποια services, τα updates αυτά δεν γινονται αντιληπτά οπότε μπορεί να εγιναν τη νυχτα και να εχει διόρθωση στην μπαταρία, είτε να εμαθε τις καταναλώσεις η συσκευή και να "κοβει" τις εφαρμογές απο άσκοπη κατανάλωση. Τα ίδια πάνω κάτω βλέπω κ εγώ στο 13αρι αλλά σε καμία περίπτωση τα νούμερα που βλέπαμε με την προηγουμενη ενημέρωση. Αλλαξαν τον τροπο διαχειρισης μπαταριας, αμα θυμασαι σε προηγουμενες εκδοσεις, δεν ηταν ετσι οι επιλογες... Επισης, πολλες φορες κανω χειροκινητα τις ενημερωσεις google services εγω αντι να περιμενω να γινουν αυτοματα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Παιδιά με την 820 μου εμφανιστηκε ενα προβλημα στις κλησεις. Προσπαθω να παρω τηλεφωνο και κανει call ended. Πρεπει να δοκιμασω 5-6 φορες για να τα καταφερω. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο;; Καμια ιδεα να δοκιμασω για επιλυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 SOTA χωρις VPN 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) Πάντως με το ζόρι πλέον φτάνω 5,30 ώρες σοτ.... Ελπίζω να το φτιάξουν με κανένα update Edited June 25, 2025 by Xzibit Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Έχει αντιμετωπίσει κανείς θεμα με το messenger (του facebook); Τις τελευταίες ημέρες, ειχα θεματα τόσο στην αποστολή μηνυμάτων (δεν έφευγαν ποτε), στην επιλογή εικόνων για αποστολή, αλλά και στην κεντρικη οθόνη που φαινεται να μένει σε προηγουμενο state (πχ δειχνει αδιαβαστα μηνύματα που έχω δει κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 On 25/6/2025 at 8:50 ΠΜ, nikatapi said: Έχει αντιμετωπίσει κανείς θεμα με το messenger (του facebook); Τις τελευταίες ημέρες, ειχα θεματα τόσο στην αποστολή μηνυμάτων (δεν έφευγαν ποτε), στην επιλογή εικόνων για αποστολή, αλλά και στην κεντρικη οθόνη που φαινεται να μένει σε προηγουμενο state (πχ δειχνει αδιαβαστα μηνύματα που έχω δει κλπ) Έχω προσέξει τέτοια θέματα ότι λύονται με force close της εφαρμογής και μετά άνοιγμα κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. June 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2025 17 ώρες πριν, junglist said: Έχω προσέξει τέτοια θέματα ότι λύονται με force close της εφαρμογής και μετά άνοιγμα κανονικά. Το χω κάνει πολλές φορές, όπως και απεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανά. Απ'ότι είδα με μια γρήγορη αναζήτηση, και κάποιοι χρήστες Oneplus 13 είχαν αντίστοιχο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 Βγήκε η 832 για το κινητό μας, η οποία πραγματικά το απογείωσε, πιο όμορφη γραμματοσειρά, όχι ακόμη όμως υποστήριξη sa από cosmote 1 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2025 (edited) 40 minutes ago, cocu said: Βγήκε η 832 για το κινητό μας, η οποία πραγματικά το απογείωσε, πιο όμορφη γραμματοσειρά, όχι ακόμη όμως υποστήριξη sa από cosmote Η γραμματοσειρά η ιδια με την προηγουμενη εκδοση ειναι. Το SA ναι οντως δεν υπαρχει. Θα φανει και σε καταναλωση πως τα παει σε κανα 10ημερο... Edited July 4, 2025 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 Τι είναι το SA ρε παιδιά; Κανένα συνθηματικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts