Jump to content

anetost

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anetost

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

anetost's Achievements

  1. Εχω θεμα με τη φορτιση του κινητου απο την αρχη που το πηρα, πολλες φορες φορτιζε αργα , αντι για τη γρηγορη φορτιση, εμπαινα στο μενου επελεγα παλι τη γρηγορη φορτιση και εστρωνε !! το τελευταιο καιρο ουτε αυτο πιανει και αλλες φορες φορτιζει κανονικα και αλλες οχι, αναλογα με τις ορεξεις του!!! υπαρχει καποια λυση?? σε 2 μηνες τελειωνει η εγγυηση!!
  2. αν μπορει να βοηθησει καποιος με ενα θεμα που εχω!!! μπαινω σε μια ιστοσελιδα απο το google και οταν πηγαινω με το δαχτυλο προς τα κατω για να διαβασω τα γραμματα τρεμοπαιζουν!! καμια ιδεα γτ γινεται αυτο ?? σε εφαρμογες οπως το fb δεν γινεται αυτο!!
  3. επειδη δεν το πολυεχω με αυτα , καποιες οδηγιες πως αλλαζω ρομ και ποια να βαλω για να πηγαινει πιο γρηγορα το κινητο???ευχαριστω!!
  4. ειδατε καμια διαφορα μετα την αναβαθμιση ??
  5. εδω και 3 μερες η μπαταρια πεφτει αποτομα,απο το 85 % στο 35 μεσα σε 4 ωρες εχοντας το κινητο στην αναμονη,χωρις να το χρησιμοποιω,αρκετες φορες εχει κλεισει κιολας!! το μονο που εχω αλλαξει ειναι οτι εβαλα την εφαρμογη whatsapp,παιζει να τραβαει τοση μπαταρια η εφαρμογη χωρις να το χρησιμοποιω το κινητο ?
  6. εχω διαβασει ολες τισς σελιδες ,αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει,αξιζει να κανω αναβαθμιση στην εκδοση 5 η να αφησω το κιν στην 4,4,2 ??
  7. Έχω θέμα με τη κάρτα μνήμης του κινητού!είναι Samsung class 10 και τη διαβάζει κανονικά, αλλά με κάποιο τρόπο brickarei το κινητό! Όταν την βγάζω δουλεύει κανονικά! Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Είναι θέμα κάρτας ή της υποδοχής?
  8. Το κινητό δεν ανάβει καν και θέλει αλλαγή πλακέτας, οπότε πάμε για καινούργιο! Αξίζει να πάρω το ίδιο ή κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά? Ακούω προτάσεις......
  9. και εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη nano ! ενω την εβαλα καλα ,σε 2 μηνες στις 3 γωνιες εχει παρει αερα !!! δεν προκειται να παρω αλλη στα ιδια χρηματα,ισως δοκιμασω την illoome !
  10. σε νορμαλ χρηση ειναι φυσιολογικο στη διαχειριση μνημης να ειναι 1,38/1,77 gb ? σε ολους ετσι ειναι ?
  11. σε ενα γνωστο μου απο χθες οταν ακουμπαει το touchscreen της οθονης ασπριζει στιγμιαια !! ξερετε τι μπορει να ειναι??εχει συμβει σε καποιον αλλο ??
  12. τελικα αξιζει να γινει η τελευταια αναβαθμιση στο κινητο ?? εχετε δει κατι καλυτερο στις επιδοσεις του ??
  13. εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οταν το ανοιξα μου βγαζει την ενημερωση λογισμικου για την αναβαθμιση σε jb , εγω ομως δεν την θελω την αναβαθμιση,αλλα η ειδοποιηση δεν φευγει με τιποτα απο τη μπαρα !! καποια λυση ??
  14. εκανα αιτηση φορητοτητας απο συμβολαιο κοσμοτε σε f2g !! με πηραν τηλ απο κοσμοτε και μου ειπαν να το κανω κοσμοκαρτα και θα μου βαζουν για ενα χρονο καθε μηνα 5 ευρω !! να παω f2g που εχει πιο πολλες προσφορες η να το κανω κοσμοκαρτα με αυτη τη προσφορα που μου δινουν??? εχει καποιος αλλος αυτη τη προσφορα ??
×
×
  • Create New...