Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, Mr_Comple said:

οταν εχεις τετοιο θεμα κανε ενα force close to insta και ανοιξε το παλι.

πες μου αν εστρωσε

Δεν έχω καν ινστα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή ποτέ δεν είχα esim ποτέ να ρωτήσω λίγο κάτι σχετικό. 

Αυτή δουλεύει παράλληλα με τις 2 φυσικές κάρτες, έτσι; 

Ή πρέπει να απενεργοποιω κάποια φυσική για να δουλεύει η esim ; Γιατί σκέφτομαι ότι αν δουλεύουν όλες, τότε θα βλέπω 3 εικονακια με δίκτυα πάνω.

Amazon Fire stick 4k max

2 ταυτόχρονα

3 δεν υπάρχει περίπτωση 

θα το ξέραμε θα το είχαμε διαβάσει σε πολλά forum με τεχνολογία.

Λογικά 2 διαχειρίζονται.

Αν ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο... 

To OP12 υποστηρίζει 2 φυσικές SIM και ως 8 eSIM (αποθηκεύονται και επιλέγεις ΜΙΑ κάθε φορά)
Ταυτόχρονα, μπορούν να λειτουργούν λοιπόν, είτε ΔΥΟ φυσικές, είτε μια SIM και μια eSIM

Προσωπικά την κύρια προσωπική γραμμή μου (Voda) την έχω σε eSIM καθώς είναι αρκετά δυσκολότερο να "αφαιρεθεί" σε περίπτωση κλοπής (ειδικά τώρα που υπάρχει και το κλείδωμα απενεργοποίησης συσκευής)

Η αίτια ύπαρξής δυνατότητας προσθήκης πολλών eSIM είναι φαντάζομαι λόγω οτι υπάρχουν πλέον πολλοί διεθνείς πάροχοι που πουλάνε πακέτα δεδομένων σε eSIM (ειδικά για χρήση σε χώρες τύπου USA, Ασία, κλπ)
Ενδεικτικά Airalo, HolaFly, Bytesim, κ.α.

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

11 minutes ago, asot said:

To OP12 υποστηρίζει 2 φυσικές SIM και ως 8 eSIM (αποθηκεύονται και επιλέγεις ΜΙΑ κάθε φορά)
Ταυτόχρονα, μπορούν να λειτουργούν λοιπόν, είτε ΔΥΟ φυσικές, είτε μια SIM και μια eSIM

Προσωπικά την κύρια προσωπική γραμμή μου (Voda) την έχω σε eSIM καθώς είναι αρκετά δυσκολότερο να "αφαιρεθεί" σε περίπτωση κλοπής (ειδικά τώρα που υπάρχει και το κλείδωμα απενεργοποίησης συσκευής)

Η αίτια ύπαρξής δυνατότητας προσθήκης πολλών eSIM είναι φαντάζομαι λόγω οτι υπάρχουν πλέον πολλοί διεθνείς πάροχοι που πουλάνε πακέτα δεδομένων σε eSIM (ειδικά για χρήση σε χώρες τύπου USA, Ασία, κλπ)

Δεν το είχα σκεφτεί από θέμα ασφάλειας αυτό με την e-sim. 

Το θεώρησα ποιο δύσκολο σε περίπτωση που θες να αλλάξεις τηλέφωνο προσωρινά λόγο προβλήματος του κανονικού τηλεφώνου και ενώ είχα βγάλει e-sim μετά από λίγες μέρες πήρα ξανά παλιά sim γ' αυτό ακριβώς το λόγο.

Και πραγματικά αν υπάρξει πρόβλημα για λίγες μέρες στην κανονική συσκευή και έχεις e-sim και θες να λειτουργήσεις με κάποιο ποιο παλιό κινητό (χωρίς e-sim)  ώσπου να γίνει η επισκευή τότε τι γίνεται ?

λογικά θα πρέπει να πληρώσεις νέα sim προσωρινά και μετά νέα e-sim ξανά.

Σωστά ?

4 ώρες πριν, asot said:

Για Ασία χρειάζομαι γνώμη

Ποια προτείνεις;

Kαι πώς δουλεύει αυτό; Αγοράζεις την esim λίγες μέρες πριν το ταξίδι και την ενεργοποιείς όταν φτάσεις;

Γιατί κάπου είδα ότι ενεργοποιείται αυτόματα μόλις την αγοράσεις. ΄Άρα χάνεις μέρες αν θες να το κάνεις μερικές μέρες πριν.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

30 minutes ago, junglist said:

Για Ασία χρειάζομαι γνώμη

Ποια προτείνεις;

Kαι πώς δουλεύει αυτό; Αγοράζεις την esim λίγες μέρες πριν το ταξίδι και την ενεργοποιείς όταν φτάσεις;

Γιατί κάπου είδα ότι ενεργοποιείται αυτόματα μόλις την αγοράσεις. ΄Άρα χάνεις μέρες αν θες να το κάνεις μερικές μέρες πριν.

Δεν έχω προσωπική άποψη
Θα διάβαζα κάτι τέτοιο: https://www.techradar.com/pro/best-esims-for-asia-in-year

Σε αρκετές γνωρίζω ότι έχεις δυνατότητα επιλογής του χρόνου "έναρξης". πχ στην Airalo λέει: "However, you should check the specific activation policy for the plan that you’re purchasing from Airalo. While some plans activate immediately upon installation, others only start once you arrive at your destination and connect to a supported network."

Επίσης, έχει και για Ελλάδα Demo Version 100Mb! χωρίς ανάγκη ταυτοποίησης...(!) https://www.airalo.com/greece-esim/meraki-mobile-7days-100mb

Edited by asot

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

6 ώρες πριν, asot said:

Δεν έχω προσωπική άποψη
Θα διάβαζα κάτι τέτοιο: https://www.techradar.com/pro/best-esims-for-asia-in-year

Σε αρκετές γνωρίζω ότι έχεις δυνατότητα επιλογής του χρόνου "έναρξης". πχ στην Airalo λέει: "However, you should check the specific activation policy for the plan that you’re purchasing from Airalo. While some plans activate immediately upon installation, others only start once you arrive at your destination and connect to a supported network."

Επίσης, έχει και για Ελλάδα Demo Version 100Mb! χωρίς ανάγκη ταυτοποίησης...(!) https://www.airalo.com/greece-esim/meraki-mobile-7days-100mb

Χρήσιμη πληροφορία.

Θα περάσω την εφαρμογή τους να δω αν δίνει ξεκάθαρα ενημέρωση για το πότε ενεργοποιείται ακριβώς.

Amazon Fire stick 4k max

καλημερα!

Αξιζει το 16/512 στα 714 (με αποφορολογηση) ;

τρεχον κινητο realme gt2 pro.

Τι πιστεύετε;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 ώρες πριν, Mr_Comple said:

καλημερα!

Τι πιστεύετε;

σε σχέση με αυτό που έχεις, σαφέστατα.

Αναβάθμιση σε όλους τους τομείς.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

10 ώρες πριν, Mr_Comple said:

καλημερα!

Τι πιστεύετε;

Δες και το 12R αν η καμερα δεν ειναι στις προτεραιοτητες σου...

On 25/9/2024 at 11:05 ΠΜ, Mr_Comple said:

καλημερα!

Τι πιστεύετε;

Θα πρότεινα να περιμένεις το oneplus 13 - νομιζω το gt2 pro ακομη ειναι τιμιότατο.

Οτι αξίζει, αξίζει σίγουρα. 

Αν το αγοράσει κάποιος από Κίνα, έχει εγγύηση στην Ευρώπη? Παλιά θυμάμαι έπαιζε εγγύηση αλλά μόνο για ένα χρόνο. Βρίσκω το 1+12 24/1tb 800 ευρώ και είναι δελεαστική τιμή. 

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

1 hour ago, johny_pl said:

Αν το αγοράσει κάποιος από Κίνα, έχει εγγύηση στην Ευρώπη? Παλιά θυμάμαι έπαιζε εγγύηση αλλά μόνο για ένα χρόνο. Βρίσκω το 1+12 24/1tb 800 ευρώ και είναι δελεαστική τιμή. 

Έχει εγγύηση του κινέζικου μαγαζιού (στην Κίνα δηλαδή) για ένα χρόνο. Ευρώπη όχι.

24 minutes ago, gregpec2 said:

Έχει εγγύηση του κινέζικου μαγαζιού (στην Κίνα δηλαδή) για ένα χρόνο. Ευρώπη όχι.

Θα το προσπεράσω τότε. Η θα περιμένω το 13 ή θα πάω σε pixel 9 pro xl. 

36 minutes ago, johny_pl said:

Θα το προσπεράσω τότε. Η θα περιμένω το 13 ή θα πάω σε pixel 9 pro xl. 

Για να είσαι σίγουρος κάνε livechat με τη σελίδα της OnePlus ώστε να είσαι σίγουρος αν ισχύει αυτό με τον ένα χρόνο. Και εγώ το θυμάμαι πολύ καλά που έδινε εγγύηση ένα χρόνο και δεν άκουσα ή διάβασα κάπου ότι έπαψε αυτό να ισχύει.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

15 minutes ago, ostvarivanje said:

Για να είσαι σίγουρος κάνε livechat με τη σελίδα της OnePlus ώστε να είσαι σίγουρος αν ισχύει αυτό με τον ένα χρόνο. Και εγώ το θυμάμαι πολύ καλά που έδινε εγγύηση ένα χρόνο και δεν άκουσα ή διάβασα κάπου ότι έπαψε αυτό να ισχύει.

Έκανα ήδη αλλά δεν με έπεισε η απάντηση τους. Τις περισσότερες φορές μου λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Μου είπαν ότι δεν ισχύει επειδή έχει άλλο software. 

28 minutes ago, ostvarivanje said:

11 minutes ago, johny_pl said:

Έκανα ήδη αλλά δεν με έπεισε η απάντηση τους. Τις περισσότερες φορές μου λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Μου είπαν ότι δεν ισχύει επειδή έχει άλλο software. 

Με την αντιπροσωπεία της OP στην Κίνα μιλήσατε; Γιατι απ' ότι καταλαβαίνω μόνο αυτή έχει δικάιωμα να παρεμβαίνει στο θέμα της εγγύησης των κινητών από την που προέρχονται από εκεί. Γι αυτό και το κινητό επιστρέφει στην Κίνα, αν χρειαστεί επισκευή εντός ενός του ενός χρόνου που δίνει εγγύηση.

Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

Edited by gregpec2

7 minutes ago, gregpec2 said:

Με την αντιπροσωπεία της OP στην Κίνα μιλήσατε; Γιατι απ' ότι καταλαβαίνω μόνο αυτή έχει δικάιωμα να παρεμβαίνει στο θέμα της εγγύησης των κινητών από την που προέρχονται από εκεί. Γι αυτό και το κινητό επιστρέφει στην Κίνα, αν χρειαστεί επισκευή εντός ενός του ενός χρόνου που δίνει εγγύηση.

Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

Πριν μερικά χρόνια έδινε η OnePlus στην Πολωνία εγγύηση για τα κινητά της που ήταν για την Ασία.

18 minutes ago, johny_pl said:

Αυτό ίσως να ισχύει, γιατί παλιότερα, τα κινέζικα της OnePlus δε χρησιμοποιούσαν ColorOS όπως τώρα αλλά Hydrogen OS. Μάλλον τότε έδινε το ένα χρόνο εγγύηση για τα κινέζικα. Αλλά μετά, όταν στην ουσία έγινε θυγατρική της Oppo, είναι πολύ πιθανό να το έκοψε αυτό.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Γενικά πάρα πολλές φορές μου έχουν απάντησε λάθος στο τσατ, οπότε δεν είμαι σίγουρος. Ποιο πολύ με δελεάζει το 24/1tb η αλήθεια είναι. 

4 ώρες πριν, johny_pl said:

Γενικά πάρα πολλές φορές μου έχουν απάντησε λάθος στο τσατ, οπότε δεν είμαι σίγουρος. Ποιο πολύ με δελεάζει το 24/1tb η αλήθεια είναι. 

Ναι και εγώ που το χρειάστηκα το chat πριν κανένα μήνα μου έλεγαν κάτι  περίεργα.

Αφού σε δελεάζει τόσο πολύ, σκέψου καλά και αποφάσισε.

Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να πάρω την γυναίκα το Nord 4 αλλα σκέφτομαι και το 12r τι λέτε; ισως να αλλάξω και Brand; 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

6 ώρες πριν, teopanta1 said:

Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να πάρω την γυναίκα το Nord 4 αλλα σκέφτομαι και το 12r τι λέτε; ισως να αλλάξω και Brand; 

Αναμεσα σε αυτα τα 2, Nord 4.
Εναλλακτικα Poco F6 Pro (αν και δεν ειμαι φαν του software της poco/xiaomi).

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

On 27/9/2024 at 9:23 ΜΜ, johny_pl said:

Δηλαδή τι λάθος σου είπε το τσατ;

Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι το επίσημο τσατ σου είπε λάθος πράγματα;

Amazon Fire stick 4k max