freddaras Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 16/9/2024 at 9:38 ΜΜ, Christos kitsos said: Εγώ είχα το redmi note 13 pro+ 12/512 από πλαίσιο..στο 1 μηνα το πούλησα...δεν έμεινα ευχαριστημένος...Ζεσταίνονταν πολύ λόγω mediatek έκανε πολλά λαγκαρισματα...Πολύ καλή οθόνη,πολύ καλή κάμερα η βασική μόνο...Γρήγορη φόρτιση...Δεν αξίζει νομίζω για χρήση 2-3 χρόνων...Πας σε OnePlus nord 3 η 4 η Samsung A55... Έχω μεγαλη επιδότηση και ειμαι μεταξυ samsung A55 και redmi note 13 pro+ ! Eχω μπερδευτεί και δεν ξερω τι να επιλέξω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Είχα όπως σου είπα το redmi και είδα και το Α55 στον Κωτσόβολος.Θα σου πρότεινα να πας στο Samsung 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, freddaras said: Έχω μεγαλη επιδότηση και ειμαι μεταξυ samsung A55 και redmi note 13 pro+ ! Eχω μπερδευτεί και δεν ξερω τι να επιλέξω ! Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, το είχα κι εγώ το Redmi, με απώθησε ότι στο 4μηνο άρχισαν κιόλας τα σκαλωματα οπότε, ψηφίζω κι εγώ Samsung. Ακριβώς τα ίδια ζητήματα που ανέφερε και ο συνάδελφος κάτι ποστ πιο πάνω είχα κι εγώ.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aksyros Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) Σκέφτομαι κ Το 13τ για αγορά αντί για το redmi not 13 pro+. Είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας; Με έκπτωση φπα το βρίσκω κάπου στα 300€ Edited 26 Σεπτεμβρίου by Aksyros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου εγινε παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) 8 ώρες πριν, Aksyros said: Σκέφτομαι κ Το 13τ για αγορά αντί για το redmi not 13 pro+. Είναι καλύτερο κατά την γνώμη σας; Με έκπτωση φπα το βρίσκω κάπου στα 300€ Το 13t ειναι παρα πολυ καλη συσκευη ως συνολο θα σε ικανοποιησει απολυτα εχει υποστηριξη εως και Android 17 μια μικρη μονο παραφωνια ο επεξεργαστης του ο 8200 Ultra εχει την μιση δυναμη του 8300 Ultra που φοραει το X6 Pro και το καινουργιο 14t. Δεν ειναι αδυναμος μια χαρα ισχυ εχει δεν θεωρειται προβλημα απλα το αναφερω . Edited 26 Σεπτεμβρίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Παρασκευή στις 09:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:55 μμ (edited) On 27/9/2024 at 1:09 ΠΜ, s_nova said: Το 13t ειναι παρα πολυ καλη συσκευη ως συνολο θα σε ικανοποιησει απολυτα εχει υποστηριξη εως και Android 17 μια μικρη μονο παραφωνια ο επεξεργαστης του ο 8200 Ultra εχει την μιση δυναμη του 8300 Ultra που φοραει το X6 Pro και το καινουργιο 14t. Δεν ειναι αδυναμος μια χαρα ισχυ εχει δεν θεωρειται προβλημα απλα το αναφερω . Ναι μεν αλλα . Νομίζω ότι το 13+ εχει σαφώς πολύ καλύτερη κάμερα απο το X6 Pro το οποίο από ότι είδα, μου δίνει την εντύπωση ότι μάλλον βγάζει αρκετά υποδεέστερες φωτογραφίες.. Οι επαΐοντες εδώ θα μας πουν όμως αν όντως είναι έτσι.. Edited Σάββατο στις 06:28 πμ by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Σάββατο στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:26 πμ (edited) Από δοκιμές που είδα, δεν θα έλεγα ότι είναι του πεταματού οι φωτογραφίες του Χ6 Pro, συγκριτικά όμως αν το δούμε, το 13 Pro+ έχει το προβάδισμα. Με βάση όμως την εμπειρία που είχα και με εμπειρία με iPhone το οποίο βγάζει φωτογραφίες πιο κοντά στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι το 13 Pro+, επεξεργάζεται τις φωτογραφίες υπερβολικά πολύ, δεν είναι τόσο φυσικό το τελικό αποτέλεσμα.... Πάνω κάτω το ίδιο φωτογραφικά είναι και το 13Τ στα μάτια μου, αντίστοιχα αποτελέσματα βγάζει, βάζω ίσως να είναι λίγο ανώτερο λόγω φακών Leica. Edited Σάββατο στις 09:29 πμ by tsimisde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Σάββατο στις 09:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:47 πμ Λογικά η επόμενη θα είναι το hyperos 2.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Κυριακή στις 01:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:07 πμ 15 ώρες πριν, Christos kitsos said: Λογικά η επόμενη θα είναι το hyperos 2.. Είναι κάποιου είδους εφαρμογή αυτό;Εκεί που λέει το επόμενο update 13-02-2025 είναι αξιόπιστο;Έχω το Poco x6 pro και θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 07:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:16 πμ 6 ώρες πριν, George6633 said: Είναι κάποιου είδους εφαρμογή αυτό;Εκεί που λέει το επόμενο update 13-02-2025 είναι αξιόπιστο;Έχω το Poco x6 pro και θα με ενδιέφερε να μάθω κάτι τέτοιο. Είναι εφαρμογή στο playstore για update Xiaomi μόνο.. Είναι πολύ αξιόπιστη.κατεβασε την 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Κυριακή στις 09:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:35 μμ On 16/11/2024 at 11:26 ΠΜ, tsimisde said: Από δοκιμές που είδα, δεν θα έλεγα ότι είναι του πεταματού οι φωτογραφίες του Χ6 Pro, συγκριτικά όμως αν το δούμε, το 13 Pro+ έχει το προβάδισμα. Με βάση όμως την εμπειρία που είχα και με εμπειρία με iPhone το οποίο βγάζει φωτογραφίες πιο κοντά στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι το 13 Pro+, επεξεργάζεται τις φωτογραφίες υπερβολικά πολύ, δεν είναι τόσο φυσικό το τελικό αποτέλεσμα.... Πάνω κάτω το ίδιο φωτογραφικά είναι και το 13Τ στα μάτια μου, αντίστοιχα αποτελέσματα βγάζει, βάζω ίσως να είναι λίγο ανώτερο λόγω φακών Leica. Έχω εδώ και 10 ημέρες το Χ6 Pro η μπαταρία μου κρατάει 12-13 ώρες το πολύ με μέτρια χρήση.με αρκετές κλήσεις κυρίως και μέτρια χρήση viber αντε να δώ κανα καιρό ( χωρίς παιχνίδια video κλπ) επίσης βλέπω στο διπλανό φόρουμ απογοητευτικά σχόλια για την μπαταρία. Ποια είναι η γνώμη σας να το δώσω και να πάρω το 13+ ? Η και σε αυτό μια από τα ίδια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 09:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:38 μμ Just now, tasos_v said: Έχω εδώ και 10 ημέρες το Χ6 Pro η μπαταρία μου κρατάει 12-13 ώρες το πολύ με μέτρια χρήση.με αρκετές κλήσεις κυρίως και μέτρια χρήση viber αντε να δώ κανα καιρό ( χωρίς παιχνίδια video κλπ) επίσης βλέπω στο διπλανό φόρουμ απογοητευτικά σχόλια για την μπαταρία. Ποια είναι η γνώμη σας να το δώσω και να πάρω το 13+ ? Η και σε αυτό μια από τα ίδια?? Κάτοχος Xiaomi Redmi note 13 pro+ μια από τα ίδια η 🔋...Πριν είχα 13Τ pro πάλι τα ίδια....Τα σώζουν τα 120W ...Εγώ ευχαριστημένος είμαι από θέμα μπαταρίας γιατί το βάζω 5 λεπτά και φορτίζει 100% αμέσως ..Δεν θα δεις διαφορά πάντως... Κράτα το Poco X6 pro για μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Κυριακή στις 09:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:46 μμ (edited) 15 minutes ago, Christos kitsos said: Κάτοχος Xiaomi Redmi note 13 pro+ μια από τα ίδια η 🔋...Πριν είχα 13Τ pro πάλι τα ίδια....Τα σώζουν τα 120W ...Εγώ ευχαριστημένος είμαι από θέμα μπαταρίας γιατί το βάζω 5 λεπτά και φορτίζει 100% αμέσως ..Δεν θα δεις διαφορά πάντως... Κράτα το Poco X6 pro για μένα... Διατηρώ και χρησιμοποιώ ακόμη το ¨παλιό¨καλό Minote3. 6/128 Τα 2 πρώτα έτη η μπαταρία κρατούσε και 2 ημέρες ακόμη. Από τότε έχω αλλάξει μόνος μου αρκετές φορές μπαταρία χωρίς ποτέ να βρω μπαταρία της προκοπής που να αντέχει έστω και μια ημέρα . Τελευταία δοκίμασα nohon απο Ali αλλά η ίδια κατάσταση.. Τι να πω απογοήτευση δεν μπορείς να είσαι στο δρόμο με ένα powerbank στην άλλη τσέπη. Edited Κυριακή στις 09:54 μμ by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:48 μμ Just now, tasos_v said: Διατηρώ και χρησιμοποιώ ακόμη το ¨παλιό¨καλό Minote3. Τα 2 πρώτα έτη η μπαταρία κρατούσε και 2 ημέρες ακόμη. Από τότε έχω αλλάξει μόνος μου αρκετές φορές μπαταρία χωρίς ποτέ να βρω μπαταρία της προκοπής που να αντέχει έστω και μια ημέρα . Τελευταία δοκίμασα nohon απο Ali αλλά η ίδια κατάσταση.. Τι να πω απογοήτευση δεν μπορείς να είσαι στο δρόμο με ένα powerbank στην άλλη τσέπη. Με νορμάλ χρήση δεν είχα ποτέ θεμα με το redmi note 13 pro+...Άγχος με έπιανε στο Xiaomi 13T pro σαν νερό την κατέβαζε την μπαταρία λόγω 144HZ βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Κυριακή στις 09:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:58 μμ 6 minutes ago, Christos kitsos said: Με νορμάλ χρήση δεν είχα ποτέ θεμα με το redmi note 13 pro+...Άγχος με έπιανε στο Xiaomi 13T pro σαν νερό την κατέβαζε την μπαταρία λόγω 144HZ βέβαια... Όντως είναι και θέμα επεξεργαστή. Αλλά όταν κάνεις κλήσεις κυρίως ο επεξεργαστής γιατί να ανεβάζει και να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μήπως κάποιες εφαρμογές resintent μασάνε ενέργεια? Ποιες όμως ? Να τις κόψουμε στο booting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:00 μμ Just now, tasos_v said: Όντως είναι και θέμα επεξεργαστή. Αλλά όταν κάνεις κλήσεις κυρίως ο επεξεργαστής γιατί να ανεβάζει και να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μήπως κάποιες εφαρμογές resintent μασάνε ενέργεια? Ποιες όμως ? Να τις κόψουμε στο booting. Δεν ξέρω φίλε ...Στο 13Τ pro πήρα και android 15 beta tester δεν τρελάθηκα...Τίποτα απολύτως!Για αυτό δεν περιμένω πολλά και στο redmi note 13 pro+ στο hyperos 2.0 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Κυριακή στις 10:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:10 μμ 5 minutes ago, Christos kitsos said: Δεν ξέρω φίλε ...Στο 13Τ pro πήρα και android 15 beta tester δεν τρελάθηκα...Τίποτα απολύτως!Για αυτό δεν περιμένω πολλά και στο redmi note 13 pro+ στο hyperos 2.0 .. Τι να πεις? Οι μηχανικοί της xiaomi δεν το βλέπουν? Σε μένα είναι το Poco X6 pro είναι 2ο xiaomi μετα τις πολύ καλές εντυπώσεις που είχα με το Minote3. Δεν ξέρω όμως αν και στις άλλες εταιρείες συμβαίνουν παρόμοια από άποψη αυτονομίας μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 10:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:12 μμ Just now, tasos_v said: Τι να πεις? Οι μηχανικοί της xiaomi δεν το βλέπουν? Σε μένα είναι το Poco X6 pro είναι 2ο xiaomi μετα τις πολύ καλές εντυπώσεις που είχα με το Minote3. Δεν ξέρω όμως αν και στις άλλες εταιρείες συμβαίνουν παρόμοια από άποψη αυτονομίας μπαταρίας. Είχα πολλά και δυνατά χιαομι και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος από θέμα αυτονομίας μπαταρίας... Xiaomi mi9-10T pro-11-13T pro και ψίνομαι επόμενο 14 η 14T pro ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. Κυριακή στις 10:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:14 μμ (edited) Εγώ πάντως με το note 13 pro+ δεν έχω κανένα θεμα με τη μπαταρία. Κραταει μία χαρά. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει αρκετές εφαρμογές να τρέχουν στο boot οπως επισης εχω απενεργοποιήσει σχεδον ολες τις ειδοποιήσεις. Τον φωτισμό τον εχω στο αυτόματο. Επίσης εχω ενεργοποιησει να τρεχει μόνιμα σε εξικονομηση μπαταρίας. Επίσης το φορτίζω πάντα 20-80 %. Δε το πάω ποτέ στο 100%. Έτσι μου κρατάει ανετότατα 1 με μιάμιση ημέρα. Edited Κυριακή στις 10:15 μμ by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:15 μμ Just now, soulfunkdjx said: Εγώ πάντως με το note 13 pro+ δεν έχω κανένα θεμα με τη μπαταρία. Κραταει μία χαρά. Βέβαια έχω απενεργοποιήσει αρκετές εφαρμογές να τρέχουν στο boot οπως επισης εχω απενεργοποιήσει σχεδον ολες τις ειδοποιήσεις. Τον φωτισμό τον εχω στο αυτόματο. Επίσης εχω ενεργοποιησει να τρεχει μόνιμα σε εξικονομηση μπαταρίας. Κρατάει ανετοτατα 1 με μιάμιση ημέρα. Όχι και εγω ευχαριστημένος είμαι πολύ καλό flagship σε όλα τα σημεία μπορώ να πω .. Κάτι άσχετο ήρθε σε κανέναν η 1.0.10.0 security patch October??? Γιατί έχει βγει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. Κυριακή στις 10:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:21 μμ Προσωπικά επειδή με την αυτονομία της μπαταρίας έχω θέματα τα τελευταία τρία χρόνια, αρχίζω να σκέπτομαι για κάτι σαν το μπαούλο τέρας DOOGEE V40 Pro 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Κυριακή στις 10:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:24 μμ Πάντως βλέπω βελτιώνονται οι εταιρίες στις high end κατηγορίες.. Xiaomi 15 pro βλέπω 6500mh..Ο αδερφός μου έχει Samsung S24 Ultra και έχει πολύ καλή αυτονομία...Παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής ξεκάθαρα στα smartphones.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Δευτέρα στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:04 πμ 11 ώρες πριν, tasos_v said: Έχω εδώ και 10 ημέρες το Χ6 Pro η μπαταρία μου κρατάει 12-13 ώρες το πολύ με μέτρια χρήση.με αρκετές κλήσεις κυρίως και μέτρια χρήση viber αντε να δώ κανα καιρό ( χωρίς παιχνίδια video κλπ) επίσης βλέπω στο διπλανό φόρουμ απογοητευτικά σχόλια για την μπαταρία. Ποια είναι η γνώμη σας να το δώσω και να πάρω το 13+ ? Η και σε αυτό μια από τα ίδια?? Δε νομίζω να δεις μεγάλες διαφορές, η αλήθεια είναι ότι φορές ένιωθα ότι έφευγε αρκετά γρήγορα η μπαταρία και για μένα, την έσωζε κυρίως το γεγονός ότι ήταν μεγάλη σε μέγεθος και μπορεί να μου έβγαζε και δύο μέρες μεταξύ φορτίσεων, γενικά, θα μπορούσε να είναι καλύτερη η αυτονομία. Χρήση θα έλεγα πολύ τυπική και ούτε μέτρια, για σερφαρισμα όταν βρίσκομαι σπίτι χρησιμοποιώ τάμπλετ επομένως, είναι πιο τυπική η χρήση (κλήσεις, καμιά πληρωμή, μουσική στο αυτοκίνητο κτλ), παρόλα αυτά, σπάνια να χρειάστηκε παραπάνω από δύο μέρες μεταξύ φορτίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Το κάνει και σε εσάς αυτό??με πετάει από το Instagram!redmi note 13 5G της γυναίκας μου μπαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts