CyberDEL Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Μόλις πήρα και εγκατέστησα την 2.0.103.0. Μικροδιορθώσεις και νέα ενημέρωση ασφαλείας 01/03/2025. 1 Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2025 Κι εγώ, μόλις. Γρήγορη και ανώδυνη, καμία παρατήρηση για την ώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 (edited) 1,1 gb, δεν την λες και μικρή. Πάντως αφού έκαναν τον κόπο, ας έδιναν την 2.0.117.0 😜 Όπως και να έχει ήταν έκπληξη. Edited May 9, 2025 by PRATINAS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Την εγκαθιστώ τώρα, ίσως διορθώσει κι ένα βραδινό leak που παρατηρώ τις τελευταίες 2-3 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 (edited) Κάτι που παρατήρησα πρόσφατα και δεν έχει να κάνει με την .117 είναι πως υπάρχει πλέον στη φωτογραφική, εργαλείο αφαίρεσης αντικειμένων. Προφανώς δεν είναι τοσο καλό όσο της Sammy, αλλά παραδόξως είναι καλύτερο από της apple (προσωπική εμπειρία). Είναι αισιόδοξο ότι η xiaomi γενικά το τελευταίο διάστημα σε θέμα support έχει ζωηρέψει λίγο. Edited May 9, 2025 by PRATINAS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. May 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2025 Μπορεί να είναι αυθυποβολή, αλλά ίσως σε συνδυασμό με απεγκατάσταση 3-4 "ύποπτων" για το leak εφαρμογών, μου φαίνεται πιο snappy η συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2025 15 ώρες πριν, fufutos said: με απεγκατάσταση 3-4 "ύποπτων" για το leak εφαρμογών ποιες είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2025 Έβαλα κι εγώ την 2.0.103.0 - πηγαίνοντας όμως από HyperOS 1.0. Σε σχέση με την 1.0, το τηλέφωνο μου φαίνεται ε λ α φ ρ ά πιο αργό σε όλα του, όσο όμως το χρησιμοποιώ (και ιδίως μετά από ένα restart), φαίνεται να... ισιώνει (μπορεί να είναι και ιδέα μου, τι να πω - αν και έχω παρατηρήσει ανάλογα φαινόμενα μετά από upgrades σε άλλες συσκευές στο παρελθόν). Στα θετικά τώρα, αρκετά bugs που είχα παρατηρήσει με το 1.0, ιδίως γύρω από τη διαχείριση των notifications, φαίνονται να έχουν διορθωθεί. Είχα δει επίσης κάποια κολλήματα με την περιστροφή της οθόνης (π.χ. κάποιες εφαρμογές τις ξεκινούσε κάπου κάπου... περιεστραμμένες κατά 90 μοίρες - και δεν ήθελε και να τις... ισιώσει!), τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχω δει με τη 2.0. Είχα και μια παλιά εφαρμογή (την είχα... "φέρει" μαζί μου από το Miui!) η οποία με το 1.0 κράσαρε και είχα θεωρήσει ότι ήταν ασύμβατη λόγω παλαιότητος. Αμέλησα όμως να την απεγκαταστήσω - και ευτυχώς, γιατί με το 2.0 παίζει και πάλι μια χαρά! Οπότε μάλλον θετικός ο απολογισμός απο HyperOS 1.0 σε 2.0. Να δούμε και την μπαταρία, αλλά θα του δώσω πρώτα την ευκαιρία να κάνει 1-2 κύκλους πριν εκφέρω γνώμη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. May 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2025 On 10/5/2025 at 11:19 ΠΜ, nikiforos_ said: ποιες είναι? Κάποιες κινέζικες τύπου shein κ.λπ. αλλά το βασικό ήταν ότι έψαξα κάμποσο τα δικαιώματα τοποθεσίας και ειδοποιήσεων. Έκλεισα ότι δεν θεωρώ απαραίτητο, δηλαδή FB, και άλλα social, ενώ άφησα τις επικοινωνίες τύπου messenger, viber etc. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. May 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2025 Τώρα βαζω την 2.0.104.0. λίγες μέρες μετά την προηγούμενη ενημέρωση... 645 ΜΒ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. May 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2025 Έχει τρελαθεί η xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2025 Όπως είχα... απειλήσει παραπάνω, επανέρχομαι με εντυπώσεις για την μπαταρία με την 103. Αν και δεν το περίμενα (δε μας έχει... μάθει σε τέτοια η Xiaomi!), πιστεύω ότι υπήρξε μία ορατή βελτίωση στη διαχείριση της μπαταρίας από τότε που έβαλα την 103 - σε σχέση με το HyperOS 1.0, από το οποίο έκανα τη μετάβαση! Ευχάριστη έκπληξη... Έχοντας κάνει και την αναβάθμιση στην 104 εδώ και 2-3 μέρες, μπορώ τώρα να πω ότι αυτό που είχα παρατηρήσει με την 103 δεν ήταν ιδέα μου τελικά. Με την 104, η οθόνη επανέκτησε την... παλιά καλή της ομαλότητα κίνησης. Βλέποντάς το εκ των υστέρων, φαίνεται σαν με την 103 να είχε 'κολλήσει' το τηλέφωνο στα 60Hz (ή κάτι ανάλογο, τέλος πάντων, που του στερούσε την ομαλή αίσθηση που είχα συνηθίσει), άσχετα με τις ρυθμίσεις που προσπαθούσα να κάνω. Για να μην έχει αναφέρει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο, πάντως, θεωρώ ότι ίσως σε μένα να 'έκατσε' στραβά η 103, ως προς αυτό (δε θα το θεωρούσα έκπληξη, δεδομένου ότι όλα τα τελευταία updates που έκανα ήταν 'dirty', χωρίς εκκαθάριση δεδομένων...). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2025 On 20/5/2025 at 5:15 ΜΜ, thouthou said: Τώρα βαζω την 2.0.104.0. λίγες μέρες μετά την προηγούμενη ενημέρωση... 645 ΜΒ Τώρα ήρθε και σε εμένα. Μόνο security update Μαΐου πρέπει να είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Μαγικά πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Wow, και σα να μην έφτανε αυτό, οι μεταφράσεις του Miui στα ελληνικά είναι... ιστορικές! Μετά από κάποιο f/w update αυτές οι... ομορφιές (τα f/c), ή έτσι στα ξαφνικά...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Μετά το update. Δεν φταίει κάποια εφαρμογή. Έχει να εγκατασταθεί κάτι καινούργιο πάνω από 2 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 (edited) Αν δεν δουλεύει η κάμερα, βάλε μια gcam. Περισότερα εδώ και εδώ. Κατά τα λοιπά μάλλον είσαι ο πρώτος που συνέβη αυτό που περιγράφεις με την τελευταία έκδοση 2.0.104.0 - αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο, μας έχει συνηθίσει η εταιρεία σε κάτι τέτοια... Edited June 7, 2025 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 (edited) Δοκίμασε καλού-κακού και μία εκκαθάριση δεδομένων (όλων - όχι μόνον το cache) για την εφαρμογή της κάμερας. Edit: και ένα restart μετά απ' αυτό Edited June 7, 2025 by w2o4ts 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 Κατεβαίνει τώρα η 2.0.203.0 1,1 γίγα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Αναμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Πράγματι, 2.0.203.0 με τεράστια αλλαγή στην κάμερα. Δεν ήρθε μόνη της. Εμένα ήρθε με το Ρυθμίσεις → Σχετικά με το τηλέφωνο → Έκδοση HyperOS Πάτημα το λογότυπο του HyperOS πολλές φορές μέχρι να δεις μήνυμα ότι «Ενεργοποιήθηκε η πρόσβαση Mi Pilot». → Επιλογή πακέτου ενημέρωσης (αν εμφανίζεται) και → Έλεγχος για ενημερώσεις. Οι ναυαρχίδες έχουν την 2,2, κάποιες άλλες έχουν την 2.0.205.0 οπότε "πλησιάζουμε αδέλφια". Τα 1,1gb ειναι πολλά για να έχει μόνο ενημέρωση ασφαλείας. Η μεγαλύτερη αλλαγή λοιπόν είναι στην κάμερα. Η Xia την 6,1 την "έσπρωχνε" συνήθως σε μοντέλα με 2,2. Τώρα εμάς μας έκανε στην ουσία beta testers. Μαγικά πράγματα. Είναι εντελώς νέα κάμερα. Και σε interface, και σε ποιότητα φωτογραφιάς (ειδικά στις νυχτερινές) Επίσης, από τα λίγα που έχω βρει, η 203 "στρώνει το έδαφος" για την 205 (μπορεί να έρθει καπακι η 2,2). Σύμφωνα με το Huawei Central, η Xiaomi εσωτερικά δοκίμασε την έκδοση 2.0.203 σε πολλά flagship τηλέφωνα, αναφέροντας πιο ομαλές κινήσεις και μεγαλύτερη ανταπόκριση του συστήματος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Την κατεβάζω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) Μόλις εγκατέστησα την 2.0.205.0, δεν είδα κάτι διαφορετικό - παρότι λέει ότι θα γίνονται background διεργασίες που μπορεί να κρατήσουν τρεις μέρες... edit: ενημέρωση ασφαλείας 01/08/2025. Edited September 19, 2025 by fufutos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. September 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2025 (edited) On 7/6/2025 at 1:59 ΜΜ, PRATINAS said: Μαγικά πράγματα! Για την ιστορία.... και αφού το βγάζει συνεχώς, το έψαξα. Στο Xiaomi 13T με HyperOS 2.0.203.0 η προεγκατεστημένη εφαρμογή Της κάμερας έχει ως πακέτο το org.codeaurora.snapcam (από την Qualcomm / CodeAurora βάση). Το σφάλμα που εμφανίζεται (BackgroundServiceStartNotAllowedException από org.codeaurora.snapcam) προέρχεται από την προεγκατεστημένη εφαρμογή Κάμερα της Xiaomi. Πρόκειται για προσπάθεια της κάμερας να ξεκινήσει ένα βοηθητικό service στο παρασκήνιο (prewarm). Αυτό που γίνεται από το Android 12 και μετά, είναι ότι η Google έχει περιορίσει αυστηρά το ποιος μπορεί να ξεκινήσει services στο background — γι’ αυτό πετάει το exception BackgroundServiceStartNotAllowedException. Δεν επηρεάζει τη λειτουργία της κάμερας, είναι απλώς καταγεγραμμένο στα logs και δεν απαιτεί κάποια ενέργεια από τον χρήστη. Φυσικά οι όμορφοι Κινέζοι, δεν έχουν κάνει κάτι για να διορθωθεί το bug. Edited September 28, 2025 by PRATINAS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts