Aksyros Δημ. October 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2024 Έχω μια απορία. Η κάμερα είναι ακριβώς ίδια με το 13t pro και αλλάζει ο επεξεργαστής. Το pro μοντέλο γίνεται να έχει ακόμη καλύτερες φωτογραφίες λόγο του επεξεργαστή η δεν θα έχει σημαντική διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2024 Δε βλέπω νήμα για το xiaomi 14 T Το εχει κάνεις να μας πει αν αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. November 7, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2024 Όποιος είναι με EU rom και βιάζεται να πάρει την 1.0.16 ας γυρίσει περιοχή Ανδόρα. Όταν τελειώσει ξαναγυρίζει Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 Έχει παρατηρήσει κανείς το κάτωθι? Πατάω το πλήκτρο για επισκόπηση εφαρμογών και μου δείχνει (σωστά) τις ανοιχτές εφαρμογές. Όταν όμως πατάω σε κάποια από αυτές τις εφαρμογές για να την φέρει στο προσκήνιο δεν κάνει τίποτα. Με αφήνει μόνο να πατήσω το X οπότε τις κλείνει όλες και επανέρχεται στην αρχική οθόνη. Τί σόι bug είναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 Εμένα δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασες να κάνεις καμία επανεκκίνηση, μήπως έχει κολλήσει κάτι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodos7 Δημ. December 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2024 Καλησπέρα Χρησιμοποιείς μήπως κάποιον άλλον launcher , πχ. Nova Launcher ? Εάν ναι, αυτή είναι η αιτία. Υπάρχει περιορισμόςστους 3rd party launchers εδώ και καιρό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 Έκανα μια επανεκκίνηση και φαίνεται να δουλεύει σωστά τώρα. Και ναι, το δουλεύω με nova. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solyjim Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 1.0.17 την έβαλα σήμερα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. December 30, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2024 On 18/12/2024 at 11:21 ΠΜ, Solyjim said: 1.0.17 την έβαλα σήμερα Εντυπώσεις από την 1.0.17...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. Κυριακή στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:40 μμ Την έβαλα κι εγώ πριν 3-4 μέρες, δεν είδα κάποια διαφορά. Πιθανόν να πέρασαν μόνο την ενημέρωση ασφαλείας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. Κυριακή στις 11:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:17 μμ Μιάς και είχα απασχολήσει το topic με το 13Τ μου που... δεν ήθελε να πάρει κανένα update (είχε μείνει στην πρώτη-πρώτη έκδοση του Miui με την οποία παρουσιάστηκε), να ενημερώσω κατ' αρχήν ότι -μετά από όλο το ψάξιμο που είχα ρίξει- παρατήρησα την ώρα που το έκανα boot το είκονίδιο από ένα... ξεκλείδωτο λουκετάκι πάνω ψηλά στο splash screen(!). Πήρα το φίλο που μου είχε δώσει τη συσκευή (δανεική και -για την ώρα τουλάχιστον- ... αγύριστη, μιας και έχει άλλες συσκευές να παίζει) και είχαμε τον παρακάτω διάλογο: - Δε μου λες ρε συ, μπας και είναι ξεκλειδωμένο το Xiaomi...; - Α ναι, το είχα ξεκλειδώσει με το που το πήρα. - Αλλά δε θεώρησες σκόπιμο να μου το πεις, που έψαχνα επί εβδομάδες γιατί συμπεριφέρεται έτσι! (ακόμα πρέπει να γελάει...) Εν πάση περιπτώσει, μετά από αυτό, και μιας και είναι ξεκλείδωτο, κατέβασα κι εγώ και φλάσαρα κατευθείαν την 1.0.17 και... τελείωσε το θέμα! 🙂 Πρώτη εντύπωση: Το HyperOS (δεν το είχα ξαναδεί από κοντά...) είναι απλά ένα MIUI μετονομασμένο - δε βρήκα καμμία απολύτως διαφορά, εκτός από 1-2 απειροελάχιστες αισθητικής φύσεως, που μετά από τόσες εκδόσεις που 'πήδηξα' με τη μία, τις θεωρώ απολύτως αναμενόμενες. Δεύτερη εντύπωση: Δεν ξέρω αν φταίει το HyperOS γενικά, ή ειδικότερα το 1.0.17, αλλά βλέπω την μπαταρία να πέφτει με... σεβαστό ρυθμό. Έκανα όμως την αναβάθμιση κρατώντας τις εφαρμογές μου, ρυθμίσεις κλπ (σίγουρα σαφώς καλύτερα θα ήταν να είχα κάνει ένα clean install -που πάντα έκανα ως τώρα σε προηγούμενες συσκευές- αλλά την είδα λίγο... τεμπέλης). Θα περιμένω να κάνει 1-2 φορτίσεις μήπως και στρώσει λίγο και θα επανέλθω με νεώτερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τρίτη στις 08:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:27 πμ Μεγειά το update! Κατά τα άλλα, συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις σου. Ρεαλιστικά, δεν νομίζω ότι το δυνητικό κέρδος από clean install / factory reset αξίζει τον χαμένο χρόνο. Εν γένει, μετά το HyperOS οι πιο πολλές αναβαθμίσεις είναι security patces (όχι ότι μας χαλάει). Αναμένονται λίγο μεγαλύτερες αλλαγές με το HyperOS 2, αλλά πάλι τίποτα συνταρακτικό. Για τη μπαταρία, φοβάμαι ότι δεν θα την δεις όπως την είχες συνηθίσει - κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι κρατάει όσο θα ήθελα, αλλά με το fast charge δεν με έχει προβληματίσει καθόλου. Μεταξύ μας, σε κανένα σύγχρονο κινητό δεν με ικανοποιεί η πραγματική διάρκεια μπαταρίας 😉. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. Τρίτη στις 11:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:15 πμ (edited) Με το να 'κρατήσω' τις εφαρμογές μου κατά την αναβάθμιση, είχα και ένα άλλο (απρόβλεπτο) όφελος: Χρησιμοποιώ αρκετές παλιές εφαρμογές που με έχουν βολέψει, αλλά δυστυχώς φαίνεται να έχουν εγκαρταλειφθεί και δεν ενημερώνονται εδώ και χρόνια. Σαν παράδειγμα, να αναφέρω τον exDialer και τον Holo Launcher for ICS (είναι κι άλλες... 🙂). Περίμενα τη στιγμή που δε θα ήταν πλέον δυνατή η εγκατάστασή τους σε νεώτερα Android, αλλά μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί. Με το φλασάρισμα του HyperOS 1.0.17 / Android 14, και διαλέγοντας τη σχετική επιλογή, οι εφαρμογές μου... επιβίωσαν και τρέχουν κανονικότατα (ευτυχώς!), αν όμως επιχειρήσω να επανεγκαταστήσω κάποια απ' αυτές, παίρνω μήνυμα "INSTALL_FAILED_DEPRECATED_SDK_VERSION: App package must target at least SDK version 23, but found XX", όπου ΧΧ < 23, ανάλογα με την εφαρμογή (κάποιες είναι από... SDK v10!). Αυτό σημαίνει ότι κρατάω τη μέθοδο αναβάθμισης με διατήρηση των υπαρχουσών εφαρμογών και με τα δυό χέρια και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις, καθώς δεν έχω βρει νεώτερες εφαρμογές που να με βολεύουν τόσο, όσο οι... παλιές καραβάνες που χρησιμοποιώ ακόμα! Υπάρχει όμως και κάτι που με παραξενεύει μ' αυτό...: Θα περίμενα λογικά η συμπεριφορά αυτή (ο αποκλεισμός εφαρμογών compiled με παλιά SDK versions) να οφείλεται στο Android, και όχι ειδικά στο HyperOS και την Xiaomi. Υπάρχουν όμως φίλοι μου που επίσης χρησιμοποιούν κάποια από τα... golden oldies(!), έχουν επίσης Android 14 (σε συσκευές άλλης μάρκας), κάναμε το πείραμα και οι παλιές εφαρμογές εγκαταστάθηκαν (ή επανεγκαταστάθηκαν) φυσιολογικά. Ποιος να ξέρει τι παίζει... Edited Τρίτη στις 11:17 πμ by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τρίτη στις 04:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:40 μμ 5 ώρες πριν, w2o4ts said: "INSTALL_FAILED_DEPRECATED_SDK_VERSION: App package must target at least SDK version 23, but found XX", Πληροφοριακά: Υπάρχει μία εφαρμογή (Install with options) που σε συνδυασμό με το shizuku σου επιτρέπει να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογές με παλαιότερο SDK όπως και αρκετά άλλα πράγματα.... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. Τρίτη στις 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:59 μμ (edited) Αυτό ακούγεται εξαιρετικά χρήσιμο! Thanks! Edit: Βλέπω λέει ότι υποστηρίζει και downgrade εφαρμογών! Edited Τρίτη στις 06:03 μμ by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τρίτη στις 07:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:08 μμ (edited) 1 hour ago, w2o4ts said: Αυτό ακούγεται εξαιρετικά χρήσιμο! Thanks! Edit: Βλέπω λέει ότι υποστηρίζει και downgrade εφαρμογών! Δεν ισχύουν πάντα όλα όσα λέει αλλά και εμένα μου έχει φανεί πολύ χρήσιμο σε κάποιες περιπτώσεις... Edited Τρίτη στις 07:09 μμ by geotzia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Τετάρτη στις 07:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:39 πμ Μια και συζητούσαμε τις αλλαγές του 1.0.17.0: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Η μπαταρία του έχει γίνει ανέκδοτο. Το κινητό "γερνάει" απότομα και δείχνει με τον καιρό αδυναμίες. Κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 ώρα πριν, PRATINAS said: Το κινητό "γερνάει" απότομα και δείχνει με τον καιρό αδυναμίες. Ωχ, για πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakourass Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μου ηρθε update hyperOs 2!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts