paanos Δημ. October 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2023 Στα καταστήματα το μαθαίνουν μόλις φτάσει στις αποθήκες της αλυσίδας. Η αποθήκη δεν ξέρει πότε θα παραλάβει, όντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγάλει ο Κωτσόβολος το iphone 14 pro με 36 άτοκες δόσεις. Τι προτείνετε, για κάποιον που πάει πρώτη φορά σε iPhone? Να παρω το 14 pro με κάνα 30αρι δόση το μήνα ? Η να τα σκάσω και να πάρω το 15 pro? Έχουν μεγάλες διαφορές σε κάμερα κλπ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Θα έλεγα να σκεφτείς καλά αν θες όντως να αλλάξεις λογισμικό. Από ποιο κινητό έρχεσαι? Το 14 προ θα είναι μια χαρά αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 21 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγάλει ο Κωτσόβολος το iphone 14 pro με 36 άτοκες δόσεις. Τι προτείνετε, για κάποιον που πάει πρώτη φορά σε iPhone? Να παρω το 14 pro με κάνα 30αρι δόση το μήνα ? Η να τα σκάσω και να πάρω το 15 pro? Έχουν μεγάλες διαφορές σε κάμερα κλπ ? Τι διαφορά έχουν στην τιμή δεν μας λες... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkarak Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 21 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Καλησπέρα παιδιά. Έχει βγάλει ο Κωτσόβολος το iphone 14 pro με 36 άτοκες δόσεις. Τι προτείνετε, για κάποιον που πάει πρώτη φορά σε iPhone? Να παρω το 14 pro με κάνα 30αρι δόση το μήνα ? Η να τα σκάσω και να πάρω το 15 pro? Έχουν μεγάλες διαφορές σε κάμερα κλπ ? Καλησπέρα, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει. Μία εβδομάδα έχω το 14 pro 256gb μετά από 5 χρόνια "αποχής" από iPhone και είμαι σούπερ ευχαριστημένος... Προτίμησα το 14 pro από το 15 pro λόγω των όσων διαβάζω όλο αυτό το διάστημα για το 15, βλέπω διάφορα θέματα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 2 ώρες πριν, johnkarak said: Καλησπέρα, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει. Μία εβδομάδα έχω το 14 pro 256gb μετά από 5 χρόνια "αποχής" από iPhone και είμαι σούπερ ευχαριστημένος... Προτίμησα το 14 pro από το 15 pro λόγω των όσων διαβάζω όλο αυτό το διάστημα για το 15, βλέπω διάφορα θέματα. Πολύ καλή συσκευη το 14 Pro,το πήρε η μητέρα μου. Εγώ σκέφτομαι για το 15 Pro να δώσω το 13αρι μου στην iStorm και να βάλω την διαφορά με το trade and upgrade. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kotsaris86 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 6 ώρες πριν, koutsis said: Τι διαφορά έχουν στην τιμή δεν μας λες... Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι γύρω στα 100κατι ευρω 23 ώρες πριν, sneakysneaky said: Θα έλεγα να σκεφτείς καλά αν θες όντως να αλλάξεις λογισμικό. Από ποιο κινητό έρχεσαι? Το 14 προ θα είναι μια χαρά αν έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή. Από Α52s. Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα για ερασιτεχνική χρήση φυσικά. Έχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα το 14 προ με το 15 προ ? 3 ώρες πριν, Nikolas14 said: Πολύ καλή συσκευη το 14 Pro,το πήρε η μητέρα μου. Εγώ σκέφτομαι για το 15 Pro να δώσω το 13αρι μου στην iStorm και να βάλω την διαφορά με το trade and upgrade. Γνωρίζουμε αν έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2023 (edited) 9 minutes ago, Kotsaris86 said: Αν δεν κάνω λάθος η διαφορά είναι γύρω στα 100κατι ευρω Από Α52s. Με ενδιαφέρει πολύ η κάμερα για ερασιτεχνική χρήση φυσικά. Έχουν μεγάλες διαφορές στην κάμερα το 14 προ με το 15 προ ? Γνωρίζουμε αν έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ? Δεν ξέρω για το 15αρι τι κάμερα έχει αλλά το 14 Pro είναι ένα πολύ καλό συνολο ακόμα και τώρα. Μια συσκευη σε νορμαλ μέγεθος που κάνει τα πάντα. Εγώ θα πήγαινα στο 15 διότι πέρα από τις διάφορες που έχει από τα προηγούμενα μοντέλα η type-c θύρα στο κάτω μέρος είναι μεγάλη ευκολία. Και στο λέω διότι είχα 3 iPhone με Lighting καλώδιο και το κουβαλάω πάντα μαζί μου για να φορτίσω ή να το συνδέσω σε PC για USB Tethering. Edited October 30, 2023 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 7 ώρες πριν, Kotsaris86 said: Γνωρίζουμε αν έχουν μεγάλη διαφορά στην κάμερα ? Όχι τεράστιες. Εξάλλου και το 14P πηρε κάποια features. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα ή σε 15 ή σε 15 pro. Δεν θα σκεφτόμουν τα 14 γιατί ήδη μπήκαμε σε φάση απόσυρσης του lightning και όπως καταλαβαίνεις το type c είναι πιο future proof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, paanos said: Όχι τεράστιες. Εξάλλου και το 14P πηρε κάποια features. Εγώ προσωπικά θα πήγαινα ή σε 15 ή σε 15 pro. Δεν θα σκεφτόμουν τα 14 γιατί ήδη μπήκαμε σε φάση απόσυρσης του lightning και όπως καταλαβαίνεις το type c είναι πιο future proof Χίλιες φορές να πάρει το 14 pro παρά το 15! Ουτε 120hz οθόνη δεν έχει το απλό 15άρι και κάμερα καλύτερη το 14 pro. Edited October 31, 2023 by koutsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2023 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 Just now, koutsis said: Χίλιες φορές να πάρει το 14 pro παρά το 15! Ουτε 120hz δεν έχει το απλό 15άρι. Συμφωνώ, το 14 Pro είναι ανώτερο του 15 (του απλού). 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 Τα pro γενικά ρε παιδιά είναι άλλες συσκευές Ακομα και το 13 pro το προτιμώ εγώ από το 15 το απλό 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 Τι να σας πω. Εγώ θεωρώ σημαντικότερη την αυτονομία από την οθόνη πχ. Εξάλλου και στο 15 προ στα 60 την έχω γιατί φεύγει σα νερο η μπαταρία. Αν μας ενδιαφέρουν οι κάμερες, σίγουρα καλύτερα 14 προ ή 15 προ. Απλώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα αξεσουάρ lightning να περιοριστούν σημαντικά, δηλαδή οι εταιρίες να βγάζουν μόνο τους τωρινούς κωδικούς. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί τόσο μεγάλο θέμα γιατί το κινητό ήδη φτάνει μια μαξ ταχύτητα και υπάρχουν ήδη προϊόντα για αυτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2023 20 minutes ago, paanos said: Τι να σας πω. Εγώ θεωρώ σημαντικότερη την αυτονομία από την οθόνη πχ. Εξάλλου και στο 15 προ στα 60 την έχω γιατί φεύγει σα νερο η μπαταρία. Αν μας ενδιαφέρουν οι κάμερες, σίγουρα καλύτερα 14 προ ή 15 προ. Απλώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα αξεσουάρ lightning να περιοριστούν σημαντικά, δηλαδή οι εταιρίες να βγάζουν μόνο τους τωρινούς κωδικούς. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί τόσο μεγάλο θέμα γιατί το κινητό ήδη φτάνει μια μαξ ταχύτητα και υπάρχουν ήδη προϊόντα για αυτές. Ε τότε βάζεις κάτω τις προσωπικές σου ανάγκες και αποφασίζεις Από καλώδια και λοιπά δεν υπάρχει πρόβλημα Ακόμα και τώρα μπορείς να βρεις mini usb που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια Είπαμε δεν εξαφανίζονται από την αγορά τόσο εύκολα. Εκατομμύρια συσκευές ακόμα σε όλο τον κόσμο έχουν lightning 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μεταξύ του 15pro max και του 15pro, αλλά δε μπορώ με τίποτα να αποφασίσω. Δεν είχα ποτέ ξανά iphone. Πήγα τα είδα σε ένα μαγαζί, στο pro μου φαίνεται μικρή η οθονη, το pro max είμαι σίγουρος με θήκη και τζαμακι πως θα είναι τούβλο στο χέρι.. Οπότε είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε; είναι τόσο χάλια όσο λένε; Edited November 4, 2023 by jeronimo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 13 ώρες πριν, jeronimo7 said: Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μεταξύ του 15pro max και του 15pro, αλλά δε μπορώ με τίποτα να αποφασίσω. Δεν είχα ποτέ ξανά iphone. Πήγα τα είδα σε ένα μαγαζί, στο pro μου φαίνεται μικρή η οθονη, το pro max είμαι σίγουρος με θήκη και τζαμακι πως θα είναι τούβλο στο χέρι.. Οπότε είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε; είναι τόσο χάλια όσο λένε; pro max πολυ καλυτερη μοαταρια και καλυτερη καμερα...αν εχεις μικρα χερια τοτε πανε στο pro αλλιως το pro max θα το χαρεις παραπανω και λογω οθονης 1 1 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsis Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 17 ώρες πριν, jeronimo7 said: Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μεταξύ του 15pro max και του 15pro, αλλά δε μπορώ με τίποτα να αποφασίσω. Δεν είχα ποτέ ξανά iphone. Πήγα τα είδα σε ένα μαγαζί, στο pro μου φαίνεται μικρή η οθονη, το pro max είμαι σίγουρος με θήκη και τζαμακι πως θα είναι τούβλο στο χέρι.. Οπότε είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε; είναι τόσο χάλια όσο λένε; Σίγουρα το Max είναι καλύτερο και σε μπαταρία και σε κάμερα. Από την άλλη μόνο εσύ ξέρεις τι σε βολεύει σαν μέγεθος 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μεταξύ του 15pro max και του 15pro, αλλά δε μπορώ με τίποτα να αποφασίσω. Δεν είχα ποτέ ξανά iphone. Πήγα τα είδα σε ένα μαγαζί, στο pro μου φαίνεται μικρή η οθονη, το pro max είμαι σίγουρος με θήκη και τζαμακι πως θα είναι τούβλο στο χέρι.. Οπότε είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Για τη μπαταρία του τι έχετε να πείτε; είναι τόσο χάλια όσο λένε; Δε μπορεί να στο απαντήσει κανένας άλλος αυτό πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό!! Προσωπικά μετά από χρόνια σε Pro Max πήγα πέρσι σε 14 Pro και φέτος πάλι σε 15 Pro. Τόσο μεγάλο μέγεθος δε ξανά παίρνω. Η ευκολία των 6.1” δε την αλλάζω με τίποτα! Ούτε η οθόνη είναι μικρή. Χωράει σε τσέπες, μπορείς να το χρησιμοποιείς περισσότερη ώρα λόγω μεγέθους, δεν κουράζει το βάρος του!!Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Ηρθε κ εδω 15 pro blue φοβερή αλλαγή από 14Πρωτη φορα σε pro 3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 22 ώρες πριν, bill_viper said: Δε μπορεί να στο απαντήσει κανένας άλλος αυτό πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό!! Προσωπικά μετά από χρόνια σε Pro Max πήγα πέρσι σε 14 Pro και φέτος πάλι σε 15 Pro. Τόσο μεγάλο μέγεθος δε ξανά παίρνω. Η ευκολία των 6.1” δε την αλλάζω με τίποτα! Ούτε η οθόνη είναι μικρή. Χωράει σε τσέπες, μπορείς να το χρησιμοποιείς περισσότερη ώρα λόγω μεγέθους, δεν κουράζει το βάρος του!! Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk Νομίζω έχεις δίκιο. Ήδη μετά από χρόνια χρήση smartphone τα χέρια μια κάποια κόπωση την έχουν, οπότε θα πάω στο πιο ελαφρύ και βολικό pro! Για την ακρίβεια, iphone 15 pro 256 σε white titanium. Ευχαριστώ όλα τα μέλη για τις απαντήσεις! 🙂 ΥΓ. Η εμπειρία σας με τη μπαταρία του pro, πώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 Ελπίζω να σου έλυσα την απορία. Βγάζει περίπου 6:30-7 ώρες SOT με αρκετά δυνατή φωτεινότητα και 5G ενεργό. Εχει βελτιωθεί κάπως η αυτονομία με την 17.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 19 minutes ago, paanos said: Ελπίζω να σου έλυσα την απορία. Βγάζει περίπου 6:30-7 ώρες SOT με αρκετά δυνατή φωτεινότητα και 5G ενεργό. Εχει βελτιωθεί κάπως η αυτονομία με την 17.1 Μου ακούγεται άκρως ικανοποιητική η διάρκεια.. Ειδικά αν σκεφτείς πως σκοπεύω να το κατεβάζω και σε 4g μιας και δε χρειάζομαι τις ταχύτητες του 5g. Μια χαρά λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 Ελπίζω να σου έλυσα την απορία. Βγάζει περίπου 6:30-7 ώρες SOT με αρκετά δυνατή φωτεινότητα και 5G ενεργό. Εχει βελτιωθεί κάπως η αυτονομία με την 17.1Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η αυτονομία πάντως.Τι κάνεις 10-12 ώρες με το κινητό όμως με παραξενεύει να σου πω την αλήθεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 10 minutes ago, nikos523 said: Εμένα μια χαρά μου φαίνεται η αυτονομία πάντως. Τι κάνεις 10-12 ώρες με το κινητό όμως με παραξενεύει να σου πω την αλήθεια. Θέματα δουλειάς τον τελευταίο καιρό. Ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει τον υπολογιστή. Καλά τα πάει πάντως 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 21 ώρες πριν, paanos said: Θέματα δουλειάς τον τελευταίο καιρό. Ουσιαστικά έχει αντικαταστήσει τον υπολογιστή. Καλά τα πάει πάντως 🙂 Για πάνε λίγο πιο κάτω να δούμε και τις εφαρμογές που ξοδεύουν την μπαταρία… Αστειευομαι φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει με την συσκευή του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts