Jump to content

[Επίσημο] Nokia E61 & E61i

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

nervous, ξέρεις αν έχει έρθει αυτό το firmware Ελλάδα και αν υπάρχει στα Nokia shops ?

spacer.png

• Απαντήσεις 704
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για οποιον ενδιαφέρεται το καινουργιο firmware υπάρχει για κατεβασμα στο europe.nokia.com Μολις εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν εχω δει ακομα τι διαφορες εχει
Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence.

Απ'ότι βλέπω δεν έφτιαξαν το πρόβλημα με το SIP μέσω ΝΑΤ...

Να δούμε πότε θα το διορθώσουν μπας και καταφέρουμε να κάνουμε καμιά VoIP κλήση...

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Μολις αγορασα ένα Ε61 ως συμπληρωμα στην εταιρια που εργαζομαι. Το μονο μειονεκτημα ειναι μεχρι να συνηθησεις το πληκτρολογιο του (συγκινοντας με το 9500) .

Πολυ γρηγορος browzer και γενικοτερα ενα φοβερο απο λειτουργικοτητα communicator. Και η αυτονομια απιστευτη με wifi και σερφαρισμα στο internet.

Μπραβο ΝΟΚΙΑ βαζω στο ραφι το 9500 και το ppc μου

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Φαινεται οτι η σειρα Ε ανταποκρινεται αριστα στο κοινο που απευθυνεται, αν εχει εστω ραδιο και καμερα θα ηταν πολυ καλυτερα για ορισμενα μοντελα..

Κι απο μένα μια ερώτηση προς τους κατόχους του Ε61:

Έχει δοκιμάσει κανείς τι παίζει με GPS μέσω Bluetooth? Τι προγράμματα υπάρχουν για S60v3?

Σκέφτομαι εδώ και καιρό για navigator για το αυτοκίνητό μου και θα ηταν τέλειο μια συσκευή να τα κάνει όλα...

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Καλημερα!Λεω να παρω το E61..Η ερωτηση απευθυνεται κυριως στα παιδια που το εχουν..Εχετε αντιμετωπισει οποιοδηποτε προβλημα?Ηχειο καλο?Γενικα αξιζει?

(σας εχει λειψει καθολου η καμερα? :lol: )

Αν το θες για emails, browsing είναι πολύ καλό.

Το χρησιμοποιώ με τον Exchange Activesync client και κάνει μια χαρά την δουλειά του.

Βαρέθηκα με αυτά που ακούω...

Κοιτα..browsing και κανα msn ειναι στο προγραμμα αλλα οχι 24/7.. :) Για βασικη χρηση το θελω (sms + τηλ) και απλα το WiFi οπως ειπα και πριν,κανα 2ωρο τη μερα :)

παιδια γεια σας.Απεκτησα και εγω σημερα το Ε61 .Παρα πολυ καλο απο θεμα λειτουργικοτητας και δεν το περιμενα .Εχω συνηθησει τα windows mobile βλεπετε.Mια απορια οταν το εχω συνδεδεμενο με to pc μπορω να μπαινω στο internet απο το Ε61 χωρις χρεωση οπως εκανα με qtek 9000.Eυχαριστω για το χρονο σας.
Γιώργος

κι αφου σ'αρεσει τόσο πολύ γιατι το πουλάς gmarvel?

οχι το δικο μου φιλε μου,και εαν ξερεις μπορεις να μου απαντησεις στην πιο πανω απορια μου

Γιώργος

λοιπον παιδια, το καλυτερο voip over wifi ακομα και απο ppc, γινεται μονο στο ε61.

Κλησεις προς ελλαδα (σταθερα τηλεφωνα) τζαμπα μεχρι τελος Δεκεμβρίου, και με ποιότητα πολυ καλυτερη απο voipbuster, voipdiscount, και με αμερικανικο νουμερο Free!!!

EINAI ΑΨΟΓΟ:

http://www.truphone.com/ :D

Οτι η Βποδαφον εξολπιζει το κινητο με δικο της μενου..τιποτα περισσοτερο...

Αυτο ΔΕΝ γινεται σε series60 :wacko:

λοιπον παιδια, το καλυτερο voip over wifi ακομα και απο ppc, γινεται μονο στο ε61.

Κλησεις προς ελλαδα (σταθερα τηλεφωνα) τζαμπα μεχρι τελος Δεκεμβρίου, και με ποιότητα πολυ καλυτερη απο voipbuster, voipdiscount, και με αμερικανικο νουμερο Free!!!

EINAI ΑΨΟΓΟ:

http://www.truphone.com/ :D

Thank you panaros :)

Οσοι πιστοι ....

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

καλησπερα, τελευταια οταν ανοιγω το κινητο η σε ακυρες ωρες, μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ''Εγγραφη στην καρτα SIM απετυχε". το περιεργο ειναι οτι δουλευει κανονικα το κινητο, απλα εκεινη την στιγμη ειναι σαν να εχει χασει το σημα, αν παω να κανω μια κληση μετα γινεται κανονικα... Δεν ξερω αν πρεπει να ανυσηχω για το κινητο, καποιο προβλημα, η απλα φθαρμένη καρτα SIM που μαλλον δεν κανει καλη επαφη που και που! παρακαλω αν καποιοσ εχει κατι παρομοιο να μου πει τι εχει κανει, η τι πρεπει να κανω εγω...

Υ.Γ. σκεφτομαι να κανς την SIM μου 3G, ισως αυτό να λυσει το προβλημα αν οφειλετε σε φθαρμενη καρτα, αλλα αν όχι θα έχω άδικα μια καρτα παραπάνω!

PLZ λιγη βοηθεια οποιοσ ξέρει κατι...

• 3 weeks later...
Εναι η επαφη της καρτας σιμ στην σχετικη υποδοχη που πολλες φορες αν ειναι φθαρμενη δημιουργει προβληματα. Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με καρτα της ΤΙΜ...

Παιδια καλησπερα

Απεκτησα πριν μερικες μερες ενα Ε61 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,οταν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη οποια και να ειναι αυτη,μου βγαζει το μυνημα "Certificate Error Please Contact the application supplier".

Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να ειναι???

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Παιδια καλησπερα

Απεκτησα πριν μερικες μερες ενα Ε61 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,οταν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη οποια και να ειναι αυτη,μου βγαζει το μυνημα "Certificate Error Please Contact the application supplier".

Εχετε καποια ιδεα τι μπορει να ειναι???

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Καλησπερα και καλοριζικο το Ε61.

Διαχειριση εφαρμογων, επιλογες,ρυθμισεις,εγκατασταση λογισμικου-ολα +Ελεγχος πιστοποιητικου συνδ--Απενεργοποιηση

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish