ng78 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 βρε καλέ μου άνθρωπε το ξέρω αυτό!!:) με τα bt ακουστικά τι γίνεται;;; λειτουργούν σαν κεραία,λαμβάνουν το σήμα,μετά αυτό παέι στη συσκευή και μετά ξανά στα ακουστικά;;;:wacko: Κι αυτό το έγραψα μόλις στην προηγούμενη σελίδα. :) Ασύρματο ακουστικό δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν κεραία ραδιοφώνου. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις τα ενσύρματα ακουστικά συνδεμένα στο κινητό (για να λειτουργούν σαν κεραία ραδιοφώνου), χωρίς όμως να τα έχεις στα αυτιά σου. Στη συνέχεια, ενεργοποιείς στο κινητό την ανοικτή ακρόαση ραδιοφώνου και ο ήχος μεταβιβάζεται στο Bluetooth hands free. ;) this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EXPRESSO Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παντως με τις καθυστερησεις η SE τορπιλιζει μονη της το P990.Και εξηγουμαι:Μετα το W950i επονται και αλλα,οπως γραφει ο Eldar: Sony Ericsson is going to introduce at least two more models based on W950i, the first one featuring two cameras and the other one is more likely to surprise us with memory extension slots, since it's supposed to compete with the devices targeted at video playback. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Κι αυτό το έγραψα μόλις στην προηγούμενη σελίδα. :) Ασύρματο ακουστικό δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν κεραία ραδιοφώνου. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να αφήσεις τα ενσύρματα ακουστικά συνδεμένα στο κινητό (για να λειτουργούν σαν κεραία ραδιοφώνου), χωρίς όμως να τα έχεις στα αυτιά σου. Στη συνέχεια, ενεργοποιείς στο κινητό την ανοικτή ακρόαση ραδιοφώνου και ο ήχος μεταβιβάζεται στο Bluetooth hands free. ;) :blink::wacko: και εγώ αυτό φαντάζομαι αλλά παρα είναι χαζό!!!!:confused: defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Και ποια η διαφορά με το να έχεις την ίδια χωρητικότητα ενσωματωμένη σαν flash mem ? nixxglutoneis ap to na doseis extra na pareis 1gig memory card.Epidi auto to thema me mnhmh pisteuo exei kourasei ligo as mhn to epekteinoume o kathenas exei thn apopsh tou.Ego pantos diafono me to tropo pou plasarei h SE ta kinhta ths.Kai autoi to kanoun karaepithdes gia na trone lefta kai seis pate kai xtupieste gia mia suskeuh.oso afora gia ta mp3s to thema einai pos mporeis na xaseis klhseis akougontas mp3s sto dromo eno me to kinhto den xaneis pote kai exalou exoun bgei montelata gnosta pou h mpataria tous krataei otan akous 25 ores ara...............Auto perimeno kai go na do apo thn se sun ths GAMATES NEES EFARMOGES pou thelo na exei.TESPA Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixx Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 glutoneis ap to na doseis extra na pareis 1gig memory card. Μα μίλησα καθαρά για ενσωματωμένη μνήμη, όπως το καινούριο SE Walkman phone, όχι για την περίπτωση που πρέπει να την αγοράσεις εσύ έξτρα ! Απλά επισημαίνω το ότι αν είναι να έχεις πολύ χώρο, είναι προτιμότερο να τον έχεις σε flash mem παρά σε σκληρό δίσκο. Epidi auto to thema me mnhmh pisteuo exei kourasei ligo as mhn to epekteinoume o kathenas exei thn apopsh tou. Συμφωνώ, αν και δεν το βλέπω ακριβώς σαν θέμα απόψεων - ήθελα μόνο να τονίσω ότι το να έχει ένα κινητό σκληρό δίσκο δεν είναι απαραίτητα και το φοβερό και τρομερό ατού, αλλά είναι και μειονέκτημα. Το σχόλιό μου είχε να κάνει με τη σύγκριση σκληρού δίσκου <> flash mem (σαν τεχνολογία για κινητά και από πλευράς πρακτικής), και τίποτα άλλο. nixx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 KANEIS den katalabe ayto poy eipa!!!De lew oti einai petama xrhmatwn na dwseis lefta gia mnhmh memory stick duo 4g oso ki an pesei h timh sto bathos xronou!!LEW OTI BGAINEI NEOY TYPOY MNHMH m2 legetai.....ti tha ginei an allazontas th syskeyh se kana xrono apo twra bretheis me mnhmh pou den thn yposthrizei to epomeno montelo...??????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παιδια συγνωμη για το διπλό post αλλα είχα ένα τηλέφωνο από εναν φιλο μου που ο πατέρας του είναι συνιδιοκτήτης στο ''Γερμανό'' Λαρισα και μου είπε από 20 Απριλίου και μετά το περιμένουν..!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παιδια συγνωμη για το διπλό post αλλα είχα ένα τηλέφωνο από εναν φιλο μου που ο πατέρας του είναι συνιδιοκτήτης στο ''Γερμανό'' Λαρισα και μου είπε από 20 Απριλίου και μετά το περιμένουν..!! καμια τιμούλα στο περίπου ανέφερε...; defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για την τιμή μου είπε οτι δεν εχει καθοριστεί ακόμα αλλα το πιθανότερο θα ακολουθηθει η ιδια τιμολογιακη τακτικη με τα προηγουμενα ΡΧΧΧ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 KANEIS den katalabe ayto poy eipa!!!De lew oti einai petama xrhmatwn na dwseis lefta gia mnhmh memory stick duo 4g oso ki an pesei h timh sto bathos xronou!!LEW OTI BGAINEI NEOY TYPOY MNHMH m2 legetai.....ti tha ginei an allazontas th syskeyh se kana xrono apo twra bretheis me mnhmh pou den thn yposthrizei to epomeno montelo...??????????? Θα υπάρχουν ανάπτορες για να χρησιμοποιείται η μνήμη. Η ουσία με τον σκληρό σε αντιδιαστολή με τις κάρτες μνήμης, είναι ότι αν δεν τον χρειάζεσαι, αν δεν χρειάζεσαι δηλαδή τόση χωρητικότητα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και πρέπει να επωμιστείς το χρηματικό κόστος του. Εξηγώ: κινητό με σκληρό στα 4GB δεν πρόκειται να έχει τιμή μικρότερη των 700 ευρώ, ενώ κινητό κάρτα μνήμης στα 512ΜΒ, μπορεί να κάνει και κάτω από 500 ευρώ. Όποιος θέλει πληρώνει τη διαφορά και παίρνει την ανάλογης χωρητικότητας κάρτα μνήμη, η οποία και ίσως να τον βολευει περισσότερο, γιατί μπορεί να ικανοποιείται με τα 2GB ή να θέλει 8GB και δεν θα χρειαστεί να περιοριστεί στην προσφερόμενη χωρητικότητα του σκληρού. This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Παιδια συγνωμη για το διπλό post αλλα είχα ένα τηλέφωνο από εναν φιλο μου που ο πατέρας του είναι συνιδιοκτήτης στο ''Γερμανό'' Λαρισα και μου είπε από 20 Απριλίου και μετά το περιμένουν..!! Αυτό δε μου λέει τίποτα. ακριβώς το ίδιο είναι και το "απο αύριο και μετά" (δηλ Ιούλιο). Όπως επίσης και το "Θα το δούμε Σεπτέμβριο" Και τα δύο είναι μετά τις 20 Απριλίου. Αρα και πάλι είμαστε στο απροσδιόριστο. :lol: Τώρα αυτό που λές μόνο "μην το περιμένετε πριν τις 20 Απριλίου" σημαίνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 glutoneis ap to na doseis extra na pareis 1gig memory card.Epidi auto to thema me mnhmh pisteuo exei kourasei ligo as mhn to epekteinoume o kathenas exei thn apopsh tou.Ego pantos diafono me to tropo pou plasarei h SE ta kinhta ths.Kai autoi to kanoun karaepithdes gia na trone lefta kai seis pate kai xtupieste gia mia suskeuh.oso afora gia ta mp3s to thema einai pos mporeis na xaseis klhseis akougontas mp3s sto dromo eno me to kinhto den xaneis pote kai exalou exoun bgei montelata gnosta pou h mpataria tous krataei otan akous 25 ores ara...............Auto perimeno kai go na do apo thn se sun ths GAMATES NEES EFARMOGES pou thelo na exei.TESPA Είτε είναι σε σκληρό δίσκο είτε σε σε μνήμη που πάει με το κινητό είτε την αγοράζεις μόνος σου τα λεφτά θα τα πληρώσεις. Η κάρτα όμως είναι πιο βολική γιατι μπορεί να χρησιμοποιηθει σε πολλές συσκευές εάν χρειαστεί, αποφασίζεις μόνος σου τι χωρητικότητα θέλεις και πληρώνεις μόνο για αυτήν και ιδίως δεν παθαίνει ζημιά με ένα πέσιμο όπως ο σκληρός (όπως έχει ειπωθεί παραπάνω). “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 ego thelo na rothso autoi pou to phran ap tous roumanous sto ebay to xoun paralabei akoma h eeeeeeeeeeeee???????????Kai autoi pou to phran ap tp eshop gr kai exanthlhthke to xoune parei kai autoi?????????/h to eshop to kane epitides gia na poulithei ap to site tous otan me to kalo bgei:D Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 kaneis den to exei parei opws katalabaineis....kai ap'oti akougetai se ksena forum (esato) me to zory prolabainei to Q2........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostaKosta Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Εμένα με βλέπω, τελικά, αν το πάρω να κάνω μια τέτοια κίνηση όχι στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του. Θα εξαρτηθεί από τη δική σας άποψη εδώ μέσα, όταν το δοκιμάσετε, από την τιμή πώλησής του και τι προγραμματάκια θα υπάρχουν για αυτό. Δεν ανησυχώ και δε βιάζομαι να έρθει - ναι σίγουρα περιμένω για κάτι το καινούργιο αλλά μια χαρά βολεύομαι μέχρι τώρα και με το S65 που έχω 17 μήνες. Γενικά είμαι της λογικής να αγοράζω κάτι που θα με εξυπηρετεί για 2 έτη, κάτι που ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο σαν το P990 φαίνεται να κάνει, όποτε έρθει... Καλό θα ήταν όμως να προτείνουμε και να παραθέτουμε απόψεις σε αυτό το θέμα και για κινητά που έχουν αντίστοιχες δυνατότητες... για να υπάρχει μια πιο σφαιρική γνώμη και αντίληψη για το τι κινείται στην αγορά. Γιατί για να κρίνουμε πρέπει να συγκρίνουμε!... ακόμα και εμείς, οι απλοί χρήστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Κι εμένα δε με χαλάει που αργει. όσο αργει απολαμβάνω στο έπακρο το P900 μου αφού δεν έχω κανενα πρόβλημα εδω και 2 χρονάκια. Ειλικρινά είναι το μόνο κινητό που δεν εχω βαρεθεί. Απ'το 96 αγοράζω κινητά και στο χρόνο επάνω τα βαριόμουνα και τα άλλαζα. τα Pxxx είναι άλλη υπόθεση γιατί συνεχώς βάζουμε νεα προγράμματα και πάντα έχουμε ένα... καινούριο κινητό. αν και ήμουνα ετοιμος να παρω το P990 απ'την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσει άρχισα να σκεφτομαι να το παρω αργότερα όταν (λέμε τώρα) χαλάσει το 900 μου. Φυσικά εξαρτάται απ'τη διάθεση της στιγμής. Το 900 το πήρα μόλις είδα το review ένα πρωί στο γραφείο ενος καθηγητή μου στο πανεπιστήμιο. Την επομένη πήγα στο γραφειο του με το κινητό και του λέω "ασ'το review και δες εδω" και η απάντηση του "E, Είσαι τελείως τρελος" :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 exei arketa kaloudia to sygekrimeno thl xwris amfivolia.....alla (gia na sas tsigklisw kai ligo) den kserete ti xanete otan den exete othonh san tou nokia 7710 (χρώματα και ανάλυση 640 x 320 pixels) :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 exei arketa kaloudia to sygekrimeno thl xwris amfivolia.....alla (gia na sas tsigklisw kai ligo) den kserete ti xanete otan den exete othonh san tou nokia 7710 (χρώματα και ανάλυση 640 x 320 pixels) :p :cool: E tote gia na se tsigklisoume ki emeis, ti na kaneis mia o8oni xwris kinito; :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει αλλα ξερει κανεις τι θα περιεχει το πακετο?Απο καρτα μνημης και ΒΤ αξεσουαρ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Παιδια συγνωμη αν εχει αναφερθει αλλα ξερει κανεις τι θα περιεχει το πακετο?Απο καρτα μνημης και ΒΤ αξεσουαρ? από καρτούλα μάλλον καμια 64αρα για handsfree άκρα του τάφου σιωπή...απλώς περιμένουμε:O defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sealover Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Παντως η καθυστέρηση έχει και ένα ακόμη καλό...Αφαίρεσαν από τα χαρακτηριστικα στο site της εταιρίας την 64αρα μνημη(...δειτε το και εσεις για επιβεβαιωση).Αρα πλεον τουλαχιστον απο 128mb και πανω περιμένουμε :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 Κανονικα με 750ε να περιμενετε σιγουρα stereo handfree, θηκη και καποιο καλωδιο συγχρονισμου με το pc. Τωρα μνημη κατω απο 256Mb ειναι κοροιδια, οποτε μαλλον δεν θα βαλει καν ή θα βαλει 256-512. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 64K Εδω σε ολόκληρο PSP εβαλε 32Κ. Μεγάλη μνήμη βάζει σε κινητά (ας το πούμε) 2ης κατηγορίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 64K Εδω σε ολόκληρο PSP εβαλε 32Κ. Μεγάλη μνήμη βάζει σε κινητά (ας το πούμε) 2ης κατηγορίας προσωπικά πιστεύω σε 128mb και bt handsfree και τιμή 700-750€;) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2006 logikotero olwn;) ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts