Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημέρωση συστήματος Google Play ( 90 MB ) Ιανουαρίου 2026.

Everything is a frequency 

• 3 weeks later...
1 ώρα πριν, stefan_city said:

Ήρθε η ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου!

Όντως,  ευχαριστώ.

Everything is a frequency 

• 2 weeks later...

Σήμερα εμφανίστηκε και δεύτερη πράσινη γραμμή στο ακυρο 

Έχω από τον Νοέμβριο δεν το χρησιμοποιώ   

• 2 months later...

Πριν απο περίπου 10 μέρες μου έσβησε απο μπαταρία. Βάζω τον φορτιστή samsung (νομίζω 25 w), δεν φορτίζει.  Δοκιμάζω με άλλον φορτιστή samsung και καλώδιο Motorola,  τίποτα.  Τελικά ξεκίνησε να φορτίζει με φορτιστή (2 Α) και καλώδιο xiaomi. 

Από τότε όποτε το βάζω να φορτιστει, ξεκινάει και σταματάει η φόρτιση.  Μετά το 30 -40 % σαν να στρώνει.

Τελικά φορτίζει μέχρι το σημείο που θέλω (άλλοτε το σταματώ στο 80 κι άλλες φορές στο 100 %).

Όλοι οι έλεγχο που έκανα δεν δείχνουν κατι; Κάτι διάβασα για reset της μνήμης... Έχετε καμία ιδέα; 

Έκανα την κίνηση να στείλω τη συσκευή σε επίσημο service για την κλασσική πράσινη γραμμή. Η οθόνη αλλάζει μαζί με την μπαταρία. Κόστος 216€ παρακαλώ!!! 

Να είχε η συσκευή μπροστά της ένα ακόμη major update και μετά επίπεδα ασφαλείας να κάνεις την κίνηση τώρα για έναν χρόνο υποστήριξη μονάχα patches ασφαλείας θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι δεν αξίζει 200+ ευρώ 

Konakis.

8 ώρες πριν, konakis said:

Να είχε η συσκευή μπροστά της ένα ακόμη major update και μετά επίπεδα ασφαλείας να κάνεις την κίνηση τώρα για έναν χρόνο υποστήριξη μονάχα patches ασφαλείας θεωρώ κατά την γνώμη μου ότι δεν αξίζει 200+ ευρώ 

Ούτε καν και τα τελευταία update ήταν εντελώς γυμνά

Επίσης υπάρχουν αναφορές μετά από αλλαγή έχει εμφανιστεί η γραμμή ξανά

Εκ του αποτελέσματος υπαρχή κάποια αστοχία στην κατασκευή της συσκευής  

Προς τα εκεί κλείνω κι εγώ. Δεν αξίζει για διάφορους λόγους. Προοριζόταν για χρήση τυπική, παιδί Γυμνασίου αλλά βλέπω πως με 200€ υπάρχουν αξιόλογες συσκευές. 

Εάν δεν έδινες έξτρα χρήματα ήταν μια χαρά για την χρήση που το θέλεις και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. 

Όμως πρόκειται για συσκευή με hardware 5-6 ετών 

Το ποσό είναι απογοητευτικό στην φάση που είναι τώρα,όλο και κάτι θα βρεις σε αυτά τα χρήματα 

Επίσης και 100 ευρώ να ήθελε,πάλι υπάρχει αστερίσκος γιατί υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί ξανά 

On 28/5/2026 at 3:19 ΜΜ, left_ace said:

Έκανα την κίνηση να στείλω τη συσκευή σε επίσημο service για την κλασσική πράσινη γραμμή. Η οθόνη αλλάζει μαζί με την μπαταρία. Κόστος 216€ παρακαλώ!!! 

Θα έβαζα μια κινέζικη οθόνη πριν το πετάξω στα σκουπίδια, μόνο και μόνο για να πω στον εαυτό μου ότι προσπάθησα.

• 5 weeks later...