xetasa Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Αν καταλήξεις στο fe, πάρε το s24. Δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφορές με το s25fe και είναι φθηνότερη και η συσκευή και τα αξεσουάρ της! Τώρα για μια χρονιά λιγότερη σε αναβαθμίσεις δεν νομίζω ότι είναι deal breaker... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s25 plus 12/256 & poco f5 12/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 36 minutes ago, xetasa said: Αν καταλήξεις στο fe, πάρε το s24. Δεν έχει σχεδόν καθόλου διαφορές με το s25fe και είναι φθηνότερη και η συσκευή και τα αξεσουάρ της! Τώρα για μια χρονιά λιγότερη σε αναβαθμίσεις δεν νομίζω ότι είναι deal breaker... Συμφωνω , αλλα δεν εχει ανταγωνιστικη τιμη το s24 fe εναντι του s25 fe. Δηλαδη , στο σκρουτζ βλεπω το s24 fe στα 475 και το s25 fe στα 520. Για 45 ευρω διαφορά , θα πηγαινα στο s25 fe. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 On 7/12/2025 at 6:24 ΜΜ, mphxt said: Ρε παιδια επειδη με τρωει το χερι μου και μενα τελευταια , τι θεωρειται αναβαθμιση σε σχεση με το s21 fe ? Οι σκεψεις που εχω κανει ειναι οι ακολουθες. 1. Upgrade plan - Το μεγαλυτερο το δινουν Samsung και Google (Pixels). 2. Cpu - Overall οι καλυτεροι ειναι οι snapdragon. 3. Kοστος - Μιλαμε για κινητα που ειναι mid range και αγγιζουν λιιιγο και την επανω κατηγορια. Αν ειναι να δωσω 800 ευρω για να πω οτι εκανα αναβαθμιση δεν εχει νοημα. Αρα να πουμε 500-550 ? Κινητα που σκεφτηκα. 1. Samsung - Απο S24 και πανω για να εχουμε την 7ετια 🙂 Σειρα S4 με exynos. Σειρα S25 , μονο S25 και πανω εχουν snapdragon. Αποκλειεται δηλ το s25 fe. Η σειρα S25 ξεφευγει σε τιμη. 2. Pixels - Pixel 9a και Pixel 9 ειναι δελεαστικα. Απο αλλες μαρκες δεν ξερω αν αξιζει κατι σε αυτο το price range , ειδικα αν δεν δινουν την 7ετια αναβαθμισεων που δινουν Samsung και Google. Eρωτησεις : 1. Αξιζει να παει καποιος σε exynos λυση ? Ειναι τοσο χαλια στις μερες ωστε να μην προτιμηθουν αντι των snapdragons ? 2. Tα Pixels τι λενε ? Το οτι δεν υπαρχει επισημη εισαγωγη ειναι θεμα ? Γενικως , συνολογικα τι κινητα αξιζουν σε αυτα τα λεφτα ? Περνοντας τα παντα υποψη. ΥΓ : Καποιοι που σκεφτεστε το S25 , με την μπαταρια τι γινεται ? Ακουω διφορουμενες αποψεις. Στα χαρτια η χωρητικοτητα ειναι σχετικα μικρη. Η διαχειριση της απο το λογισμικο πως ειναι ? ΥΓ2 : Σε Ισπανικο/Γερμανικο Αμαζον παιζουν σε καποια κινητα σχετικα πολυ καλυτερες τιμες. Η μπαταρία φίλε μου στο S25 είναι απίστευτη!! Κοίτα μια σημερινή απόδοση και βγάλε συμπέρασμα. Εννοείται ότι και όλα τα υπόλοιπα, οθόνη, ηχεία, απόδοση είναι ναυαρχίδας!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) Με καθαρη εγκατασταση σε OneUI8 η μπαταρια του πηρε ενα 20% επανω. Πολυ καλυτερη ειδικα σε αναμονη. Μου φαινεται βελτιωθηκε λιγο και η καμερα, πιο φωτεινες και καθαρες φωτογραφιες. Αλλα το notification bar & status bar ειναι ενα χαλι και μισο. Τα παραπανω ειναι απο μεταβαση 6.1 σε 8. το 7 δεν το εβαλα ποτε. Edited December 9, 2025 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Το honor 400 αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 On 30/11/2025 at 8:10 ΠΜ, tollisth said: Το ιδιο επαθα και εγω το Σεμπεμβριο αλλα λιγο ποιο δεξια,το τηλεφωνο δουλευει κανονικα αλλα καποιες φορες εχω θεμα γιατι κρυβει νούμερα στις συναλλαγές πέρα από το αισθητικό κομμάτι Πήγα αυτές τις ημέρες στο s25 plus Θα σού έλεγα να κοιτάξεις στο Γερμανό αν έχεις eurobank που έχει + 15 επιστροφή μαζί με τις εκπτώσεις αλλά από είδα όλα εξαντλείθηκαν εκτός από το mint Επίσης και το s25 fe με την επιστροφή κάτι γίνεται με την τιμή του αλλά μέχρι εκεί αλλά τέλος και αυτό Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το S25 plus!! Τέλειο σε όλα του, το μόνο του κακό είναι η θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.. Λίγο το έχω χρησιμοποιήσει, ακόμα το στήνω. Περιμένω την θήκη αύριο και θα το κρατάω στα χέρια μου. Τζάμι Spigen, θήκη Spigen για να αισθάνομαι μια ασφάλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 49 minutes ago, johnybe said: Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το S25 plus!! Τέλειο σε όλα του, το μόνο του κακό είναι η θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.. Λίγο το έχω χρησιμοποιήσει, ακόμα το στήνω. Περιμένω την θήκη αύριο και θα το κρατάω στα χέρια μου. Τζάμι Spigen, θήκη Spigen για να αισθάνομαι μια ασφάλεια. Ενταξει ρε φιλε , χιλιαρικο κανει , αυτο ελειπε να μην ηταν τελειο σε ολα του 🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2025 19 ώρες πριν, johnybe said: Τελικά ακολούθησα την συμβουλή σου και πήρα το S25 plus!! Τέλειο σε όλα του, το μόνο του κακό είναι η θέση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.. Λίγο το έχω χρησιμοποιήσει, ακόμα το στήνω. Περιμένω την θήκη αύριο και θα το κρατάω στα χέρια μου. Τζάμι Spigen, θήκη Spigen για να αισθάνομαι μια ασφάλεια. Καλορίζικο φίλε,έχει αρκετά καλά θα το απολαύσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Patch Δεκεμβρίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. December 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2025 Patch Δεκεμβριου και το επομενο σε κανα τριμηνο 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. December 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2025 (edited) On 15/12/2025 at 4:26 ΜΜ, tollisth said: Καλορίζικο φίλε,έχει αρκετά καλά θα το απολαύσεις Το κουλό είναι πως με τον καινούριο fast charger της Samsung 45W γράφει Super fast charging 2.0 και κάνει να φορτίσει 2 ώρες ενώ με τον 25αρι πάλι γνήσιο Samsung σε 1 ώρα και γράφει Super Fast Charging. 😢 Δυστυχώς πρέπει να έχει πρόβλημα. Με ότι φορτιστή και να δοκιμάσω θέλει πάνω από 1μιση ώρα για να φορτίσει. Και με Samsung καλώδιο 5A.😬🤔😬😢😢 Edited December 19, 2025 by johnybe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 On 18/12/2025 at 12:27 ΜΜ, johnybe said: Το κουλό είναι πως με τον καινούριο fast charger της Samsung 45W γράφει Super fast charging 2.0 και κάνει να φορτίσει 2 ώρες ενώ με τον 25αρι πάλι γνήσιο Samsung σε 1 ώρα και γράφει Super Fast Charging. 😢 Δυστυχώς πρέπει να έχει πρόβλημα. Με ότι φορτιστή και να δοκιμάσω θέλει πάνω από 1μιση ώρα για να φορτίσει. Και με Samsung καλώδιο 5A.😬🤔😬😢😢 Αν θέλεις πάμε στο αντίστοιχο θέμα Έχεις ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις την γρήγορη φόρτιση Άλλα από την άλλη σε βγάζει την ένδειξη Πάνω από 1μιση ώρα απο 0-100 ? Δεν έχω κρατήσει χρόνο να σου πω άλλα μου δίνει την εντύπωση ότι φορτίζει υπερβολικά γρήγορα και με τον 25 watt που εχω,ο 45 watt στην αρχή έχει διάφορα μετά είναι το ίδιο Νομίζω στην εφαρμογή samsung members μπορείς να τρέξεις διαγνστικο ρίξε μια μάτια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους. Πρωί πρωί, εμφανίστηκε η πράσινη γραμμή και στο κινητό της συζύγου. Κρίμα ρε Sammy...και γέμισα την γυναίκα με smartwatch και ακουστικά Samsung για να έχει ολοκληρωμένο το οικοσύστημα. Δυστυχώς πάμε γι άλλα... 3 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 16 minutes ago, left_ace said: Καλή χρονιά σε όλους. Πρωί πρωί, εμφανίστηκε η πράσινη γραμμή και στο κινητό της συζύγου. Κρίμα ρε Sammy...και γέμισα την γυναίκα με smartwatch και ακουστικά Samsung για να έχει ολοκληρωμένο το οικοσύστημα. Δυστυχώς πάμε γι άλλα... Την βλέπω την δουλειά, θα αρχίσουμε να σταυροκοπιόμαστε κάθε πρωί πριν ανοίξουμε το κινητό μη μας σκάσει καμμιά πράσινη γραμμούλα... 😒 Όσο για το "ολοκληρωμένο οικοσύστημα", γνώμη μου φίλε, είναι 100% λάθος γιατί δεσμεύεσαι, και γίνεσαι αναγκαστικά πιστός ακόλουθος της κάθε εταιρείας (αυτό θέλουν άλλωστε...). Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο είναι ένα ποτ πουρί... Καλη χρονιά με υγεία! 👍 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Ρίχνει το τυράκι με την 5ετη και 7ετη πια υποστήριξη η εταιρεία , όμως τα κινητά καταλήγουν πολύ πριν την ώρα τους... τραγικό! Η 1+ απ' ότι έχω διαβάσει για να προσελκύσει κοινό έχει "εφόρου ζωής" εγγύηση για τις amoled οθόνες που χρησιμοποιεί BOE πρέπει να δουλεύει λογικά, όμως οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι φταίνε κάποιοι drivers μετά τα update στην Samsung και όχι οι ίδιες οι οθόνες. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 30 minutes ago, DimitrisAndNiki said: Την βλέπω την δουλειά, θα αρχίσουμε να σταυροκοπιόμαστε κάθε πρωί πριν ανοίξουμε το κινητό μη μας σκάσει καμμιά πράσινη γραμμούλα... 😒 Όσο για το "ολοκληρωμένο οικοσύστημα", γνώμη μου φίλε, είναι 100% λάθος γιατί δεσμεύεσαι, και γίνεσαι αναγκαστικά πιστός ακόλουθος της κάθε εταιρείας (αυτό θέλουν άλλωστε...). Κατά την γνώμη μου, το καλύτερο είναι ένα ποτ πουρί... Καλη χρονιά με υγεία! 👍 Έχω ακόμα το Galaxy Nexus με την έξτρα μπαταρία και ακόμα δουλεύει το σκυλί. Πριν τέσσερα χρόνια που πήρα το 21FE, πήρα παράδειγμα το πρώτο... ε δε θα κρατήσει περίπου 5-7 χρόνια, σκέφτηκα. Προσωπικά, αν με ρωτήσεις αν είναι ευχαριστημένη η γυναίκα μου κι εγώ που βλέπω περισσότερο το software, θα σου πούμε, ναι. Υπάρχει όμως το αγκάθι που δε λέει να 'διορθώσει' η Samsung και αυτό λέγεται αποθηκευτικός χώρος. Χάνει αγοραστικό κοινό έτσι, όπως θα χάσει και εμάς διότι πολύ απλά θα της αγοράσω ένα Xiaomi 15T (12/512) και η 'δέσμευση' πάει περίπατο φίλε μου. Απαράδεκτο αυτό το 128gb στα κινητά οι Κορεάτες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 18 minutes ago, left_ace said: Υπάρχει όμως το αγκάθι που δε λέει να 'διορθώσει' η Samsung και αυτό λέγεται αποθηκευτικός χώρος. Χάνει αγοραστικό κοινό έτσι, όπως θα χάσει και εμάς διότι πολύ απλά θα της αγοράσω ένα Xiaomi 15T (12/512) και η 'δέσμευση' πάει περίπατο φίλε μου. Απαράδεκτο αυτό το 128gb στα κινητά οι Κορεάτες. Εδω και καιρο , ολες οι εταιριες φτιαχνουν τα κινητα τους με το βλεμμα στο cloud. Διοτι , οταν στραφηκαν σε αυτη την λογικη , δεν σκεφτοντουσαν την Ελλαδιτσα που σου δινουν data με το σταγονομετρο , αλλα μεγαλυτερες αγορες που τα unlimited plans ηταν σε τιμες χωμα , οποτε σου λεει ο χρηστης θα ανεβαζει ο,τι εχει και δεν εχει στο cloud και δεν θα κραταει το κινητο του τιγκαρισμενο. Βεβαια , οταν βγαζεις κινητα που τραβανε 200mp εικονες ή 4k/8k video καλο ειναι να εχεις αποθηκευτικο χωρο εστω για προσωρινη αποθηκευση ,αλλα και παλι , πιστευω οτι με 256γιγα που και η κουτση Μαρια δινει πλεον , υπερκαλυπτονται τετοιες αναγκες. Επισης , να μην ξεχναμε , οτι αμα χαλασει το κινητο , χαιρετα ο,τι εχεις στον αποθηκευτικο χωρο. Αρα ναι , η λογικη των clouds εχει και μια ασφαλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Καλησπέρα! Ήρθε το security patch Ιανουαρίου. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, θα βγει η έκδοση One UI 8.5 για το συγκεκριμένο , σωστά; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου (edited) 9 ώρες πριν, Brainmorf said: Καλησπέρα, θα βγει η έκδοση One UI 8.5 για το συγκεκριμένο , σωστά; απο ότι διάβασα η σειρά S21 θα μείνει στην απέξω... https://techblog.gr/software/one-ui-8-5-samsung-devices-excluded/ Edited 13 Φεβρουαρίου by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: απο ότι διάβασα η σειρά S21 θα μείνει στην απέξω... https://techblog.gr/software/one-ui-8-5-samsung-devices-excluded/ Ναι αλλα το s21fe βγήκε μετα την σειρά s21 και ήταν απο τα πρώτα που υποστήριζαν 4 χρόνια αναβαθμίσεις οποτε θα πάρει one ui 8.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κι εγώ αυτό διαβάζω, ότι θα πάρει την 8.5. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, dimitris1090T said: Ναι αλλα το s21fe βγήκε μετα την σειρά s21 και ήταν απο τα πρώτα που υποστήριζαν 4 χρόνια αναβαθμίσεις οποτε θα πάρει one ui 8.5 7 ώρες πριν, left_ace said: Κι εγώ αυτό διαβάζω, ότι θα πάρει την 8.5. Μακάρι 🙂🤞 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, left_ace said: Κι εγώ αυτό διαβάζω, ότι θα πάρει την 8.5. Παλληκάρια μακάρι, όμως δε νομίζω πως θα πάρει άλλη αναβάθμιση. Που το διάβασες; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mphxt Δημ. 14 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Φεβρουαρίου Σταματηστε να διαβαζετε techblog. Ειναι συνεχεια παραπληροφορηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts