Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, johnybe said:

Για εμενα όχι, δεν έφτιαξε, ίσα ίσα που πριν δεν το έκανε και με την παρούσα ενημέρωση υπάρχει καθυστέρηση. 

Εμένα άλλο με καίει κύριοι και κυρίες, μετά από την κινητάρα μας που πας; Μια ζωή Samsung αλλά με κόβω για Xiaomi. Τι λέτε; Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι όπως ασχολούμουν και ψαχνόμουν, επομένως υστερώ σε τεχνολογικές ενημερώσεις και απόψεις. Κάθε βοήθεια θα εκτιμηθεί!!! Ευχαριστώ!! 

Υ.Γ.: Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω σε άλλη εταιρεία, αλλά οι τιμές τσούζουν!! 

Ψάξε για motorola.

Έχω το edge 50 fusion και είναι άψογο.

Και πολύ τίμιο για την τιμή του.

12/512 με 299€ όταν το πήρα.

Snapdragon 7. Βέβαια το επόμενο δεν έχει snapdragon,  αλλά η motorola (Lenovo), έχει πολλές προτάσεις.

Πρώτη φορα το βλέπω αυτό και ειναι κρίμα να συμβαίνει απο μια κορυφαία εταιρία, ίσως να το περίμενα απο οποιαδήποτε κινεζική αλλα όχι απο την samsung. Το τηλέφωνο ειναι ενός χρόνου, δεν εχει πέσει ποτέ κάτω και παντα ειναι σε βάση στο αμάξι. Προφανώς έγινε απο τον ήλιο...20250824_173316.thumb.jpg.ab640f1600e4f64cece4474f4ceec381.jpg20250824_173316.thumb.jpg.ab640f1600e4f64cece4474f4ceec381.jpg20250824_173307.thumb.jpg.d8dbd22e3d17a93aced4ad9af03ea918.jpg

2 ώρες πριν, Je_design said:

Πρώτη φορα το βλέπω αυτό και ειναι κρίμα να συμβαίνει απο μια κορυφαία εταιρία, ίσως να το περίμενα απο οποιαδήποτε κινεζική αλλα όχι απο την samsung. Το τηλέφωνο ειναι ενός χρόνου, δεν εχει πέσει ποτέ κάτω και παντα ειναι σε βάση στο αμάξι. Προφανώς έγινε απο τον ήλιο...20250824_173316.thumb.jpg.ab640f1600e4f64cece4474f4ceec381.jpg20250824_173316.thumb.jpg.ab640f1600e4f64cece4474f4ceec381.jpg20250824_173307.thumb.jpg.d8dbd22e3d17a93aced4ad9af03ea918.jpg

Τέτοια ζημιά σίγουρα από τον ήλιο είναι, ή από φούρνο. Εφόσον είναι ακόμα στην εγγύηση, στην σματρεκ και καθάρισες. Νομίζω ότι καλύπτετε.

Και για δείτε και το άλλο κουλό.. :

https://samsungmagazine.eu/el/2025/08/22/dela-si-z-nas-samsung-legraci-namisto-one-ui-8-pro-galaxy-s25-chysta-6-beta-verzi/

Edited by johnybe

2 ώρες πριν, Je_design said:

Πρώτη φορα το βλέπω αυτό και ειναι κρίμα να συμβαίνει απο μια κορυφαία εταιρία, ίσως να το περίμενα απο οποιαδήποτε κινεζική αλλα όχι απο την samsung. Το τηλέφωνο ειναι ενός χρόνου, δεν εχει πέσει ποτέ κάτω και παντα ειναι σε βάση στο αμάξι. Προφανώς έγινε απο τον ήλιο..

Τελικα φταιει η samsung ή ο ηλιος ? Παντως η samsung προειδοποιησε. (Το σκρινσοτ ειναι απο τις οδηγιες ασφαλειας της συσκευης μας που κανενας μας δεν διαβασε ποτε).

spacer.png

1 ώρα πριν, mphxt said:

Τελικα φταιει η samsung ή ο ηλιος ? Παντως η samsung προειδοποιησε. (Το σκρινσοτ ειναι απο τις οδηγιες ασφαλειας της συσκευης μας που κανενας μας δεν διαβασε ποτε).

spacer.png

Μήπως το καθαρίζεις με μαντηλάκια που εχουν οινόπνευμα ή μς οινόπνευμα γενικά? 

Τι μαντηλακια η συσκευη αφεθηκε πολυ ωρα σε πολυ υψηλη θερμοκρασια στον ηλιο και εγινε καρβουνο πασης φυσεως ηλεκτρονικη συσκευη τα ιδια αποτελεσματα θαχει  .Μαλιστα εαν ηταν τοσο πολυ ωρα εκτεθειμενη στην ηλιακη ακτινοβολια και ταυτοχρονα φορτιζοταν κλαφτα χαραλαμπε αυτο εγινε μολοτωφ....

Edited by s_nova

Εκτός απο τον ήλιο, ειδικα αμα φόρτιζε ταυτόχρονα είναι παράγοντας. Το περίβλημα της συσκευής σαφώς και δεν είναι πλαστικό, όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι χωρίς θήκη το καταλαβαίνουν καθώς στα πλαϊνά έχει πιο υψηλή θερμοκρασία. Το καπάκι γενικά προεξέχει, αμα βάλετε τη συσκευή ανάποδα στο τραπέζι και τη πιέσετε απο πάνω θα το δείτε. Το ίδιο έχουν κάνει και στο S23 Ultra. 

Θεωρώ πως απλα δεν είναι σχεδιασμένο για να αντέξει άνω των 35-40 βαθμούς εκτεθειμένο, απλά έλιωσε η κόλλα και άνοιξε. Μπορεί να πάει σε ενα service, να βγάλουν το υπόλοιπο καπάκι να καθαρίσουν τη κόλλα και να ξανά κολλήσουν.

24 minutes ago, dimitris1090T said:

Μήπως το καθαρίζεις με μαντηλάκια που εχουν οινόπνευμα ή μς οινόπνευμα γενικά? 

Δεν νομίζω να καταφέρει με το μαντηλάκι να περάσει μέχρι μεσα στη κόλλα πισω στο καπάκι. Δύσκολο έως αδύνατο.

Edited by elkons

Μα η αιθυλικη αλκοολη που περιεχουν τα μαντηλακια ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα ουτε κατα διανοια προκαλουν τετοιες ζημιες. Η συσκευη ψηθηκε κυριολεκτικα.

@Je_designΕίναι σίγουρο ότι προκλήθηκε από τον ήλιο στο αυτοκίνητο και μαλάκωσε η κόλλα, σε συνδυασμό με τη χρήση - GPS - φόρτιση που μπορεί να έκανες.

Επειδή αναφέρεις ότι το είχες σε βάση αυτοκινήτου, μήπως είναι μαγνητική και στην κίνηση να το τραβήξεις έγινε η ζημιά; 

Όπως και να έχει πρέπει να είσαι εντός εγγύησης και δεν νομίζω πως θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα στην κάλυψη του προβλήματος.

Πιστεύω πάντως για να κολλήσουν το καπάκι δεν νομίζω να ζητήσουν κάποιο εξοπραγματικό ποσό ακόμα και να μη καλύπτεται από την εγγύηση. Η αλήθεια είναι πως και η Samsung εάν είχε κάνει το περίβλημα λίγο πιο μεγάλο μέχρι το καπάκι, δεν θα υπήρχαν αυτά τα θέματα ακόμα και να βράζει η συσκευή. (Δείτε S23 FE)

20250816-145937.jpg

Edited by elkons

• 2 weeks later...

Αναβάθμιση των Samsung συσκευών σε One UI 8 – Ημερομηνίες.

https://techmaniacs.gr/anavathmisi-ton-samsung-syskeyon-se-one-ui-8-imerominies/

Edited by xristosxristos

11 ώρες πριν, xristosxristos said:

Αναβάθμιση των Samsung συσκευών σε One UI 8 – Ημερομηνίες.

https://techmaniacs.gr/anavathmisi-ton-samsung-syskeyon-se-one-ui-8-imerominies/

2 Οκτώβρη; Κάτσε να πάρω το καλάθι μου...

miniwovenbasket.webp

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

On 26/8/2025 at 7:25 ΜΜ, Je_design said:

Μηπως Φουσκωσε η μπαταρια σου? και πεταξε το καπακι εξω? 

All it takes is a swipe...

5 minutes ago, ea6gka said:

Μηπως Φουσκωσε η μπαταρια σου? και πεταξε το καπακι εξω? 

Είμαι περίεργος τι θα πεί το service στον άνθρωπο και άν τον βάλουν να πληρώσει ότι είναι υπαιτιότητα δική του , να πληρώνεις 700 ευρώ και να αγοράζεις αυτό το χάλι.

5 minutes ago, boymanos said:

Είμαι περίεργος τι θα πεί το service στον άνθρωπο και άν τον βάλουν να πληρώσει ότι είναι υπαιτιότητα δική του , να πληρώνεις 700 ευρώ και να αγοράζεις αυτό το χάλι.

ηλεκτρονικα ειναι μαζικης παραγωγης, ενα ποσοστο εχει αστοχιες δηστυχως 

All it takes is a swipe...

26 minutes ago, ea6gka said:

ηλεκτρονικα ειναι μαζικης παραγωγης, ενα ποσοστο εχει αστοχιες δηστυχως 

Αυτοί είναι ικανοί να το βγάλουν υπαιτιότητα δική του.

5 ώρες πριν, boymanos said:

Αυτοί είναι ικανοί να το βγάλουν υπαιτιότητα δική του.

Ναι , δικη του υπαιτοτητα ειναι , που το αφησε σε θερμοκρασιες πολυ πανω απο αυτες που προβλεπονται απο τις προδιαγραφες του. Αυτο το ξεκαθαρισαμε εδω και δυο τρεις σελιδες πισω. 

16 ώρες πριν, boymanos said:

Υπάρχουν λόγοι που μπορεί να συνέβει αυτό, με η χωρίς υπαιτιότητα του φίλου χρήστη.

Όμως αυτό που γράφεις σχετικά με τιμή είναι πολύ τραβηγμένο.

Μόνο ένας αδαής θα έδινε τόσα χρήματα για αυτό το κινητό. 

Με 725 ευρώ αγοράζεις σήμερα το Samsung Galaxy S25+ 256GB 

https://hashtagtrade.gr/index.php?route=product/product&product_id=5354

Το Galaxy S21 FE το παίρνεις μεταχειρισμένο με δυο χρόνια εγγύηση, με 220 ευρώ, όχι με 700!

https://www.alloallo.com/gr/refurbished-samsung/galaxy-s21-fe/?srsltid=AfmBOorySGBYT53naJIGM0a5krLndvjWpd8aijaxcplAGCQ71jX4xlvU

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

45 minutes ago, kakos said:

Με 725 ευρώ αγοράζεις σήμερα το Samsung Galaxy S25+ 256GB 

Το σημερα με το τοτε που βγηκε το s21 fe εχει μεγαλη αποσταση. Οταν πρωτοβγηκε ηταν υπερτιμημενο και κανενας δεν επρεπε να το παρει σε εκεινη την τιμη. Δεν ξερω ποια ηταν η αρχικη του τιμη , αλλα ηταν εκτος πραγματικοτητας. Οταν το πηρα εγω , πληρωσα κανα 500αρικο + οσο κοστιζε ο φορτιστης. Ακομα και αυτη η τιμη ηταν λιγο ακυρη για τα τοτε δεδομενα.

Οσο για το "προβλημα" του κινητου στις φωτος , οπως ειπα εχουμε τεκμηριωσει οτι αφεθηκε εν μεσω καλοκαιριου/καυσωνα σε αυτοκινητο οπου οι θερμοκρασιες φτανουν σε τραγικα επιπεδα. Το οτι ξεκολλησε ο,τι ξεκολλησε ηταν λιγο πολυ αναμενομενο. Δεν εχει να κανει με την ποιοτητα κατασκευης του κινητου , του οποιου κινητου. Ας το παει ο φιλος που το εχει στο σερβις να δει τι θα του πουν και ποσο θα του κοστισει , αν δεν το εχει παει ηδη δηλ.

Εγώ το πήρα 560 με δώρο τα buds2 και δεν το μετάνιωσα για την τιμή. Σιγά σιγά φαίνεται η ηλικία του και μάλλον θα πάω για το s25 το μικρό κατά τα Χριστούγεννα. 

Το 8/256 στην αρχή είχε 700+ στα σκρουτζομάγαζα... Εγώ τόσο το πήρα και είμαι τρελό ψαχτήρι (ασχετα που μέσω της εταιρίας μου βγήκε ένα 500αρι περίπου τελική).

Ηταν ακριβή συσκευή, όπως άλλωστε και τα νεότερα μοντέλα....

Το ότι ξεκόλλησε η κάσα στο παληκάρι είναι καθαρά θέμα ζέστης! Άλλωστε και σε σέρβις για να ανοίξουν την κάσα για επισκευή, με πιστολάκι μαλλιών μαλακώνουν την κόλλα και μετά το ανοίγουν με λαμάκι ή βεντούζα...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

43 minutes ago, mphxt said:

Το σημερα με το τοτε που βγηκε το s21 fe εχει μεγαλη αποσταση. Οταν πρωτοβγηκε ηταν υπερτιμημενο και κανενας δεν επρεπε να το παρει σε εκεινη την τιμη. Δεν ξερω ποια ηταν η αρχικη του τιμη , αλλα ηταν εκτος πραγματικοτητας. Οταν το πηρα εγω , πληρωσα κανα 500αρικο + οσο κοστιζε ο φορτιστης. Ακομα και αυτη η τιμη ηταν λιγο ακυρη για τα τοτε δεδομενα.

Εγώ το 2022 το είχα βρεί σε black Friday γύρω στα 460€.

3 minutes ago, DimitrisAndNiki said:

Το ότι ξεκόλλησε η κάσα στο παληκάρι είναι καθαρά θέμα ζέστης! Άλλωστε και σε σέρβις για να ανοίξουν την κάσα για επισκευή, με πιστολάκι μαλλιών μαλακώνουν την κόλλα και μετά το ανοίγουν με λαμάκι ή βεντούζα...

Ε σιγά, κολλάει πάλι.

Όπως το ξεκολλάνε πχ για αλλαγή μπαταρίας. Απλα βγάζουνε τη παλιά κόλλα, βάζουν καινούργια το κολλάνε, το καθαρίζουν γύρω γύρω και αφήνουν κατι σαν λαστιχάκια για να καθίσει σωστα μέχρι να στεγνώσει εντελώς.

Το πρόβλημα θα ήταν να φουσκώσει η μπαταρία..

Και εγώ black Friday το πήρα 8/256 και με την επιστροφή eurobank μου βγήκε κάτω από 500 ευρώ..Δεν το μετάνιωσα ποτέ..