Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE 5G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 3/6/2025 at 9:45 ΜΜ, votis said:

μετά τις αναβαθμίσεις μαϊου βλέπω κ γω πολυ καλή μπαταρία σε καθημερινή χρήση, τα  ui7 γραφικά μ αρεσαν αρκετά, το φε πάει μπάλα παιχνίδια μόνο δεν παίζω, οταν το πήρα κούτα το δούλευα ελάχιστα τοχα 2η 3η συσκευή με αποτέλεσμα νανε σε άριστη κατάσταση η μπαταρία, μετα την αναβάθμιση το δουλεύω κυρία συσκευή μιας κ έχω 2 νούμερα αλλά θέλω νανε σε διαφορετικές συσκευές, είπα να κάνω μια δοκιμή με το poco x7pro αλλά δεν με ικανοποιεί η φωτογραφια τ σε σχεση με το s21fe , κάποια στιγμή αργότερα οταν είναι στα χαμηλά το σ25πλας με βλέπω για εκεί 

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά στην μπαταρία, αλλά το ξεσκίζω από την άλλη. Παίζω CODM, Delta force και στις 20 Αυγούστου θα κλείσει 3 χρόνια. Επειδή δεν έχω βρει ουσιαστικές διαφορές με τις σειράς 25, σκέφτομαι απλά να πάω να αλλάξω μπαταρία και να το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα. Δεν έχω κάνει clean install καμία ενημέρωση και ίσως να παίζει ακόμα και αυτό ρόλο. Επίσης να σημειωθεί ότι είναι το κινητό συνεχώς στο Basic battery protection. Και ναι έχω αρκετά lags, μετά την αναβάθμιση Μαΐου. Όχι στην αναβάθμιση σε One UI 7.

Security patch Ιουνιου. Απορω τι προβληματα κλεινουν καθε μηνα. Τοσα security issues υπαρχουν που λενε , κατσε να τα κλεινουμε λιγα λιγα καθε μηνα ? Ή καθε μηνα προκυπτουν και νεα ? Ο,τι και να συμβαινει , ειναι λιγο τραγικο.

17 minutes ago, mphxt said:

Security patch Ιουνιου. Απορω τι προβληματα κλεινουν καθε μηνα. Τοσα security issues υπαρχουν που λενε , κατσε να τα κλεινουμε λιγα λιγα καθε μηνα ? Ή καθε μηνα προκυπτουν και νεα ? Ο,τι και να συμβαινει , ειναι λιγο τραγικο.

Βασικά το αντίθετο είναι εξαιρετικό τραγικό θα ήταν να μην έπαιρνε

Υπάρχουν security issues τόσο παλιό όσο και νέα

Το λογισμικό συνεχώς εξελίσσεται το ίδιο και οι απειλές,πότε δεν ξέρεις πότε θα σε κάτσει η στραβή όποτε ευτυχώς που παίρνουμε και η συσκευή είναι πλήρως ενημερωμένη

Δεν αναφέρω καν άλλους που δεν παίρνουν καθόλου η 2-3 στα 3 χρονιά και αν με ότι συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια της συσκευής  

εγώ με το ui7 είμαι ευχαριστημένος, είχα πάρει κουτα το 256 αλλά μια βαριόμουν να μεταφέρω απο το παλιό δεδομενα μια με ξένιζαν κάτι λίγα (ρουφαγε μπαταρία ο 888 , θερμοκρασίες) κ τοχα 2ο 3ο κινητό μιας κ εχω 2νουμερα , τελικά μετο αντ15 ετυχε να το κάνω 1η συσκευή γιατί σε σύγκριση μ το x7pro βγάζει καλυτερες κοντινές φωτο με χαμηλό φως η φώς σε κλειστό χώρο προς θερμό λάμπα έχει καλύτερη λεπτομέρεια ευκρίνεια , ειδα καποιος συμφορουμιτης ανεβασε μια προσφορά της red shield πακετο θήκη διαφανη με τζαμακι 1ε απο κοτσο κ βρηκα 3 , έχουν κάτσει καλά στη συσκευή διότι η διαφανη θηκη τς θέλει χοντρό τζαμακι γιατί είναι ψηλότερη;πο την οθόνη κ λεπτή π σκετη σου κόβει το αυτί όταν μιλάς, το κινητακι θα μείνει σε χρήση μέχρι να πέσει σε λογική τιμή τ s25+ η το xiomi 15 που είνα ι σε μέγεθος κ φωτό πάνω απο μέσω όρο ( βασικά τ σ25πλ η επεξεργασία το σώνει στις φωτό γιατί η σαμυ αφησε τις μοντουλες ιδιες απο σ22 εποχή...)

Καλημέρα παιδιά..Πριν ξεκλειδώσω την οθόνη υπάρχει τρόπος να δείχνει το μήνυμα του Viber η messenger?

Screenshot_20250616_101355_Settings.jpg

On 16/6/2025 at 10:16 ΠΜ, Tolakos said:

Καλημέρα παιδιά..Πριν ξεκλειδώσω την οθόνη υπάρχει τρόπος να δείχνει το μήνυμα του Viber η messenger?

Screenshot_20250616_101355_Settings.jpg

Καλησπέρα!

Ρυθμίσεις --> ειδοποιήσεις --> ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος --> εμφάνιση περιεχομένου (επιλέγεις το γρανάζι) --> επιλέγεις όποια εφαρμογή θες να βλέπεις το περιεχόμενο της ειδοποίησης.

On 17/6/2025 at 8:06 ΜΜ, stefan_city said:

Καλησπέρα!

Ρυθμίσεις --> ειδοποιήσεις --> ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος --> εμφάνιση περιεχομένου (επιλέγεις το γρανάζι) --> επιλέγεις όποια εφαρμογή θες να βλέπεις το περιεχόμενο της ειδοποίησης.

Αυτό ήταν...Μου κάνει εντύπωση που ήταν σχεδόν όλα επιλεγμένα εκτός από Viber και messenger..

Ευχαριστώ..

• 2 weeks later...

Εγκατέστησα το One UI 7 στο κινητό της συζύγου. Δεν είμαι φαν της Κορεάτικης εταιρείας για πολλούς λόγους. Όμως, η νέα έκδοση είναι το πιο όμορφο skin σε Android αυτή τη στιγμή. Ανανεωμένο περιβάλλον, εικονίδια και πανέμορφα widgets. Όσο για την ομαλότητα, πέρασα καθαρή τη νέα έκδοση και όλα είναι smooth. Δεν το περίμενα από τη Samsung, γενικά. Πραγματικά έδωσε άλλο αέρα σε μία συσκευή που βγήκε το 2022. 

Έτσι όπως τα γράφεις είναι...το δικό μου έχει καταλήξει στην κόρη μου κοντεύει δύο χρόνια στα χέρια της και παραμένει εξαιρετική συσκευή πολύ σμουθ...

Konakis.

Καλημέρα σας, μετά την αναβάθμιση προσπάθησα να μπω στο Samsung Dex (είτε μέσω WiFi είτε μέσω καλωδίου) και μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα :

Samsung Dex.png

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την κάμερα του τηλεφώνου εδώ και κάποιες μέρες. Όταν πατάω στο εικονίδιο για εναλλαγή της εμπρός/πίσω κάμερας, αργεί να κάνει την αλλαγή ενώ παλιότερα γινόταν ακαρίαια. Δοκίμασα το πάντα, επανεκκίνηση, κλείσιμο εφαρμογής από τις ιδιότητες, clear cache, φροντίδα συσκευής αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η συσκευή είναι με το τελευταίο λογ/κό Ιουνίου, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

39 minutes ago, akis1973 said:

Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την κάμερα του τηλεφώνου εδώ και κάποιες μέρες. Όταν πατάω στο εικονίδιο για εναλλαγή της εμπρός/πίσω κάμερας, αργεί να κάνει την αλλαγή ενώ παλιότερα γινόταν ακαρίαια. Δοκίμασα το πάντα, επανεκκίνηση, κλείσιμο εφαρμογής από τις ιδιότητες, clear cache, φροντίδα συσκευής αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η συσκευή είναι με το τελευταίο λογ/κό Ιουνίου, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα, έχω την ίδια καθυστέρηση στην εναλλαγή (και μεταξύ φωτογραφίας και βίντεο).

Κάποιο από τα τελευταία update (Μαΐου ή Ιουνίου) πρέπει να ευθύνεται.

@stefan_city καλημέρα και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την έκδοση των 6gb κάπου διάβασα ότι λόγω μικρότερης μνήμης γίνεται αυτό πλέον. Αν είναι θέμα λογ/κού πιστεύω είναι θέμα χρόνου να λυθεί.

1 hour ago, akis1973 said:

@stefan_city καλημέρα και σε ευχαριστώ για την συμμετοχή. Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω την έκδοση των 6gb κάπου διάβασα ότι λόγω μικρότερης μνήμης γίνεται αυτό πλέον. Αν είναι θέμα λογ/κού πιστεύω είναι θέμα χρόνου να λυθεί.

Το δικό μου είναι 8Gb και παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...

@Jimbo83h καλησπέρα, άρα για να έχεις και εσύ το ίδιο θέμα προφανώς δεν φταίει το μέγεθος της μνήμης. Άρα λογικλά αναμένουμε αναβάθμιση μέχρι νεοτέρας...Πάντως από τότε που έβαλα το UI 7 σαν μου φαίνεται ότι το τηλ "λαγκάρει" γενικά σε μενού κλπ, χωρίς να ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο στο λαγκ της κάμερας... 🙄

20 minutes ago, akis1973 said:

@Jimbo83h καλησπέρα, άρα για να έχεις και εσύ το ίδιο θέμα προφανώς δεν φταίει το μέγεθος της μνήμης. Άρα λογικλά αναμένουμε αναβάθμιση μέχρι νεοτέρας...Πάντως από τότε που έβαλα το UI 7 σαν μου φαίνεται ότι το τηλ "λαγκάρει" γενικά σε μενού κλπ, χωρίς να ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο στο λαγκ της κάμερας... 🙄

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα... Ελπίζω να στρώσει γιατί κυρίως το θέμα της κάμερας με έχει ξενερώσει.... Σαν να σου λένε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής με λίγα λόγια...

12 ώρες πριν, akis1973 said:

10 ώρες πριν, Jimbo83h said:

Το δικό μου είναι 8Gb και παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...

5 ώρες πριν, akis1973 said:

5 ώρες πριν, Jimbo83h said:

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα... Ελπίζω να στρώσει γιατί κυρίως το θέμα της κάμερας με έχει ξενερώσει.... Σαν να σου λένε ότι ήρθε η ώρα της αλλαγής με λίγα λόγια...

Συμφωνώ και με τους δύο. Το βρίσκω λίγο πιο βαρύ σε σχέση με το One UI 6.1, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι η εναλλαγή στην κάμερα.

Για την ιστορία κι εμένα είναι με τα 8GB, οπότε το έχουν όλες οι εκδόσεις. Δεν θυμάμαι όμως να υπήρχε κατά την αρχική ενημέρωση - αναβάθμιση.

Εμένα δεν έχει πάντως καμμία καθυστέρηση στην εναλλαγή των καμερών... 

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Έχω ένα πρόβλημα σοβαρό, το οποίο μου έχει σπάσει τα νεύρα. 

Το παρουσιάζει σχεδόν ένα χρόνο. 

Στα καλά καθούμενα και δίχως να κάνω απολύτως τίποτα. ενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν με καλούν και να μη το ακούω χάνοντας κλήσεις, που πολλές φορές είναι για σοβαρά θέματα. 

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; 

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

5 ώρες πριν, kakos said:

Έχω ένα πρόβλημα σοβαρό, το οποίο μου έχει σπάσει τα νεύρα. 

Το παρουσιάζει σχεδόν ένα χρόνο. 

Στα καλά καθούμενα και δίχως να κάνω απολύτως τίποτα. ενεργοποιείται η αθόρυβη λειτουργία. 

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όταν με καλούν και να μη το ακούω χάνοντας κλήσεις, που πολλές φορές είναι για σοβαρά θέματα. 

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να φταίει; 

Αθόρυβο ή Μην ενοχλείτε; 

Το Μην ενοχλείτε έχει να το βάλεις με schedule, μήπως σου μπαινει με το schedule; 

Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως με τα πλήκτρα έντασης έχεις βάλει να αυξομειώνεις το ήχο κλήσης και όχι τον ήχο πολυμέσων. 

Edited by stamatis3133
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Και σε εμένα μία από τα ίδια.Ή με την αναβάθμιση ή με κάποια από τις τελευταίες ενημερώσεις το τηλέφωνο έχει γίνει αρκετά πιο αργό.Όλες οι εφαρμογές καθυστερούν στο άνοιγμα και ειδικά η συλλογή φωτογραφιών που είναι σχεδόν άδεια...  

On 9/7/2025 at 1:44 ΜΜ, stamatis3133 said:

Αθόρυβο ή Μην ενοχλείτε; 

Το Μην ενοχλείτε έχει να το βάλεις με schedule, μήπως σου μπαινει με το schedule; 

Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως με τα πλήκτρα έντασης έχεις βάλει να αυξομειώνεις το ήχο κλήσης και όχι τον ήχο πολυμέσων. 

Ενεργοποιείται μόνο του, το μην ενοχλείτε.

Δεν έχω κανέναν προγραμματισμό, για να το ενεργοποιεί. 

Για να καταλάβεις, αυτό που κάνω όταν έχει το πρόβλημα, η λύση είναι να τραβήξω προς τα κάτω την κουρτίνα από το δεξί επάνω μέρος και να απενεργοποιήσω το, μην ενοχλείτε. 

Πρώτο εικονίδιο επάνω αριστερά, μέσα σε κύκλο μια παύλα.  

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Καλημέρες παίδες..Μια βοήθεια το κάνω εδώ?Προσπαθώ να κάνω μια ταυτοποίηση με βίντεο κλήση αλλά μου το απορρίπτει χωρίς να μου πετάξει κάποιο μήνυμα για να τικαρω επιλογή 

Screenshot_20250717_115417_Skroutz.jpg