Jump to content

Jimbo83h

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Jimbo83h's Achievements

  1. Καλησπέρα, συνδέω το κινητό με το Laptop (Windows 10) κ ενώ λειτουργούν όλες οι εφαρμογές κανονικά (Viber, What's up, klp= μέσω του υπολογιστή, οι κλήσεις δεν λειτουργούν... Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση;
  2. Επειδή σκέφτομαι να πάρω μια από τις δύο ναυαρχίδες αλλά κ να αλλάξω οικοσύστημα θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η διαφορά στα βίντεο και στις; φωτογραφίες είναι μεγάλη. Γιατί ο μόνος λόγος που θα το αγόραζα είναι το βίντεο, γιατί ασχολούμαι αρκετά. Η παραμετροποίηση των android προσωπικά , λόγω της χρήσης που το κάνω, μου είναι αδιάφορη
  3. Σας παραθέτω το παρακάτω βίντεο όπου άντλησα τις παραπάνω πληροφορίες. https://youtu.be/8kyfrHD_xGk?si=-lIlLsEWR1KDw1Gq Ο μοναδικός λόγος που θέλω να στραφώ στο οικοσύστημα της apple είναι διότι αφενός το iphone έχει καλύτερες κάμερες σε σύγκριση με τη Samsung, κυρίως για βίντεο (με το οποίο ασχολούμαι αρκετά) αφετέρου γιατί το apple watch είναι πολύ καλύτερο (gps, μετρήσεις κλπ) από το αντίστοιχο της samsung. Τώρα όσο για τα ακουστικά, σε συγκριτικά βίντεο που είδα, τα airpods έχουν καλύτερο μικρόφωνο.
  4. Ρε παιδιά με αυτά που διαβάζω με αγχώνεται... Ήμουν σε σκέψεις να μεταβώ σε iphone μετά από πολλά χρόνια σε android, κυρίως για την κάμερα του, αλλά και το οικοσύστημα του ( apple watch 9 & airpods pro 2). Διαβάζω όμως για συχνές αποσυνδέσεις των ακουστικών καθώς και για άκρως απαράδεκτη μπαταρία του apple watch... Τελικά αξίζει η μετάβαση γιατί πέφτει πολύ κράξιμο ή να παραμείνω στην Samsung?
  5. Καλημέρα και από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν οι κάτοχοι της νέας ναυαρχίδας είστε ικανοποιημένοι, γιατί γνωστός μου που το έχει πιάνει λιγότερο σήμα από το iphone που έχει στην κατοχή του (με την ίδια sim κάρτα).
  6. Καλημέρα και από εμένα. Έχω ένα κουπόνι των 50€. EHR-NZ4E-ARS1-EE1W
  7. Καλημέρα και από εμένα! Λοιπόν, μετά από ένα χρόνο χρήση αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η μπαταρία του είναι άκρως απογοητευτική.... Κάθε φορά που τραβάω βίντεο ή κάνω τηλεφωνικές κλήσεις μέσω Bluetooth, η ταχύτητα του πέφτει η μπαταρία είναι μεγαλύτερη από μονοθέσιο της F1. ΟΚ, πολύ καλή κάμερα αλλά ως εκει. Σε σύγκριση με το Poco F3 που είχα, πλην του λογισμικού που είναι σαφώς ανώτερο του Xiaomi, δεν είδα καμία τεράστια διαφορά. Τεράστια κατανάλωση μπαταρίας, υψηλές θερμοκρασίες κατά την χρήση, δακτυλικό αποτύπωμα με καθυστέρηση (σε σχέση με το Poco F3 που έμπενε αστραπιαία)... Συγγνώμη, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη υπερεκτιμημένο κινητό......... Και αυτή η πρωτοτυπία να υπάρχει ταυτόχρονα Google Play Store & Galaxy Store, έλεος ρε Samsung....... Ο λόγος που απευθύμομαι στην παρούσα φάση, είναι για να μου προτείνεται Tempered Glass καθώς ότι περνάω σπάει στον μήνα πλαωνωχωρίς να μου έχει πέσει..
  8. Καλησπέρα και από εμένα. Το GPS το έχει δοκιμάσει κανείς σε τρέξιμο;
  9. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το εν λόγω κινητό. Θα ήθελα να σε ρωτήσω γιατί να το αγοράσεις από Αμερική; Δεν βγαίνουν πιο ακριβά τα μεταφορικά; Η αλήθεια είναι ότι μπήκα λίγο στο Site τους και μου βγαίνει η αγορά του 1099$ ενώ από μαγαζί του Skroutz μου βγαίνει ακριβώς το ίδιο κινητό 1238 ευρώ και μου φαίνεται λίγο παράξενο. Αλλά τα Airpods βγαίνουν πιο ακριβά.
  10. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω ποιός πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος συνδιασμός Smartphone / Smartwatch / Bluetooth hands free. Έχω το Xiaomi POCO F3 με το Garmin Fenix 6 αλλά πολλές φορές οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται και πραγματικά εκνευρίζομαι, ενώ τα hands free Samsung galaxy buds plus όταν τρέχω ανάλογα με την κίνηση του χεριού καμία φορά χάνεται η σύνδεση. Με ενδιαφέρει το κινητό να έχει καλή κάμερα (αφού δεν παίζω παιχνίδια) και το Smartwatch. Μετά από έρευνα που έκανα ο απόλυτος συνδιασμός είναι της iPhone αλλά πολλά τα λεφτά....
×
×
  • Create New...