Jump to content

akis1973

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akis1973

  1. Σας ευχαριστώ και τους δύο, κοίταξα και πράγματι δεν φαίνεται να υπάρχει προεγκατσημένη μεμβράνη. Άρα να περιμένω μετά από κάποιο καιρό να εξασθενήσει η επίστρωση, θα κοιτάξω για Νilkin ή Spigen ευχαριστώ και πάλι.
  2. Καλησπέρα και πάλι παιδιά, κάτοχος του s21 fe εδώ και περίπου 1 εβδομάδα, και ενθουσιασμένος μέχρι στιγμής. Ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς αν η οθόνη του τηλεφώνου έχει εγκαταστημένη κάποια μεμβράνη προστασίας, γιατί βλέπω ότι έχει αυτή την πολύ ωραία αίσθηση που απωθεί τις δακτυλιές, ιδρώτα κλπ. Θυμάμαι όμως ότι κάπως έτσι ήταν και τον πρώτο καιρό το s8 plus που είχα πριν, και μετά από σχετικά λίγο καιρό η επίστρωση υποχώρησε. Με βάση τα παραπάνω, από την εμπειρία σας η επίστρωση αυτή στο s21 fe θα κρατήσει ή θα πρέπει να περάσω εγώ σε κάποια φάση, και αν ναι, υπάρχει κάποια πρόταση; Ευχαριστώ και σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.
  3. Και να φανταστείς το ότι εγώ το s8 plus το είχα από τον Μάϊο του...2018. Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου και τον σύνδεσμο, θα το κοιτάξω. Τελικά ανακάλυψα ότι στον ένα από τους δύο κινέζικους ασύρματους φορτιστές που έχω, δεν βγάζει το μήνυμα περί ασυμβατότητας και θέλει περίπου 1 ώρα και 30' για να φορτίσει πλήρως το κινητό, άρα περίπου στα 15w, περίεργο που ο ένας δουλεύει τότε. Δεν το είχα αυτό υπόψη μου για τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι...
  4. Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα και εγώ σήμερα, ερχόμενος από S8 plus, μιλάμε η μέρα με την νύχτα αν και ακόμα και σήμερα προσωπικά θεωρώ το s8 plus εξαιρετικό σε φωτογραφίες. Ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα φορτιστή ασύρματο no name ο οποίος δούλευε με το s8 plus. Όμως πλέον με το S21 Fe αν και θεωρητικά είναι μέχρι 15w ο φορτιστής, μόλις το βάζω να φορτίσει μου βγάζει ένα μήνυμα περί ασυμβατότητας με αποτέλεσμα να δουλεύει προφανώς στα 5w αφού μου γράφει εκτιμώμενο χρόνος φόρτισης...4 ώρες παρά κάτι. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία ποιός φορτιστής ασύρματος είναι συμβατός, ή αν θα πρέπει να πάρω τον αυθεντικό της Samsung, ή καλύτερα ακόμα φόρτιση μόνο με καλώδιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Παιδιά καλησπέρα, καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη που το βάζω εδώ και όχι στο 'επιλογή συσκευής'. Είμαι κάτοχος ενός S8+ από τον Μάϊο του '18, δηλ. περίπου 1 χρόνο μετά την αρχική του κυκλοφορία, και θα ήθελα να ρωτήσω αν θεωρείτε το S20 FE 5G καλή επιλογή για νέο κινητό 1 περίπου χρόνο μετά την αρχική του κυλοφορία επίσης. Διαφορετικά αξίζει να πάω σε λύση τύπου a52s 5g. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Σε ευχαριστώ άρα φαίνεται το service δεν το γλιτώνει σε 1η φάση...ο φίλος βρίσκεται στο εξωτερικό, θα του πω να ρωτήσει στο service της samsung της περιοχής του.
  7. Καλησπέρα παιδιά, σε φίλο που έχει s7 με ενημέρωσε ότι πριν 2-3 ημέρες αναβόσβησε η οθόνη σε κάποια φάση και σήμερα δείχνει αναμμένη μόνο στο κομμάτι που φαίνεται στις συνημμένες φωτογραφίες. Ο αισθητήρηας touch λειτουργεί κανονικά και στο σβησμένο κομμάτι. Υπάρχει κάποιος τρόπος αντιμετώπισης εκτός service, και αν ξέρει κανείς εκτιμώμενο κόστος αν τελικά αξίζει να επισκευάσει την οθόνη ή να πάει για άλλο κινητό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλησπέρα, ένας φίλος πήρε πρόσφατα ένα Note 8 Pro, μου μετέφερε ότι όταν αντιγράφει τις εικόνες από το τηλέφωνο σε υπολογιστή τους τις μεταφέρει όλες περιστραμμένες. Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό και αν ναι, διορθώνεται; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Παιδιά καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το παρακάτω για όποιον το έχει ψάξει το θέμα. Έχω 2 νούμερα σε επαγγελματικό συμβόλαιο στη Vodafone το οποίο λήγει τον Φεβρουάριο του '20 και είναι 12μηνο. Μου κάνανε μία καλύτερη προσφορά από Cosmote και ψάχνω να υπολογίσω τι τέλος πρόωρης διακοπής θα πληρώσω στην Vodafone. Με βάση το παρακάτω το οποίο υποθέτω ότι ισχύει: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Instructions/about_Regulation.html εγώ έχω έκπτωση 30,62 Ε κάθε μήνα και τελικό πάγιο με την έκπτωση 56,86 Ε χωρίς ΦΠΑ και φόρους. Άρα θα πληρώσω το μικρότερο ποσό από το 7 Χ 30,62 = 214,34 ή το (1/3 Χ 6 Χ 56,86) = 113,72 δηλαδή 113,72 Ε Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει αν ο παραπάνω υπολογισμός είναι σωστός; Ακολουθώ το παράδειγμα στην σελίδα της ΕΕΤΤ απλά δεν γνωρίζω αν έχει εφαρμογή σε 12μηνη σύμβαση ή αν η Vodadone χρεώνει και πρόσθετα τέλη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edit: Τελικά σήμερα επικοινώνησα και μου είπανε ένα ποσό κοντά στα 123 Ε, είναι κοντά περίπου 113,72 που υπολόγισα πιο πάνω αλλά όχι το ίδιο ποσό. Ευχαριστώ.
  10. Παιδιά καλησπέρα, τελικά ενημερώνω ότι το τηλέφωνο είχε πρόβλημα και αλλάχτηκε εντό εγγύησης η κεντρική πλακέτα. Κατά τα άλλα, άψογη η αντιπροσωπεία εδώ σε 2 μέρες όλα έτοιμα, σημαντικό πλεονέκτημα πιστεύω η καλή εγγύηση.
  11. Παιδιά καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός S8+ από τον Ιούνιο. Την τελευταία εβδομάδα είναι σήμερα η 3η φορά που μου ήρθανε μετά από 2 ώρες περίπου μηνύματα sms για κλήσεις που δέχτηκα, κοινώς για κάποιο λόγο δεν δεχόταν κλήσεις. Έκανα επανεκκίνηση, απλά ήθελα να ρωτήσω το έχει ξανασυναντήσει κανείς, προληπτικά λέω σε 1η φάση να αλλάξω την κάρτα sim.
  12. Όχι 100% γι' αυτό το ψάχνω ακόμα. Την επαναφορά την είχα ξεχάσει και η αλήθεια ότι έχω πάρα πολύ καιρό να την κάνω. Απλά δεν θυμάμαι αν εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές από την αρχή ή όχι.
  13. Παιδιά, σας ευχαριστώ και πάλι θερμά για την βοήθεια. Καλό το 1 plus από την άλλη τα 2 τελευταία κινητά που είχα ήταν Samsung και κάπως τα έχω συνηθίσει. Το S6 που έχω τώρα εδω και 2+ χρόνια αν και κάνει την δουλειά του, έχει αρχίσει και λαγκάρει και στο μενού και είναι εκνευριστικό. Σήμερα πέρασα από γνωστό κατάστημα και κράτησα το S8 plus στο χέρι. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ μεγάλο και μου φεύγει από το χέρι, οπότε ίσως τελικά να πάρω το απλό S8. Όπως προείπα θέλω να πάρω κάτι να μου κρατήσει μία 2ετία και εκτιμώ ότι με το S8 θα είμαι οκ. Παιχνίδια, δεν παίζω απλά βγάζω φωτογραφίες για την δουλειά μου (μηχανικός) και έχω κάποιες εφαρμογές πολύ ελαφριές. Θα το ξανασκεφτώ το θέμα εντός του 3ημέρου και θα αποφασίσω σύντομα σας ευχαριστώ και πάλι! :)
  14. Σε ευχαριστώ, καλή ιδέα και το Oneplus 6 απλά δεν ξέρω τι καθεστώς ισχύει με την εγγύηση. Εδώ Θεσ/κη που είμαι η Samsung έχει service στην απέναντι οικοδομή. :D
  15. Παιδιά καλησπέρα, Εδώ και 24+ μήνες είμαι κάτοχος του Galaxy S6, είναι πλέον εκτός εγγύησης και ομολογώ ότι πηγαίνει αρκετά αργά πλέον, οπότε ψάχνω για νέα συσκευή. Επειδή μου αρέσει το S8 plus ήθελα να ρωτήσω αν 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του θωρείται καλή συσκευή σαν αγορά και αν θα με καλύψει για τα 2+ χρόνια που με κάλυψε το S6. Επίσης θα εκτιμούσα την όποια εναλλακτική πρόταση σε αυτά τα χρήματα. Σας ευχαριστώ και καλό 3ήμερο σε όλους. :)
  16. Καλησπέρα. Ενημερώνω για το πρόβλημά μου. Δευτέρα πρωί έκανα φραγή στα εισερχόμενα 5ψήφια. Μου είπανε χοντρικά 2 ευρώ το μήνυμα αν έχω χρεωθεί τελικά. Την Δευτέρα μου απάντησε μέσω e-mail η εταιρία που φαίνεται να είναι υπεύθυνη για τα μηνύματα. Μου είπε να δώσω στοιχεία λογ/σμού και το ποσό θα πιστωθεί άμεσα εντός 7 ημερών. Μου έγραψε και η ΕΕΤΤ και μου είπε ότι έχουν λάβει την καταγγελία. Νομίζω ότι θεωρητικά είναι καλυμμένος εκτός αν για κάποιο λόγο δεν πιστωθεί το ποσό, οπότε θα επανέλθω. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις σωστές συμβουλές τους.
  17. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Δεν θυμάμαι να πάτησα κάποιο περίεργο πλήκτρο πρόσφατα σε συνδυασμό με τον αριθμό του κιν. μου. Ίσως κάτι κατά λάθος να έχει γίνει. Πάντως σήμερα δεν έχω λάβει κάτι. Άυριο πρωί θα κάνω φραγή στα 5ψήφια και περιμένω να δω τι θα μου γράψει η ΕΕΤΤ και αυτοί που μου στείλαν τα μηνύματα. Θα ενημερώσω σχετικά. Ευχαριστώ και πάλι.
  18. Όπως προείπα δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάτι "περίεργο" τις τελευταίες μέρες. Δηλ. αν εγώ έχω το κιν. του κολλητού μου και το δώσω χύμα σε κάποια περίεργη φόρμα, θα μπλέξει αυτός; Το βρίσκω περίεργο... Δευτέρα πρωί παίρνω και την εξ. πελατών για φραγή στα 5ψήφια. Έχω ένα μνμ από το 54222 που μιλάει για χρέσωη 20+ ευρώ ανά μήνα. Αν και έστειλα 'stop' στο 54222 δεν έλαβα επιβεβαίωση. Έχω λάβει επιβεβαίωση 54666 ότι με έχουν διαγράψει από όλες τις υπηρεσίες. Απλά δεν ξέρω αν εννοεί και το 54222. Αν έχω νέα από βδομάδα θα ξαναγράψω. Σας ευχαριστώ. YΓ Βασίλη αν θες παρέθεσε το λινκ του φίλου που γράφει τι παίζει γενικώς. Δεν το βρήκα σε αυτό το νήμα.
  19. Βασίλη, Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω δώσει το κινητό μου σε κάποιο σάιτ περίεργο. Απλά σήμερα εγκατέστησα στο smart phone μου την εφαρμογή my Alpha Wallet της Alpha Bank και κατά την δημιουργία λογ/σμου για την εν λόγω εφαρμογή έδωσα νούμερο κινητού. Θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο το γεγονός και δεν έχει σχέση με την εφαρμογή της Alpha Bank... Από εκεί και πέρα ήδη έστειλα STOP 54666 και μου ήρθε μήνυμα ότι διαγράφτηκα πλέον από όλες τις υπηρεσίες της εταιρίας. Στο 54422 έστειλα STOP αλλά δεν έγινε τίποτα. Από την telebox μου στείλανε αυτοματοποιημένο μήνυμα και μου είπανε να στείλω το κιν. μου και θα διερευνηθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω ότι θα επιστραφεί το ποσό έστω και ειναι 6 ευρώ.
  20. Καλησπέρα. Μου ήρθαν και μένα σήμερα κατά τις 8.00 το βράδυ 2 sms από το 54222 και ένα από το 54666. Στη συνέχεια sms από Vodafone ότι έχω εγγραφεί σε υπηρεσίες sms και να στείλω stop XXXXX ώστε να καταργήσω την συνδρομή. Για φραγή δεν μπόρεσα να το κάνω γιατί η εταιρική εξυπηρέτηση πελατών ανοίγει Δευτέρα πρωί. Έχω ήδη στείλει e-mail σε ΕΕΤΤ και telebox (φαίνεται να έχουν έρθει από αυτούς τα sms). Ήθελα να ρωτήσω αν όντως ισχύει το STOP ΧΧΧΧΧ ώστε να σταματήσουν τα sms ή δεν δουλεύει; Χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια; Ευχαριστώ.
  21. Όχι δεν ρώτησα, απλά μου είπανε ότι καλύπτεται κανονικά από την εδώ αντιπροσωπεία σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Από τότε που το πήρα πάντως δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το να βρω την χώρα προέλευσης.
×
×
  • Create New...