chios Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Καταλαβαίνω αλλά και 2 μέρες με τόση λίγη οθόνη πάει να πει ότι δεν ασχολείσαι καθόλου με το τηλέφωνο. Δες εδώ. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 ποια συσκευη ειναι αυτη? οκ τωρα ειμαι στο 54% με 3 ωρες οθονη. Παω για 6 με 6μιση ωρες οθονη, πολυ καλα ειναι κατα την αποψη μου. 1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 ποια συσκευη ειναι αυτη? οκ τωρα ειμαι στο 54% με 3 ωρες οθονη. Παω για 6 με 6μιση ωρες οθονη, πολυ καλα ειναι κατα την αποψη μου. Τόσο βγάζει και εμένα η συσκευή που έχω τώρα, τοσο μου έβγαζαν και άλλες 3 που είχα κατά καιρούς, δηλαδή 4 συσκευές και όλες μου έβγαζαν 6 με 6,5 ώρες οθόνη καθημερινά και υπόλοιπο μπαταρίας 15%. Δύο κάρτες sim, μια από αυτές με λίγο χάλια σήμα σε αρκετά σημεία. Είχα ανεβάσει σχετικά screenshots και πέσαν να με φάνε μερικοί μερικοί...Αυτό θα είναι το τελευταίο post που γράφω για αυτή την συσκευή όσο αναφορά την διάρκεια της μπαταρίας, δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Στάλθηκε από το SM-G990B2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 (edited) 16 ώρες πριν, tollisth said: Όχι σήμερα εμφανίστηκε,έχω κάποια screenshot από προηγούμενες ημέρες δεν υπάρχει,σε εσένα υπήρχε όλο αυτό το διάστημα? Εγώ είμαι με vodafone, υποτίθεται θα καταργήσει το 3g τώρα το Μάρτιο. Πάντως το volte το έχω ανοιχτό στις ρυθμίσεις και μια στο τόσο βλέπω το σηματάκι, όποτε με συνδέσει και μιλάω με 4g. 2 ώρες πριν, ea6gka said: ποια συσκευη ειναι αυτη? οκ τωρα ειμαι στο 54% με 3 ωρες οθονη. Παω για 6 με 6μιση ωρες οθονη, πολυ καλα ειναι κατα την αποψη μου. Τόσο έχω και γω με wifi. Με δεδομένα κινητής (συνήθως έξω που συνεπάγεται εντονότερη χρήση) 4-4μισι. Καλά είναι, προτιμώ να πάει σφαίρα και να το φορτίζω κάθε μια-μιάμιση μέρα, παρά να σέρνεται και να το φορτίζω κάθε δύο. Edited February 24, 2023 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 2 ώρες πριν, ea6gka said: Κανω τη χρηση που κανω σε ολα τα κινητα, δηλαδη φυσιολογικη. Παντως τραγικο δεν το λες, γιατι εδω μεσα διαβαζα οτι το φορτιζετε 3 φορες την μερα και τετοια, ναι οκ αν το πηρες για παιχνιδομηχανη το καταλαβαινω 10 μήνες το έχω. Το καλύτερο και πιο ισορροπημένο κινητό δίχως συμβιβασμούς περικοπές κλπ. Τέρμα οι αλλαγές να είμαστε καλά όσο κρατήσει!! Ενδιάμεσα δούλεψα δύο φορές Ιούνιο και τέλη Οκτωβρίου s22u 12/256 GB. Για τα θέλω μου όπου δεν δίνω βάση ιδιαίτερη σε τηλεφακό και πενάκι το fe με κέρδισε ξεκάθαρα συνολικά, εύχρηστο μαζεμένο γρήγορη συσκευή με το 1/3 των χρημάτων... απόλαυσε το! Α,...η μπαταρία δεν με απασχόλησε ποτέ είναι μια χαρά με καλή διάρκεια την μέρα την βγάζει άνετα αν δεν το λιώσεις σε χρήση κάμερας και εξωτερικούς χώρους συνέχεια...το καλοκαίρι θα δεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο (s20fe) πολύ πιο φωτεινό ευανάγνωστο κάτω από ντάλα ήλιο... 5 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 On 22/2/2023 at 9:00 ΜΜ, nininikos said: Κι ομως η Τσεχια ειναι και στην ΕΕ και στην GDPR, που ειναι η ευρωπαικη νομοθεσια περι προσωπικων δεδομενων που απαγορευει την εγγραφη των κλησεων. Μαλλον χρειαζεται περαιτερω διερεύνηση η περιπτωση σου. Sent from my MI 8 6/128 έχεις δίκιο, απλά δεν έχει ευρώ. πάντως οι εγγραφές λειτουργούν πραγματικά αψεγάδιαστα. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Τελικα δεν εχει να κανει με την Τσεχία. Το δοκιμασα κι εγω και λειτουργει αψογα, σε συσκευη αγορασμενη απο το public. Σε οποια αλλη συσκευη το ειχα δοκιμασει πιο παλια, δεν επαιζε.Sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 Τελικα δεν εχει να κανει με την Τσεχία. Το δοκιμασα κι εγω και λειτουργει αψογα, σε συσκευη αγορασμενη απο το public. Σε οποια αλλη συσκευη το ειχα δοκιμασει πιο παλια, δεν επαιζε.Sent from my S21 FE 8/256με ποιον dialer/εφαρμογή ; με ακουστικά bt η από το κινητό ομιλία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 με ποιον dialer/εφαρμογή ; με ακουστικά bt η από το κινητό ομιλία; Με το true phone dialer.Απο το κινητο στο αυτι. Με Bluetooth δεν δοκιμασα.Sent from my S21 FE 8/256 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 3 minutes ago, nininikos said: Με το true phone dialer. Απο το κινητο στο αυτι. Με Bluetooth δεν δοκιμασα. Sent from my S21 FE 8/256 Και το δικό μου από Public είναι αλλά δεν ακούω διάλογο παρά μόνο μονόλογο είτε μιλάω από το ακουστικό είτε από το bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 παιδιά όταν σέρνω το δάκτυλο μου στις επιλογές επεξεργασίας μιας φώτο στο google photo κάνει μια ανεπαισθητη δόνηση. δεν έχω βρει πως απενεργοποιειται! magic eraser στο Google photos δεν έχουμε στο κινητό μας; Καταλαβαίνω αλλά και 2 μέρες με τόση λίγη οθόνη πάει να πει ότι δεν ασχολείσαι καθόλου με το τηλέφωνο. Δες εδώ. ποιο κινητό έχει 8 ώρες SOT σε ΔΥΟ 24ΩΡΑ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 realme 9 pro έχω φίλε. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 realme 9 pro έχω φίλε.και έχει τόσο μεγάλη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 o snapdragon 695 δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 1 hour ago, makouin said: Και το δικό μου από Public είναι αλλά δεν ακούω διάλογο παρά μόνο μονόλογο είτε μιλάω από το ακουστικό είτε από το bluetooth. Εγώ σε s22 ultra δεν ακούω ούτε εμένα ούτε το συνομιλητή. Τίποτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 (edited) 1 hour ago, chios said: o snapdragon 695 δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με τον 720 του Α72 που είχα και αργούσε χαρακτηριστικά ο 695 είναι σε τι ποσοστό γρηγορότερος; Edited February 24, 2023 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2023 41 minutes ago, ilka71 said: σε σχέση με τον 720 του Α72 που είχα και αργούσε χαρακτηριστικά ο 695 είναι σε τι ποσοστό γρηγορότερος; Κανένα κόλλημα το τηλέφωνο είναι πύραυλος, το λογισμικό των realme είναι σχεδόν καθαρό andoid. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 σε αυτό το τηλ το one ui δείχνει να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης. στο Α72 δεν φαινόταν. να φταίει το home up; του nicelock; αλλά το ίδιο είχα και στο Α72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 9 minutes ago, ilka71 said: σε αυτό το τηλ το one ui δείχνει να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης. στο Α72 δεν φαινόταν. να φταίει το home up; του nicelock; αλλά το ίδιο είχα και στο Α72 Δεν έχω nicelock πλέον. Εμένα το αντίστοιχο one ui home είναι στο 1%. Ίσως έτυχε. Δεν του έχω δώσει ποτέ σημασία. 1 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 πάντως όταν νιώθω ότι θα ήθελα πιο πολύ μπαταρία σκέφτομαι "389" όσα τα - λίγα για αυτό το κινητό-ευρώ που έδωσα και κάθομαι στα αυγά μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 49 minutes ago, ilka71 said: πάντως όταν νιώθω ότι θα ήθελα πιο πολύ μπαταρία σκέφτομαι "389" όσα τα - λίγα για αυτό το κινητό-ευρώ που έδωσα και κάθομαι στα αυγά μου Το κινητό είναι το απόλυτο vfm. Το καλύτερο all around κινητό σε τιμή σχεδόν midrange. Θα το ξαναπώ, η samsung που και που βγάζει διαμαντάκια σαν αυτό εδώ. Η μπαταρία δεδομένου 888 είναι μια χαρά, πύραυλος. 2 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 πάντως όταν νιώθω ότι θα ήθελα πιο πολύ μπαταρία σκέφτομαι "389" όσα τα - λίγα για αυτό το κινητό-ευρώ που έδωσα και κάθομαι στα αυγά μου Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σουsent from my S21 FE 8/256 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 είναι η ιδέα μου ή η χαμηλότερη ένταση ήχου είναι λίγο ψηλά; θα ήθελα να είναι λίγο πιο κάτω. γίνεται; κατέβασα το module sound assistant από το nicelock και έχει να αλλάζει η ένταση σε πιο μικρά βήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 (edited) Άκυρο Edited February 26, 2023 by Tolakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2023 αυτά από εμένα προς το παρόν...όλα ανοικτά, συν ρολόι huawei gt2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts