_NikitaS_ Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 8 ώρες πριν, mkaragian said: Μια ερώτηση για pixel 7 pro, έχω κάνει εγκατάσταση την beta android 14 , πως μπορώ να ενεργοποιήσω αν φυσικά γίνεται το wifi calling; Με shizuku και στις τρεις εταιρίες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gi_viper Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 (edited) Άντε και οι χαμένες κλήσεις από Nova παρελθόν! Edited November 2, 2023 by gi_viper 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragian Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 6 minutes ago, gi_viper said: Άντε και οι χαμένες κλήσεις από Nova παρελθόν! Ωραίος, δώσανε κάποια οδηγία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gi_viper Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Σύντομα θα γίνει release λέει. Απλά έβγαλα το link από το bug report γιατί άρχισαν τα spam για τα αρχεία που είχα ανεβάσει για να το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragian Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 9 minutes ago, gi_viper said: Σύντομα θα γίνει release λέει. Απλά έβγαλα το link από το bug report γιατί άρχισαν τα spam για τα αρχεία που είχα ανεβάσει για να το φτιάξουν Τέλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 θα φτιαξουν και το vowifi ή δεν ξερουν πως; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gi_viper Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Η αναφορα ηταν μονο για τις χαμενες κλισεις. Φανταζομαι το VoWiFi ειναι θεμα συμφωνιας με τον παροχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Μήπως μπορείς να τους πεις πως να φτιάξουν και της cosmote που αν είναι ενεργό το volte δε δέχεται κλήσεις από forthnet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 εχω μια ερωτηση για ενα φιλο που εχει p7pro. ενω η φωτεινοτητα ειναι ψηλα στο 60% η φωτογραφια που εχει σαν wallpaper δειχνει πολυ σκοτεινη σε σημειο που να μην φαινονται τα προσωπα.ενω η ιδια η φωτο ειναι πολυ φωτεινη και καθαρη.θελει καποιο σετινγκ ή ειναι θεμα panel Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 εχω μια ερωτηση για ενα φιλο που εχει p7pro. ενω η φωτεινοτητα ειναι ψηλα στο 60% η φωτογραφια που εχει σαν wallpaper δειχνει πολυ σκοτεινη σε σημειο που να μην φαινονται τα προσωπα.ενω η ιδια η φωτο ειναι πολυ φωτεινη και καθαρη.θελει καποιο σετινγκ ή ειναι θεμα panelΘα δοκίμαζα να βάλω άλλη φωτογραφία ως wallpaper κι αν παραμένει σκοτεινή τότε υπάρχει πρόβλημα.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 Πήρε κανένας ΟΤΑ update Νοεμβρίου; Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2023 Εγώ το μεσημέρι που κοίταξα οχι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 .... Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. November 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2023 Έκανα update Νοεμβρίου με Android flash Tools και ξαφνικά βλέπω ότι δεν έχω φωνητικές εντολές. Μπαίνω και βλέπω αυτό, τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2023 Έκανα update Νοεμβρίου με Android flash Tools και ξαφνικά βλέπω ότι δεν έχω φωνητικές εντολές. Μπαίνω και βλέπω αυτό, τι συμβαίνει;Εγώ έκανα update Νοεμβρίου σήμερα κανονικά και το google assistant δουλεύει!Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas737 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Αξίζει πλέον το pixel 7 το απλό για 400ε ή είναι πολύ παλιό; Από θέμα μπαταρίας πώς πάει; Απόψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 Η συσκευή μου είναι rooted και σήμερα όταν πήγα να πληρώσω με Google pay μου έβγαλε το εξής μήνυμα που ποτέ δεν το είχε βγάλει ως τώρα, ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 59 minutes ago, Nikos2k5 said: Η συσκευή μου είναι rooted και σήμερα όταν πήγα να πληρώσω με Google pay μου έβγαλε το εξής μήνυμα που ποτέ δεν το είχε βγάλει ως τώρα, ξέρει κανείς πως το προσπερνάμε? Βάλε αυτό https://github.com/chiteroman/PlayIntegrityFix Και θα είσαι οκ. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Θα σου αφαιρέσει το safety net που είχες πριν. Μετά την επανεκκίνηση ίσως πάρει λίγη ώρα για να στο δείξει οκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 (edited) Σε ευχαριστώ Τώρα δείχνει να περνάει το MEETS DEVICE INTEGRITY check Χρειάστηκε ναι καθαρίσεις και τα data/cache από το Google Wallet app ? Edited November 11, 2023 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 25 minutes ago, Nikos2k5 said: Σε ευχαριστώ Τώρα δείχνει να περνάει το MEETS DEVICE INTEGRITY check Χρειάστηκε ναι καθαρίσεις και τα data/cache από το Google Wallet app ? Όχι τίποτα δεν καθάρισα. Μετά από κάποια ώρα άρχισε να δουλεύει και πάλι. Μέχρι να μας το χαλάσει και να πρέπει να βγει update. Άντε να βγει το update του Δεκεμβρίου μπας και κάνουμε unroot τα τηλέφωνα μας. Μέχρι στιγμής μοιάζει πιθανό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 2 ώρες πριν, elightme said: Όχι τίποτα δεν καθάρισα. Μετά από κάποια ώρα άρχισε να δουλεύει και πάλι. Μέχρι να μας το χαλάσει και να πρέπει να βγει update. Άντε να βγει το update του Δεκεμβρίου μπας και κάνουμε unroot τα τηλέφωνα μας. Μέχρι στιγμής μοιάζει πιθανό. Ναι είναι πιθανό Βέβαια το root έχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως το Revanced Youtube για να μην έχεις διαφημίσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elightme Δημ. November 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2023 38 minutes ago, Nikos2k5 said: Ναι είναι πιθανό Βέβαια το root έχει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως το Revanced Youtube για να μην έχεις διαφημίσεις κλπ Έχεις δίκιο αν χρησιμοποιείς τέτοιες υπηρεσίες. Για μένα που πληρώνω premium και το κάνω μόνο για το 5g/ vowifi... Δεν αξίζει τον τόσο κόπο που θέλει. Κάθε τρεις και λίγο να κυνηγάω τα updates και να φοβάμαι κάθε φορά μην και κάτι πάει στραβά στο root... Καταλαβαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 To revanced δεν μπαίνει σε unrooted συσκευή? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 2 ώρες πριν, nikolasn80 said: To revanced δεν μπαίνει σε unrooted συσκευή? Μπαίνει. Εγώ unroot έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sm4rt Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 19 ώρες πριν, savvas737 said: Αξίζει πλέον το pixel 7 το απλό για 400ε ή είναι πολύ παλιό; Από θέμα μπαταρίας πώς πάει; Απόψεις; Βρίσκεις το 7 pro με κανα 500αρι, θεωρω αξιζει περισσοτερο απο 400 για το απλο, αλλα δε νομιζω πως θα χεις προβλημα με μπαταρία σε κανενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts