Nikos2k5 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Δεν λειτουργεί το 5G ούτως ή άλλως.Το LTE λειτουργεί κανονικά με volte αν είσαι σε cosmote Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέραΌταν λέμε ότι το 5G δεν λειτουργεί ούτως ή άλλως, εννοούμε ότι είτε με ενεργοποιημένο volte είτε χωρίς volte, όταν είμαστε σε τηλεφωνική κλήση δεν θα δουλεύουν τα DATA, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagzard Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 1 ώρα πριν, Nikos2k5 said: Καλημέρα Όταν λέμε ότι το 5G δεν λειτουργεί ούτως ή άλλως, εννοούμε ότι είτε με ενεργοποιημένο volte είτε χωρίς volte, όταν είμαστε σε τηλεφωνική κλήση δεν θα δουλεύουν τα DATA, σωστά? Όχι. Τα DATA θα λειτουργούν κανονικά αλλά με LTE και όχι με 5g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Όχι. Τα DATA θα λειτουργούν κανονικά αλλά με LTE και όχι με 5g.Ναι άλλα αν σε εκείνη τη περιοχή πιάνει 5G, θα κατέβει σε LTE μόνο του για να χρησιμοποιηθεί το VoLTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Φοράει κάνεις από σας τη 14 beta;Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Πώς μπορώ να εξαφανίσω αυτό το ενοχλητικό "χάπι"στην αρχική οθόνη, στο κάτω μέρος της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 5 ώρες πριν, mavrovelos said: Πώς μπορώ να εξαφανίσω αυτό το ενοχλητικό "χάπι"στην αρχική οθόνη, στο κάτω μέρος της; Αλλάζεις launcher. Εγώ έχω βάλει nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 29 minutes ago, _NikitaS_ said: Αλλάζεις launcher. Εγώ έχω βάλει nova. Κι εγώ nova έχω, αλλά το χάπι είναι εκεί. Τι έκανες στις ρυθμίσεις για να εξαφανιστεί και σε ποια έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Κι εγώ nova έχω, αλλά το χάπι είναι εκεί. Τι έκανες στις ρυθμίσεις για να εξαφανιστεί και σε ποια έκδοση;Settings, Home Screen, Search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 1 hour ago, Nikos2k5 said: 1 ώρα πριν, mavrovelos said: Κι εγώ nova έχω, αλλά το χάπι είναι εκεί. Τι έκανες στις ρυθμίσεις για να εξαφανιστεί και σε ποια έκδοση; Settings, Home Screen, Search Δεν αναφέρομαι στο search bar,αυτό έχει αφαιρεθεί,στην γραμμή που υπάρχει από κάτω σαν παύλα.Αυτήν θέλω να αφαιρέσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Αααα εννοείς το άσπρος πιο κάτω; Εμένα μου αρέσει. Δεν ασχολήθηκα καν με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Δεν αναφέρομαι στο search bar,αυτό έχει αφαιρεθεί,στην γραμμή που υπάρχει από κάτω σαν παύλα.Αυτήν θέλω να αφαιρέσωΑυτό δεν φεύγει με αλλαγή launcher, χρειάζεται rootSent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Υπάρχει επιλογή στον Nova να φύγει η γραμμή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Η realme το έχει σαν επιλογή στο μενού με τις χειρονομίες, έψαξες εκεί μήπως έχει κάποια επιλογή; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 8 ώρες πριν, chios said: Η realme το έχει σαν επιλογή στο μενού με τις χειρονομίες, έψαξες εκεί μήπως έχει κάποια επιλογή; Είμαι stock, απλά με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Δεν αναφέρομαι στο search bar,αυτό έχει αφαιρεθεί,στην γραμμή που υπάρχει από κάτω σαν παύλα.Αυτήν θέλω να αφαιρέσωΑυτό εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrovelos Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 15 minutes ago, Nikos2k5 said: Αυτό εννοείς? Αναφέρεσαι στο βέλος ν.1, αναφέρομαι στο ν.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2023 Αναφέρεσαι στο βέλος ν.1, αναφέρομαι στο ν.2Ούτε καν το είχα προσέξει ότι υπάρχει αυτό χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Το pixel 7 pro χωρίς κανένα πείραγμα έχει διαφορά σε κάποιο δίκτυο; Εννοω εχει κάποια λειτουργία παραπάνω σε vf που δεν την έχει σε cosmote; Sorry αν εχει απαντηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 μόνο σε cosmote που έχει volte! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 Ευχαριστώ.Απ οτι καταλαβαίνω αν είσαι σε λήξη συμβολαίου vf και παίζεις με 7 pro κοιτάς προς cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 (edited) για το πως έχει η κατάσταση την δεδομένη στιγμή ναι, αν πάλι του χρόνου φέρει η voda επίσημα το pixel τότε μάλλον δεν θα συμφέρει η cosmote Edited July 1, 2023 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 8 minutes ago, guy_fawkes said: για το πως έχει η κατάσταση την δεδομένη στιγμή ναι, αν πάλι του χρόνου φέρει η voda επίσημα το pixel τότε μάλλον δεν θα συμφέρει η cosmote Αλλάζω την Δευτέρα σε καρτοκινητο κοσμοτε για το Volte.Το έκανα επίτηδες καρτοκινητο γιατί αν η Vodafone το φέρει επίσημα το pixel 8 με 5G λογικά θα υπάρχουν οι ρυθμίσεις και για το pixel 7.Αν είναι όλα κομπλέ θα ξανακάνω σύνδεση Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 πάντως χλωμό το pixel 8 που κατά πάσα πιθανότητα θα βγει τον Οκτώβρη να το φέρει η voda επίσημα. Για pixel 9 πάμε και βλέπουμε! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 3 minutes ago, guy_fawkes said: πάντως χλωμό το pixel 8 που κατά πάσα πιθανότητα θα βγει τον Οκτώβρη να το φέρει η voda επίσημα. Για pixel 9 πάμε και βλέπουμε! Οπότε καλά έκανα και άλλαξα.Πιστευω ότι η κοσμοτε λόγο Γερμανών ίσως δώσει το 5G σε κάποια ενημέρωση μέχρι τέλος του χρόνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2023 6 minutes ago, spyridon70 said: Αλλάζω την Δευτέρα σε καρτοκινητο κοσμοτε για το Volte.Το έκανα επίτηδες καρτοκινητο γιατί αν η Vodafone το φέρει επίσημα το pixel 8 με 5G λογικά θα υπάρχουν οι ρυθμίσεις και για το pixel 7.Αν είναι όλα κομπλέ θα ξανακάνω σύνδεση Vodafone. Το νου σου τότε όταν πας cosmote πρώτον να ενεργοποιήσεις στη γραμμή από κάποια άλλη συσκευή το volte και μετά εφόσον έχει ενεργοποιηθει η γραμμή σου, να ειδοποιήσεις όποιον έχει σταθερό forthnet να σε καλεί μόνο από κινητό 😂. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts