guy_fawkes Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 (edited) 17 minutes ago, xabos said: Η δύο ταπ... στην πίσω πλευρά. γίνεται αυτό??😵 Ακυρο, το έψαξα και το βρήκα. Νόμιζα οτι μόνο τα IPhone το είχανε! Edited November 22, 2022 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Ή μιλάς στην Google Assistant και της το ζητάς χωρίς να πατήσεις κανένα κουμπί.. 😜 1 Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Σήμερα παρέλαβα το 7προ από αμαζον Γερμανίας.Μου έδωσε την ενημέρωση Νοεμβρίου,την SIM manager ενημέρωση και μια ενημέρωση για bug fix. Επέλεξα 4g network.Εβαλα μια καινούργια SIM Vodafone και την ενεργοποίησα σε s22 plus 5G.Το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια μέχρι στιγμής.Απο φόβο έχω κάνει πάνω από 20 κλήσεις στο 7προ από σταθερό και δεν έχασε καμμία ούτε είχε καθυστέρηση.Απο τύχη με πήρε η σύζυγος τηλέφωνο όταν ήμουν στο ασανσέρ και μιλήσαμε μια χαρά και με πολύ καθαρή φωνή.Οταν είμαι σε LTE και με πάρουν τηλέφωνο πέφτει σε 2g και μετά αυτόματα πάει πάλι σε LTE.Αν περάσουν 3-4 μέρες χωρίς πρόβλημα θα είμαι πολύ χαρούμενος.Υποψην ότι όλα μου τα smart phones ήταν nexus η pixel χωρίς κανένα πρόβλημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topppg Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει το τηλέφωνο και αναμένω. Με έχουν φοβησει λίγο τα σχόλια περί κλήσεων, lte, 3g κτλ τελικά τι ισχύει; Έχετε πρόβλημα με τις κλήσεις; Το 4g λειτουργεί κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 5 ώρες πριν, xabos said: Η δύο ταπ... στην πίσω πλευρά. Αυτό πραγματικά δεν το ξέρω... Στο iphone το έχω ενεργοποιήσει... Για πες μου πως να το ενεργοποιήσω και στο ,Pixel?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 3 ώρες πριν, jimlost said: Αυτό πραγματικά δεν το ξέρω... Στο iphone το έχω ενεργοποιήσει... Για πες μου πως να το ενεργοποιήσω και στο ,Pixel?? ρυθμίσεις -system -gestures - quick tap to start actions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 19 ώρες πριν, guy_fawkes said: Ναι αυτό είναι σίγουρο. Την Νοεμβρίου μου την έδωσε την πρώτη εβδομάδα. Οι μηνιαίες ενημερώσεις με τα security patches έρχονται Καθε πρώτη Δευτέρα του μήνα. Δηλαδή η επόμενη είναι 05/12 1 Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Αυτό πραγματικά δεν το ξέρω... Στο iphone το έχω ενεργοποιήσει... Για πες μου πως να το ενεργοποιήσω και στο ,Pixel??Και λειτουργει πιο γρήγορα από ένα iPhone XS Max που έχω.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα παιδιά, έχω παραγγείλει το τηλέφωνο και αναμένω. Με έχουν φοβησει λίγο τα σχόλια περί κλήσεων, lte, 3g κτλ τελικά τι ισχύει; Έχετε πρόβλημα με τις κλήσεις; Το 4g λειτουργεί κανονικά; 4g κανονικότητα, για κλήσεις θα ενεργοποιήσεις το 2g , όταν μιλάς θα χάνεται το LTE όταν κλήσεις θα ενεργοποιηθεί εκ νέου.Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 1 hour ago, guy_fawkes said: Και λειτουργει πιο γρήγορα από ένα iPhone XS Max που έχω. Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4g κανονικότητα, για κλήσεις θα ενεργοποιήσεις το 2g , όταν μιλάς θα χάνεται το LTE όταν κλήσεις θα ενεργοποιηθεί εκ νέου. Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετά τις καινούργιες ενημερώσεις SIM manager και bug fixes δουλεύει τέλεια.Το 4g ,LTE είναι μια χαρά και γρήγορο. Οι κλήσεις έρχονται αμέσως και ακούς καθαρά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Ίσως έπεσα σε δυο προβληματικές συσκευές. Μια από ιταλικό Amazon και μια από γερμανικό. Έφυγαν πίσω και οι δυο με συνοπτικές διαδικασίες.Από τις ημέρες χρήσης οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής (πολλά χρόνια και φανατικά χρήστης nexus μέχρι και pixel 2xl):Ωραία οθόνη και πολύ βολικό στο χέρι (με θήκη πάντα καθώς γλιστράει τρομερά). Ίσως λίγο περίεργη η μακρόστενη φόρμα αλλά συνηθίζεται. Πολύ ωραία κάμερα και μπαταρία που μου έβγαζε ανετότατα την ημέρα. Ήχος τίποτα το συγκλονιστικό Τα αρνητικά:1. Οι γνωστοί λοξυγκες του android που ίσως οφείλεται και στο θέμα που έχει αναφερθεί με την οθόνη του pixel 2. Το άσπρο δεν είναι άσπρο 3. Οι καλές εφαρμογές στο iOS είναι πολύ καλύτερες από ότι στο android (αυτό είναι θέμα του λειτουργικού και όχι θέμα του τηλεφώνου)4. Με sim COSMOTE, χαμένες κλήσεις (ενεργοποιημένο το 2g) εδώ και εκεί. Την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις θα την χαρακτήριζα τραγική και φυσικά το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα: κατά την διάρκεια κλήσης δεν υπήρχε internet (ναι το γνώριζα το θέμα) . Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Afilopou Έτσι ήταν το πρώτο 7προ που πήρα από το αμαζον.Εχανε συνέχεια τις κλήσεις ότι ρύθμιση και να έκανα.Το έστειλα πίσω για επιστροφή χρημάτων.Μολις πήρα τα χρήματα μετά από 2 εβδομάδες το παραγγειλα ξανά.Ηρθε σε χρόνο ρεκόρ από το αμαζον σε 3 μέρες.Με το που το άνοιξα έκανε την ενημέρωση Νοεμβρίου,την ενημέρωση SIM manager και ένα bugfix 26mb.Εβαλα μια καινούργια φυσική SIM Vodafone που την είχα ενεργοποιήσει σε s22 5G.Το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια.Εχω κάνει ένα σωρό τηλέφωνα στον εαυτό μου και δεν έχασα κανένα.Οταν μιλάω στο τηλέφωνο ο ήχος είναι πεντακαθαρος και δυνατός.Πολυ πιθανόν το πρώτο 7προ να είχε προβληματικό μόντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Afilopou Έτσι ήταν το πρώτο 7προ που πήρα από το αμαζον.Εχανε συνέχεια τις κλήσεις ότι ρύθμιση και να έκανα.Το έστειλα πίσω για επιστροφή χρημάτων.Μολις πήρα τα χρήματα μετά από 2 εβδομάδες το παραγγειλα ξανά.Ηρθε σε χρόνο ρεκόρ από το αμαζον σε 3 μέρες.Με το που το άνοιξα έκανε την ενημέρωση Νοεμβρίου,την ενημέρωση SIM manager και ένα bugfix 26mb.Εβαλα μια καινούργια φυσική SIM Vodafone που την είχα ενεργοποιήσει σε s22 5G.Το τηλέφωνο δουλεύει τέλεια.Εχω κάνει ένα σωρό τηλέφωνα στον εαυτό μου και δεν έχασα κανένα.Οταν μιλάω στο τηλέφωνο ο ήχος είναι πεντακαθαρος και δυνατός.Πολυ πιθανόν το πρώτο 7προ να είχε προβληματικό μόντεμ.Αν δεις τέσταρα δυο συσκευές. Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο πάροχος μου. Αν και πολύ θα ήθελα να έχω πάλι pixel, τα προβλήματα στις λειτουργίες του τηλεφώνου με ανάγκασαν να το επιστρέψω το τηλέφωνο. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 4 ώρες πριν, afilopou said: Αν δεις τέσταρα δυο συσκευές. Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο πάροχος μου. Αν και πολύ θα ήθελα να έχω πάλι pixel, τα προβλήματα στις λειτουργίες του τηλεφώνου με ανάγκασαν να το επιστρέψω το τηλέφωνο. Σήμερα είναι η τρίτη μέρα που δουλεύει τέλεια.Εχω όμως τον φόβο ότι κάτι μπορεί να συμβεί.Θα περιμένω να περάσει μια εβδομάδα πριν γίνω σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 (edited) τίποτα δεν θα συμβεί! Μιλάω καθημερινά σε πολλές περιοχές της Αττικής και μέσω bluetooth και μπορώ να πω οτι έχω καλύτερο σήμα και απο το Sony. Edited November 24, 2022 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 27 minutes ago, guy_fawkes said: τίποτα δεν θα συμβεί! Μιλάω καθημερινά σε πολλές περιοχές της Αττικής και μέσω bluetooth και μπορώ να πω οτι έχω καλύτεροι σήμα και απο το Sony. Μακάρι.Και εγώ έχω πεντακάθαρο σήμα ακόμα και στο ασανσέρ 😀 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Για όσους έκαναν root και έβαλαν custom rom. Η διαδικασία των updates γίνεται πιο εύκολη? πχ με το twrp? Ή πρέπει να γινει πάλι χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 από όσο γνωρίζω χειροκίνητα Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyridon70 Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Όταν κάνεις ρουτ χάνεις τις αυτόματες ενημερώσεις από την Google . Μπορείς να τις περάσεις χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 12 minutes ago, spyridon70 said: Όταν κάνεις ρουτ χάνεις τις αυτόματες ενημερώσεις από την Google . Μπορείς να τις περάσεις χειροκίνητα εκτός με την χρήση Pc με command lines, μπορώ απλά να περάσω τα αρχεία-updates στο κινητό και να τα φλασαρω με το twrp? ρωτάω διότι συνήθως έτσι έκανα με το galaxy s5. μάλλον βοήθησε το γεγονός ότι είχα κάρτα sd και έστελνα τα αρχεία εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 54 minutes ago, Johnny_Johnny said: εκτός με την χρήση Pc με command lines, μπορώ απλά να περάσω τα αρχεία-updates στο κινητό και να τα φλασαρω με το twrp? ρωτάω διότι συνήθως έτσι έκανα με το galaxy s5. μάλλον βοήθησε το γεγονός ότι είχα κάρτα sd και έστελνα τα αρχεία εκεί. Η διαδικασία των updates είναι αυτή σε stock. Τώρα για custom rom δεν έχω ασχοληθεί αλλά λογικά θα το γράφει στο post του δημιουργού. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Είναι ιδέα μου η το x5 βγάζει ποιοτικότερες φωτογραφίες από το x2?Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 On 25/11/2022 at 8:29 ΜΜ, guy_fawkes said: Είναι ιδέα μου η το x5 βγάζει ποιοτικότερες φωτογραφίες από το x2? Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακυρο! Δικό μου λάθος! Πολύ καλές τιε βγάζει και τις x2 και τις x5 Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Τελικά οι έχοντες, μετά την αναβάθμιση έχετε πρόβλημα με τις κλήσεις; Είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω κάνει την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodinho3 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 26 minutes ago, _NikitaS_ said: Τελικά οι έχοντες, μετά την αναβάθμιση έχετε πρόβλημα με τις κλήσεις; Είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω κάνει την παραγγελία. Με Vodafone και μία Sim κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Το ίδιο και με comsote. Με ή χωρίς beta.Όλα δουλεύουν ρολόι με μια sim κι αυτή φυσική.Sent from my Pixel 7 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts