Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα, μηπως εχεις γραψει λαθος νουμερο? εψαχνα ποσες σελιδες πισω να το βρω και ειναι εντελως ασχετο και εχει γραψει και αλλος μαλιστα εκει.

Ασε οτι τοσο παλια δεν ειχα αναφερει καν αυτο το θεμα!

Μάλλον εννοεί το 5236. Είναι στην αρχή αυτής της σελίδας.

Νομίζω είναι απάντηση σε ερώτηση άλλου μέλους.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι για αλλο μελος ειναι, αυτο μπορει να εχει καποια σχεση, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μου πει εμενα ο δημος κατι τετοιο αμα παω να ρωτησω, ετσι λενε σε οποιον νανε?

και κατα δευτερον αγωγη σημαινει χρηματα και δεν παιζει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση απολυτως, εκτος αν υπαρχουν δωρεαν αγωγες...

Έχεις δίκιο.αναγραμματισμος..
Ναι για αλλο μελος ειναι, αυτο μπορει να εχει καποια σχεση, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μου πει εμενα ο δημος κατι τετοιο αμα παω να ρωτησω, ετσι λενε σε οποιον νανε?

και κατα δευτερον αγωγη σημαινει χρηματα και δεν παιζει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση απολυτως, εκτος αν υπαρχουν δωρεαν αγωγες...

Για άλλο μέλος είναι αλλά αν σε ενδιαφέρει να μάθεις σε ποιον ανήκει το ακίνητο τότε μπορείς εύκολα.απορω νικηφόρε γιατί έχεις μπει στον κόπο να ρωτήσεις εδώ μέσα.τι ακριβώς περιμένεις να σου πουν;καλά κάνεις μην πληρώνεις ούτε εσύ;καταλαβαίνω ότι οικονομικά είναι δυσκολα,αλλα άλλη λύση δεν υπαρχει.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

καλησπέρα, εγω ρωτησα 2-3 συγκεκριμενα πραγματα και η συζητηση απλωθηκε και σε αλλα που δεν ρωτησα καν.

Μαλιστα οι ερωτησεις μου ειχαν γινει bolt. Μπορει βεβαια να εγραψα μερικα πραγματα παραπανω για να καταλαβαινουμε για τι πραγμα συζηταμε. Τελικα ομως δεν πηρα συγκεκριμενες απαντησεις στα bolt, αλλα υποθεσεις και ασχετα με εκεινα που ρωτησα. Οκ δεν πειραζει ομως. Μπορει να μην εχουν τυχει σε καποιον ακριβως αυτα που ρωτησα. Ομως για τα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα και ξερω οτι απλα δεν θα πληρωνουμε ειναι τετελεσμενο γεγονος και δεν σηκωνει καμια απολυτως συζητηση.

Edited by Nikifoross

Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι κακό, πολλές φορές ξεφεύγουν οι συζητήσεις.

Ξαναπαμε στο ερωτημα, ποσο καιρο κανει η ΔΕΗ να διακοψει απληρωτο λογαριασμο? και εφόσον θα εχει καταναλωση?

και τι γινεται με τα δημοτικα τελη-φορους εφόσον δεν θα πληρωνονται ποτε ξανα? εκτος αν αρχισουν να πληρωνουν κοινόχρηστα!!!

υπενθυμίζω ότι η ΔΕΗ που αφορα το κοινοχρηστο ρευμα είναι σε ονομα απεθανουσας γυναικας.

Το ρεύμα κόβεται συνήθως μετά το δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό, αλλά αυτό δεν είναι σταθερό, μπορεί να κάνει και περισσότερο.

Τα δημοτικά τέλη αυξάνονται και πληθύνονται ως χρέος στο δήμο και κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα ψάξει τρόπους είσπραξης. Από τη στιγμή που δεν είναι στο όνομα σου δε μπορείς να κάνεις κάτι. Το μόνο που σε απασχολεί είναι η αναλογία σου, αλλά επειδή δε μπορείς να κάνεις τίποτα απολύτως για αυτό, δεν έχεις λόγο να ασχοληθείς. Αν ποτέ έρθει εκείνη η ώρα και στα ζητήσουν σαν κοινόχρηστα που είναι (είτε ο δήμος, είτε οι υπόχρεοι) τότε θα το δεις.

Edited by marras

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι κακό, πολλές φορές ξεφεύγουν οι συζητήσεις.

Το ρεύμα κόβεται συνήθως μετά το δεύτερο απλήρωτο λογαριασμό, αλλά αυτό δεν είναι σταθερό, μπορεί να κάνει και περισσότερο.

Τα δημοτικά τέλη απλά αυξάνονται και πληθύνονται στο δήμο και κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα ψάξει τρόπους είσπραξης.

Καλημερα και καλο ΣΚ!

φυσικα και δεν ειναι κακο, εξαλου εγω ειπα μερικα πραγματα παραπανω αλλα για την ιστορια για να καταλαβαινουμε για τι πραγμα ρωταω.

Αλλα οι απαντησεις που με ενδιαφερουν ειναι μονο σε αυτα, γιατι στα αλλα δεν υπαρχει αλλη λυση.

Ας πουμε οτι κοπηκε το ρευμα λοιπον και ανεβαινουν οι λογαριασμοι, εφοσον ειναι στο ονομα της απεθανουσας ο λογαριασμος και φυσικα εκει παει και η ΔΕΗ και τα δημοτικα κοινοχρηστα τελη τι γινεται μετα με αυτα?

θα πανε λογικα στους κληρονομους της?

εμεις φυσικα οφειλουμε και αυτο θα κανουμε να τους ενημερωσουμε οτι θα σταματησουμε να πληρωνουμε καθως και οι ΙΔΙΟΙ αυτοι ειδικα ο απο κατω ειναι που δεν πληρωνει και ειναι ο δευτερος που εχει τα περισσοτερα χρωστουμενα.

Ενταξει οι ανθρωποι ειναι τι να πω....εδω στο ενα ισογειο διαμερισμα που μενουν (ειναι το ενα διπλα στο αλλο) καηκε η λαμπα μπροστα στην πορτα και δεν την αλλαξανε ποτε! φυσικα και εγω δεν την αλλαζω γιατι αφου δεν πληρωνουν τι με νοιαζει εμενα?

αλλα θελω να πω οτι μια λαμπα που ποσο κανει και δεν την αλλαζουν. Δλδ τι αλλο να πεις????

Μεχρι και τις σκαλες ειπανε να τις καθαριζουν εναλλαξ γιατι παλια πληρωναν κατι στα κοινοχρηστα να τις καθαριζει μια απο τις γυναικες, και τωρα καταντησανε να κανουν η καθε μια οπου παταει μονο! πχ αυτη στο ισογειο κανει μπροστα της και μεχρι την εξοπορτα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η βλακεια εδω περα εχει βαρεσει κοκκινο στους κοφτες! ενταξει τι να κανω να καθομαι να τσακωνομαι?

Δεν ξαναπληρωνω τιποτα οτι χαλασε χαλασε....

και για κατσαριδες κτλ δεν κανουμε τπτ οπως παλια, πηρα ενα ψεκαστηρι απο το χρωματοπωλειο και φαρμακο και ψεκαζω μονος μου.

Αμα δεν με ενοιαζε γιατι ερχονται και σε εμας ουτε αυτο θα εκανα....

Μαλιστα εκανα προχτες αιτηση φυσικου αεριου και ετοιμαζομαι για ανακαινιση στο διαμερισμα μου.

Να μην πω την προφανες λεξη για την κεντρικη θερμανση (το παλιο δισωληνιο συστημα με σιδηροσωληνες και σωματα ΑΚΑΝ με φετες), δεν με ενδιαφερει καν.

Θα πεταξω ολα τα σωματα, νεες σωληνωσεις με χαλκο και δικια μου θερμανση, στον επομενο Χειμωνα ΔΕΝ θα ειμαι με σομπες αγκαλια.

Και λογω της δουλειας μου πολυ φτηνα ολα, και με επιδοτηση μαλιστα , δουλιτσα θελει αλλα της δουλειας ειμαι οποτε οκ.

Ο απο πανω εχει δικια του θερμανση ταρατσα, θα μπορουσα να πεταξω και τις σωληνωσεις αλλα μην μπω και σε αλλα εξοδα, μερεμετια κτλ.

Απλα συμφωνα με την υπαρχον νομοθεσια, αν ποτέ αναψει η θερμανση που ΔΕΝ νομιζω, πρεπει να μονωσω τις σωληνωσεις μου γιατι αν αναβει θα ζεσταινονται και θα εχει απωλειες το συστημα. Αν τις αφαιρεσω ολες μεχρι τα δαπεδα τοτε δεν τιθεται αυτο το θεμα.

Απλα δεν θα τις μονωσω τωρα γιατι δεν πιστευω οτι θα αναψει ποτε, οχι συντομα τουλαχιστον. Μπορει οταν το βαψω ολο να τις ξηλωσω καποια στιγμη τωρα οχι.

Edited by Nikifoross

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. Αρκετές φορές καθώς έμπαινα στην είσοδο της πολυκατοικίας μύριζε τσιγαρίλα καθώς και όταν έμπαινα μέσα στο ασανσέρ είχε ντουμάνι απο καπνό τσιγάρου. Είχα σκεφτεί να το αναφέρω στον διαχειριστή να αφήσει ένα σημείωμα πως απαγορεύεται το κάπνισμα εντός ανελκυστήρα και πολυκατοικίας και να μην πετάνε γόπες στην είσοδο. Προχθες βράδυ βλέπω τον ίδιο το διαχειριστή να κατεβαίνει απο το διαμέρισμά του με ένα τσιγάρο στο στόμα αναμμένο, έβγαινε κι εγώ έμπαινα. Μόλις μπήκα βρωμούσε τσιγαρίλα παντού.

Τώρα που ο ίδιος ο διαχειριστής παρανομεί πως πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή τη περίπτωση;

Τώρα που ο ίδιος ο διαχειριστής παρανομεί πως πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτή τη περίπτωση;

Οχι υπερβολικά όπως εσύ φαντάζομαι.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Είναι παράνομο να καπνίζεις σε κοινόχρηστο χώρο;

ΔΕΝ ειναι στο δρόμο... Ειναι σε εισοδο πολυκατοικιας και σε ΑΣΑΝΣΕΡ.... σε Κλειστους χωρους που ΔΕΝ ΑΕΡΙΖΟΝΤΑΙ.

μπαινουν παιδια..... και ο αλλος καπνιζει ? θα τον ειχα κρεμασει αν ημουν στη θεση του φιλου και ανεπνεε το παιδι μου τον καπνο του αλλου που ΒΑΡΙΕΤΑΙ να περιμενει να βγει απο την πολυκατοικια

A καλά μάλλον απευθύνομαι σε απολίτιστους. Συγγνώμη.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι υπερβολικά όπως εσύ φαντάζομαι.:lol:

Μήπως να του κάνουμε δώρο και ένα πούρο να το ανάβει μέσα στο ασανσέρ; Να του πούμε και ευχαριστώ; Εϊναι παράνομο μέσα σε κλειστό χώρο όπως το ασανσέρ, μπαίνουν παιδάκια και άτομα που μπορεί να έχουν πρόβλημα υγείας. Μα είναι δυνατόν; Πόσο άλλαξε αυτό το φόρουμ; Απο τι άτομα αποτελείται πλέον;

Ωραίοι τρόποι . Μας βρίζεις κιόλας επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου;

Δεν είναι γνώμη σου αυτό το πράγμα, είναι η υποκειμενική απάνθρωπη πλευρά που αντιμετωπίζεις το θέμα.

Αν έγραφες δηλαδή "που είναι το κακό να παρκάρουμε σε θέσεις αναπήρων και ράμπες αφού είναι δημόσιοι χώροι" και σου επιτεθούν, θα νιώσεις θιγμένος επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου;

Το ότι δεν πρέπει να καπνίζουνε μέσα στο ασανσέρ δεν είναι απόψή μου, όπως και το να παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, ούτε αυτό είναι άποψή μου, είναι γεγονός που χαρακτηρίζει έναν απολίτιστο άνθρωπο. Αυτό είναι απλά απαράδεκτο και δε χωράει συζήτηση. Δεν έβρισα κανέναν. Το απολίτιστος δεν είναι βρισιά, είναι χαρακτηρισμός για κάποιον που δεν σέβεται τον συνάνθρωπό του και κάνει ότι γουστάρει.

Σύνελθε και διάβασε τι έγραψες.

Edited by nekrosouvlaki

καλημέρα!

https://edu.klimaka.gr/nomothesia/diaforoi-nomoi/218-dievkrinhseis-apagorevsh-kapnismatos-se-dhmosius-chwrus.html

αν οι χωροι είναι κλειστοι απαγορευεται ρητως το καπνισμα όπως και να εχει.

Παραθετω συγκεκριμένα :

4. Στην έννοια των χώρων όπου το κάπνισμα απαγορεύεται, εμπίπτουν ενδεικτικά:

- Το αίθριο των κτιρίων και των καταστημάτων, εφόσον είναι κλεισμένο με συρόμενη ή αποσπώμενη οροφή. Ως «αίθριο» λογίζεται «το μη στεγασμένο τμήμα του οικοπέδου ή του κτιρίου που περιβάλλεται από όλες τις πλευρές του από το κτίριο ή τα κτίρια του οικοπέδου» (ΓΟΚ Ν. 1577/ 1985 όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 2831/ 2000 και ισχύει).

- Όλες οι στοές ισόγειες, υπόγειες, υπέργειες.

- Οι εξωτερικοί χώροι των κτιρίων και των καταστημάτων εφόσον έχουν σκέπαστρο και ταυτόχρονα είναι κλεισμένοι περιμετρικά με οποιοδήποτε τρόπο (τζαμαρία, μουσαμά, νάϊλον, διαχωριστικά).

- Όλοι οι χώροι των Νοσηλευτικών και Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στους οποίους περιλαμβάνονται οι ακάλυπτοι χώροι, οι ταράτσες, τα αίθρια, οι εξώστες καθώς και λοιποί υπαίθριοι και ημιυπαίθριοι χώροι, κ.λ.π.). Το κάπνισμα επιτρέπεται στους υπαίθριους χώρους του νοσοκομείου μόνο για τους ψυχιατρικούς ασθενείς.

5. Στην έννοια των χώρων όπου το κάπνισμα επιτρέπεται εμπίπτουν ενδεικτικά:

- Οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και όλων των δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, που είναι ανοιχτοί περιμετρικά από δύο τουλάχιστον πλευρές.

- Οι εξωτερικοί χώροι των καταστημάτων και των κτιρίων που έχουν ομπρέλες ή σκίαστρα – τέντες.

- Τα μπαλκόνια και οι ταράτσες των κτιρίων

- Οι χώροι οι οποίοι είναι περιμετρικά κλειστοί, αλλά δεν διαθέτουν οροφή, όπως θερινοί κινηματογράφοι, ανοιχτά θέατρα, ανοιχτά γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που δεν διαθέτουν οροφή.

- Το αίθριο των κτιρίων και καταστημάτων, που είναι ανοικτό (χωρίς στέγαστρο οποιασδήποτε μορφής).

Οσοι θελουν να καπνισουν να το κανουν εκει που πρεπει, δεν ειμαστε οι αλλοι υποχρεωμένοι να αναπνεουμε τον καρκινο τους....

εχει καταντησει αηδια αυτή η ηλιθιοτητα που το λενε καπνισμα....

εγω είμαι φανατικος αντικαπνιστης για οσους αναρωτιουνται.

Στην πολυκατοικια μου καποιος-οι καπνιζουν το βραδυ μεσα στην εισοδο, το πρωι κατεβαινω πρωι και παω να λιποθυμήσω από την μποχα!!!!

και τι καπνιζουν....δεν ξερω τι είναι κατι χειροτερο από τσιγαρο! επειδή δεν τα ξερω δεν μπορω να είμαι σιγουρος, πιθανως χορτο!

αμα τον βρω θα γινει της ποπης....

Edited by Nikifoross

Δεν είναι γνώμη σου αυτό το πράγμα, είναι η υποκειμενική απάνθρωπη πλευρά που αντιμετωπίζεις το θέμα.

Αν έγραφες δηλαδή "που είναι το κακό να παρκάρουμε σε θέσεις αναπήρων και ράμπες αφού είναι δημόσιοι χώροι" και σου επιτεθούν, θα νιώσεις θιγμένος επειδή δεν συμφωνούν με την άποψή σου;

Το ότι δεν πρέπει να καπνίζουνε μέσα στο ασανσέρ δεν είναι απόψή μου, όπως και το να παρκάρουν σε θέσεις αναπήρων, ούτε αυτό είναι άποψή μου, είναι γεγονός που χαρακτηρίζει έναν απολίτιστο άνθρωπο. Αυτό είναι απλά απαράδεκτο και δε χωράει συζήτηση. Δεν έβρισα κανέναν. Το απολίτιστος δεν είναι βρισιά, είναι χαρακτηρισμός για κάποιον που δεν σέβεται τον συνάνθρωπό του και κάνει ότι γουστάρει.

Σύνελθε και διάβασε τι έγραψες.

Και συνεχίζεις να είσαι εριστικός .

Και συνεχίζεις να απαντάς σε αυτό που νομίζεις ότι έγραψα.

Εγώ δεν έγραψα κάπου ότι καλά κάνει και καπνίζει.Απλά έκανα μια ερώτηση στην οποία κοσμιότατα απάντησε ο Nikifoross .

Edited by bill33

καλημέρα!

https://edu.klimaka.gr/nomothesia/diaforoi-nomoi/218-dievkrinhseis-apagorevsh-kapnismatos-se-dhmosius-chwrus.html

αν οι χωροι είναι κλειστοι απαγορευεται ρητως το καπνισμα όπως και να εχει.

Ευχαριστώ για το link!

Εγώ δεν έγραψα κάπου ότι καλά κάνει και καπνίζει.Απλά έκανα μια ερώτηση στην οποία κοσμιότατα απάντησε ο Nikifoross .

Τι θα εκανες αν ησουν σε ασανσερ και ο αλλος καπνιζε ενω κρατουσες το παιδι σου απ'το χερι ?

Θα ζητουσες και εσυ τζουρα ?

Υπερβολές;

Να σημειώσω ότι δεν καπνίζω.

Βασικά φάσκεις και αντιφάσκεις

Είναι λάθος όπως και να το δεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ωραίοι τρόποι . Μας βρίζεις κιόλας επειδή δεν συμφωνούμε μαζί σου;

Είναι. Και παράνομη και αντικοινωνική ως συμπεριφορά.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τι θα εκανες αν ησουν σε ασανσερ και ο αλλος καπνιζε ενω κρατουσες το παιδι σου απ'το χερι ?

Θα ζητουσες και εσυ τζουρα ?

Θα εκανες υπομονη...δεν μπορεις σε κοινοχρηστο χωρο να κανεις οτι θελεις.Μονο σιγουρο παντως οτι ειναι λαθος,ειδικα μεσα στην οικοδομη.Εκτος αν εισαι στον οροφο σου απ εξω στο διαδρομο με τασακι και ανοιχτο παραθυρο αν εχεις.Τοτε η κατασταση καπως μετριαζεται.

Και επειδη εχω ανεχτει αρκετο καπνο απο τσιγαρα μπροστα μου και ειμαι καπνιστης αν και περιστασιακα πρεπει να σεβεσαι τον αλλο αν δεν θελει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ο κλασσικός ο Έλληνας που για μία ακόμη φορά ερμηνεύει όπως γουστάρει τους νόμους αλλά και δε σέβεται πάρα μόνο τα θέλω του. Τι κι αν ο νόμος απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, τι και αν η κοινή λογική επιτάσσει να μην καπνίζουμε σε κλειστούς κοινόχρηστους χώρους, όοοχι εμείς ξέρουμε καλύτερα. Ελα μωρέ θα ανοίξω λίγο τα παράθυρο, θα βγάλω το τασάκι έξω και δε τρέχει μία. Σαν να καπνίζω έξω. Ρε σεις ξέρετε ότι στα ασανσέρ και τις σκάλες κυκλοφορούν μωρά και παιδιά; Θα μπει κάποιος στο ασανσέρ και θα τον παρακαλέσουμε κ όλας να πετάξει το τσιγάρο; Δε πάμε καλά.

Πάει ο άλλος, ασθενής σε πνευμονολογική κλινική (πνευμονολογική κλινική το ξαναλέω) και βγαίνει έξω με τα σωληνάκια στο μπαλκόνι να καπνίσει!!! Και αυτούς τους πληρώνουμε και την περίθαλψη.

Μνημόνια μέχρι να γίνουμε άνθρωποι.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Μήπως δεν ξέρεις τι σημαίνει αυτό που έγραψες;:rolleyes:

Ξέρω πολύ καλά. Μην είσαι ειρωνικός (και κυρίως...μην απαντάς με τον ίδιο τρόπο που "έκραζες" λίγο πιο πίσω).

Μήπως άλλο ήθελες να πεις και άλλο είπες;

Το λέω, γιατί όταν λες "να σημειώσω ότι δεν καπνίζω", υπονοείς ότι δεν έχεις πρόβλημα με το να καπνίζει ο άλλος σε κλειστό χώρο (κάτι το οποίο απαγορεύεται, αλλά δεν έχει σχέση με το αν σε πειράζει ή όχι). Στο άλλο σου post όμως γράφεις "δεν έγραψα κάπου ότι καλά κάνει και καπνίζει".

Το ξαναλέω, έτσι όπως το γράφεις...φάσκεις και αντιφάσκεις. Αν εννοούσες κάτι άλλο, δεν το ξέρω.

Όσον αφορά το ερώτημα σου: Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσες και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Αρχικά του το αναφέρεις.

Edited by thodoris85