ddr2 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ερωτηση επικαιρη: Κοινοχρηστα πληρωνετε πλεον; Εγω αυτο το μηνα τα πληρωσα διοτι ηταν μικρο ποσο (9,5 €) και μπορουσα, τον αλλο μηνα ομως δεν ξερω τι θα συμβαινει. Το οξυμωρο ειναι οτι η ιδιοκτητρια του διαμερισματος που μενω, στην δικια της πολυκατοικια οπου τα διαμερισματα ειναι λιγοτερα (μονο 6) της ηρθαν αρκετα περισσοτερα (68 €) και δεν τα πληρωσε. Κι απο ο,τι μας ειπε κανεις αλλος εκει δεν τα πληρωσε. Αν αυτο γενικευθει, που ειναι και το πιθανοτερο, τι μελλει γεννεσθαι; Λογικα θα σταματησουν και τα συνεργεια να στελνουν καθαριστριες, οι συντηρητες να υπογραφουν για τα ασανσερ κτλ, αφου κανεις δεν θα μπορει να πληρωθει. Οχι οτι δεν εψαχναν ευκαιρια ορισμενοι... Εγω παντως πληρωσα το νοικι μου, ηλεκτρονικα, το ιδιο και τα κοινοχρηστα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 (edited) Γιατι να μην πληρωσει?Αν δεν μπορει αυτη την εβδομαδα να πληρωσει την επομενη.Σε 10 μερες ή ακομα και σε 30.Να πληρωσει για το φαι Βρηκε? Διοτι ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος. Υποψιν οτι εσυ προφανως μιλας για μια περιπτωση. Εγω δεν μιλαω για μια περιπτωση, αλλα για γενικευμενο φαινομενο. Edited July 4, 2015 by alx1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Διοτι ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος. Υποψιν οτι εσυ προφανως μιλας για μια περιπτωση. Εγω δεν μιλαω για μια περιπτωση, αλλα για γενικευμενο φαινομενο. Γενικα μιλαω αλεξ. Λιγο υπομονη απο ολες τις πλευρες και θα ηρεμησουν τα πραγματα.Ακομα και για καποιον που εχασε προσφατα την δουλεια του και εμεινε ανεργος ,λιγη υπομονη.Ειναι αρετη. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Μακαρι να ειναι τοσο απλα οσο λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 με τα νοίκια τι θα γίνει ρε παιδιά; να βάλω ανακοίνωση να με πληρώσουν με web banking που δεν έχει όριο; ή θα με γράψουν; Υπάρχουν και οι κάρτες ρε παιδιά, που ζούμε; άσχετα αν μερικοί το παίζουν "δεν ξέρω εγώ απ'αυτά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Alx1 .Δυστηχως οι καιροι ειναι δυσκολοι και γινονται δυσκολοτεροι.Οι εργοδοτες με προφαση την κατασταση δεν πληρωνουν,οι υπολοιποι με προφαση την κατασταση δεν πληρωνουν και παει λεγοντας. Πιστευω η υπομονη ειναι ο καλυτερος συμβουλος τωρα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Alx1 .Δυστηχως οι καιροι ειναι δυσκολοι και γινονται δυσκολοτεροι.Οι εργοδοτες με προφαση την κατασταση δεν πληρωνουν,οι υπολοιποι με προφαση την κατασταση δεν πληρωνουν και παει λεγοντας. Πιστευω η υπομονη ειναι ο καλυτερος συμβουλος τωρα. Θα συμφωνήσω και θα συμπληρώσω ότι χρειάζεται νηφαλιότητα, ηρεμία, κατανοηση και όχι κινήσεις πανικού. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 όταν κάποιοι ναι μεν καίνε πετρέλαιο αλλά όταν έρχονται τα κοινόχρηστα δεν πληρώνουν τρεις τέσσερις μήνες τι μπορούμε να κάνουμε ; τουλάχιστον αν δεν έχουν να πληρώσουν να μην καίνε έτσι δεν είναι; δύο διαμερίσματα καψανε πιο πολυ όλο τον χειμώνα και αυτά τα δύο ΔΕΝ πληρώνουν! επειδή ανέλαβα σήμερα διαχειριστής τι μπορώ να κάνω; θα έρθει ο χειμώνας και μετά δεν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο για αυτούς που καίνε λίγο μεν αλλά πληρώνουν τουλάχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 όταν κάποιοι ναι μεν καίνε πετρέλαιο αλλά όταν έρχονται τα κοινόχρηστα δεν πληρώνουν τρεις τέσσερις μήνες τι μπορούμε να κάνουμε ; τουλάχιστον αν δεν έχουν να πληρώσουν να μην καίνε έτσι δεν είναι; δύο διαμερίσματα καψανε πιο πολυ όλο τον χειμώνα και αυτά τα δύο ΔΕΝ πληρώνουν! επειδή ανέλαβα σήμερα διαχειριστής τι μπορώ να κάνω; θα έρθει ο χειμώνας και μετά δεν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο για αυτούς που καίνε λίγο μεν αλλά πληρώνουν τουλάχιστον! Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αγωγη για κοινοχρηστα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoubi Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 γεια σας θα ηθελα να ρωτηω τι ισχυει για τα κοινοχρηστα σε πολυκατοικια εργατικον κατοικιων. εχουμε καποιον στο ενα διαμερισμα που δεν μενει. και δεν θελει να πληρωσει τα κοιοχρηστα. λεει οτι πρεπει να πληρωνει το 40% εγω σαν διαχειριστρια εχω ακουσει οτι δεν ισχυει το 40% στης εργατικες κατοικιες. στο καταστηικο που εχουμε δεν γραφει τιποτα. ουτε εαν πρεπει να πληρωσει ουτε οχι. τι γινεται? ειπα θα το παω σε δικηγορο να το διαβασει για να ειμαι σιγουρη. ξερει ομως καποιος τι ισχυει για τα κοινοχρηστα σε διαμερισμα που καποιος δεν μενει? :!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!: ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Δεν υπάρχει ρητή νομοθετική πρόβλεψη για κάτι τέτοιο, επομένως ισχύει ό,τι αναγράφεται στον κανονισμό...εάν δνε προβλέπει μείωση για ακατοίκητες οριζόντιες ιδιοκτησίες, τότε ο ιδιοκτήτης είναι υπόχρεως στην καταβολή ολόκληρης της δαπάνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην πολυκατοικία μου. Μένω στον 2ο όροφο και στον 1ο όροφο έχουν air condition στο μπαλκόνι το οποίο όταν δουλεύει προκαλεί έντονες δονήσεις στο καθιστικό μου και βουητό. Τόσο έντονο που σε "μουδιάζει" όταν κάθεσαι εκεί. Εδώ και 3 χρόνια λέμε να το αλλάξει θέση αλλά δεν αλλάζει. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και θέλω να με συμβουλέψετε πως μπορώ να κινηθώ. Να φανταστείτε δουλεύει όλο το καλοκαίρι ώρες 1 το μεσημέρι με 7-8 το απόγευμα. Δεν αντέχεται. Επίσης τις ώρες 11 το βράδυ με 6 το πρωί κάνουν διάφορους θορύβους (δυνατές ομιλίες, πόρτες να κλείνουν κλπ) και με όσες παρατηρήσεις κάνουμε δεν συμμορφώνονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει ένα πρόβλημα στην πολυκατοικία μου. Μένω στον 2ο όροφο και στον 1ο όροφο έχουν air condition στο μπαλκόνι το οποίο όταν δουλεύει προκαλεί έντονες δονήσεις στο καθιστικό μου και βουητό. Τόσο έντονο που σε "μουδιάζει" όταν κάθεσαι εκεί. Εδώ και 3 χρόνια λέμε να το αλλάξει θέση αλλά δεν αλλάζει. Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και θέλω να με συμβουλέψετε πως μπορώ να κινηθώ. Να φανταστείτε δουλεύει όλο το καλοκαίρι ώρες 1 το μεσημέρι με 7-8 το απόγευμα. Δεν αντέχεται. Επίσης τις ώρες 11 το βράδυ με 6 το πρωί κάνουν διάφορους θορύβους (δυνατές ομιλίες, πόρτες να κλείνουν κλπ) και με όσες παρατηρήσεις κάνουμε δεν συμμορφώνονται. Για μένα,πήγαινε στην πολεοδομία και κάνε καταγγελία να έλθει εμπειρογνώμων να το δει. Και μια ερώτηση.Που είναι η εξωτερική μονάδα,στον τοίχο ή πάνω στο μπαλκόνι;Γιατί αυτό που μου λες,μάλλον για στήριξη στον τοίχο μου φέρνει,μιας και το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στις δύο μονάδες των υπνοδωματίων μου,οπότε τα κατέβασα στο μπαλκόνι,και ησύχασα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για μένα,πήγαινε στην πολεοδομία και κάνε καταγγελία να έλθει εμπειρογνώμων να το δει. Και μια ερώτηση.Που είναι η εξωτερική μονάδα,στον τοίχο ή πάνω στο μπαλκόνι;Γιατί αυτό που μου λες,μάλλον για στήριξη στον τοίχο μου φέρνει,μιας και το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ στις δύο μονάδες των υπνοδωματίων μου,οπότε τα κατέβασα στο μπαλκόνι,και ησύχασα. Ναι στον τοίχο είναι ήθελα να πω είναι στο μπαλκόνι κάτω από το καθιστικό μου. Του είπαμε ευγενικά τόσα χρόνια να το βάλει κάτω και βαριέται λέει εμένα δεν με πειράζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Ναι στον τοίχο είναι ήθελα να πω είναι στο μπαλκόνι κάτω από το καθιστικό μου. Του είπαμε ευγενικά τόσα χρόνια να το βάλει κάτω και βαριέται λέει εμένα δεν με πειράζει. Μην το αμελείς,θα σου σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος αυτός. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Σχετική ανάρτηση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5926852#post5926852 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Για χαρα, ειχα φαει αρκετα και με εδωσε το στομαχι στεγνα, πηγα να ''εκκενωσω'' στην τουαλετα. ολα καλα. Τραβαω καζανακι και βουλωσε... με τη βεντουζα το σπρωχνω μεσα και φυγαν ολα. Μεχρι που κατα καποιο τροπο βουλωσε την πολυκατοικια και ψαχνουν τον ''ενοχο'' για αυτο. Εγω κανω τον κινεζο με στραβά μάτια. ΤΙ λέτε; αν με πιάσουν θα φάω τίποτα μπρόστιμο; Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Για χαρα, ειχα φαει αρκετα και με εδωσε το στομαχι στεγνα, πηγα να ''εκκενωσω'' στην τουαλετα. ολα καλα. Τραβαω καζανακι και βουλωσε... με τη βεντουζα το σπρωχνω μεσα και φυγαν ολα. Μεχρι που κατα καποιο τροπο βουλωσε την πολυκατοικια και ψαχνουν τον ''ενοχο'' για αυτο. Εγω κανω τον κινεζο με στραβά μάτια. ΤΙ λέτε; αν με πιάσουν θα φάω τίποτα μπρόστιμο; Θα κανουν τεστ dna και θα σε βρουν.Βγαλε διαβατηριο και κοπανα την όσο προλαβαίνεις!!!! Αν δεν έχεις ρίξει μη φυσιολογικά προιόντα στην τουαλέτα δεν υπάρχει πρόβλημα.Εννοώ πετσέτες,σερβιέτες ,πανιά κλπ.Τα "άλλα" τι ζημιά να κάνουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekDragon Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Θα κανουν τεστ dna και θα σε βρουν.Βγαλε διαβατηριο και κοπανα την όσο προλαβαίνεις!!!! Αν δεν έχεις ρίξει μη φυσιολογικά προιόντα στην τουαλέτα δεν υπάρχει πρόβλημα.Εννοώ πετσέτες,σερβιέτες ,πανιά κλπ.Τα "άλλα" τι ζημιά να κάνουν ; Τα ''αλλα''; αν ειναι πολλες χοντρες ισως κανουν ζημια. Παράθεση Αλέξανδρος...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Τα ''αλλα''; αν ειναι πολλες χοντρες ισως κανουν ζημια. Nα σου προτείνω την κατανάλωση φυτικών ινών τότες; Edited July 17, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Τα ''αλλα''; αν ειναι πολλες χοντρες ισως κανουν ζημια. Το πολύ πολύ να φας ένα χοντρό χ@σιμο...:cool::cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πέρα από την πλάκα, ΊΣΩΣ ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν οι συνιδιοκτήτες ότι στην αποχέτευση έχουν χρησιμοποιηθεί σωλήνες μικρότερης διαμέτρου από την προβλεπόμενη (αυτή που υπάρχει στα εγκεκριμένα σχέδια της πολεοδομίας). :rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Πέρα από την πλάκα, ΊΣΩΣ ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν οι συνιδιοκτήτες ότι στην αποχέτευση έχουν χρησιμοποιηθεί σωλήνες μικρότερης διαμέτρου από την προβλεπόμενη (αυτή που υπάρχει στα εγκεκριμένα σχέδια της πολεοδομίας). :rolleyes: και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Οχι μωρε προστιμο, σιγά. Απλα ψαχνουν καποιον να τον λυντσαρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 και τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? Το κόστος και η ταλαιπωρία για την αντικατάσταση των σωλήνων, είναι όπως καταλαβαίνεις, πολύ μεγάλο. Οι σωλήνες της αποχέτευσης είναι, κατά κανόνα κοινόχρηστα μέρη και το κόστος θα το επιβαρυνθούν οι σημερινοί ιδιοκτήτες. Άλλο είναι το ζήτημα αν μετά μπορούν να στραφούν κατά των προηγούμενων συνιδιοκτητών (δηλαδή ο καθένας κατά του πωλητή του) ή οι αρχικοί ιδιοκτήτες κατά του εργολάβου (γιατί δικό του είναι το λάθος σε τελική ανάλυση). Εκ του νόμου, οι απαιτήσεις από ελαττώματα ή έλλειψη συμφωνημένων ιδιοτήτων στα ακίνητα παραγράφονται μετά από 5 έτη. Επίσης, σκέψου ότι κάποια διαμερίσματα μπορεί να είναι μισθωμένα. Ο ενοικιαστής δύσκολα θα ανεχτεί τέτοια ενόχληση. Θα απαιτήσει σίγουρα να μην πληρώσει νοίκι για όσο διαρκούν οι επισκευές και η ταλαιπωρία του (και θα είναι νόμιμο αυτό το αίτημα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts