doganos Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 Μολις μου ηρθε απο δωρο με την αγορα του s22... το στεινω τωρα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 Πώς βάζω το Google assistant? Δεν βρίσκω την εφαρμογή Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 19 ώρες πριν, doganos said: Πώς βάζω το Google assistant? Δεν βρίσκω την εφαρμογή στο δικο μου υπηρχε εγκατεστημενο ηδη . βοηθος το γραφει στις εφαρμογες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 45 minutes ago, stelioz78 said: στο δικο μου υπηρχε εγκατεστημενο ηδη . βοηθος το γραφει στις εφαρμογες Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή σε εμένα. Μόνο Bixby Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή σε εμένα. Μόνο Bixby Έχεις πάει στου ρολογιού τα Settings > Google > Assistant για να το ενεργοποιήσεις;Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 32 minutes ago, qosmio said: Έχεις πάει στου ρολογιού τα Settings > Google > Assistant για να το ενεργοποιήσεις; Sent from my SM-G998B using Tapatalk Κάτι μου λες λάθος γιατί δεν υπάρχει Google στα settings στο κινητό στις ρυθμίσεις ρολογιού Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Κάτι μου λες λάθος γιατί δεν υπάρχει Google στα settings στο κινητό στις ρυθμίσεις ρολογιού Στα settings του ρολογιού.Όχι του κινητού για το ρολόι.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Μόνο λογαριασμοί γράφει σε εμένα. Και μετά έχει τον λογαριασμό google. Δεν έχει assistant μενού. Μήπως επειδή είναι στα ελληνικά; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Μόνο λογαριασμοί γράφει σε εμένα. Και μετά έχει τον λογαριασμό google. Δεν έχει assistant μενού. Μήπως επειδή είναι στα ελληνικά;Άρα μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έχεις Φαντάζομαι ούτε στα default apps στο έχει ?(Settings > apps > Choose default apps > Digital assistant app > default app > Google Assistant)Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 20 minutes ago, qosmio said: Άρα μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έχεις Φαντάζομαι ούτε στα default apps στο έχει ? (Settings > apps > Choose default apps > Digital assistant app > default app > Google Assistant) Sent from my SM-G998B using Tapatalk Εκει το εχει, αν και να σου πω την αληθεια δεν το εχω χρησιμοποιησει και ποτε. Εννοω δεν ξερω πιο κουμπι πατας παρατεταμενα για να ανοιξει το google assistant. Αν χρειαστω κατι το κανω απο το μικροφωνο στην search bar... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Εκει το εχει, αν και να σου πω την αληθεια δεν το εχω χρησιμοποιησει και ποτε. Εννοω δεν ξερω πιο κουμπι πατας παρατεταμενα για να ανοιξει το google assistant. Αν χρειαστω κατι το κανω απο το μικροφωνο στην search bar... Επιλέξτε το εφόσον το έχει εκεί, θα σου βγει στο μενού και θα μπορείς και να το χρησιμοποιήσεις.Μετά θα σε βοηθήσουν εδώ όσοι το δουλεύουν, γιατι ούτε γω το δουλεύω για να σου πω Sent from my SM-G998B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 11 minutes ago, qosmio said: Επιλέξτε το εφόσον το έχει εκεί, θα σου βγει στο μενού και θα μπορείς και να το χρησιμοποιήσεις. Μετά θα σε βοηθήσουν εδώ όσοι το δουλεύουν, γιατι ούτε γω το δουλεύω για να σου πω Sent from my SM-G998B using Tapatalk μα επιλεγμενο ειναι απο την αρχη.... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 (edited) google wallet, συνέχεια μου ζητάει pin μετά την προσπάθεια. σε εμένα για να κάνω επιτυχημένη αγορά με google wallet, πρέπει να ανοίξω το google wallet, να επιλέξω κάρτα, να το βάλω πάνω απο το pos, να φάει άκυρο όπου τότε ζητάει το screen lock pin, βάζω το pin, ξεκλειδώνει, επιστρέφω στο wallet, επιλέγω κάρτα, το βάζω πάλι κοντά στο pos και γίνεται η πληρωμή. έχω μιλήσει με samsung, με έστειλαν στο support του google wallet. μιλάω με το support του google wallet, για τον π..., ότι νά 'ναι, τους έλεγα το παραπάνω, μου έλεγαν πόσο σημαντικό είναι το pin. On 15/10/2022 at 3:16 ΜΜ, doganos said: Πώς βάζω το Google assistant? Δεν βρίσκω την εφαρμογή ούτε εμένα το είχε και εμφανίστηκε μετά από update, δε θυμάμαι τι update, από το store από όσο θυμάμαι Edited October 18, 2022 by papdoux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 Τελικά δεν το έχει γιατί δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα. Έτσι μου είπαν από Samsung Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 9 minutes ago, doganos said: Τελικά δεν το έχει γιατί δεν είναι διαθέσιμο Ελλάδα. Έτσι μου είπαν από Samsung ποιο δεν έχει; google assistanrt; αφού έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 4 minutes ago, papdoux said: ποιο δεν έχει; google assistanrt; αφού έχει ΤΟ google assistant ειναι επισημα διαθεσιμο σε μερικες ευρωπαικες χωρες... δεν ειναι ΠΑΝΤΟΥ. Εμενα ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα, οποτε δεν το εχει και για αυτο δεν εχει και την εφαρμογη για να την κατεβασω. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 6 minutes ago, doganos said: ΤΟ google assistant ειναι επισημα διαθεσιμο σε μερικες ευρωπαικες χωρες... δεν ειναι ΠΑΝΤΟΥ. Εμενα ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα, οποτε δεν το εχει και για αυτο δεν εχει και την εφαρμογη για να την κατεβασω. σου απάντησα παραπάνω, και στο δικό μου δεν είχε μέχρι που έγινε update από το store, ύστερα εμφανίστηκε σαν app. και εγώ από Ελλάδα το πήρα, από το you, με ελληνική εγγύηση, μέχρι και το δώρο από τη Samsung έλαβα λόγω προωθητικής ενέργειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 6 minutes ago, papdoux said: σου απάντησα παραπάνω, και στο δικό μου δεν είχε μέχρι που έγινε update από το store, ύστερα εμφανίστηκε σαν app. και εγώ από Ελλάδα το πήρα, από το you, με ελληνική εγγύηση, μέχρι και το δώρο από τη Samsung έλαβα λόγω προωθητικής ενέργειας Τι να σου πω.. εμενα αυτο μου ειπαν. Μπορει να εχει αλλαξει. Δεν θα κατσω να το ψαξω αλλο, γιατι δε θα το χρησιμοποιηουσα ετσι και αλλιως... οποτε αν ειναι να ερθει μονο του καλως... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 58 minutes ago, doganos said: Τι να σου πω.. εμενα αυτο μου ειπαν. Μπορει να εχει αλλαξει. Δεν θα κατσω να το ψαξω αλλο, γιατι δε θα το χρησιμοποιηουσα ετσι και αλλιως... οποτε αν ειναι να ερθει μονο του καλως... άνοιξε το store στο ρολόι, πήγαινε στο manage apps, εκεί πρέπει να είναι και να θέλει update για να δουλέψει σωστά, είχε πρόβλημα στην αρχή και δεν εμφανιζόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 3 ώρες πριν, doganos said: ΤΟ google assistant ειναι επισημα διαθεσιμο σε μερικες ευρωπαικες χωρες... δεν ειναι ΠΑΝΤΟΥ. Εμενα ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα, οποτε δεν το εχει και για αυτο δεν εχει και την εφαρμογη για να την κατεβασω. Το Google assistant ειναι παντου διαθέσιμο , απλα δεν ειναι σε όλες τις γλωσσες. Αν επιλέξεις στο google assistant σαν γλωσσα τα αγγλικα δουλευει κανονικα και στην Ελλάδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 google wallet, συνέχεια μου ζητάει pin μετά την προσπάθεια. σε εμένα για να κάνω επιτυχημένη αγορά με google wallet, πρέπει να ανοίξω το google wallet, να επιλέξω κάρτα, να το βάλω πάνω απο το pos, να φάει άκυρο όπου τότε ζητάει το screen lock pin, βάζω το pin, ξεκλειδώνει, επιστρέφω στο wallet, επιλέγω κάρτα, το βάζω πάλι κοντά στο pos και γίνεται η πληρωμή. έχω μιλήσει με samsung, με έστειλαν στο support του google wallet. μιλάω με το support του google wallet, για τον π..., ότι νά 'ναι, τους έλεγα το παραπάνω, μου έλεγαν πόσο σημαντικό είναι το pin. ούτε εμένα το είχε και εμφανίστηκε μετά από update, δε θυμάμαι τι update, από το store από όσο θυμάμαιΣήμερα έκανα πληρωμή με το ρολόι δεν με ζήτησε κωδικό. Μέσα σε 1 ώρα έκανα αγορά από άλλο κατάστημα και εκει με έβγαλε το pin στο ρολοι.Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει δεν με έχει ξανα ζητησει pin.Ίσως μετά από κάποιες αγορές ζητάει? Δεν ξέρω. Πάντως όταν ζήτησε κωδικό, κόλλησε το pos και ξανά πέρασε η υπάλληλος το ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 Έτσι πρέπει να γίνεται Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 αν ζητάει πιν πριν τη συναλλαγή τότε είναι οκ. να ζητάει πιν μετά όμως δεν έχει λογική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. October 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2022 αν ζητάει πιν πριν τη συναλλαγή τότε είναι οκ. να ζητάει πιν μετά όμως δεν έχει λογικήΜια φορά μου το έκανε. Ο φίλος πιο πάνω αναφέρει ότι το κάνει συνέχεια. Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι λογικό να ζητήσει pin αφού το πλησιάσεις στο pos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. October 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2022 Προσπαθώ να κάνω κλήση από το watch 5 και λαμβάνω το μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις Bluetooth του κινητού τη δυνατότητα κλήσεων μέσω του watch. Το ενεργοποιώ όντως μέσω Bluetooth κινητού και σε μερικά δευτερόλεπτα απενεργοποιείται από μόνο του. Μπορει να βοηθήσει κάποιος, μου φαίνεται κουφό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts