aektzhs 1 Δημ. Τρίτη στις 05:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:45 μμ 1 ώρα πριν, elkons said: Οπότε άμα κατάλαβα καλά θα χρησιμοποιείται ίδιος εξοπλισμός για το LTE και στα δύο δίκτυα αλλά αυτό είναι υγειής για τη κίνηση μετά; Λέει τροποποίηση,δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα γίνει 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:55 μμ 1 hour ago, marios239 said: Άδεια vf 1007190, με n78. Λογικά στο τέλος θα εγκατασταθεί, όπως οι περισσότερες πλέον. Ευτυχώς έχει μπει ήδη εδώ και μερικούς μήνες, η Πέρδικα δεν είχε κάλυψη καθόλου. Σε πολλά σημεία ούτε κλήσεις έβγαιναν. Σε παραλίες ότι έπιανε ήταν από Μέθανα και Πόρο νομίζω. Έχω την εντύπωση πως τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός και γεμίζει κόσμος εκεί πως έτσι την πήραν είδηση. Η Cosmote καλό θα ήταν να έκανε και αυτή συνεγκατάσταση στον ίδιο σταθμό, στην Πέρδικα ευτυχώς έχει σήμα από το κτήριο της αλλά στις κοντινές όχι είναι όπως ήταν και οι άλλες 2 πριν αυτόν τον σταθμό. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως έχει μπει σταθμός 30 μέτρων αλλά κάτι μπήκε και έχει σήμα καμπάνα στο Σφεντούρι, Πέρδικα και σε 2 παραλίες που είναι από κάτω. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:13 μμ Ντροπή. https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/«ξηλώνεται»-η-κεραία-κινητής-τηλεφωνίας-στο-ξινονέρι1 3 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:21 μμ 7 minutes ago, MIKU said: Ντροπή. https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/«ξηλώνεται»-η-κεραία-κινητής-τηλεφωνίας-στο-ξινονέρι1 Και γαμω τις κεραίες ήταν, κτήριο ΟΤΕ νομίζω είναι άμα δε κάνω λάθος. Αλλά η εταιρεία γιατί να φάει πρόστιμο δε το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον μη πετάξουν τα πάνελ φαίνονται καινούργια. Τραγικό, οι κύριοι ούτε απόφοιτοι του δημοτικού δεν θα είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Τετάρτη στις 07:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:48 μμ 26 minutes ago, elkons said: Και γαμω τις κεραίες ήταν, κτήριο ΟΤΕ νομίζω είναι άμα δε κάνω λάθος. Αλλά η εταιρεία γιατί να φάει πρόστιμο δε το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον μη πετάξουν τα πάνελ φαίνονται καινούργια. Τραγικό, οι κύριοι ούτε απόφοιτοι του δημοτικού δεν θα είναι. Και μετά σαν αουγκανοι παίρνουν και βρίζουν γιατί δεν έχουν σήμα. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:49 μμ Είπαν και αυτοί να μας γίνουν Magenta; 1 minute ago, AlexM2 said: Και μετά σαν αουγκανοι παίρνουν και βρίζουν γιατί δεν έχουν σήμα. Φαντάσου το συγκεκριμένο χωριό δεν έχει ψηλά κτήρια η συγκεκριμένη κεραία έκανε πολύ καλή δουλειά εντός και εκτός του χωριού. Κρίμα χαμένη πήγε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 01:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:28 πμ On 9/5/2025 at 6:57 ΠΜ, georgemv said: Όπου υπάρχει DSS ή LTE υπάρχει περιορισμός 20MHz ανα carrier. Οχι σε clean 5G carrier. Αυτή τη στιγμή έχουν ανοίξει DSS *MONO* σε Band 1. Όχι σε band 3, στην οποία έχει φάσμα 35MHz. Dss Spectrum sharing rel15 dynamic spectrum sharing rel 16 Και ο λόγως πολύ απλός υπάρχει περιορισμό στο upload οταν Έχεις 2 συχνοτητεσ μαζί 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Χθες στς 04:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:31 πμ 3 ώρες πριν, Harry636 said: Dss Spectrum sharing rel15 dynamic spectrum sharing rel 16 Και ο λόγως πολύ απλός υπάρχει περιορισμό στο upload οταν Έχεις 2 συχνοτητεσ μαζί Η φωτογραφία που ανέβασες είναι power control related. Δεν έχει να κάνει με DSS or anything related. Το power control προφανώς είναι δυναμικό στα Ericsson. Στους άλλους vendors δε ξέρω. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Χθες στς 07:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 πμ (edited) Όπως είπε και ο Μιχάλης, μπερδεύεις το dynamic spectrum sharing με το dynamic power control Edited Χθες στς 07:11 πμ by georgemv 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 08:16 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:16 πμ 12 ώρες πριν, MIKU said: Ντροπή. https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/«ξηλώνεται»-η-κεραία-κινητής-τηλεφωνίας-στο-ξινονέρι1 12 ώρες πριν, elkons said: Και γαμω τις κεραίες ήταν, κτήριο ΟΤΕ νομίζω είναι άμα δε κάνω λάθος. Αλλά η εταιρεία γιατί να φάει πρόστιμο δε το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον μη πετάξουν τα πάνελ φαίνονται καινούργια. Τραγικό, οι κύριοι ούτε απόφοιτοι του δημοτικού δεν θα είναι. Η χαμηλή μας παιδεία σε όλους τους τομείς ευθύνεται για την κατάντια αυτής της χώρας και φυσικά η ψηφοθηρία του κάθε τοπικού άρχοντα στην προκειμένη περίπτωση. Το τραγικό ότι υπάρχουν κόμματα που χρωστάνε από μισό δις το κάθε ένα και εμείς τους εκλέγουμε κατά εξακολούθηση, ισχυροί άνθρωποι που δεν αγγίζει ο νόμος αλλά και εταιρίες επειδή είναι μεγάλες να εκβιάζουν καταστάσεις και να δημιουργούν καρτέλ σε κάθε κλάδο της χώρας με την πολιτεία επειδή διακυβεύονται πολλά να κάνει ηθελημένα η άθελα τα στραβά μάτια. Το πράγμα μυρίζει από όλες τις πλευρές και αν δεν πάρουμε πραγματική παιδεία και δεν αποκτήσουμε ενσυναίσθηση δεν πρόκειται ποτέ να κάνουνε τις σωστές επιλογές. 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 10:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:10 πμ Σε λίγες μέρες ταξιδεύω από Τρίκαλα για τη Ζάκυνθο και έχω σχεδόν αποφασίσει να πάω από πάνω από Μεσοχωρα από τα βουνά και να βγω Άρτα,έτσι για να αλλάξω λίγο παραστάσεις με το μηχανάκι και να μην πάω ξανά από την αρχή σε αυτή τη μονότονη (αλλά safe) ευθεία Εγνατία-Ιονία-Ολυμπία....Προσπαθώ να δω τους χάρτες όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πέρα από κάποιες κεραίες της Cosmote που βλέπω στη διαδρομή και λίγο τη Vodafone προς το τέλος αυτής.Αναγκαστικά θα έχω και τις τρεις εταιρίες για παν ενδεχόμενο και το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι τουλάχιστον να βγάζω κλήσεις αν χρειαστώ κάτι και μετά το ίντερνετ εκεί που θα κάνω στάσεις να κάνω κάποιες μετρήσεις... Έχει κανείς εμπειρία από την περιοχή εκεί μετά τα Τρίκαλα προς Άρτα από αυτή τη διαδρομή; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Χθες στς 11:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:10 πμ 58 minutes ago, George6633 said: Σε λίγες μέρες ταξιδεύω από Τρίκαλα για τη Ζάκυνθο και έχω σχεδόν αποφασίσει να πάω από πάνω από Μεσοχωρα από τα βουνά και να βγω Άρτα,έτσι για να αλλάξω λίγο παραστάσεις με το μηχανάκι και να μην πάω ξανά από την αρχή σε αυτή τη μονότονη (αλλά safe) ευθεία Εγνατία-Ιονία-Ολυμπία....Προσπαθώ να δω τους χάρτες όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πέρα από κάποιες κεραίες της Cosmote που βλέπω στη διαδρομή και λίγο τη Vodafone προς το τέλος αυτής.Αναγκαστικά θα έχω και τις τρεις εταιρίες για παν ενδεχόμενο και το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι τουλάχιστον να βγάζω κλήσεις αν χρειαστώ κάτι και μετά το ίντερνετ εκεί που θα κάνω στάσεις να κάνω κάποιες μετρήσεις... Έχει κανείς εμπειρία από την περιοχή εκεί μετά τα Τρίκαλα προς Άρτα από αυτή τη διαδρομή; Όταν την είχα κάνει παλιότερα αυτή τη διαδρομή - 2010 - Η Κοσμοτε είχε σήμα σε αρκετά σημεία, η Wind έπιανε επίσης σε καλό κομμάτι της διαδρομής. Vodafone δεν είχα. 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 12:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:29 μμ 1 hour ago, mixtri said: Όταν την είχα κάνει παλιότερα αυτή τη διαδρομή - 2010 - Η Κοσμοτε είχε σήμα σε αρκετά σημεία, η Wind έπιανε επίσης σε καλό κομμάτι της διαδρομής. Vodafone δεν είχα. Ευχαριστω πολύ,άρα πιθανόν να είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 01:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:36 μμ 3 ώρες πριν, George6633 said: Σε λίγες μέρες ταξιδεύω από Τρίκαλα για τη Ζάκυνθο και έχω σχεδόν αποφασίσει να πάω από πάνω από Μεσοχωρα από τα βουνά και να βγω Άρτα,έτσι για να αλλάξω λίγο παραστάσεις με το μηχανάκι και να μην πάω ξανά από την αρχή σε αυτή τη μονότονη (αλλά safe) ευθεία Εγνατία-Ιονία-Ολυμπία....Προσπαθώ να δω τους χάρτες όμως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πέρα από κάποιες κεραίες της Cosmote που βλέπω στη διαδρομή και λίγο τη Vodafone προς το τέλος αυτής.Αναγκαστικά θα έχω και τις τρεις εταιρίες για παν ενδεχόμενο και το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι τουλάχιστον να βγάζω κλήσεις αν χρειαστώ κάτι και μετά το ίντερνετ εκεί που θα κάνω στάσεις να κάνω κάποιες μετρήσεις... Έχει κανείς εμπειρία από την περιοχή εκεί μετά τα Τρίκαλα προς Άρτα από αυτή τη διαδρομή; Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με καμία. Απλά ταχύτητες μην περιμένεις παντού. Δεν έχω περάσει πρόσφατα αλλά από λεγόμενα του κύκλου μου κάνανε αρκετές αναβαθμίσεις όλες πάνω στον κεντρικό άξονα. Απλά ο ταξιδιώτης που είναι στον δρόμο συνέχεια πάει στον Κοτσόβολο και παίρνει ένα starlink mini κάνει μόνιμη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο με το roaming πακέτο και ησυχάζει 😃 Τρίτη επιλογή το κλειδώνεις σε edge sa και ησυχάζεις για ομιλία 🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:48 μμ 11 minutes ago, cmvr said: Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με καμία. Απλά ταχύτητες μην περιμένεις παντού. Δεν έχω περάσει πρόσφατα αλλά από λεγόμενα του κύκλου μου κάνανε αρκετές αναβαθμίσεις όλες πάνω στον κεντρικό άξονα. Απλά ο ταξιδιώτης που είναι στον δρόμο συνέχεια πάει στον Κοτσόβολο και παίρνει ένα starlink mini κάνει μόνιμη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο με το roaming πακέτο και ησυχάζει 😃 Τρίτη επιλογή το κλειδώνεις σε edge sa και ησυχάζεις για ομιλία 🤣 Αν έχουν αναβαθμίσει πάλι καλά,οι ταχύτητες θα δοκιμαστούν σε κάποιες στάσεις εκεί πανω....Την καλύτερη δουλειά κάνει,αν και δεν είμαι φαν του Ελον,θα μπορούσα να κολλήσω ένα τέτοιο πάνω στο κράνος και θα γινόμουν viral 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 01:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:54 μμ 3 minutes ago, George6633 said: Αν έχουν αναβαθμίσει πάλι καλά,οι ταχύτητες θα δοκιμαστούν σε κάποιες στάσεις εκεί πανω....Την καλύτερη δουλειά κάνει,αν και δεν είμαι φαν του Ελον,θα μπορούσα να κολλήσω ένα τέτοιο πάνω στο κράνος και θα γινόμουν viral 😂 Αν θέλεις ποτέ να το κάνεις ξέρω μια εταιρία που φτιάχνει τρελά πράγματα με πλαστικό. Θα τους πούμε να σου φτιάξουν μια βάση για το κράνος 🤣 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:32 μμ Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Έπεσα πάνω σε έναν χάρτη της United Group με το backbone της. Όπως βλέπουμε δείχνει πως από όλα τα νησιά στην επικράτεια αυτή την στιγμή μόνο η Κρήτη έχει σύνδεση με οπτική ίνα, γνωρίζουμε τι ισχύει για τους υπόλοιπους 2; Επίσης έπεσα και σε αυτόν τον χάρτη της United Fiber Η Vodafone θυμάμαι πως είχε βγάλει δελτίο τύπου πριν 2 χρόνια πως ολοκλήρωνε την προσαιγιάλωση και και πως ήταν στα τέλη ολοκλήρωσης του έργου. Πόρτο Ράφτη - Σύρο - Κυκλάδες - Σαντορίνη - Κως - Ρόδος - Κρήτη και Κέρκυρα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 02:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:38 μμ (edited) Αν ποτέ μου έλεγε κάποιος ότι θα υπάρχει μέρος στα Τρίκαλα που θα βγαίνει πρώτη η Nova θα γελούσα... Τώρα πάτησε πάνω στην κεραία της Vodafone και τα κατάφερε...Αυτές είναι οι μεσημεριανες μετρήσεις (αναλυτικά στα θέματα της κάθε εταιρίας). Cosmote: 3500 Vodafone: 2100 Nova: 3500 Edited Χθες στς 03:01 μμ by George6633 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 03:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:27 μμ 48 minutes ago, George6633 said: Αν ποτέ μου έλεγε κάποιος ότι θα υπάρχει μέρος στα Τρίκαλα που θα βγαίνει πρώτη η Nova θα γελούσα... Τώρα πάτησε πάνω στην κεραία της Vodafone και τα κατάφερε...Αυτές είναι οι μεσημεριανες μετρήσεις (αναλυτικά στα θέματα της κάθε εταιρίας). Cosmote: 3500 Vodafone: 2100 Nova: 3500 Συνεγκατασταση Vodafone/NOVA αλλά η Vodafone να μη παίζει Ν78; Περίεργο κάτι συμβαίνει μάλλον. Αφού παίζουν με τον ίδιο εξοπλισμό (RAN) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. Χθες στς 03:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:48 μμ 20 minutes ago, elkons said: Συνεγκατασταση Vodafone/NOVA αλλά η Vodafone να μη παίζει Ν78; Περίεργο κάτι συμβαίνει μάλλον. Αφού παίζουν με τον ίδιο εξοπλισμό (RAN) Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κοινό 5G RAN 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 04:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:07 μμ Καθόλου περίεργο δεν είναι. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:08 μμ 19 minutes ago, georgemv said: Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κοινό 5G RAN Α ναι έχουν κοινό LTE RAN. 1 minute ago, p_k said: Καθόλου περίεργο δεν είναι. Είναι. Γιατί έχουν και οι δύο Ν78 εξοπλισμό χη Vodafone όμως παίζει μόνο τις βραδυνές ώρες, αυτό είναι το περίεργο και δεν υπάρχει λόγος να τη κλείσει ήδη έχει κινηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 08:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:44 μμ Όλα καλά έπαιξε κανονικά με πολύ δυνατές ταχύτητες έχω ανεβάσει στο αντίστοιχο θέμα της VF. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Έχουν ίδιο εξοπλισμό nova και vodafone στο 4g? Αν ναι τι εξοπλισμό έχουν? Edited 6 ώρες πριν by odim 1 Παράθεση Cosmote Whats up (κύριο) - Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, odim said: Έχουν ίδιο εξοπλισμό nova και vodafone στο 4g? Αν ναι τι εξοπλισμό έχουν? Ναι, για όσες κεραίες διαχειρίζονται μέσω της Victus Networks, η Nova και η Vodafone χρησιμοποιούν κοινό εξοπλισμό RAN. Πρόκειται για MORAN (MultiOperator RAN νομίζω) κοινός φυσικός εξοπλισμός (κεραίες, eNodeB, RRU/BBU), αλλά κάθε πάροχος εκπέμπει με το δικό του φάσμα και διατηρεί ξεχωριστό core network. Για τη κίνηση τώρα, εξαρτάται από το πόσοι χρήστες κάθε πάροχος έχει σε κάθε σημείο και πόσο δεδομένα καταναλώνουν. Δεν υπάρχει «σταθερή» κατανομή 50:50 αλλά πάει ανάλογα (συνήθως). 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts