elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Η Vodafone (TR) στην Τουρκία είναι 3ο δίκτυο. Έχω σχεδόν παντού σήμα μεν, έστω οριακό, αλλά σε σχέση με τις άλλες 2 είναι για τα μπάζα. Στην πόλη Göreme της Καππαδοκίας (με τα αερόστατα), πάνω στους λόφους που είναι μουσεία και εκκλησίες, βγήκε εκτός δικτύου και συνδέθηκε με Turkcell (την Cosmote της Τουρκίας)... Υ.Γ. Έχω αγοράσει ένα πακέτο από το ελληνικό VF CU και έχω 80 λεπτά προς όλους (Τουρκία και Ελλάδα) και 2,5GB. Επειδή δεν θα με φτάσουν για 8 μέρες, αγόρασα μία τοπική SIM από την Turk Telekom (25GB + 750 mins) με 22€, επειδή είμαι τουρίστας... Αλλά αξίζει, μιας και το Wi-Fi στα ξενοδοχεία μας είναι χάλια. Καλύτερα μείνε Turkcell, είναι λίγο καλύτερη σε 4G/4G+. 5G στη Τουρκία είναι μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία είναι σχεδόν ανύπαρκτο ενώ στην Ελλάδα σχεδόν παντού. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 1 hour ago, elkons said: Καλύτερα μείνε Turkcell, είναι λίγο καλύτερη σε 4G/4G+. 5G στη Τουρκία είναι μόνο σε πολύ κεντρικά σημεία είναι σχεδόν ανύπαρκτο ενώ στην Ελλάδα σχεδόν παντού. Η Turk Telecom δεν έχει καλύτερες ταχύτητες;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου Just now, Chrischal1908 said: Η Turk Telecom δεν έχει καλύτερες ταχύτητες;; Όχι. Σε όλα υπερτερεί η Turkcell,αλλά και η Turk Telecom δεν είναι κακή κάνεις την δουλειά σου 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 3 minutes ago, Chrischal1908 said: Η Turk Telecom δεν έχει καλύτερες ταχύτητες;; Καλή και αυτή, αλλά συνολικά είναι λίγο καλύτερη η Turkcell, σε κάλυψη πχ, μια χαρά όμως κάνεις τη δουλειά σου άνετα. Edited 14 Αυγούστου by elkons 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) Αναβαθμιση απο Cosmote(τελικα)ακομα και στην τελευταια κεραια που καλυπτει τα χωρια της Δροπολης. Cosmote(σε αλλη μετρηση κοντεψε το 200αρι αλλα ημουν στο αμαξι) Nova Οπως βλεπετε, αντιπαλος δεν υπαρχει ακομα και στην παραμεθοριο. Η Cosmote εχει στειλει τις συνεργατιδες για βρουβες, προσωπικα ντραπηκα να ανεβασω αυτο το test για Nova. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη ο ιστος? Εντελως ειρωνικα, σπιτι μου που δεν εχει καν οπτικη επαφη με τις κεραιες πιανει απο ενα πιο μακρινο eNb μονο με B20 που δινει 8mbps. Απο VF μονο δυνατοτερο σημα εχει αλλα απο επιδοσεις.. Edited 14 Αυγούστου by CamuCamu 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 7 ώρες πριν, CamuCamu said: Αναβαθμιση απο Cosmote(τελικα)ακομα και στην τελευταια κεραια που καλυπτει τα χωρια της Δροπολης. Cosmote(σε αλλη μετρηση κοντεψε το 200αρι αλλα ημουν στο αμαξι) Nova Οπως βλεπετε, αντιπαλος δεν υπαρχει ακομα και στην παραμεθοριο. Η Cosmote εχει στειλει τις συνεργατιδες για βρουβες, προσωπικα ντραπηκα να ανεβασω αυτο το test για Nova. Υπαρχει περιπτωση να εχει βλαβη ο ιστος? Εντελως ειρωνικα, σπιτι μου που δεν εχει καν οπτικη επαφη με τις κεραιες πιανει απο ενα πιο μακρινο eNb μονο με B20 που δινει 8mbps. Απο VF μονο δυνατοτερο σημα εχει αλλα απο επιδοσεις.. Οδεύει άρδην για το 100% πληθυσμιακή κάλυψη η Cosmote !💪🇬🇷 Η Μαύρη από το 2025 να περιμένεις εκεί! Δεν το τρέχει όσο η πράσινη! Έχει άλλο σχεδιασμό! Edited 14 Αυγούστου by Chrischal1908 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 1 hour ago, Chrischal1908 said: Οδεύει άρδην για το 100% πληθυσμιακή κάλυψη η πράσινη!!💪🇬🇷 Η Μαύρη από το 2025 να περιμένεις εκεί! Δεν το τρέχει όσο η πράσινη! Έχει άλλο σχεδιασμό! Ανάλογα αν δε τη πάρει τη μαύρη καμία Fund εταιρεία θα τα καταφέρει λογικά επειδή θα έχουν οι υπόλοιποι τεχνογνωσία σίγουρα. Ελπίζουμε κάτι καλό να ανέβει και η χώρα μας σε καλύτερη θέση στη κινητή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου 9 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Η Vodafone (TR) στην Τουρκία είναι 3ο δίκτυο. Έχω σχεδόν παντού σήμα μεν, έστω οριακό, αλλά σε σχέση με τις άλλες 2 είναι για τα μπάζα. Στην πόλη Göreme της Καππαδοκίας (με τα αερόστατα), πάνω στους λόφους που είναι μουσεία και εκκλησίες, βγήκε εκτός δικτύου και συνδέθηκε με Turkcell (την Cosmote της Τουρκίας)... Υ.Γ. Έχω αγοράσει ένα πακέτο από το ελληνικό VF CU και έχω 80 λεπτά προς όλους (Τουρκία και Ελλάδα) και 2,5GB. Επειδή δεν θα με φτάσουν για 8 μέρες, αγόρασα μία τοπική SIM από την Turk Telekom (25GB + 750 mins) με 22€, επειδή είμαι τουρίστας... Αλλά αξίζει, μιας και το Wi-Fi στα ξενοδοχεία μας είναι χάλια. Πες μας περισσότερα για τα δίκτυα της Τουρκίας, από περιέργεια 😝 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 14 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 14 Αυγούστου (edited) 2 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Οδεύει άρδην για το 100% πληθυσμιακή κάλυψη η πράσινη!!💪🇬🇷 Η Μαύρη από το 2025 να περιμένεις εκεί! Δεν το τρέχει όσο η πράσινη! Έχει άλλο σχεδιασμό! Η πράσινη φίλε μου είναι μπροστά με διαφορά, εγώ πληρώνω 3 σταθερά, σταμάτησα να έχω προβλήματα. Και ειδικά στο ενα που είναι σε χωριό της Ημαθιας ότι θέμα έχω η εξυπηρέτηση είναι εκεί και οι τεχνικοί να λύσουν το θέμα. Χωριά στη κινητή όπου με εξαίρεση τη Λεπτοκαρυά Πιερίας που βρίσκομαι το καλοκαίρι, οπουδήποτε άλλου κινήθηκα πανελλαδικά έπαιζε ΑΡΙΣΤΑ. Edited 14 Αυγούστου by Nikolas14 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Cosmote Πλαταμώνας στη Παραλία επάνω vs Nova, σε 5G 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 35 minutes ago, Nikolas14 said: Cosmote Πλαταμώνας στη Παραλία επάνω vs Nova, σε 5G 5G Nova 3 Mbps? Γιατί έτσι; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Just now, Gv2008 said: 5G Nova 3 Mbps? Γιατί έτσι; Ένα Netmonster θα βοηθούσε να καταλάβουμε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 19 ώρες πριν, MIKU said: Πες μας περισσότερα για τα δίκτυα της Τουρκίας, από περιέργεια 😝 5G δεν έχω δει πουθενά ως τώρα. Ή τουλάχιστον δεν είχε η Vodafone στην Κωνσταντινούπολη, την κάρτα της Turk Telekom την αγοράσα στο Νεβσεχίρ (Καππαδοκία). Σε κάποιες πεδιάδες στη μέση του πουθενά, υπάρχουν ακόμα κεραίες της Turk Telekom που παίζουν με 3G (H+), με ταχύτητες 5-20 Mbps. Η Vodafone στα ίδια σημεία έχει 4G μεν, αλλά με κατώτερο σήμα. Η Vodafone στην Τουρκία γενικά θυμίζει την παλιά WIND στην Ελλάδα, που έβαζε 1 κεραία στο βουνό και ό,τι πιάσει. 😝 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 5 minutes ago, MitsosDaBest13 said: 5G δεν έχω δει πουθενά ως τώρα. Ή τουλάχιστον δεν είχε η Vodafone στην Κωνσταντινούπολη, την κάρτα της Turk Telekom την αγοράσα στο Νεβσεχίρ (Καππαδοκία). Σε κάποιες πεδιάδες στη μέση του πουθενά, υπάρχουν ακόμα κεραίες της Turk Telekom που παίζουν με 3G (H+), με ταχύτητες 5-20 Mbps. Η Vodafone στα ίδια σημεία έχει 4G μεν, αλλά με κατώτερο σήμα. Η Vodafone στην Τουρκία γενικά θυμίζει την παλιά WIND στην Ελλάδα, που έβαζε 1 κεραία στο βουνό και ό,τι πιάσει. 😝 Στη Türk Telekom έχω πιασει 5G [με ταχύτητα 4G] πιο πάνω από την Κωνσταντινούπολη. Μόνο εκεί έχω δει. Σε Vf TR και Turkcell ποτέ δεν είδα 5G. Γενικά 5G στη Τουρκία δεν υπάρχει, και εκεί που έχει δεν έχει απόδοση 5G όπως στην Ελλάδα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Μία μέτρηση στη μέση του πουθενά, σε ένα βενζινάδικο έξω από το Ακσαράι. Το 4G+ το δείχνει ως 4.5G. Βέβαια, το Netmonster μου δείχνει μόνο μία 800αρα με 10 MHz και με; αυτές τις ταχύτητες φαίνεται λογικό. Με ένα γρήγορο τεστ η Vodafone έπιασε πάνω από 60 Mbps με 3CA. Edited 15 Αυγούστου by MitsosDaBest13 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 7 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Μία μέτρηση στη μέση του πουθενά, σε ένα βενζινάδικο έξω από το Ακσαράι. Το 4G+ το δείχνει ως 4.5G. Βέβαια, το Netmonster μου δείχνει μόνο μία 800αρα με 10 MHz και με; αυτές τις ταχύτητες φαίνεται λογικό. Με ένα γρήγορο τεστ η Vodafone έπιασε πάνω από 60 Mbps με 3CA. Αν έχεις όρεξη κάνε μας και μια 3G μέτρηση, από περιέργεια, να δω διαφορές. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Μήπως ένας mod να μεταφέρει όλα τα ποστ για τα τουρκικά δίκτυα στο αντίστοιχο τόπικ; 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 19 ώρες πριν, Nikolas14 said: Η πράσινη φίλε μου είναι μπροστά με διαφορά, εγώ πληρώνω 3 σταθερά, σταμάτησα να έχω προβλήματα. Και ειδικά στο ενα που είναι σε χωριό της Ημαθιας ότι θέμα έχω η εξυπηρέτηση είναι εκεί και οι τεχνικοί να λύσουν το θέμα. Χωριά στη κινητή όπου με εξαίρεση τη Λεπτοκαρυά Πιερίας που βρίσκομαι το καλοκαίρι, οπουδήποτε άλλου κινήθηκα πανελλαδικά έπαιζε ΑΡΙΣΤΑ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό . Η COSMOTE έχει ΕΞΎΗΡΕΤΗΣΑΡΑΑΑ στις βλάβες . Μια νερά τους είχα αναφέρει βλάβη σερρες και ήρθαν σε 1.5ωρα . Δεν έχω περιμένει πάνω από 24 ωρο για νε επιλυθεί βλάβη . Όταν ανέφερα το πρόβλημα για την κινητή οι άνθρωπο ενδιαφέρθηκαν . Μου ζήτησα να τους παρουσιάσω ενδελεχούς το πρόβλημα και με στείλαν κατευθείαν τεχνικό τμήμα . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο για Να με ενημερώσουν για το ζήτημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nikolas14 said: Cosmote Πλαταμώνας στη Παραλία επάνω vs Nova, σε 5G Η Vodafone 150+ Mbps στον Πλαταμώνα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου φέτος Το rsrq δεν έπεφτε μετά το μεσημέρι κάτω από το -13 ενώ έφτανε συχνά στο -15 me-16 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 12 minutes ago, georgebad said: Αυτό είναι πολύ σημαντικό . Η COSMOTE έχει ΕΞΎΗΡΕΤΗΣΑΡΑΑΑ στις βλάβες . Μια νερά τους είχα αναφέρει βλάβη σερρες και ήρθαν σε 1.5ωρα . Δεν έχω περιμένει πάνω από 24 ωρο για νε επιλυθεί βλάβη . Όταν ανέφερα το πρόβλημα για την κινητή οι άνθρωπο ενδιαφέρθηκαν . Μου ζήτησα να τους παρουσιάσω ενδελεχούς το πρόβλημα και με στείλαν κατευθείαν τεχνικό τμήμα . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο για Να με ενημερώσουν για το ζήτημα Πως τα κατάφερες,τους είχα αναφέρει πρόβλημα με κεραία μια εβδομάδα τίποτα, δεν με πήραν τηλέφωνο, ρώτησα 2η εβδομάδα μου είπαν δεν έχει εντοπιστεί βλάβη [είχε επιλυθεί 1.5 εβδομάδα ενδιάμεσα πριν την ενημέρωση] Είχα αναφέρει περιοχές με χάλια σήμα μου λένε θέμα σχεδιασμού. Ανάφερα πρόσφατα σε μέρος που είμαι διακοπές μου λέει η υπάλληλος με ειρωνεία έχετε δήλωσε πολλές περιοχές με πρόβλημα και αυτή θέμα σχεδιασμού έχει όπως έχει γίνει σε προηγούμενη συνομιλία [ενώ δεν την είχα αναφέρει καν τη περιοχή και δν είχα ξανά πάει] 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 25 minutes ago, georgebad said: Αυτό είναι πολύ σημαντικό . Η COSMOTE έχει ΕΞΎΗΡΕΤΗΣΑΡΑΑΑ στις βλάβες . Μια νερά τους είχα αναφέρει βλάβη σερρες και ήρθαν σε 1.5ωρα . Δεν έχω περιμένει πάνω από 24 ωρο για νε επιλυθεί βλάβη . Όταν ανέφερα το πρόβλημα για την κινητή οι άνθρωπο ενδιαφέρθηκαν . Μου ζήτησα να τους παρουσιάσω ενδελεχούς το πρόβλημα και με στείλαν κατευθείαν τεχνικό τμήμα . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο για Να με ενημερώσουν για το ζήτημα Δυο φορές μου έφτιαξαν απερχόμενο και το βρήκαν αμέσως χωρίς να χρειαστεί να πάω στο χωριό διότι ήμουν Θεσσαλονίκη. Δεύτερον για τη κινητή στη Λεπτοκαρυά που έχω αναφέρει ότι είχα θέμα ήταν παροδικό, το έριξαν στη κίνηση. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 28 minutes ago, georgebad said: Αυτό είναι πολύ σημαντικό . Η COSMOTE έχει ΕΞΎΗΡΕΤΗΣΑΡΑΑΑ στις βλάβες . Μια νερά τους είχα αναφέρει βλάβη σερρες και ήρθαν σε 1.5ωρα . Δεν έχω περιμένει πάνω από 24 ωρο για νε επιλυθεί βλάβη . Όταν ανέφερα το πρόβλημα για την κινητή οι άνθρωπο ενδιαφέρθηκαν . Μου ζήτησα να τους παρουσιάσω ενδελεχούς το πρόβλημα και με στείλαν κατευθείαν τεχνικό τμήμα . Με πήραν 3 φορές τηλέφωνο για Να με ενημερώσουν για το ζήτημα Συμφωνώ. Επίσης τους ανέφερα 2-3 φορές τις χαμηλές ταχύτητες στο εξοχικό και βάλανε Ν78. Μέχρι σήμερα παραμένει η μόνη που έχει εκεί. Οι άλλες Ν1. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου Πριν δύο χρόνια έκαναν δύο μήνες για να φτιάξουν ένα καλώδιο που είχε χαλάσει λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου για το σταθερό ίντερνετ, αφού τους είχα κάνει άπειρα τηλεφωνήματα, με άπειρη αναμονή στις κλήσεις που είχε φτάσει μέχρι και μιάμιση ώρα. Δεν μπορώ να πω, τρομερή εξυπηρέτηση. State of the art. 2 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) 4 minutes ago, p_k said: Πριν δύο χρόνια έκαναν δύο μήνες για να φτιάξουν ένα καλώδιο που είχε χαλάσει λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου για το σταθερό ίντερνετ, αφού τους είχα κάνει άπειρα τηλεφωνήματα, με άπειρη αναμονή στις κλήσεις που είχε φτάσει μέχρι και μιάμιση ώρα. Δεν μπορώ να πω, τρομερή εξυπηρέτηση. State of the art. Και εγώ το έπαθα απλά από το Cosmote app έκανα έλεγχο βλάβης, εντοπίστηκε και ήρθε μήνυμα πως θα έρθει την επόμενη ημέρα τεχνικός, με πήρε τηλ, ήρθε το έφτιαξε όλα καλά ,ούτε αναμονή ούτε τίποτα. Σταθερό καλύτερα μείνε αν έχεις σταθερές ταχύτητες χωρίς διακοπές, nova είχα, βρέθηκε το ίδιο πρόβλημα τους έπαιρνα μου έλεγαν είναι θέμα του ΟΤΕ ... τελικά φώναξα έναν φίλο που δούλευε στη Nova και μ το έφταιξε χωρίς κάποιον από τον ΟΤΕ. Σε οποιοδήποτε θέμα καλύτερα από το app της Cosmote στον έλεγχο είναι εύκολο και γρήγορο. 😁 Edited 15 Αυγούστου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 17 minutes ago, aektzhs 1 said: Η Vodafone 150+ Mbps στον Πλαταμώνα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου φέτος Το rsrq δεν έπεφτε μετά το μεσημέρι κάτω από το -13 ενώ έφτανε συχνά στο -15 me-16 Μια χαρα είναι στο Πλαταμώνα όλες, σήμερα είχα μέτρηση 5G που πήγα https://www.speedtest.net/my-result/a/10309813479 12 minutes ago, p_k said: Πριν δύο χρόνια έκαναν δύο μήνες για να φτιάξουν ένα καλώδιο που είχε χαλάσει λίγα μέτρα έξω από το σπίτι μου για το σταθερό ίντερνετ, αφού τους είχα κάνει άπειρα τηλεφωνήματα, με άπειρη αναμονή στις κλήσεις που είχε φτάσει μέχρι και μιάμιση ώρα. Δεν μπορώ να πω, τρομερή εξυπηρέτηση. State of the art. Αφού Nova έχεις στο κινητό τόσα χρόνια, τη σταθερη σου γιατί δεν την πας εκεί; Μια χαρα είναι η Nova σε σταθερη, ισάξια με τον ΟΤΕ απλά έχει ελαφρώς υψηλότερο ping σε κάποιες περιπτώσεις. 16 minutes ago, MIKU said: Συμφωνώ. Επίσης τους ανέφερα 2-3 φορές τις χαμηλές ταχύτητες στο εξοχικό και βάλανε Ν78. Μέχρι σήμερα παραμένει η μόνη που έχει εκεί. Οι άλλες Ν1. Έβαλαν γιατί όντως σηκώνει κίνηση, αλλιώς σιγά μην έμπαιναν στη διαδικασία. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts