CamuCamu Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 5 ώρες πριν, dasnowy said: Αν πάει κανείς Κύθνο να πάρει και κάρτα cosmote γιατί αλλιώς θα το μετανιώσει. Η cosmote έχει γεμίσει το νησί με κεραίες και micro με αποτέλεσμα να έχει παντού καλή κάλυψη 4G/5G. Ταχύτητες με 4G+ που μέτρησα (δεν υποστηρίζει 5G το κινητό που έχει cosmote) ήταν γύρω στα 100mbps και είδα ακόμη και 180mbps. Οι άλλες δύο έχουν λίγες κεραίες και, στην ουσία, μόνο στη Χώρα πιάνουν, και εκεί με δυσκολία. Και στο λιμάνι δεν έχουν πρόβλημα γιατί έχουν κεραία. Στις διαδρομές έχουν λίγο 4G με αρκετό edge και no service. Στις παραλίες, αν δεν πιάσεις 4G/5G από κάνα γειτονικό νησί, συνήθως έχουν edge που κάποιες φορές δεν έβγαζε ούτε κλήσεις. Η cosmote είχε και 5G SA στο νησί. Οι άλλες δύο είχαν EDGE SA. Στο καράβι από Πειραιά για Κύθνο ήμουν με nova και έπαιζε με μακρινές b28 που έπιαναν 0,5mbps αλλά έκανες τα βασικά. Στον γυρισμό από Κύθνο για Λαύριο είχαν γυρίσει τα νούμερα στη vodafone η οποία έπιανε καλά στο καράβι. Είδα και 40mbps με 5G. Οπως ειχε αναφερει ο Johnny παλιοτερα ποσες ακτογραμμες στην Ελλαδα ειδικα απο τις συνεργατιδες ειναι αφημενες στην τυχη τους οπου το κλειδωμα ειναι σχεδον απαραιτητο για να δουλεψουν τα δεδομενα.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 1 hour ago, dasnowy said: Στη χώρα ήταν ανάλογα το σημείο. Έξω από εκεί που εμένα με πέταγε συχνά τελείως από το δίκτυο. Σε κάποια δρομάκια με πέταγε σε edge. Στα περισσότερα σημεία όμως στη χώρα είχε 5G. Στο πάρκινγκ που είναι ανοιχτός ο χώρος είχε 5 γραμμές 5G. Με την cosmote πρόβλημα είχα μόνο μέσα στο airbnb που ήμουν όπου με πέταγε σε edge. Οι συνεργάτιδες έχουν κεραίες μόνο πάνω στα βουνά. Τα βουνά είναι τριγύρω από τις παραλίες και είναι απότομα με αποτέλεσμα να μην πιάνεις από τις κεραίες στις κορυφές. Η cosmote το σκέφτηκε αυτό και έχει βάλει πολλά micro και κεραίες στις παραλίες. Στα πάρκινγκ ναι πιάνουν. Μέσα είναι το πρόβλημα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 7 ώρες πριν, mixtri said: Αλόννησο να δεις... τουλάχιστον πιάνουν καλά στη χώρα. Παραπέρα κάνεις το σταυρό σου. Για Αλόννησο επιβεβαιώνω, Cosmote μονόδρομος. 5 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 2 ώρες πριν, Nikolas14 said: Για Αλόννησο επιβεβαιώνω, Cosmote μονόδρομος. Έτυχε μια μέρα να μπω σε εσωτερικό χώρο στο λιμάνι με νόβα και τίποτα από σήμα… 2 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου Από πότε έχετε να πάτε; 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου 2 ώρες πριν, mixtri said: Έτυχε μια μέρα να μπω σε εσωτερικό χώρο στο λιμάνι με νόβα και τίποτα από σήμα… Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά από γνωστό ξέρω ότι η Cosmote έχει σήμα παντού. 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουλίου (edited) Συνεχίζει η 102039 το χαβά της 4g+ τέτοια ώρα κάνει άκυρους συνδυασμούς 1800+2100 στα 23mbps και μερικές φορές 2100+2100 60 αλλά θα με πετάξει από αυτόν τον συνδυασμό αμέσως. 5G σταθερότατο στα 500mbps. Είναι φυσιολογικό να φαίνεται από από σπίτι μου από το παράθυρο από τον λόφο ενώ αυτό που είναι σαν "τυμπανο" να φαίνεται ήδη και με το που πάω αμέσως πιο κατβ από το παράθυρο ή κλείσω το παράθυρο να με πετάξει Disconnected και 4g 800αρα στα 112dBm ? [Ή φταίει πως δεν είναι πυκνό το δίκτυο ] Μα καλά αυτός ο σταθμός τόσο τούμπανο και τέτοια χάλια απόδοση ειδικά 4G+; Η 102041 ξεκίνησε τεράστια αστάθεια στο 4G+ σε 1λ ίσως είναι 100mbps μετά από κάτι λεπτά 60.. δεν ξέρω τι συμβαίνει.. και η ισχύς του πολύ μικρή Edited 27 Ιουλίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 4 ώρες πριν, elkons said: Συνεχίζει η 102039 το χαβά της 4g+ τέτοια ώρα κάνει άκυρους συνδυασμούς 1800+2100 στα 23mbps και μερικές φορές 2100+2100 60 αλλά θα με πετάξει από αυτόν τον συνδυασμό αμέσως. 5G σταθερότατο στα 500mbps. Είναι φυσιολογικό να φαίνεται από από σπίτι μου από το παράθυρο από τον λόφο ενώ αυτό που είναι σαν "τυμπανο" να φαίνεται ήδη και με το που πάω αμέσως πιο κατβ από το παράθυρο ή κλείσω το παράθυρο να με πετάξει Disconnected και 4g 800αρα στα 112dBm ? [Ή φταίει πως δεν είναι πυκνό το δίκτυο ] Μα καλά αυτός ο σταθμός τόσο τούμπανο και τέτοια χάλια απόδοση ειδικά 4G+; Η 102041 ξεκίνησε τεράστια αστάθεια στο 4G+ σε 1λ ίσως είναι 100mbps μετά από κάτι λεπτά 60.. δεν ξέρω τι συμβαίνει.. και η ισχύς του πολύ μικρή Μήπως έχει βλάβη; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 8 ώρες πριν, p_k said: Από πότε έχετε να πάτε; Γιατί πιάνει δορυφορικό η νόβα τώρα; Είδα μια άδεια vodafone 2023 που κόλλησε η nova στη στενή Βάλα. Ελπίζω να διορθώνει το χάλι που υπήρχε. Μιλάμε για εκτός κάλυψης. Ώπα άλλη μια άδεια στο Πατητήρι από nova με συν εγκατάσταση vodafone. Φαίνεται να πήραν μπρος. Edited 28 Ιουλίου by mixtri 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 2 ώρες πριν, mixtri said: Γιατί πιάνει δορυφορικό η νόβα τώρα; Είδα μια άδεια vodafone 2023 που κόλλησε η nova στη στενή Βάλα. Ελπίζω να διορθώνει το χάλι που υπήρχε. Μιλάμε για εκτός κάλυψης. Ώπα άλλη μια άδεια στο Πατητήρι από nova με συν εγκατάσταση vodafone. Φαίνεται να πήραν μπρος. Επομένως, η πληροφορία ότι υπάρχει ελλιπής κάλυψη της nova στην Αλόννησο κρίνεται ως ανακριβής, από τη στιγμή που στηρίζεται σε εμπειρίες παλαιότερων ετών οι οποίες δεν ανανεώθηκαν. Οι σταθμοί όμως ανανεώθηκαν από ό,τι φαίνεται. Οπότε υποθέτουμε βάσιμα ότι θα έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος. Μένει να επιβεβαιωθεί από κάποιον συμφορουμίτη που θα επισκεφθεί την περιοχή. Επίσης τι σχέση έχει η συνεγκατάσταση με τη vodafone και αναφέρεται πολλές φορές; Υπάρχουν σταθμοί όπου γίνεται συνεγκατάσταση της nova με τη vodafone και το ανάποδο. Στην περιοχή μου, οι δύο βασικοί σταθμοί έχουν πενταψήφιο enb και έχει κάνει συνεγκατάσταση σε αυτούς η vodafone (και καλώς έκανε) Γιατί θα πρέπει να το αναφέρουμε συνεχώς; Καλημέρα σας. Edited 28 Ιουλίου by p_k 2 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, p_k said: Επομένως, η πληροφορία ότι υπάρχει ελλιπής κάλυψη της nova στην Αλόννησο κρίνεται ως ανακριβής, από τη στιγμή που στηρίζεται σε εμπειρίες παλαιότερων ετών οι οποίες δεν ανανεώθηκαν. Οι σταθμοί όμως ανανεώθηκαν από ό,τι φαίνεται. Οπότε υποθέτουμε βάσιμα ότι θα έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος. Μένει να επιβεβαιωθεί από κάποιον συμφορουμίτη που θα επισκεφθεί την περιοχή. Επίσης τι σχέση έχει η συνεγκατάσταση με τη vodafone και αναφέρεται πολλές φορές; Υπάρχουν σταθμοί όπου γίνεται συνεγκατάσταση της nova με τη vodafone και το ανάποδο. Στην περιοχή μου, οι δύο βασικοί σταθμοί έχουν πενταψήφιο enb και έχει κάνει συνεγκατάσταση σε αυτούς η vodafone (και καλώς έκανε) Γιατί θα πρέπει να το αναφέρουμε συνεχώς; Καλημέρα σας. Θα πάει αρχές Αυγούστου ο ξάδελφος μου με nova και Vf. Του έχω βάλει στο κινητό cell mapper και του είπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να στέλνει speedtests 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ωραία, οπότε θα έχουμε εικόνα! 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 5 ώρες πριν, Gv2008 said: Μήπως έχει βλάβη; Μπα πήγα 4 τα ξημερώματα να κανω 4g+ στα -89dBm και πάει τάπα [βέβαια στη 1800 πάλι 20 έπιανε έκανε καλύτερο συνδυασμό με 2100+2700 και πήγε δράσεις αντίθεση τα μονοψήφια] λογικά φόρτος θα είναι λες και έχει συνδεθεί όλη η Χαλκίδα. Σήμερα το πρωί επίστεψε το 5... Edited 28 Ιουλίου by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 47 minutes ago, Gv2008 said: Θα πάει αρχές Αυγούστου ο ξάδελφος μου με nova και Vf. Του έχω βάλει στο κινητό cell mapper και του είπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να στέλνει speedtests Να πάει και στα βόρεια του νησιού να μας πει μετά την ανανέωση του δικτύου πως πάνε! Θεωρώ ότι θα έχουν 5g και στα υπόγεια με αυτήν την πλημμύρα σταθμών. 2 ώρες πριν, p_k said: Επομένως, η πληροφορία ότι υπάρχει ελλιπής κάλυψη της nova στην Αλόννησο κρίνεται ως ανακριβής, από τη στιγμή που στηρίζεται σε εμπειρίες παλαιότερων ετών οι οποίες δεν ανανεώθηκαν. Οι σταθμοί όμως ανανεώθηκαν από ό,τι φαίνεται. Οπότε υποθέτουμε βάσιμα ότι θα έχει συμβεί μεγάλη πρόοδος. Μένει να επιβεβαιωθεί από κάποιον συμφορουμίτη που θα επισκεφθεί την περιοχή. Επίσης τι σχέση έχει η συνεγκατάσταση με τη vodafone και αναφέρεται πολλές φορές; Υπάρχουν σταθμοί όπου γίνεται συνεγκατάσταση της nova με τη vodafone και το ανάποδο. Στην περιοχή μου, οι δύο βασικοί σταθμοί έχουν πενταψήφιο enb και έχει κάνει συνεγκατάσταση σε αυτούς η vodafone (και καλώς έκανε) Γιατί θα πρέπει να το αναφέρουμε συνεχώς; Καλημέρα σας. Φέτος δεν πήγα είναι η αλήθεια αλλά πέρυσι ήταν έτσι όπως το είχα αφήσει. 2024 και θυμήθηκαν ότι η Αλόννησος είναι νησί και μάλιστα τουριστικό. Τουλάχιστον αστείοι. 22 minutes ago, elkons said: Μπα πήγα 4 τα ξημερώματα να κανω 4g+ στα -89dBm και πάει τάπα [βέβαια στη 1800 πάλι 20 έπιανε έκανε καλύτερο συνδυασμό με 2100+2700 και πήγε δράσεις αντίθεση τα μονοψήφια] λογικά φόρτος θα είναι λες και έχει συνδεθεί όλη η Χαλκίδα. Σήμερα το πρωί επίστεψε το 5... Δεν είναι μόνο η κίνηση αλλά και η παρεμβολή από άλλους σταθμούς, ειδικά αν βρίσκεται ψηλά. Α και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους αν δεν ήταν η vodafone η νόβα θα είχε μείνει 10 χρόνια πίσω στην κάλυψη. Μεγάλη χάρη της χρωστάει. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 3 minutes ago, mixtri said: Δεν είναι μόνο η κίνηση αλλά και η παρεμβολή από άλλους σταθμούς, ειδικά αν βρίσκεται ψηλά. Ψηλά βρίσκεται αλλά είναι ο μοναδικός σταθμός σε αυτόν τον λόφο ... συνεγκατασταση είναι της Cosmote είναι και έχουν κάνει συνεγκατασταση οι άλλες 2. Παρεμβολή όμως το βράδυ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Just now, elkons said: Ψηλά βρίσκεται αλλά είναι ο μοναδικός σταθμός σε αυτόν τον λόφο ... συνεγκατασταση είναι της Cosmote είναι και έχουν κάνει συνεγκατασταση οι άλλες 2. Παρεμβολή όμως το βράδυ; Ναι άνετα. Εκτός αν πια καλύπτει όλη τη Χαλκίδα! Καλά Ν78 δεν έχει εκεί; 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 4 minutes ago, mixtri said: Ναι άνετα. Εκτός αν πια καλύπτει όλη τη Χαλκίδα! Καλά Ν78 δεν έχει εκεί; Εννοείται το 5G της όπου καλύπτει η N78 πάει πολύ καλά! Καλύπτει παραπάνω περιοχές που δεν έχουν καν σταθμό και είναι στη μοίρα τους 5G NSA 3700 έλεγε οπότε Ν78 [αν έχω καταλάβει σωστά] σχεδόν όλοι οι σταθμοί της Cosmote εδώ είναι Ν78 για τις άλλες δυο δεν ξέρω. Αλλά 5mbps και σε κεντρικό δρόμο από τον ίδιο σταθμό το θεωρώ απαράδεκτο! Ναι αλλα αν ήταν παρεμβολή το βράδυ γιατί έχει 100mbps 😅 [4G+ αναφέρομαι] Άνοιξε και Sa αλλά τα ίδια 4G+ μάπα το καρπούζι Edited 28 Ιουλίου by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 2 minutes ago, elkons said: Εννοείται το 5G της όπου καλύπτει η N78 πάει πολύ καλά! Καλύπτει παραπάνω περιοχές που δεν έχουν καν σταθμό και είναι στη μοίρα τους 5G NSA 3700 έλεγε οπότε Ν78 [αν έχω καταλάβει σωστά] σχεδόν όλοι οι σταθμοί της Cosmote εδώ είναι Ν78 για τις άλλες δυο δεν ξέρω. Αλλά 5mbps και σε κεντρικό δρόμο από τον ίδιο σταθμό το θεωρώ απαράδεκτο! Ναι αλλα αν ήταν παρεμβολή το βράδυ γιατί έχει 100mbps 😅 [4G+ αναφέρομαι] Η παρεμβολή εξαρτάται από την κίνηση. Όταν άλλοι σταθμοί έχουν κίνηση αυξάνουν την παρεμβολή στα overlapped cells. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) 2 minutes ago, mixtri said: Η παρεμβολή εξαρτάται από την κίνηση. Όταν άλλοι σταθμοί έχουν κίνηση αυξάνουν την παρεμβολή στα overlapped cells. Οκ ευχαριστώ, οπότε να φανταστώ η πράσινη χρειάζεται σταθμούς για να το διορθώσει σωστά; Edited 28 Ιουλίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 12 minutes ago, elkons said: Οκ ευχαριστώ, οπότε να φανταστώ η πράσινη χρειάζεται σταθμούς για να το διορθώσει σωστά; Cell Splitting θα έλεγα. Μικρότερες κυψέλες. Downtilting. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου (edited) Χθες γύρισα από την Κεφαλονιά, υπέροχο νησί πραγματικά! Συγκρίνοντας τα δίκτυα κινητής, η Cosmote δεν είναι απλά είναι πρώτη με διάφορα, αλλά θα τη χαρακτήριζα και μονόδρομο για όποιον θέλει αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Η Vodafone και η Nova είχαν το μαύρο τους το χάλι σε πάρα πολλά σημεία. Όταν από το Αργοστόλι πηγαίνεις σε γνωστές παραλίες και χωριά και το nperf σού δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή με 2G στο 15-20% περίπου της διαδρομής, αυτό δείχνει πολλά. Πολύ παρόμοιο το δίκτυο της Vodafone με τη Nova σε επίπεδο κάλυψης, ενώ κάποιες φορές σε ταχύτητες υπερτερούσε η Nova, ίσως λόγω μικρότερης κίνησης. Πιο αναλυτικά, από Αργοστόλι προς παραλία Ξ, η Vodafone/Nova μόνο κοντά στο Ληξούρι παρείχαν αξιοπρεπείς υπηρεσίες, κατά τ' αλλά καθ' οδόν ήταν ψιλοχάλι. Στην παραλία Ξ ήταν σχετικά ok. Από Αργοστόλι προς παραλία Αβύθου, ήταν όλες σχετικά αξιοπρεπείς σε μεγάλο κομμάτι, ωστόσο στην παραλία η Cosmote ήταν ανύπαρκτη, ενώ με τις άλλες δύο κουτσά τραβά κάτι έκανες. Από Αργοστόλι προς Αντίσαμο, το 2G καλά κρατούσε για Vodafone και Nova σε αρκετό μέρος της διαδρομής. Όσον αφορά την απόδοση στην παραλία, τι να σχολιάσω. Όχι ότι τρελάθηκα με την Cosmote, αλλά με τις άλλες δύο έπρεπε να κάνεις τρομερή υπομονή για να κάνεις τα πολύ βασικά. Από Αργοστόλι προς Αγία Κυριακή και Μύρτο, πολύ 2G από Vodafone και Nova, αλλά μόλις φτάσεις στις παραλίες κάνεις δουλειά. Και η Cosmote έχει σημεία που ψιλοζορίζεται, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες δύο. Στα πολύ κεντρικά σημεία του Αργοστολίου είναι πίτα και η Nova και η Vodafone μεγάλο κομμάτι της ημέρας, ειδικά νωρίς το βράδυ (υπήρχαν μάλιστα και στιγμές που με το ζόρι έπιανες 1 Mbps). Τις πιο "ήσυχες" ώρες όμως γίνεται δουλίτσα. Η Cosmote δεν μασάει παρά τον κόσμο. Στην ανοργάνωτη παραλία Φωκί, φοβερές οι Vodafone και Nova, παρά το γεγονός ότι είναι απομακρυσμένη και μη "κοσμική". Στην παραλία Σκάλα, ήταν όλες καλές. Συμπερασματικά, μου είναι αδιανόητο σε ένα νησί σαν την Κεφαλονιά, βασικοί δρόμοι/παραλίες/χωριά να είναι τόσο παρατημένα από τη Nova και τη Vodafone. Όσον αφορά την Cosmote, τη θεωρώ μονόδρομο για το νησί. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν οι άλλες δύο; Δεν με νοιάζει, ας πιάνω και 10 Mbps, μη μου έχεις όμως 2G ή no service σε ένα σωρό σημεία εν έτει 2024 σε ένα τόσο τουριστικό νησί όπως είναι η Κεφαλονιά, έλεος. Edited 28 Ιουλίου by pluss 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 12 minutes ago, pluss said: Χθες γύρισα από την Κεφαλονιά, υπέροχο νησί πραγματικά! Συγκρίνοντας τα δίκτυα κινητής, η Cosmote δεν είναι απλά είναι πρώτη με διάφορα, αλλά θα τη χαρακτήριζα και μονόδρομο για όποιον θέλει αξιοπρεπείς υπηρεσίες. Η Vodafone και η Nova είχαν το μαύρο τους το χάλι σε πάρα πολλά σημεία. Όταν από το Αργοστόλι πηγαίνεις σε γνωστές παραλίες και χωριά και το nperf σού δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή με 2G στο 20% περίπου της διαδρομής, αυτό δείχνει πολλά. Πολύ παρόμοιο το δίκτυο της Vodafone με τη Nova σε επίπεδο κάλυψης, ενώ κάποιες φορές σε ταχύτητες υπερτερούσε η Nova, ίσως λόγω μικρότερης κίνησης. Πιο αναλυτικά, από Αργοστόλι προς παραλία Ξ, η Vodafone/Nova μόνο κοντά στο Ληξούρι παρείχαν αξιοπρεπείς υπηρεσίες, κατά τ' αλλά καθ' οδόν ήταν ψιλοχάλι. Από Αργοστόλι προς παραλία Αβύθου, ήταν όλες σχετικά αξιοπρεπείς σε μεγάλο κομμάτι, ωστόσο στην παραλία η Cosmote ήταν ανύπαρκτη, ενώ με τις άλλες δύο κουτσά τραβά κάτι έκανες. Από Αργοστόλι προς Αντίσαμο, το 2G καλά κρατούσε για Vodafone και Nova σε αρκετό μέρος της διαδρομής. Όσον αφορά την απόδοση στην παραλία, τι να σχολιάσω. Όχι ότι τρελάθηκα με την Cosmote, αλλά με τις άλλες δύο έπρεπε να κάνεις τρομερή υπομονή για να κάνεις τα πολύ βασικά. Από Αργοστόλι προς Αγία Κυριακή και Μύρτο, πολύ 2G από Vodafone και Nova, αλλά μόλις φτάσεις στις παραλίες κάνεις δουλειά. Και η Cosmote έχει σημεία που ψιλοζορίζεται, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τις άλλες δύο. Στα πολύ κεντρικά σημεία του Αργοστολίου είναι πίτα και η Nova και η Vodafone μεγάλο κομμάτι της ημέρας, ειδικά νωρίς το βράδυ (υπήρχαν μάλιστα και στιγμές που με το ζόρι έπιανες 1 Mbps). Τις πιο "ήσυχες" ώρες όμως γίνεται δουλίτσα. Η Cosmote δεν μασάει παρά τον κόσμο. Στην ανοργάνωτη παραλία Φωκί, φοβερές οι Vodafone και Nova, παρά το γεγονός ότι είναι απομακρυσμένη και μη "κοσμική". Συμπερασματικά, μου είναι αδιανόητο σε ένα νησί σαν την Κεφαλονιά, βασικοί δρόμοι/παραλίες/χωριά να είναι τόσο παρατημένα από τη Nova και τη Vodafone. Όσον αφορά την Cosmote, τη θεωρώ μονόδρομο για το νησί. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουν θα άλλες δύο; Δεν με νοιάζει, ας πιάνω και 10 Mbps, μη μου έχεις όμως 2G ή no service σε ένα σωρό σημεία εν έτει 2024, έλεος. Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν περιοχές το 2024 χωρίς καν 2G SA? @p_k 1 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου Ψαχνά προς την οδό Τζαβέλα Οδηγούσα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα Cosmote "5G" Η novaρα της καρδιάς μας ❤️🩹 Δεν ξέρω αν είναι βλάβη θα επικοινωνήσω και θα σας πω αργότερα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 47 minutes ago, mixtri said: Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν περιοχές το 2024 χωρίς καν 2G SA? @p_k Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να απευθυνθεί στους υπευθύνους των εταιρειών, όχι σε εμένα. Είναι πραγματικά απαράδεκτο και μου θυμίζει μία περίπτωση με τον αδερφό μου σε χωριό του νομού Καστοριάς, όταν ήταν συνδρομητής σε μία άλλη εταιρεία πράσινου χρώματος και ευτυχώς είχε μαζί του καρτοκινητό της Wind και μπόρεσε να συνεννοηθεί. Σε κάθε περίπτωση, όταν εντοπίζονται τέτοιες περιοχές θα πρέπει να ενημερώνονται άμεσα οι εταιρείες. 3 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουλίου 47 minutes ago, elkons said: Ψαχνά προς την οδό Τζαβέλα Οδηγούσα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα Cosmote "5G" Η novaρα της καρδιάς μας ❤️🩹 Δεν ξέρω αν είναι βλάβη θα επικοινωνήσω και θα σας πω αργότερα Επικοινώνησα με την Nova μου είπαν πως το γνωρίζουν ότι υπάρχει θέμα αλλά δεν ξέρουν πότε θα αποκατασταθεί παρόλα αυτά στο σύστημα λένε φαίνεται μια χαρά.. δεν ξέρω τι γίνεται 18 minutes ago, p_k said: Είναι πραγματικά απαράδεκτο και μου θυμίζει μία περίπτωση με τον αδερφό μου σε χωριό του νομού Καστοριάς, όταν ήταν συνδρομητής σε μία άλλη εταιρεία πράσινου χρώματος και ευτυχώς είχε μαζί του καρτοκινητό της Wind και μπόρεσε να συνεννοηθεί. Σε ποιο χωριό αν επιτρέπεται; πήγα Καστοριά πριν 2 μήνες και ανέβασα καταγραφή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts