Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Η enb 2800 κοντά στην Αλίαρτο Βοιωτίας τι 5G Band παίζει????για vf μιλάω. Επίσης ξέρει κανείς τι 5G Band παίζει η 102223 της Cosmote;;;; @georgebadgeorgebad νομίζω την 102223 εσύ την είχες καταγράψει στο cellmaper

Εγώ πέρασα από Μπράλο φέτος από εκεί για καταγραφή . Όλα ήταν 1 3 20 

6 ώρες πριν, georgebad said:

Εγώ πέρασα από Μπράλο φέτος από εκεί για καταγραφή . Όλα ήταν 1 3 20 

Για την 102223 λες;;;;Έπαιζαν και οι δύο εταιρείες εκεί 5G;;;;;

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για την 102223 λες;;;;Έπαιζαν και οι δύο εταιρείες εκεί 5G;;;;;

Δεν έχω ιδέα . Μόνο cosmote μπορούσα να δω και από αυτή λογά πράγματα γτ οδηγούσα 

31 minutes ago, georgebad said:

Δεν έχω ιδέα . Μόνο cosmote μπορούσα να δω και από αυτή λογά πράγματα γτ οδηγούσα 

Έπαιζε 5G η πράσινη;;;;;

48 minutes ago, aektzhs 1 said:

Έπαιζε 5G η πράσινη;;;;;

Κανονικά και με το νόμο στην περιοχή.

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Έπαιζε 5G η πράσινη;;;;;

Σε όλη την στερεά έχει 5G πλέον η cosmote 

36 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ο ανταγωνισμός;;

H μια εταιρία έχει 7g στην περιοχή ή κάνω λάθος 🤣 

Έχει μέσα στις πόλεις και ο ανταγωνισμός.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Παιδιά δεν ξέρω 😂 . Βόρεια Ελλάδα είμαι και το 97% των περιπτώσεων cosmote χρησιμοποιώ . Ναι στα σημεία ζωτικής σημασίας που έχω δει και από τις άλλες έχουν όλες 5G . Σίγουρα όμως όχι ΠΑΝΤΟΥ όπως η cosmote 

14 ώρες πριν, p_k said:

Ο συμφορουμίτης έθιξε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, το θέμα της ειρωνείας ως τρόπο γραφής. 

Τα υπόλοιπα δεν τα αμφισβητεί κανείς. 

Η ειρωνεία Παντελή είναι να μας πρήζουν συγκεκριμένοι με ανυπόστατα πράγματα όπως και ψευδείς μετρήσεις που βρίσκουν μια χαραμάδα σε μια πλατεία να πιάνει η αγαπημένη τους εταιρία τούμπανο και 30 μέτρα πιο κάτω να είναι ανύπαρκτη. Δεκάδες φορές έχουμε πιάσει τέτοια πράγματα εδώ μέσα και νομίζουν ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα.

Όπως ειρωνεία είναι κάποιοι να είναι ξεκάθαρα συσχετισμένοι με τις εταιρίες και να προσπαθούν σε σημεία που τα γνωρίζουμε πολύ καλά να μας κάνουν το άσπρο μαύρο όπως και το επίπεδο εξυπηρέτησης σε εταιρικούς πελάτες.

Ειρωνεία επίσης είναι ότι νομίζουν ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας και ότι τους περνάει και νομίζουν ότι δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι τα περισσότερα μέλη του φόρουμ.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

3 ώρες πριν, cmvr said:

Η ειρωνεία Παντελή είναι να μας πρήζουν συγκεκριμένοι με ανυπόστατα πράγματα όπως και ψευδείς μετρήσεις που βρίσκουν μια χαραμάδα σε μια πλατεία να πιάνει η αγαπημένη τους εταιρία τούμπανο και 30 μέτρα πιο κάτω να είναι ανύπαρκτη. Δεκάδες φορές έχουμε πιάσει τέτοια πράγματα εδώ μέσα και νομίζουν ότι μπορούν να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα.

Όπως ειρωνεία είναι κάποιοι να είναι ξεκάθαρα συσχετισμένοι με τις εταιρίες και να προσπαθούν σε σημεία που τα γνωρίζουμε πολύ καλά να μας κάνουν το άσπρο μαύρο όπως και το επίπεδο εξυπηρέτησης σε εταιρικούς πελάτες.

Ειρωνεία επίσης είναι ότι νομίζουν ότι παίζουν με τη νοημοσύνη μας και ότι τους περνάει και νομίζουν ότι δεν τους έχουν πάρει χαμπάρι τα περισσότερα μέλη του φόρουμ.

...

Edited by memoriesradio

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

18 ώρες πριν, cmvr said:

Ο σκοπός σου είναι προφανώς να μας κρεμάσεις κουδούνια και να μας υποβιβάσεις και να μειώσεις την αξιοπιστία μας αλλά επειδή τα περισσότερα μέλη γνωριζόμαστε εδώ μέσα το μόνο που καταφέρνεις είναι το εντελώς ανάποδο.

Ποιος σκοπος μου και ποια κουδούνια και ποια αξιοπιστία??

Μπήκα στο εδώ θέμα σαν ένας τρίτος, έγραψα την γνώμη μου , όπως έκαναν και πόσα άλλα μέλη πριν από μένα εδώ και 15χρόνια, και από εκεί και πέρα επειδή  είδα ότι ορισμένα γραπτά όπως παρέθεσα πιο πίσω, ξέφευγαν από το θέμα, τα σχολίασα ανάλογα.

Ούτε μπήκα στο θέμα και το έπαιξα ''ψαγμένος'' των δικτύων, ούτε κορο ι δεψα/ειρωνεύτηκα όποιον χρησιμοποιεί διαφορετικό πάροχο από μένα ή διέψευσα μετρήσεις που ανέβασε κάποιος, ούτε τίποτα. 

Ασε που την άποψη μου δεν την στήριξα με βάση προσωπικές ουτοπικές θεωρίες/μετρήσεις. Την στήριξα βάση δεδομένα/γεγονότα, γνωστά εδώ και χρόνια στην Ελλάδα στο κομμάτι δικτύων/παρόχων αλλά και υποστήριξης.

18 ώρες πριν, memoriesradio said:

Να σημειώσω επίσης, ότι όπως ο Μιχάλης, εσύ, εγώ, και πιθανόν αρκετοί άλλοι εδώ μέσα, ασχολούμαστε με το αντικείμενο, είμαστε πολύ συχνά και πολλές ώρες την ημέρα έξω στο πεδίο, και βλέπουμε από πρώτο χέρι τα πράγματα για το πώς ή ποιο μπορεί να είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής ή όχι.

ΔΕΝ θα δεχτώ μαθήματα ηθικής από gamers που πιθανόν να μην έχουν ουδεμία σχέση με το άθλημα (δίκτυα κινητής).

Επίσης το φόρουμ έχει άπειρα θέματα, αλλά ποτέ δεν έχω συμμετέχει σε κάποιο άλλο που δεν με ενδιαφέρει και δεν έχω και άποψη. Συμμετέχω και έχω άποψη μόνο στα θέματα που γνωρίζω και παρακολουθώ.

Ούτε το εδώ θέμα απευθύνεται μόνο σε ψαγμένους, ούτε σημαίνει ότι επειδή ορισμένοι ασχολείστε παραπάνω, θα κουνάτε στους άλλους το δάχτυλο αλλά τα δικά σας γραπτά να περνάνε ασχολίαστα.

Ενα γενικό θέμα ανοίχτηκε στο forum για τα δίκτυα να γράφει ο καθένας, ψαγμένος και μη, την άποψη του, και ορισμένοι νομίζετε ότι το εδώ θέμα σας ανήκει επειδή είσαστε πιο παλιά και ενεργά μέλη.

Για σοβαρευτείτε λιγακι ορισμενοι, γιατί πολύ πατριωτικά το πήρατε το θέμα.

Edited by Fulgore1

Ήμουν έτοιμος να γράψω κάποια πράγματα, αλλά με καλύπτουν τα προαναφερθεντα. 

Είναι πολύ ενοχλητικό να το παίζουν κάποιοι αφ' υψηλού και κάθε φορά που γράφεται μια άποψη με την οποία δεν συμφωνούν να γράφουν ολόκληρα κατεβατά με ύφος χιλίων καρδιναλίων. 

Ουδείς έχει ανάγκη από καθοδηγητές και γκουρού της χαμένης γνώσης εδώ μέσα. 

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

On 1/11/2023 at 3:35 ΜΜ, HORGRAP said:

Εαν διαβάσετε πως γράφουν στο εξωτερικό και πως ' επικοινωνούν ' σε 100x μεγαλύτερα Forums σε μέλη και επισκεψιμοτητα ( δεν θελω να μειώσω τα ' εξειδικευμένα ' topics εδω σε καμια περίπτωση.

Θέλω ομως να τονίσω πως στο εξωτερικό δεν γράφει ο κόσμος με 'ειρωνεία ' οπως εδω.

Λογικό και αναμενόμενο συμφορουμίτη. 

Στο reddit πχ δεν υπάρχει παλιός και νέος, δεν υπάρχει ο '΄'ψαγμένος'' και ο ''μη ψαγμένος''.

Ολοι ίδιοι είναι, και όλοι στα ίδια τα γραπτά που γράφουν κάθε φορά κρίνονται.

Τα ίδια και σε άλλα forum του εξωτερικού. Ούτε φυσικά υπάρχει μεγάλη ανοχή για ειρωνείες. Με το παραμικρο υπάρχουν ποινές.

Στο reddit όταν κάποιος ξένος πχ ρωτάει ποια είναι η καλύτερη εταιρεία κινητής εαν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, δεν σφάζονται/τσακώνονται οι άλλοι από κάτω που απαντάνε, και ας είναι Έλληνες.

Ολως τυχαίως πάντως και σε reddit μεριά οι περισσότεροι την Cosmote αναφέρουν στο κομμάτι κάλυψης, με 2ρη εναλλακτική την Vodafone κυρίως για τις τιμές. Μάλλον πληρωμένοι θα είναι και αυτοί,που δεν αναφέρουν την Wind/Nova.

Και εκεί όσοι απαντάνε και βοηθάνε αυτούς που ρωτάνε,δεν βγαίνουν μετά και κοκορεύονται για αυτό στους υπόλοιπους. 

Edited by Fulgore1

22 minutes ago, Fulgore1 said:

Λογικό και αναμενόμενο συμφορουμίτη. 

Στο reddit πχ δεν υπάρχει παλιός και νέος, δεν υπάρχει ο '΄'ψαγμένος'' και ο ''μη ψαγμένος''.

Ολοι ίδιοι είναι, και όλοι στα ίδια τα γραπτά που γράφουν κάθε φορά κρίνονται.

Τα ίδια και σε άλλα forum του εξωτερικού. Ούτε φυσικά υπάρχει μεγάλη ανοχή για ειρωνείες. Με το παραμικρο υπάρχουν ποινές.

Στο reddit όταν κάποιος ξένος πχ ρωτάει ποια είναι η καλύτερη εταιρεία κινητής εαν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, δεν σφάζονται/τσακώνονται οι άλλοι από κάτω που απαντάνε, και ας είναι Έλληνες.

Ολως τυχαίως πάντως και σε reddit μεριά οι περισσότεροι την Cosmote αναφέρουν στο κομμάτι κάλυψης, με 2ρη εναλλακτική την Vodafone κυρίως για τις τιμές. Μάλλον πληρωμένοι θα είναι και αυτοί,που δεν αναφέρουν την Wind/Nova.

Και εκεί όσοι απαντάνε και βοηθάνε αυτούς που ρωτάνε,δεν βγαίνουν μετά και κοκορεύονται για αυτό στους υπόλοιπους. 

Ωραίος! Τα είπες ολα με δυο παραγράφους .

Συνήθως αυτη ειναι η ίδιοσυγκρασια του Έλληνα που γεννήθηκε ΣΥΝΉΘΩΣ πριν το ετος 1986 για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να βρω. 

Καθαρα δικη μου εμπειρία με τους φιλους μας στην Ελλάδα.

Εννοείται οτι υπάρχουν πολλές πολλές εξαιρέσεις με άτομα 38+ που δεν εχουν υποσυνείδητα στερεότυπα και obvious τραυματικα βιώματα που δεν έχουν θεραπευτεί.

Και εγω οπως κ όλοι έχουμε επηρεαστεί απο το Ελληνικό ...περιβάλλον 🙂

Στο θέμα μας ....αν η ΕΕΤΤ επέτρεπε μεγαλύτερη συνολική ισχύ ανα ιστό με κεραίες θα ηταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα.

Η Vodafone για παράδειγμα με μια Band 3 και ΜΟΝΟ .... μπορεί να παιζει με μεγαλύτερη ισχύ απο την Cosmote που εγκατέστησε ενα Massive με b1 b3 b3 b7 b7 b20 b28 n78

Απορώ πως δεν το εχει αναφέρει με σαφήνεια κανενας εδω μεσα.

Συνολικό ...EIRP !

Στις μερες μας βέβαια όποιος παροχος αποφασίσει να βαλει δυο μόνο Bands για μεγαλύτερο EIRP ανα band  χωρίς μεγάλο   ...μοίρασμα απλά θα υποφέρει απο συμφόρηση με υπερφόρτωση στο Cell αυτό.

Άλλαξαν οι καιροί. Δεν είμαστε ραδιόφωνα.

Θέλουμε μικρα κελιά με μικρή και σωστά κατανεμημένη ισχύ για να έχουμε πολλά MBps ανα συνδρομητή.

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

1 hour ago, Fulgore1 said:

Ποιος σκοπος μου και ποια κουδούνια και ποια αξιοπιστία??

Μπήκα στο εδώ θέμα σαν ένας τρίτος, έγραψα την γνώμη μου , όπως έκαναν και πόσα άλλα μέλη πριν από μένα εδώ και 15χρόνια, και από εκεί και πέρα επειδή  είδα ότι ορισμένα γραπτά όπως παρέθεσα πιο πίσω, ξέφευγαν από το θέμα, τα σχολίασα ανάλογα.

Ούτε μπήκα στο θέμα και το έπαιξα ''ψαγμένος'' των δικτύων, ούτε κορο ι δεψα/ειρωνεύτηκα όποιον χρησιμοποιεί διαφορετικό πάροχο από μένα ή διέψευσα μετρήσεις που ανέβασε κάποιος, ούτε τίποτα. 

Ασε που την άποψη μου δεν την στήριξα με βάση προσωπικές ουτοπικές θεωρίες/μετρήσεις. Την στήριξα βάση δεδομένα/γεγονότα, γνωστά εδώ και χρόνια στην Ελλάδα στο κομμάτι δικτύων/παρόχων αλλά και υποστήριξης.

Ούτε το εδώ θέμα απευθύνεται μόνο σε ψαγμένους, ούτε σημαίνει ότι επειδή ορισμένοι ασχολείστε παραπάνω, θα κουνάτε στους άλλους το δάχτυλο αλλά τα δικά σας γραπτά να περνάνε ασχολίαστα.

Ενα γενικό θέμα ανοίχτηκε στο forum για τα δίκτυα να γράφει ο καθένας, ψαγμένος και μη, την άποψη του, και ορισμένοι νομίζετε ότι το εδώ θέμα σας ανήκει επειδή είσαστε πιο παλιά και ενεργά μέλη.

Για σοβαρευτείτε λιγακι ορισμενοι, γιατί πολύ πατριωτικά το πήρατε το θέμα.

Ωραία χαίρομαι που ξεκαθαρίσες την θέση σου.

55 minutes ago, p_k said:

Ήμουν έτοιμος να γράψω κάποια πράγματα, αλλά με καλύπτουν τα προαναφερθεντα. 

Είναι πολύ ενοχλητικό να το παίζουν κάποιοι αφ' υψηλού και κάθε φορά που γράφεται μια άποψη με την οποία δεν συμφωνούν να γράφουν ολόκληρα κατεβατά με ύφος χιλίων καρδιναλίων. 

Ουδείς έχει ανάγκη από καθοδηγητές και γκουρού της χαμένης γνώσης εδώ μέσα. 

Κανένας δεν είναι αφ' υψηλού. Κάποιοι μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα και όταν γράφουμε μισή λέξη για την νόβα μας βάζετε στο στόχαστρο και προσπάθειτε να μας μειώσετε ενω δεν σαν ενοχλεί όταν γραφεται οτιδήποτε αρνητικό όταν αναφερόμαστε στα άλλα δίκτυα. Καλά σου είπε ο Μιχάλης για το πέσιμο για να βγει καλή η μέτρηση τις προάλλες 🤣🤣🤣🤣🤣

Σε λίγο θα μας πείτε τελικά ότι  ο Μιχάλης, εγώ , ο memories radio και πολλοί άλλοι  που δώσαμε χιλιάδες ώρες εδώ μέσα βοηθώντας τεχνικά ότι δεν προσφέραμε τίποτα τόσα χρόνια και να το βουλωνουμε και να ανεχόμαστε ανακρίβειες τεχνικές  και ψευδείς μετρήσεις.

Είναι προφανές ότι εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με καμία εταιρία και θα λέμε την γνώμη μας αρέσει δεν αρέσει. Όπως είναι τεράστιος χλευασμός κάποιοι να έγιναν ξαφνικά εξπερτς από αυτά που έμαθαν από εμάς σε όλα προσπαθώντας να μας μειώσουν με κάθε τρόπο επειδή αναφέρουμε ότι βλέπουμε στα δίκτυα που είναι εμπλεκόμενοι.