panos.k2 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 13047, 13038, 2731 και 2871 φαινεται να έχουν 2100 και 700. Καποιες Περάστηκαν χθες στο cellmapper κάποιες αρχές του μήνα. Οι πρώτες 3 έχουν 2100 και από την nova. Η 2871 φαινεται να εχει μονο Β20 από τη Nova αλλά τελευταία καταγραφή είναι στις 17 Αυγούστου. Η ίδια κεραια καταγράφηκε για τη vf πριν 20 μέρες και φαινεται αναβαθμισμένη. 920 και 2810 μόνο Β3+Β20 αλλά είναι πολυ παλιές οι τελευταίες καταγραφές. Η 312 στις 3 του Σεπτέμβρη φαινεται να είχε Β3+Β20. 43 minutes ago, aektzhs 1 said: Πάντως αν αληθεύει το ότι στην Θήβα άνοιξε το 5G η κόκκινη(προς το παρόν γνωστοί με 5G συσκευές βλέπουν 4G/4G+)μιλάμε ότι πέρασε και επίσημα στην δεύτερη θέση τουλάχιστον για την πόλη. Την πράσινη δεν την αγγίζουν αλλά αν μου προσφέρει αξιοπρεπέστατες ταχύτητες και λειτουργικές(και ας μην είναι σαν της πράσινης)θεωρώ ότι θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα δεδομένων και των τιμών της. Μπορεί κάποιος με κάποιον τρόπο να δει αν ισχύει όντως αυτό που λένε με το 5G; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 3 minutes ago, panos.k2 said: Η 312 στις 3 του Σεπτέμβρη φαινεται να είχε Β3+Β20. Έτσι είναι ακόμα η 312. Επίσης στην 13038 έχω δει 700αρα σε 4G/4G+. Μου κάνει εντύπωση που λένε για 5G,αλλά δεν έχει ανάψει η ένδειξη σε κανέναν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 (edited) 31 minutes ago, aektzhs 1 said: Έτσι είναι ακόμα η 312. Επίσης στην 13038 έχω δει 700αρα σε 4G/4G+. Μου κάνει εντύπωση που λένε για 5G,αλλά δεν έχει ανάψει η ένδειξη σε κανέναν Εγώ πάντως καταλαβαίνω πως υπάρχει 5G από τις συνεργάτιδες στην πόλη και γύρω. Μπορεί όχι παντου, αλλά φαινεται να υπάρχει. Οι κεραίες στην ύπαιθρο έχουν και 2100 και 700. Δεν νομίζω να μην είναι 5G αυτές οι κεραίες. Τις 700αρες σπανια τις βάζουν στο 5G οι συνεργάτιδες. Μηπως οι γνωστοί σου πιάνουν από μη αναβαθμισμενες κεραίες; Edited September 24, 2023 by panos.k2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Εγώ όπου έχω δει 700mhz από nova είναι μόνο για 4G. 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 1 hour ago, aektzhs 1 said: Πάντως αν αληθεύει το ότι στην Θήβα άνοιξε το 5G η κόκκινη(προς το παρόν γνωστοί με 5G συσκευές βλέπουν 4G/4G+)μιλάμε ότι πέρασε και επίσημα στην δεύτερη θέση τουλάχιστον για την πόλη. Την πράσινη δεν την αγγίζουν αλλά αν μου προσφέρει αξιοπρεπέστατες ταχύτητες και λειτουργικές(και ας μην είναι σαν της πράσινης)θεωρώ ότι θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα δεδομένων και των τιμών της. Μπορεί κάποιος με κάποιον τρόπο να δει αν ισχύει όντως αυτό που λένε με το 5G; Εγώ είχα δει 5G στη Θήβα τον Χειμώνα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 49 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ είχα δει 5G στη Θήβα τον Χειμώνα Σίγουρα δεν υπήρχε τον χειμώνα γιατί μου είπαν από την τεχνική υποστήριξη πως έχει πολύ πρόσφατα ενεργοποιηθεί 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 Να ρωτήσω κάτι επειδή δε ξέρω και εσείς βλέπω ότι το κατέχετε. Αφού λέτε ότι vf και nova έχουν κοινές κεραίες, γιατί πχ στα Άνω Πατήσια στην Αθήνα που κινούμε (βασικά στο γραφείο άρα μέσα σε κτήριο) η vodafone δε παίζει καθόλου καλά ενώ η nova που έβαλα για δοκιμή κοπανάει μεγάλες ταχύτητες; Εκτός και έχουν κοινές κεραίες μόνο στην περιφέρεια. Με vodafone μέσα στο κτήριο έπιανα το πολύ 20 25 mbps download και με τη NOVA πιάνω 170 (μιλάω για 4g). Αντίστοιχα στη vodafone δεν είχα σήμα στο υπόγειο ενώ με nova όλα καλά όπως είχα και με cosmote. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 (edited) 1 hour ago, _NikitaS_ said: Να ρωτήσω κάτι επειδή δε ξέρω και εσείς βλέπω ότι το κατέχετε. Αφού λέτε ότι vf και nova έχουν κοινές κεραίες, γιατί πχ στα Άνω Πατήσια στην Αθήνα που κινούμε (βασικά στο γραφείο άρα μέσα σε κτήριο) η vodafone δε παίζει καθόλου καλά ενώ η nova που έβαλα για δοκιμή κοπανάει μεγάλες ταχύτητες; Εκτός και έχουν κοινές κεραίες μόνο στην περιφέρεια. Με vodafone μέσα στο κτήριο έπιανα το πολύ 20 25 mbps download και με τη NOVA πιάνω 170 (μιλάω για 4g). Αντίστοιχα στη vodafone δεν είχα σήμα στο υπόγειο ενώ με nova όλα καλά όπως είχα και με cosmote. Δεν εχουν Κοινές κεραίες, έχουν κοινές θέσεις κεραιων. Δηλαδη η κάθε εταιρεία έχει τα δικά της μηχανήματα στην ίδια τοποθεσία. Κατα τα αλλά έχουν διαφορετικό σχεδιασμό δικτύου. Συνηθως υπάρχουν και διαφορες στις μπάντες που εκπέμπονται. Επισης μέσα σε πόλεις υπάρχουν πολλές μη κοινές θέσεις. Κυριως στην επαρχία είναι κοινές οι θέσεις και για αυτό εκεί παρατηρούνται περισσότερες ομοιότητες. Edited September 24, 2023 by panos.k2 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2023 (edited) Στην επαρχια επικρατει μεγαλο ποσοστο να εχει κανει δουλεια η Vantage. Στις πολεις οχι τοσο αλλα και παλι υπαρχει διαμοιρασμος θεσεων. Οτι ειπε το παιδι απο πανω. Θα ελεγα να συμβουλευτειτε προαναφερθεισες εφαρμογες(cellmapper, nperf) για να ειστε παραπανω καλυμμενοι. Βεβαια επειδη ειναι crowdscourcing εφαρμογες υπαρχουν και τα "παρασιτα" που χαλανε την δουλεια των αλλων. Edited September 24, 2023 by CamuCamu 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 8 ώρες πριν, panos.k2 said: Δεν εχουν Κοινές κεραίες, έχουν κοινές θέσεις κεραιων. Δηλαδη η κάθε εταιρεία έχει τα δικά της μηχανήματα στην ίδια τοποθεσία. Κατα τα αλλά έχουν διαφορετικό σχεδιασμό δικτύου. Συνηθως υπάρχουν και διαφορες στις μπάντες που εκπέμπονται. Επισης μέσα σε πόλεις υπάρχουν πολλές μη κοινές θέσεις. Κυριως στην επαρχία είναι κοινές οι θέσεις και για αυτό εκεί παρατηρούνται περισσότερες ομοιότητες. Ακριβώς ότι είχα αναφέρει λίγο πιο πίσω: https://myphone.gr/forum/topic/194236/?do=findComment&comment=7207872 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) On 23/9/2023 at 7:05 ΜΜ, aektzhs 1 said: Εγώ ξέρω ότι η Vodafone είναι πολύ κάτω σε ταχύτητες,αλλά και σε περιπτώσεις μη λειτουργική. Με την COSMOTE και με την Nova δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Γενικά η COSMOTE πετάει,η Nova το παλεύει και η Vodafone απλά θέλει να διατηρήσει την συνδρομητική της βάση βελτιώνοντας μόνο το 5G Ταξιδεύω σε πάρα πολλά μέρη στην Ελλάδα και δεν εχω δει πουθενά την Vodafone να ειναι μη λειτουργική. Ναι σε πολλά σημεια ειναι υποδεέστερη της Cosmote αλλά σοβαρό θέμα δεν εχω αντιμετωπίσει. Για μένα εξακολουθεί να παρέχει το καλύτερο value for money στην Ελληνική αγορά και αν είχε πιο αξιόλογα άτομα στην εμπορική διεύθυνση με όραμα (και καλύτερη συνεννόηση με το Technology) θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Προφανώς εχω και Cosmote για backup . Edited September 25, 2023 by babakos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 41 minutes ago, babakos said: Ταξιδεύω σε πάρα πολλά μέρη στην Ελλάδα και δεν εχω δει πουθενά την Vodafone να ειναι μη λειτουργική. Ναι σε πολλά σημεια ειναι υποδεέστερη της Cosmote αλλά σοβαρό θέμα δεν εχω αντιμετωπίσει. Για μένα εξακολουθεί να παρέχει το καλύτερο value for money στην Ελληνική αγορά και αν είχε πιο αξιόλογα άτομα στην εμπορική διεύθυνση με όραμα (και καλύτερη συνεννόηση με το Technology) θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Προφανώς εχω και Cosmote για backup . Επειδή έχω ταξιδέψει πολύ στην Ελλάδα και έχω και γνωστό στρατιωτικό που έχει περάσει και αυτός όλη την Ελλάδα το ίδιο λέει. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά είναι πολύ πίσω από την πράσινη,αλλά σε κάποιες λίγες περιοχές μη λειτουργική 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Για να ξερουμε τι λέμε, σε χωρες με γεωγραφικό ανάγλυφο παρόμοιο με της Ελλάδος και με τόσες δυσκολίες στην αδειοδότηση σταθμών βάσης (γραφειοκρατία, δήμοι, ψεκασμένοι πολίτες, συμφέροντα, κλοπές υλικού ) δεν υπαρχει περιπτωση να επιτευχθεί τέλεια κάλυψη . Το κόστος θα ήταν τεράστιο χωρίς πιθανότητες απόσβεσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 4 ώρες πριν, babakos said: Ταξιδεύω σε πάρα πολλά μέρη στην Ελλάδα και δεν εχω δει πουθενά την Vodafone να ειναι μη λειτουργική. Ναι σε πολλά σημεια ειναι υποδεέστερη της Cosmote αλλά σοβαρό θέμα δεν εχω αντιμετωπίσει. Για μένα εξακολουθεί να παρέχει το καλύτερο value for money στην Ελληνική αγορά και αν είχε πιο αξιόλογα άτομα στην εμπορική διεύθυνση με όραμα (και καλύτερη συνεννόηση με το Technology) θα πήγαινε ακόμα καλύτερα. Προφανώς εχω και Cosmote για backup . Same bro. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 2 ώρες πριν, CamuCamu said: Same bro. Yo man! 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 (edited) Καλησπέρα σας. Είχα κάποιο υπόλοιπο μέσα στην what’s up μου και έβαλα απεριόριστα δεδομένα για σήμερα. Έκανα κάποιες μετρησεις μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων κοντά στο κέντρο πλάι πλάι με τη Nova. Σημερα έβρεχε λίγο και είχε αρκετο κόσμο στο κέντρο ως συνηθως Όλες σε εξωτερικό χώρο μέσα στο αμάξι Λαβετε υπ όψη πως υπάρχει ενα θέμα με τους σερβερς της nova και δίνουν πολυ υψηλότερο ping. Καλουτσιανη Παλιο Πανεπιστήμιο Πλατεια Ομήρου Λίγο πριν τη διασταύρωση Σπύρου Λάμπρου και κατηφόρας για πλατεία παργης Οδος Θωμά Πασχιδη-Αμπελοκηποι Αγνοήστε την παρακάτω εικόνα, για κάποιο λόγο την εμφανιζει δυο φορες και δεν μπορώ να την βγάλω Edited September 25, 2023 by panos.k2 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 4 minutes ago, panos.k2 said: Καλησπέρα σας. Είχα κάποιο υπόλοιπο μέσα στην what’s up μου και έβαλα απεριόριστα δεδομένα για σήμερα. Έκανα κάποιες μετρησεις μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων κοντά στο κέντρο πλάι πλάι με τη Nova. Σημερα έβρεχε αρκετα και είχε αρκετο κόσμο στο κέντρο ως συνηθως Όλες σε εξωτερικό χώρο μέσα στο αμάξι Λαβετε υπ όψη πως υπάρχει ενα θέμα με τους σερβερς της nova και δίνουν πολυ υψηλότερο ping. Καλουτσιανη Παλιο Πανεπιστήμιο Πλατεια Ομήρου Λίγο πριν τη διασταύρωση Σπύρου Λάμπρου και κατηφόρας για πλατεία παργης Οδος Θωμά Πασχιδη-Αμπελοκηποι Προς το γήπεδο του ΠΑΣ τι δίνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 1 minute ago, Chrischal1908 said: Προς το γήπεδο του ΠΑΣ τι δίνει; Η vf Έχει micro B3+B7+B20. Οι άλλες δυο Ν78. Η nova γύρω στα 300-360 και η Cosmote γυρω στα 500. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 6 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Επειδή έχω ταξιδέψει πολύ στην Ελλάδα και έχω και γνωστό στρατιωτικό που έχει περάσει και αυτός όλη την Ελλάδα το ίδιο λέει. Μάλλον δεν το έθεσα σωστά είναι πολύ πίσω από την πράσινη,αλλά σε κάποιες λίγες περιοχές μη λειτουργική Σε κάποιες άλλες περιοχές (όσες είναι αυτές) είναι η πράσινη μη λειτουργική, όπως υπάρχουν περιοχές που δεν είναι λειτουργική η μαύρη... 3 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 Προβληματάκια στο CellMapper σήμερα, με πρόβλημα εισόδου (Login) από κινητό, και αργή εμφάνιση αποτελεσμάτων (χάρτης) από Desktop. 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2023 1 hour ago, memoriesradio said: Yo man! Κακες επιρροες 😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2023 Με τα δίκτυα στη Θεσσαλία τί έχει γίνει;; Αποκαταστάθηκαν τα 4G/5G; Ο δακτύλιος που είχε κοπεί; Οπτικές ίνες αντικαταστάθηκαν;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 13 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Με τα δίκτυα στη Θεσσαλία τί έχει γίνει;; Αποκαταστάθηκαν τα 4G/5G; Ο δακτύλιος που είχε κοπεί; Οπτικές ίνες αντικαταστάθηκαν;; Βιάζεσαι... Έχουμε μέλλον. 4 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 (edited) Εδώ και μια ώρα Vodafone και Nova χωρίς δεδομένα σε όλα τα Γιάννενα. Εγώ προς Πεδινη-Μπαφρα κανονικα σημα 5G αλλά με το ζόρι στέλνει ένα μήνυμα. Η σύντροφος στη δουλειά της στο κέντρο στην οδο Δωδώνης με καλό σημα 5G μια απ τα ίδια. δεν μπορεί να μου στείλει μια φωτογραφία μέσω iMessage Τουλάχιστον δεν υπάρχουν θέματα με VoLTE, SMS και WiFi (της Wind/Nova εδώ δεν εχει Πρόβλημα. Εγώ απο αυτό σας γράφω αυτή τη στιγμή) ΥΓ: Το ότι δεν έχουμε δεδομένα και Έχει ηλιοφάνεια, ενώ άλλες μέρες με χαλάζι και έντονη κακοκαιρία λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα είναι οξύμωρο. Edited September 27, 2023 by panos.k2 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Εδώ και μια ώρα Vodafone και Nova χωρίς δεδομένα σε όλα τα Γιάννενα. Εγώ προς Πεδινη-Μπαφρα κανονικα σημα 5G αλλά με το ζόρι στέλνει ένα μήνυμα. Η σύντροφος στη δουλειά της στο κέντρο στην οδο Δωδώνης με καλό σημα 5G μια απ τα ίδια. δεν μπορεί να μου στείλει μια φωτογραφία μέσω iMessage Τουλάχιστον δεν υπάρχουν θέματα με VoLTE, SMS και WiFi (της Wind/Nova εδώ δεν εχει Πρόβλημα. Εγώ απο αυτό σας γράφω αυτή τη στιγμή) ΥΓ: Το ότι δεν έχουμε δεδομένα και Έχει ηλιοφάνεια, ενώ άλλες μέρες με χαλάζι και έντονη κακοκαιρία λειτουργούν όλα απροβλημάτιστα είναι οξύμωρο. Θήβα με κατακλυσμό(από το πρωί έως πριν από μια ώρα έβρεχε φουλ)και με διακοπές ρεύματος(παραδόξως στον Daniel δεν είχαμε)όλες παίζουν κανονικά αλλά με χαμηλότερες ταχύτητες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts