Jump to content

Ποιο είναι το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; (No2)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

31 minutes ago, Chrischal1908 said:

Ενώ η Vodafone το έχει δηλαδή;; Μάλλον γραμμένη την έχουν την θυγατρική στην Ελλάδα η μαμά εταιρία στην Αγγλία. Όσο για τα 600εκατ που κάποιος ανέφερε ότι είναι για 2 χρόνια δεν ισχύει. Το συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο είναι για την πενταετία. Αναμένουμε, μήπως ανακοινώσει και άλλο...

Αλλά βλέπουμε πάντως εμείς που ταξιδέψουμε μόνο άχρηστο δεν Είναι το δίκτυο της vodafone μακράν έκτος αστικών ιστών καλύτερη της wind.

9 minutes ago, p_k said:

Ουδέποτε ασχολήθηκα με αυτούς.

Μου αρέσει να συνομιλώ με άτομα που αξίζει να συνδιαλέγομαι μαζί τους.

Όχι απαραίτητα να συμφωνούμε, αλλά να εκφράζουν κόσμια και όμορφα τις απόψεις τους, όπως καλή ώρα κάνουμε τώρα εμείς.

Εξάλλου, όλες οι μετρήσεις μου συνοδεύονται από screenshots του netmonster, ώστε να βγαίνουν τα σωστά συμπεράσματα.

Δεν κατάλαβα σε πρόσβαλε κάποιος ;  

Φίλε μου ότι βλέπω αυτό ανεβάζω όπως κάνεις και εσύ αν ενοχλεί συγνώμη.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

• Απαντήσεις 13,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 minutes ago, cmvr said:

Αλλά βλέπουμε πάντως εμείς που ταξιδέψουμε μόνο άχρηστο δεν Είναι το δίκτυο της vodafone μακράν έκτος αστικών ιστών καλύτερη της wind.

Δεν κατάλαβα σε πρόσβαλε κάποιος ;  

Φίλε μου ότι βλέπω αυτό ανεβάζω όπως κάνεις και εσύ αν ενοχλεί συγνώμη.

Όχι φίλε μου, ειδικά εσύ το έχω ξαναπεί ότι είσαι απόλυτα αντικειμενικός και με σωστή εκφορά λόγου. 

Επίσης με τεράστια συνεισφορά στην κοινότητα με τους πίνακες που έχεις φτιάξει.

Καμία σχέση 🙂

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Just now, p_k said:

Όχι φίλε μου, ειδικά εσύ το έχω ξαναπεί ότι είσαι απόλυτα αντικειμενικός και με σωστή εκφορά λόγου. 

Καμία σχέση 🙂

Α οκ νόμισα ότι έκανα καμία πατάτα άθελα μου 😀

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Όχι βέβαια, συγνώμη αν έδωσα αυτήν την εντύπωση.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Καμία σχέση
Εν τω μεταξύ οι haters ποιοι είναι δεν έχω καταλάβει ακόμα. Εδώ μέσα είναι ή γενικά και αόριστα τους αναφέρουμε;;

Poco X3 Pro via Tapatalk

3 minutes ago, p_k said:

Όχι βέβαια, συγνώμη αν έδωσα αυτήν την εντύπωση.

Μπερδεύτηκα και εγώ σήμερα έκανα 1000 μετρήσεις και τα έχω παίξει λίγο 🤣

2 minutes ago, georgeavl3 said:

Εν τω μεταξύ οι haters ποιοι είναι δεν έχω καταλάβει ακόμα. Εδώ μέσα είναι ή γενικά και αόριστα τους αναφέρουμε;;emoji23.png

Poco X3 Pro via Tapatalk

Εγώ είμαι στους Lovers όλων των εταιριών πάντως τους hater δεν τους αγαπάω και τους βάζω πιπέρι 🤣 

Edited by cmvr

57 minutes ago, p_k said:

Ουδέποτε ασχολήθηκα με αυτούς.

Μου αρέσει να συνομιλώ με άτομα που αξίζει να συνδιαλέγομαι μαζί τους.

Όχι απαραίτητα να συμφωνούμε, αλλά να εκφράζουν κόσμια και όμορφα τις απόψεις τους, όπως καλή ώρα κάνουμε τώρα εμείς.

Εξάλλου, όλες οι μετρήσεις μου συνοδεύονται από screenshots του netmonster, ώστε να βγαίνουν τα σωστά συμπεράσματα.

Έχουμε και κοντά γενέθλια είδα. 14/3 εγώ!

4 minutes ago, Chrischal1908 said:

Έχουμε και κοντά γενέθλια είδα. 14/3 εγώ!

Ετοιμάστε πάρτυ να έρθουμε 😃 

Edited by cmvr

Καλημέρα σε όλους. 
εγω πάντως τι να σας πω. Αυτά που λέτε με τη nova δεν τα εχω δει ποτέ. Με την COSMOTE τα εχω δει. 
Απείχα από το forum για κάποιες μέρες, και επισκέφθηκα κάποια σημεία παραπάνω. πια εχω πλήρη εικόνα με το καρτοκινητο COSMOTE σε esim που παρέλαβα πριν 3 μέρες μόνο και μόνο για να ανεβάζω μετρήσεις εδώ. Στο δρόμο επιστοφης από Ηγουμενίτσα για Γιάννενα μέσω εγνατιας που έκανα σήμερα το ξημέρωμα η COSMOTE ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Είχε σε κάποια σημεία 5G οπως και στα τούνελ, αλλά σε ένα μεγάλο μέρος για 10-15 λεπτά είχε πολυ οριακό 4G b20 και edge . Η wind ναι μεν με απλή 20αρα, έριξε σε EDGE για 1 λεπτό λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα. Μετά κολλημένη σε καλό 4G b20. Έξω απο τα Γιάννενα και εξω απο την Ηγουμενίτσα είχε 5G. Μέσα στην Ηγουμενίτσα ήταν ιδιες και οι δυο. 

Επισης @p_k πολυ κοντά στην οδο Ρωμα, η nova πήγαινε Μπάλα με full μπαρες εσωτερικα και εξωτερικά παρά την πυκνή δόμηση
643584E4-3487-4FE7-8291-F61C1908EA46.thumb.png.294b6eaf15bc091debb0633a94bb2a4d.png
ενώ η COSMOTE πέταγε σε edge εσωτερικα. 
Να σημειώσω πως μετρήσεις κάνω πάντα με τη μια κάρτα κλειστή, ποτέ δεν εχω και τις δυο ανοιχτές, ποσό μάλλον στις μετρήσεις, μιας και την κοσμοτε δεν την ανοιγω και τόσο επειδη το dual sim με μπερδεύει. 

Ειναι προφανές ότι το ποια εταιρια είναι καλύτερη είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ εχω πει πολλάκις τα θέματα της cosmote στα Γιάννενα τα οποία δεν έχουν αξιωθεί να λύσουν τόσα χρόνια αλλά και τα σημεία που σπέρνει. Όπως άλλωστε κάνω και για την wind που εχω αναφέρει σημεία που έχει προβλήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τελος, το να ακούγεται πως η nova είναι πολυ πίσω σε σχεση με τις αλλες 2 είναι τελείως χαζό, μιας και είναι δεύτερη στα Speedtest awards, ενώ δεν κάνει τις εναλλαγές της Vodafone. 

Edited by panos.kar

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

9 ώρες πριν, CamuCamu said:

Αν αναφερθηκες σε μενα αυτο το καταλαβαινω και αλλιως εννοουσα το γιατι δεν ειναι περασμενες οι μπαντες του 5g οπως στο lte umts gsm και παει λεγοντας εκτος εαν μου διαφευγει κατι πραγματικα

Θυμαμαι παλια για την Κοσμοτε ειχε αναφερθει εδω μεσα ποια eNb ειναι 5g και ποια οχι για τις αλλες ομως? 

Δεν εμφανίζονται οι μπάντες στο 5g γιατί και οι 3 πάροχοι για την ώρα είναι με NSA δηλαδή χρειάζεται το δίκτυο 4g οπότε ότι καταγράφεται με το 5g ενεργό σε μια συσκευή, οι μπάντες εμφανίζονται στο 4g εκτός από N78, N1, N28. Όταν μελλοντικά ξεκινήσει το SA θα εμφανιστούν οι κεραίες και οι N78, N28 κλπ στο 5g.

Αν αναφερθηκες σε μενα αυτο το καταλαβαινω και αλλιως εννοουσα το γιατι δεν ειναι περασμενες οι μπαντες του 5g οπως στο lte umts gsm και παει λεγοντας εκτος εαν μου διαφευγει κατι πραγματικα
Θυμαμαι παλια για την Κοσμοτε ειχε αναφερθει εδω μεσα ποια eNb ειναι 5g και ποια οχι για τις αλλες ομως? 
Δεν έχουμε SA εδώ. Αν επιλέξεις κάποιο δίκτυο της Γερμανίας που εκεί έχουν SA, θα βλέπεις πύργους με gNb (αντίστοιχα του eNb στο 4G) και τις μπάντες 1,78 συνήθως. Όταν θα έχουμε και εδώ SA, θα φαίνονται και εδώ έτσι. Τώρα σε αυτή τη φάση που είμαστε, αν επιλέξεις στον χάρτη να φαίνεται Cosmote 5G, μόνο τα tiles (πρασινα-κοκκινα) που δείχνουν την ένταση σήματος θα βλέπεις.

Poco X3 Pro via Tapatalk

2 ώρες πριν, panos.kar said:

Καλημέρα σε όλους. 
εγω πάντως τι να σας πω. Αυτά που λέτε με τη nova δεν τα εχω δει ποτέ. Με την COSMOTE τα εχω δει. 
Απείχα από το forum για κάποιες μέρες, και επισκέφθηκα κάποια σημεία παραπάνω. πια εχω πλήρη εικόνα με το καρτοκινητο COSMOTE σε esim που παρέλαβα πριν 3 μέρες μόνο και μόνο για να ανεβάζω μετρήσεις εδώ. Στο δρόμο επιστοφης από Ηγουμενίτσα για Γιάννενα μέσω εγνατιας που έκανα σήμερα το ξημέρωμα η COSMOTE ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Είχε σε κάποια σημεία 5G οπως και στα τούνελ, αλλά σε ένα μεγάλο μέρος για 10-15 λεπτά είχε πολυ οριακό 4G b20 και edge . Η wind ναι μεν με απλή 20αρα, έριξε σε EDGE για 1 λεπτό λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα. Μετά κολλημένη σε καλό 4G b20. Έξω απο τα Γιάννενα και εξω απο την Ηγουμενίτσα είχε 5G. Μέσα στην Ηγουμενίτσα ήταν ιδιες και οι δυο. 

Επισης @p_k πολυ κοντά στην οδο Ρωμα, η nova πήγαινε Μπάλα με full μπαρες εσωτερικα και εξωτερικά παρά την πυκνή δόμηση
643584E4-3487-4FE7-8291-F61C1908EA46.thumb.png.294b6eaf15bc091debb0633a94bb2a4d.png
ενώ η COSMOTE πέταγε σε edge εσωτερικα. 
Να σημειώσω πως μετρήσεις κάνω πάντα με τη μια κάρτα κλειστή, ποτέ δεν εχω και τις δυο ανοιχτές, ποσό μάλλον στις μετρήσεις, μιας και την κοσμοτε δεν την ανοιγω και τόσο επειδη το dual sim με μπερδεύει. 

Ειναι προφανές ότι το ποια εταιρια είναι καλύτερη είναι ανάλογα τον άνθρωπο. Εγώ εχω πει πολλάκις τα θέματα της cosmote στα Γιάννενα τα οποία δεν έχουν αξιωθεί να λύσουν τόσα χρόνια αλλά και τα σημεία που σπέρνει. Όπως άλλωστε κάνω και για την wind που εχω αναφέρει σημεία που έχει προβλήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τελος, το να ακούγεται πως η nova είναι πολυ πίσω σε σχεση με τις αλλες 2 είναι τελείως χαζό, μιας και είναι δεύτερη στα Speedtest awards, ενώ δεν κάνει τις εναλλαγές της Vodafone. 

Το θέμα είναι ότι η Vodafone εκτός αστικών κέντρων βλέπεις και B3 και B7. 
Αν η Wind έχει 10Mbps η Vodafone έχει 30 με 50Mbps σταθερα. Απλά οι εναλλαγές χαλάνε όλη την εμπειρία χρήσης. Γενικοτερα έκανες το καλύτερο συνδυασμό σε δικαρτο, κατά τη προσωπική μου άποψη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Θα μιλήσω για τα καρναβάλια στα Γιάννενα. Λίγο καθυστερημένα μεν αλλά θα σας πω εν συντομία με μετρήσεις.

vf-GR τραγική η κατάσταση. 5G/4G ήταν τελείως εκτος στην Αβερωφ-Καλλάρη. Με το ζόρι εβγαζες κλήσεις. Λογικο εν μερει καθώς έχει τους περισσότερους πελάτες στην πόλη.

NOVA γονάτισε το 4G+ του micro στην Καλαρη αλλά τους έσωσε το 5G από την κεραια του ΟΤΕ.  Εγώ θα παραθέσω μετρησεις επειδη έκατσα για κάποια ώρα στο σημείο καθώς επικρατούσε το αδιαχώρητο και δεν μπορούσες να περάσεις. Στην αρχή με έβαλε full 4G του micro που σε φυσιολογικές συνθήκες παίζει στα 140-180. Εκείνη την ώρα φόρτωνε τα τελείως βασικά (εχω ξανακούσει πως και σε άλλες εταιρίες τυχαίνει με τόσο χαμηλή ταχύτητα να φορτώνουν πράγματα όπως stories/μηνύματα)060D061A-57A4-4EE6-8729-55DC334D7590.thumb.png.b56a84090b340143b4df4519cabc18ae.png

στη συνέχεια όμως, με συνέδεσε έμενα και καποιους φιλους σε άλλη κεραια 5G (μάλλον του ΟΤΕ) που έδινε πολυ καλά μεν, αλλά σχετικά μειωμένα νούμερα. Όταν έγινε αυτό, δυο φίλοι που ειχαν μείνει στο micro χρησιμοποιούσαν χωρίς καθυστερήσεις τα δεδομένα τους σε οποιαδήποτε εφαρμογή, και το micro αποσυμφορηθηκε  002F974E-27ED-4FAE-BE7C-186758B6A22C.thumb.png.8e6b224a9f2ffa742ae362879f6b9286.png
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ EDGE ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΕΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ

COSMOTE κράτησε παρά πολυ καλά. Μειωμένα μεν με μονοψήφια και ταχύτητες όπως της nova στο 4G, αλλά ήταν λειτουργική στα βασικά. Στο 5G τα πήγε περίφημα και στην Αβερωφ-Καλαρη που γινότανε χαμός καθώς έχει κεραια για εκείνο το σημείο. Στον Μώλο λίγο πιο κατω φλέρταρε με το απόλυτο 0 λόγω του micro, που όλως περιέργως έκανε τα βασικά. 

Συμπέρασμα οτι Nova-Cosmote τα πηγαν περίφημα σε σχέση με την Vodafone. Βέβαια η nova δεν έδινε απεριόριστα, αλλά πιστεύω πως τις αποκριες ενώ υπάρχει τόσο μεγάλο γλέντι δεν θα εμποδιστεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα του επειδή δεν εχει Απεριόριστα, ούτε θα κάνει κατάχρηση αν έχει απεριόριστα. 

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

14 minutes ago, panos.kar said:

Θα μιλήσω για τα καρναβάλια στα Γιάννενα. Λίγο καθυστερημένα μεν αλλά θα σας πω εν συντομία με μετρήσεις.

vf-GR τραγική η κατάσταση. 5G/4G ήταν τελείως εκτος στην Αβερωφ-Καλλάρη. Με το ζόρι εβγαζες κλήσεις. Λογικο εν μερει καθώς έχει τους περισσότερους πελάτες στην πόλη.

NOVA γονάτισε το 4G+ του micro στην Καλαρη αλλά τους έσωσε το 5G από την κεραια του ΟΤΕ.  Εγώ θα παραθέσω μετρησεις επειδη έκατσα για κάποια ώρα στο σημείο καθώς επικρατούσε το αδιαχώρητο και δεν μπορούσες να περάσεις. Στην αρχή με έβαλε full 4G του micro που σε φυσιολογικές συνθήκες παίζει στα 140-180. Εκείνη την ώρα φόρτωνε τα τελείως βασικά (εχω ξανακούσει πως και σε άλλες εταιρίες τυχαίνει με τόσο χαμηλή ταχύτητα να φορτώνουν πράγματα όπως stories/μηνύματα)060D061A-57A4-4EE6-8729-55DC334D7590.thumb.png.b56a84090b340143b4df4519cabc18ae.png

στη συνέχεια όμως, με συνέδεσε έμενα και καποιους φιλους σε άλλη κεραια 5G (μάλλον του ΟΤΕ) που έδινε πολυ καλά μεν, αλλά σχετικά μειωμένα νούμερα. Όταν έγινε αυτό, δυο φίλοι που ειχαν μείνει στο micro χρησιμοποιούσαν χωρίς καθυστερήσεις τα δεδομένα τους σε οποιαδήποτε εφαρμογή, και το micro αποσυμφορηθηκε  002F974E-27ED-4FAE-BE7C-186758B6A22C.thumb.png.8e6b224a9f2ffa742ae362879f6b9286.png
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΕ EDGE ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΕΤΑ ΚΛΗΣΕΙΣ

COSMOTE κράτησε παρά πολυ καλά. Μειωμένα μεν με μονοψήφια και ταχύτητες όπως της nova στο 4G, αλλά ήταν λειτουργική στα βασικά. Στο 5G τα πήγε περίφημα και στην Αβερωφ-Καλαρη που γινότανε χαμός καθώς έχει κεραια για εκείνο το σημείο. Στον Μώλο λίγο πιο κατω φλέρταρε με το απόλυτο 0 λόγω του micro, που όλως περιέργως έκανε τα βασικά. 

Συμπέρασμα οτι Nova-Cosmote τα πηγαν περίφημα σε σχέση με την Vodafone. Βέβαια η nova δεν έδινε απεριόριστα, αλλά πιστεύω πως τις αποκριες ενώ υπάρχει τόσο μεγάλο γλέντι δεν θα εμποδιστεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα του επειδή δεν εχει Απεριόριστα, ούτε θα κάνει κατάχρηση αν έχει απεριόριστα. 

Το συμπέρασμα είναι ότι η κοσμοτε μπορεί να μην έχει αναβαθμίσει,μπορεί να έχει τρύπες αλλά είναι λειτουργική. Η Vodafone…Ήπειρο και Ιόνιο ενώ έχει πολύ κόσμο δεν έχει Σταθερο σήμα καθόλου. 
Κεφαλονιά πάλευα με 3G 900 και 2100 που δεν ήταν λειτουργικό και ένα 4G που το βράδυ μόνο δούλευε σωστά. Όλη την ημέρα σερνόταν και με την e sim και με την εξτρα κάρτα. Καλά για 5G ας μην μιλήσω…απλά υπάρχει το εικονίδιο και μια δυο φορές είδα αξιόλογες ταχύτητες. Ειλικρινα σκέφτομαι σοβαρά να μην ανανεώσω στη Vodafone και να κρατησω ένα νούμερο σε Cosmote η Wind. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Νικόλα, σόρρυ που θα το πω έτσι, αλλά θα πάθεις τίποτα από την πολλή σκέψη!

Poco X3 Pro via Tapatalk

1 minute ago, georgeavl3 said:

Νικόλα, σόρρυ που θα το πω έτσι, αλλά θα πάθεις τίποτα από την πολλή σκέψη!

Poco X3 Pro via Tapatalk

Χαχαχαχα overthinking…

9 minutes ago, Nikolas14 said:

Το συμπέρασμα είναι ότι η κοσμοτε μπορεί να μην έχει αναβαθμίσει,μπορεί να έχει τρύπες αλλά είναι λειτουργική. Η Vodafone…Ήπειρο και Ιόνιο ενώ έχει πολύ κόσμο δεν έχει Σταθερο σήμα καθόλου. 
Κεφαλονιά πάλευα με 3G 900 και 2100 που δεν ήταν λειτουργικό και ένα 4G που το βράδυ μόνο δούλευε σωστά. Όλη την ημέρα σερνόταν και με την e sim και με την εξτρα κάρτα. Καλά για 5G ας μην μιλήσω…απλά υπάρχει το εικονίδιο και μια δυο φορές είδα αξιόλογες ταχύτητες. Ειλικρινα σκέφτομαι σοβαρά να μην ανανεώσω στη Vodafone και να κρατησω ένα νούμερο σε Cosmote η Wind. 

Δες ποια εταιρία σε καλυπτει στα μέρη που ζεις/συχνάζεις/εργαζεσαι και κράτα εκείνη. 

Banned for 14 days

34 minutes ago, panos.kar said:

εχω ξανακούσει πως και σε άλλες εταιρίες τυχαίνει με τόσο χαμηλή ταχύτητα να φορτώνουν πράγματα όπως stories/μηνύματα

Με edge 1800 στη nova φόρτωναν κανονικά stories και μηνύματα και με 4g+ με πολύ κίνηση και ταχύτητα 0,92 όλα δούλευαν κανονικά.

Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU

41 minutes ago, Nikolas14 said:

Ναι περισσότερο κόσμο έχει η Vodafone στην ήπειρο και μετά η nova. H cosmote όπως και να έχει, εχω καταλάβει πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Ηπείρου, μιας και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Ίσα ίσα έχει ένα σωρό προβληματικές περιοχές.

Για μένα το πρόβλημα σε Πολλά σημεία στα Γιάννενα δεν ειναι οι ταχύτητες, ειναι η κάλυψη, που ειναι άθλια. Δεν ειναι δυνατόν να βγαίνει εκτός δικτύου ακόμα και σε αναβαθμισμένες περιοχές όπως η δουλειά μου, ενώ οι άλλες δυο παίζουν πραγματικά αριστα. Καποιους λιγους που μένουν σε πληρως αναβαθμισμενες περιοχεσ τους εξυπηρετεί πολυ στα Γιάννενα, αλλά για εμένα και πολλούς ακόμα, είναι πολυ κακή η εμπειρία. Οι περιοχές που έγινε το Καρναβάλι ειναι αναβαθμισμένες εκτός από τη μαβιλη από την COSMOTE. Αυτό έλειπε, να μην έπαιζε καλά, ενώ η nova στο 5G έσπερνε

Edited by panos.kar

iPhone 13 Pro Max 

Cosmote+Nova

Παιδια εαν ενας αριθμος εχει 2 σιμ, τί λεει στην σιμ που δεν ειναι ενεργη εαν σε καλεσουν; Αριθμος frog.

Edited by Mobileras

Banned for 14 days

2 ώρες πριν, Nikolas14 said:

Να κρατήσεις την cosmote η nova αν βγεις εκτός είναι ή του ύψους ή του βάθους και εδώ που είμαι για τα πανηγύρια στα χωριά.

Edited by cmvr